- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.301
CANM senle durumlar ayni sanirsamm
bizimde 4 gece denemeler baydida baydii :)) ama ben sonrasinda 1 aksam atlayarak bata kadar duzenli denemeyi dusunuyorum :))
simdi yumurtlamamiz gecti peki sende bi agri sizi varmi ? sanki sic=vilce ciban gibi sol yumurtaligimin orasiii bi batma araara varr bu nedirrr sendede varmiiii
korkum acaba yumurtladimmm cift cizgiyi gorduk yaniii zaten agrisindan hissediyorumda yumurtladigim zamaniiiii
ama acaba yumurtam catlamadan yumurtlama gecermii bunu bilmiyorum isteeee
offfffffffff ne bicim isler bunlarrrrrr
messsimmmmmm günaydın canımcımmmmmmm, pazar günleri kocişsizler mekanı burasııııııııınasılsın kocişsizdaşımmm
canım haklısın...stres yapınca da ele bişey geçmiyo ki... Allah isteyen herkese sağlıklısını versin....
nasıl olim pazar keyfi yapıyorum kocişsizdaşımmm. aldım bielime gazeteyi bielime yeşil çayımı missss..
sen yine şanslısın kuzucuumm benim kaldı 25 günüm.....:26::26:
Olsun tatlışımmmmmmmm az kalmış genedeee sen bu ay yumoş günlerini değerlendiremedin mi cancımmmm?
tecavüzdeki hamileliğin bilimsel açıklaması şöyle. Normalde yumurtlamadan önce mutlaka LH hormonunun pik yapması gerekir ve bu hormon bir siklus boyunca bir kez pik yapar. tecavüzde ise yoğun stres nedeniyle salgılanan hormonlar LH seviyesini arttırır ve 2. kez LH piki olur.buda 2. kez yumurlamaya neden olur.
selamlar canlar...
nasılsınız bakalım?
ben bu ay yumoş günlerimi değerlendiremedim...
gelecek ay da misafirlerim var yatılı... :26:
haziranda da yaz tatili kociş bi yerde ben bi yerde...
1 yıl oldu bu ay bebiş isteyeli... tedaviye başlasak çocuğu tek başıma mı yapıcam tatilde...amannnnnnnnnnnnnn...............
aa sende mi kocişi bulamıyosun canım ya..valla nasıl olacak bilmiyorum...
ben buluyorumda canım fakat bu ay çok hastaydı hala da iyileşemedi...evlendiğimden beri ki en kötü halvet ayımızdı... daha beteri olmaz umarım... benim halvet delisi kocamın kılını kıpırdatmaya hali yoktu bu ay nedense... koca bi ay içinde bir elin parmaklarını geçmez yani... yumoş günleri faciaydı zaten... :26:
idilgammm kocişlere tecavüz etmek iyi fikir aslında...
hmm evet hatırladım. hastalıkta zaten vücut sağlıklı sperm üretemeyebilir.
ama tatile bari beraber gitseydiniz...tatil de hem stres yok, kimse yok ohhh...
hastalıkta sperm sağlıkla üremiyo mu? bunu yeni öğrendim... sağol canım... :13:
tatile beraber gidicez fakat eşimin memleketine kalabalık yere gidicez... :118: aksine stres daha çokk... yorgunluk çokkk....amannn saldım artık ne yapalım canım... :82 lacağı varsa oluyo zaten... yeter ki Rabbim "ol" desin...
arkadaşlar adetim nerdeyse 2 gün geçti hala gelen bişey yok.ilk defa adetim gecikti diyebilirim hiç 28 günü şaşmazdı.
bu gün tekrar gebelik testi yaptım gene çift çizgi çıktı. her hangi bir ilaçta kullanmıyorum etkileşse desem.
adetimde stresten gecikti heralde.bhcg 1.2 ama bu testlerinde böyle çıkması acaba demektende kendimi alıkoyamıyorum. böyle acabaları yaşamak gerdi beni. adet olsam mutlu olcam valla. başka bir işede odaklanamıyorum
yumoş günlerim 20-21 gibi olacak geçen aya göre... ama bu ay sadece 13. gün yapıcam ovu. testini yapcam...yani yumoş zamanı kocişşş yookk..
işte biz nerdeyse 2 senedir bu durumda bir yakalıyoruz yumoş zamanını bir yakalayamıyoruz...
Benim Bot Çarşamba veya perşembe bebişkom ovu testleriyle takipteyim ama o günler olacağına eminim hiç şaşmıyor adet gibi.
senin BOT un ne zamandı perişkom?
arkadaşlar adetim nerdeyse 2 gün geçti hala gelen bişey yok.ilk defa adetim gecikti diyebilirim hiç 28 günü şaşmazdı.
bu gün tekrar gebelik testi yaptım gene çift çizgi çıktı. her hangi bir ilaçta kullanmıyorum etkileşse desem.
adetimde stresten gecikti heralde.bhcg 1.2 ama bu testlerinde böyle çıkması acaba demektende kendimi alıkoyamıyorum. böyle acabaları yaşamak gerdi beni. adet olsam mutlu olcam valla. başka bir işede odaklanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?