Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

Acaba döllenme mi gerçekleşiyooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

messsimmmmmm günaydın canımcımmmmmmm, pazar günleri kocişsizler mekanı burasııııııııı nasılsın kocişsizdaşımmm

messsimmmmmm günaydın canımcımmmmmmm, pazar günleri kocişsizler mekanı burasııııııııı nasılsın kocişsizdaşımmm

nasıl olim pazar keyfi yapıyorum kocişsizdaşımmm. aldım bielime gazeteyi bielime yeşil çayımı missss..

sen yine şanslısın kuzucuumm benim kaldı 25 günüm.....:26::26:

nasıl olim pazar keyfi yapıyorum kocişsizdaşımmm. aldım bielime gazeteyi bielime yeşil çayımı missss..

sen yine şanslısın kuzucuumm benim kaldı 25 günüm.....:26::26:

Olsun tatlışımmmmmmmm az kalmış genedeee sen bu ay yumoş günlerini değerlendiremedin mi cancımmmm?

selamlar canlar...

nasılsınız bakalım?

ben bu ay yumoş günlerimi değerlendiremedim...

gelecek ay da misafirlerim var yatılı... :26:

haziranda da yaz tatili kociş bi yerde ben bi yerde...

1 yıl oldu bu ay bebiş isteyeli... tedaviye başlasak çocuğu tek başıma mı yapıcam tatilde... amannnnnnnnnnnnnn...............

Olsun tatlışımmmmmmmm az kalmış genedeee sen bu ay yumoş günlerini değerlendiremedin mi cancımmmm?

yumoş günlerim 20-21 gibi olacak geçen aya göre... ama bu ay sadece 13. gün yapıcam ovu. testini yapcam...yani yumoş zamanı kocişşş yookk..

işte biz nerdeyse 2 senedir bu durumda bir yakalıyoruz yumoş zamanını bir yakalayamıyoruz...

senin BOT un ne zamandı perişkom?

Son düzenleme:

aaaaa demekki gercekten bi aciklamasi varmiiss ilginncc valla tesekkurrrrr

o zamann bu aykiiii kurumuz belli olduuuuuu KISLAR PERIMMMMMMMMM kocislere soylicukkkk bize tecavuzz etsinlerr artikk napalimmm bu LH yi patlatmak lasimmmmmmmmmmmmmmmmm

daa nerdeyse bebis icin biz tecavuz edicuuukk adamlara :)))

bu tecavuzunnn sabah ac karnina aksam yatmadan once falann yutulani yokmuuu acabaa :))))))))

ayyyyyy igrencc olduu espricanlarimmmm :))

GUNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN HERKESEEEEEEE

mutlu huzurluuu sansliii sevgi doluuu vee bebisss hayallerimizin gercege donusecegiiiiiiiiiiii gunlerinnn baslangici bu gunn olsunnnnnnnn

herkesee gunaydinnnnn cnmcmmlarr
sizi sevioomm bennnn

mucksssssssssssssssssssssssssss

aa sende mi kocişi bulamıyosun canım ya..valla nasıl olacak bilmiyorum...

aa sende mi kocişi bulamıyosun canım ya..valla nasıl olacak bilmiyorum...

ben buluyorumda canım fakat bu ay çok hastaydı hala da iyileşemedi... evlendiğimden beri ki en kötü halvet ayımızdı... daha beteri olmaz umarım... benim halvet delisi kocamın kılını kıpırdatmaya hali yoktu bu ay nedense... koca bi ay içinde bir elin parmaklarını geçmez yani... yumoş günleri faciaydı zaten... :26:

idilgammm kocişlere tecavüz etmek iyi fikir aslında...

hmm evet hatırladım. hastalıkta zaten vücut sağlıklı sperm üretemeyebilir.

ama tatile bari beraber gitseydiniz...tatil de hem stres yok, kimse yok ohhh...

hmm evet hatırladım. hastalıkta zaten vücut sağlıklı sperm üretemeyebilir.

ama tatile bari beraber gitseydiniz...tatil de hem stres yok, kimse yok ohhh...

hastalıkta sperm sağlıkla üremiyo mu? bunu yeni öğrendim... sağol canım... :13:

tatile beraber gidicez fakat eşimin memleketine kalabalık yere gidicez... :118: aksine stres daha çokk... yorgunluk çokkk.... amannn saldım artık ne yapalım canım... :82lacağı varsa oluyo zaten... yeter ki Rabbim "ol" desin...

arkadaşlar adetim nerdeyse 2 gün geçti hala gelen bişey yok.ilk defa adetim gecikti diyebilirim hiç 28 günü şaşmazdı.
bu gün tekrar gebelik testi yaptım gene çift çizgi çıktı. her hangi bir ilaçta kullanmıyorum etkileşse desem.
adetimde stresten gecikti heralde.bhcg 1.2 ama bu testlerinde böyle çıkması acaba demektende kendimi alıkoyamıyorum. böyle acabaları yaşamak gerdi beni. adet olsam mutlu olcam valla. başka bir işede odaklanamıyorum

Son düzenleme:

yok canım öyle net bir bilgim yok..ama şunu düşünüyorum..erkeklerde sperme sıcaklık, ateş iyi değil..bu nedenle dışarda duruyor üretim merkezleri..
doktor demişti bunu..öyleyse ateşli hastalıklarda, gripte vücut direnci düşüp halsizlik olduğunda bundan sperm de etkilenir gibi geliyor. yapısı bozulmasa da sayı azalabilir...

doktora sormak lazım canım yaa...streste etkiliyor biliyorsun..sen içini ferah tut...yarın bir daha kan ver bakalım ne çıkacak...sonra bir doktora sor...

Canım ya ben senin hala çok net hamile olduğunu düşünüyorummm çizgilerin o kadar belliki hepsi mi yanlış. Bende de çizgi çıktı ama yanlış yerde çıktı bi çıktı bi kayboldu, ben ona bile tamam demiştim. Şimdi senin 4 testin 4ü de 10 dak içinde çizgiler belirdi dimii? Ben kan testinde bi yanlışlık olacağını düşünüyorum açıkcasıııı

offf pofff pöffff yine kismecikler yok yawww allakım niden ben hep tekim bu dükkanda DD

heyooooooo heyoooooooo heyooooooooooo ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm

bugunnn cokkk gezmisizzzzzzzz yoruldummmmmm sabah winbeldon a gittik havada guzeldiiiiii ama az once yine cokk soguduu birrrrrrrrrrrrrrrrrr usudummmm

bu seferde cristaian dior da cilt bakimiiiii :))) ayy superr yaaaaa cilt bakimim 2. guundede devammmm biraz bekledimm sonra uzerinede super makyajjjj ohh valla kokos kokos gezdimmm sonra kocisleee alisveriisssssss
cokk gusell sapkoss aldimm kendimeeeee
ve siyah tuylu sac taci pembeeeee sac cicegii :)))

ya kislarrr bugunnn chanel de bi krem buldummmmm amanin herderde deva kremm ama fiyatiii 240£ (600tl gibi) yuhhhhhhhhhhhhhh dedimmmm kremin tester ini aldimmmm heidye olaraktannnnn
zaten bu fiyatla tester dan ileri gitmez bu issssssss :)))
yuhhhhhhh yaaaaa ucuyo fiyatlar
evde krem yapmak lasimm artikkkk

lancom yeni parfum uretmissss pekbi guzel tavsiye ederim lancom hipnoz dan daha guzel gibi

iste boyleeee kokos havadislerii bunlarrr:)

bebis islerini dusunmuyorummm hala sol kasikta ara ara sizi varrrr amannn napimmm artikk

kaderde varsaaaa du.......(uzulmek).............mek neye yarar uzulmek dicezz allaha havale ediyorum tamamennnnn nasill istiyorsa o sekildee nasip etsinnnnnn

opuyorumm siziiiiiiiiiiiiiiiiiii

mucksssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…