Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canimmm onun kolayi varrr birak konussun istedigi kadar sen dinliyomus gibi yapp icinden sarki soyleeee yanii dinle ama duymaa cnmcmmmmmm:) hatta caktirmadan kulakligini tak muzik dinleee :)))))

salla cnmcmmmm stres yokkkkk sttress yokkkkkkkk :))

her ay acaba dıye beklemek cok sıkıcı benım ıcın de dua edın arkadaslar allah hepımızın gonlune gore versın

hahahaaa evet vallaa biyemediğimiz o kaldııı...sabah akşam aç karnına bir tutam ceket yeneceeekk yeee.... ayak 10 saat havada kalacak diye bişi okusam denerim valla..

olacak canıımmm..olmasa da aslında bu süreç beni sizlere bağlıyor..eğleniyorum, gülüyorum, ağlıyorum ve çok şey öğreniyoruumm...

sıpam gelmeden nelere sebep oluyoo.....her zaman moral yüksek..şükür sağlıklıyız, mutluyuz, sevgi doluyuzz...

sorma canım yaaa valla ne kadar yorucu bir süreççç bazen böyle istemeyipte hamile kalanlara gıpta ediyorummm

BLUEEGIRL cnmcm sanirim kullandigimiz ilaclar ayni amacli yumurta kalitesi arttirici yumurta buyuten cogaltannnn (yani benim femara oyle)
cokk agrili yumurtladimmm bennn ve denemelerimiz bitti yumurtlamamda bitttiii aam sol yumurtaligimda sanci agri varr sanki sivilce varmis gibi icerdee
bu iyi biseymi yani yumurta catladimi catlamadimi falan filan nasil anlasiliyoo?????

bu ilaclarala acaba 1 ay icinde biddaha yumurtlarmisyiz?????????

sorma canım yaaa valla ne kadar yorucu bir süreççç bazen böyle istemeyipte hamile kalanlara gıpta ediyorummm

BLUEEGIRL cnmcm sanirim kullandigimiz ilaclar ayni amacli yumurta kalitesi arttirici yumurta buyuten cogaltannnn (yani benim femara oyle)
cokk agrili yumurtladimmm bennn ve denemelerimiz bitti yumurtlamamda bitttiii aam sol yumurtaligimda sanci agri varr sanki sivilce varmis gibi icerdee
bu iyi biseymi yani yumurta catladimi catlamadimi falan filan nasil anlasiliyoo?????

bu ilaclarala acaba 1 ay icinde biddaha yumurtlarmisyiz?????????

haha benim çarşamba gecesi yada perşembe çatladı canımmm inşallah gol atmışızdırr... ama dediğim gibi benim eşim 3 gün üst üste biraz zorlandı galiba baya az bi sperm oldu olur mu olmaz mıı... sıkıntı bastı banaa bu ayın sonunda belli olacak senin ne zaman bat

valla canım bende bu ay biri büyük biri küçük iki yumurta vardı...hani biri çatladı ya diğeri ne olacak onu bile bilmiyorum... 2 ay klomen + glifor birde işte yarından itibaren ben progestan kullanmaya başlayacağım... inşalah canım ya inşallah bu ay olur... nasıl bir duygudur şu hamilelik bi yaşasak alsak bebişlerimizi kucağımızaa annneeeee olsakkk

CANIMM benim formul suu :

SAT 31 MART
BAT(beklenmeyennnn () 27 NISAN

calismalar 9-10-11-12 NISAN CALISMA

GURKKK 11 NISAN (ovulasyonda cift cizgi)

ama halaa sol yumurtalikta bi sizi varr araara ovulasyonda cizgi yok ama artik

durum budur hocam NOLCAM BEN :)))))))))

CANM senle durumlar ayni sanirsamm
bizimde 4 gece denemeler baydida baydii :)) ama ben sonrasinda 1 aksam atlayarak bata kadar duzenli denemeyi dusunuyorum :))

simdi yumurtlamamiz gecti peki sende bi agri sizi varmi ? sanki sic=vilce ciban gibi sol yumurtaligimin orasiii bi batma araara varr bu nedirrr sendede varmiiii
korkum acaba yumurtladimmm cift cizgiyi gorduk yaniii zaten agrisindan hissediyorumda yumurtladigim zamaniiiii

ama acaba yumurtam catlamadan yumurtlama gecermii bunu bilmiyorum isteeee

offfffffffff ne bicim isler bunlarrrrrr

haketende aynıymıızzzz haaa benim sat 30 mart ama adet döngüm uzun olacağına göre 30 nisan falan test yaptırcam... hani tahminimce mayıs 2-3 gibi adet olcam ama benimde 11-12-13 çalışma bugün ben izinliyim eşim gece vardiyasında yumurta kaç mm olunca çatlar bilmem yumurta takibi yaptırıyodum 19.2 dedi çatlar dedi çarşamba gecesi öle işte... bu arada bende de var canım hatta sana da oluyo mu bilmem birden bir ağrı giriveriyor canım yanıyor resmen hamile olsam bebek tekme attı derdim yani öyle bişi

SEWWAL imm gelirken getiricem ama acaba sende bu ay baslasanmii su benim ilacaa ne diyosun ????????

gerci boylee tavsiyeyle ilac nasildir bilmiyorum ama senle durumlar ayni allaha sukur bizdede eslerdede problem yokkkk

hersey normal bu durumda teksan beyyin verdigi ilac buuu ????????????
bilmiyorumki sende mi kullansan????

adetin 4. gunu baslaniyoo

devlette tahlil yaptirabiliyosan bu ay reglin 3. gunu git tahlillerinide bi daha yaptir istersen hersey normalse al kullan bunu yada ben gelirken getiricem sana amaa iste gecc oluyoo

bu acimanin sizinin olmasi normalmiii iyimi kotumuu bunu sorarsan cnm doktoruna banada haber verirsen cok sevinirmmm cunku ben yurtdisindayim doktora soramiyorum bilgilendirisen benide sevinirmmmmm
benim sirklus 28 gun yumurtlamam 12-13. gun ama bu ayy cokkk sancilii oldu resmen oksurup hapsuramadimm sanki bi sagima bi soluma kocaman taslari koymuslar gibii agrim ve gerilmem vardiii
bular iyimii ???

canım benim geçen ay daha kötüydü ve yumurtalar çatlarken iç kanama yapmıştı o yüzden ağrım çoktu... ama bu ay çok yoğun değil geçen ayki gibi ... ilaçların yan etkisi yani yumurta geliştiricilerin rahim yumurta üretirken zorlanıyo ve çatladıktan sonra da baya basınç yapıyor... doktoruma gittiğimde sorarım...çok iyi bi adam valla seviyorummm doktorumu

bir de asis naptı yahu hamile falan mııı?

deildiii beklemedeydii insallahhhh hamisdirrrr yok bayadir bende onu sordum ozledim ve merak ettim hatta

bu arada doktorunla konustuklarini banada aktar cnmmmm :)))) benide bilgilendirirsen sevinirimmmmmmmmm
allah gonlunun muradiini versin insallahhhh hepimizziii bebeislerrrrrrrr sabhibi etsinnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnn

kendin pisir kendin ye gibi benim islerdee dua et aminle dua et aminle
:)))

sizi seviyorumm yahuuuuu
iyki varsinizzzzz
ayy kocisiimmm kusucekk ilgisizliktennn
aa ne diooo
gurk bittiii ilgide bittiiii gorusuruzzzz gurklarkennn bidahaaa hatirlaticamm dioooooo

ayy ben kacarr yavastannnnnn biliosunuzz lasimlarr bizeee
mucksssssssss

herkeseeee
sevvalimmmm muckssssssss cnmmm lodos varmiss cokk
cok severimmm delideli lodosta kordonuu bennn ama yagmursuz haliniiiiiiiiiiiii

tamam canımmm...hadi iyi gecelerrr ben kocişsizim zaten ben hep gece çalışıyorum onunla gündüz görüşüyoruzzzz çok kötüüü...
hadi bekletmeee kocanııı

tecavüzdeki hamileliğin bilimsel açıklaması şöyle. Normalde yumurtlamadan önce mutlaka LH hormonunun pik yapması gerekir ve bu hormon bir siklus boyunca bir kez pik yapar. tecavüzde ise yoğun stres nedeniyle salgılanan hormonlar LH seviyesini arttırır ve 2. kez LH piki olur.buda 2. kez yumurlamaya neden olur.

ben 1 tek yumurta ile hamile kaldım bu ay bende de yumurtlama sorunu var gobekten iğnelerimi yaptım herkezin 10 dan fazla yumurtası olurken ben de tek yumurta büyüdü catlama iğnesi oldum ve 3 gün. her sabak ilişki dedi doktor 2,5 seneden sonra mucizem benimle insallah nie moralini bozuosun rabbim vermedimmmi cok yumurtası olanada vermez vermek istedimmi tek yumurtayada can verir..tek yumurtaylımı olucak falan deme arkadasım allah istedimmi yumurtalıgı olmayan cok kısıyede bıle can verio..sabırla devam et benı düşün ve moralını bozma...bu arada da yine ben acılışı yaptım yavv GÜNAYDINLARRRR

Son düzenleme:
Günaydın canlarıııım...Herkese mutlu Pazarlar diliyorum. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..Sarıp sarmalayalım minnoşlarımızı artık biz deee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…