Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
dualara ağırlık verince hamiş patlaması yaşandı topiğimizde maşallahhhhhhhh
çok haklısın, hereksin ağzına sağlıkk

gelmedi hatunnnn

deryam rica etti ekliyorummm....maşallahhhh çok tatlılarrr....

Eki Görüntüle 648444

Eki Görüntüle 648445
kara böcükler maşallah çok tatlılarrrrrrr cin gibiler maşallahhhhhhderyam allah bağışlasın,
valla her an kalkıp şımarıklık yapacak gibi bakıyorlar bunlar yaaaa, yerim

dualara ağırlık verince hamiş patlaması yaşandı topiğimizde maşallahhhhhhhh

evet zaten bu bebişler hep dualarla geldiler ben öle inanıyorum

Herkes altlisteye odaklanmış durumda şuan alt liste dikkat edin bu kadar duaya ikizler üçüzler artık allah ve verdiyseee

Eylemsevcoşum kesin değil erkek gibi dedi. Perşembe kesinleşecek. Ne olursa olsun benim olsunnnn... Allahım onu koklamayı nasip etsin.... Hamişlik çok güzel gidiyor çok şükür bi sıkıntımız yok kuzucummmmmmmmmmmmm

Anılımla Akınıma maşallahhh boncuk gözlülerim benimmmmmmm Allah nazarlardan saklasın....

KIZLAR BİŞİ SORCAMMMMMMM ara sıra alt karın bölgemde aynı göz seyirmesi gibi bişi hissediyorum pıt pıt. Geçen annem yanımdayken hissettim ben gaz sanıyordum. Gaz olurmu bağırsakların kasığında mı senin dedi kızım o işte oynuyor bebiş dedi .. Aman anne olurmuu, 16 haftadan önce hissedilmezmiş dedim. HIIIII herşey bilimsel zaten, bal gibi hissedilir 3 ayda dedi.

O göz seyirmesi gibi olan bebeğim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

AMİİİNN İSTEYEN HERKESE YAŞASIN RABBİMMM

GÜP GÜP OYY KALBİSİDE ATIYOMUŞ ÇOK ŞÜKÜR BOJUMM HERŞEY YOLUNDAYMIŞ DAHA GÜZEL GÜNLERİNİDE GÖRÜCEKSİN İNŞALLAH

EVEEEEEEEEEEEEEETTTTTT BENDEYAŞADIM CANIM TAM SENİN ZAMANLARINDA HAFTADA BİRDE OLSA HİSSEDERDİM O SEYİRME DEDİĞİN ŞEY BEBEK İŞTE PERİİİMMMM

kızlar yarın ışılın sezeryanı olacaktı. allah kolaylıklar versin, sağlıkla DOĞA'sını kucağına alsın inşallah

selam minnoşlar

ben çok gribim yaa fenayım yani denize dokunmuyorum bile ödüm kopuyoo bulaşacak diye ama denizde çok hapşırıyooo galiba o da grip olcak offffffff çok zor yaaaaaaaaaaa inş.hasta olmaz

anıl,akın,emir bebişler degmesin çok tatlılar yaaaaaaa anammmmmmmmmmm ikizler karaböcük emir de ablasına mı benziyoo nedir?

doğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyoooooooooooooooooooooooo hadi hayırlı saglıklı dogumlar olsun ışılımızzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa

hıll üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.tez zamnda olacaksın ben inanıyorum

bojou,peri,mess bebikler büyüyooooooooooooooooo valla hey maşallah

hepiniizzi öpüyoruzzzzzzzzzzz

canım yaa çok geçmiş olsun ister istemez onada buaşır napıcaksın emzirmedende kesemezsin yaa inşallah hafifce atlatırsın adoşumm içebiliceğin ne varsa ye iç

çok geçmiş olsun adoşşş,

bu arada o bayramlık ağzını özledik haberin olsun

sagolun zilliler,

ahhhhhhhhhhhhh erdgn bende kendimi o kadar çok özledim ki ama bu zilli deniz bana kendimi unutturdu huysuz zilliiiiiiiiii kime çektiyse

gecelerii genelev patroniçeleri gibi oldum böyleee yarım yamalak ayyaş uykulu bir halde bir elimle beşik sallıyorum diger elimle de zillinin emizigini agzına veriyorum sürekli agzından emzigi atıyoo sonrada niye düştü diye aglıyoo beni oynatıyoo gece 4-5 te oyun oynuyozz bide gülüyoooooooo kahkaha atıyooo aşüfteeeeeeeeeeeee

sabah ezanıylada uykuya dalıyoo tabii bende bütün gece ayakatayız yani anlayacagınız teomanın uykusuz hergece parçasında ki giibi oldum vallaaaaaaaaaaaaa

ewt ewt o zamanlar anlamıyo insan bağırsak hareketi sanıyo ama bende halaa oluyo o seğirme tabii biraz daha belirgin gıdıklama gibi

deryaaam maaşallah oğluşlarına canım çok şekerler (messtraam da yapıştırmış boncukları köşelere hemen süper )

eylemcim emir e de maaşallah o duduklar ne öylee yaaa çok tatlııı

adddoşuum geçmiş olsun canım. kuru soğan üstüne limon sık hem grip için iyi gelir hem de sütü arttırıyor diye duydum :44: sen yine de bi sor soruştur canım tekrar geçmiş olsun

bojju tatlım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. Allah sonuna kadar bööyle devam etmeyi nasip etsin tatlım

mesiiiim senin adına bende çok heyecanlıyım canım yarın kaçta gelirsin dr dan

alyaam uğramadı bugüüün :44: erdogan tatlım yarın sabah ilk bişle yap test bi dee bakam

bizde iyiyiz oğluşumla gündüzleri çook hareketli kıpır kıpır durmuyooo doğunca naapçaz bakaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…