- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.401
yerim ben senin açamadığın göslerini büzüştürdüğün duduşlarını maşallah berakallahEki Görüntüle 648401 Eki Görüntüle 648402
doğumun ertesi günüydüüüüüü
daha gözünü bilem açamıyor teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii
deryam rica etti ekliyorummm....maşallahhhh çok tatlılarrr....
Eki Görüntüle 648444
Eki Görüntüle 648445
Eki Görüntüle 648444
Eki Görüntüle 648445
çok haklısın, hereksin ağzına sağlıkkdualara ağırlık verince hamiş patlaması yaşandı topiğimizde maşallahhhhhhhh
gelmedi hatunnnnsağol bebişiimm..senin de hayırlı haberlerini bekliyozz
gelmedi di mi istenmeyen hatunn, aman gelmesinn
canıım benim ismiyle yaşasıınn
feyste görmüştüm adını bilmiyodum
erkeklerde gaz daha çok oluyo diyolar,inşallah çabucacık geçer
kıyamam tontişee
adına da uygun emir bebek
kara böcükler maşallah çok tatlılarrrrrrrderyam rica etti ekliyorummm....maşallahhhh çok tatlılarrr....
Eki Görüntüle 648444
Eki Görüntüle 648445
Eki Görüntüle 648444
Eki Görüntüle 648445
Eki Görüntüle 648401 Eki Görüntüle 648402
doğumun ertesi günüydüüüüüü
daha gözünü bilem açamıyor teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii
dualara ağırlık verince hamiş patlaması yaşandı topiğimizde maşallahhhhhhhh
biz de bu sabah dr.daydık
bebişimii gördüm yineee büyümüşş tontilişkomm,güp güp güp atıyodu kalbii
Allahıma şükürler olsuunn herşey yolunda dedi dr.
bayaa bebiş olmuşş yaa çok güzel bi duygu
Allahım isteyen herkese yaşatsın en kısa zamanda bu güzel duyguyu inşaallahh
Eylemsevcoşum kesin değil erkek gibi dedi. Perşembe kesinleşecek. Ne olursa olsun benim olsunnnn... Allahım onu koklamayı nasip etsin.... Hamişlik çok güzel gidiyor çok şükür bi sıkıntımız yok kuzucummmmmmmmmmmmm
Anılımla Akınıma maşallahhh boncuk gözlülerim benimmmmmmmAllah nazarlardan saklasın....
KIZLAR BİŞİ SORCAMMMMMMM ara sıra alt karın bölgemde aynı göz seyirmesi gibi bişi hissediyorum pıt pıt. Geçen annem yanımdayken hissettim ben gaz sanıyordum. Gaz olurmu bağırsakların kasığında mı senin dedikızım o işte oynuyor bebiş dedi .. Aman anne olurmuu, 16 haftadan önce hissedilmezmiş dedim. HIIIII herşey bilimsel zaten, bal gibi hissedilir 3 ayda dedi.
O göz seyirmesi gibi olan bebeğim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
selam minnoşlar
ben çok gribim yaa fenayım yani denize dokunmuyorum bile ödüm kopuyoo bulaşacak diye ama denizde çok hapşırıyooo galiba o da grip olcak offffffff çok zor yaaaaaaaaaaa inş.hasta olmaz
Anıl,akın,emir bebişlerDegmesin çok tatlılar yaaaaaaa anammmmmmmmmmm ikizler karaböcük emir de ablasına mı benziyoo nedir?
Doğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyoooooooooooooooooooooooo hadi hayırlı saglıklı dogumlar olsun ışılımızzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa
Hıll üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.tez zamndaOlacaksın ben inanıyorum
bojou,peri,mess bebikler büyüyooooooooooooooooo valla hey maşallah
Hepiniizzi öpüyoruzzzzzzzzzzz
çok geçmiş olsun adoşşş,selam minnoşlar
ben çok gribim yaa fenayım yani denize dokunmuyorum bile ödüm kopuyoo bulaşacak diye ama denizde çok hapşırıyooo galiba o da grip olcak offffffff çok zor yaaaaaaaaaaa inş.hasta olmaz
anıl,akın,emir bebişlerdegmesin çok tatlılar yaaaaaaa anammmmmmmmmmm ikizler karaböcük emir de ablasına mı benziyoo nedir?
doğaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliyoooooooooooooooooooooooo hadi hayırlı saglıklı dogumlar olsun ışılımızzzzzzzzzzzzaaaaaaaaaaa
hıll üzülme canım hakkımızda hayırlısı olsun inş.tez zamndaolacaksın ben inanıyorum
bojou,peri,mess bebikler büyüyooooooooooooooooo valla hey maşallah
hepiniizzi öpüyoruzzzzzzzzzzz
Eylemsevcoşum kesin değil erkek gibi dedi. Perşembe kesinleşecek. Ne olursa olsun benim olsunnnn... Allahım onu koklamayı nasip etsin.... Hamişlik çok güzel gidiyor çok şükür bi sıkıntımız yok kuzucummmmmmmmmmmmm
Anılımla Akınıma maşallahhh boncuk gözlülerim benimmmmmmmAllah nazarlardan saklasın....
KIZLAR BİŞİ SORCAMMMMMMM ara sıra alt karın bölgemde aynı göz seyirmesi gibi bişi hissediyorum pıt pıt. Geçen annem yanımdayken hissettim ben gaz sanıyordum. Gaz olurmu bağırsakların kasığında mı senin dedikızım o işte oynuyor bebiş dedi .. Aman anne olurmuu, 16 haftadan önce hissedilmezmiş dedim. HIIIII herşey bilimsel zaten, bal gibi hissedilir 3 ayda dedi.
O göz seyirmesi gibi olan bebeğim miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?