- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.361
sade süte devam canım 2 günde 1 tane haşlanmış yumurta mutlaka yee yok portakalı rahatlıkla yiyebilirsin hiç bi engelini duymadım narda başka bişey var sanırım :44:
Evet canım asitli olan herşeyden uzak duruyoruz içenler var yok değil ama ben kesinlikle içmedim veeeeeeeeee kefir mutlaka iç haftada 2 kere etli sebze yemeği mutlaka yiyoruz yoğurt mutlaka yiyoruz beyaz ekmek yok tam buğday ekmeği veya çavdar ekmeği daha iyi
herşeyden önemlisi iroşumm bol bol su iç içebildiğin kadar
hıı unutmadan salam sucuk sosis sakatat kesinlikle yasak
hee valla bizim orda da öyle derlerzengin olsunlar analarına da baksınlar
Birdaha adetin 1 hafta geçikince yapıcam.
bayaa kırmızılar mı geldiii hayırlısı canım ama gecikmeler herzaman hayra işarettir bebişinin gelişi yakın inşallah
Her yeni ay yeni umut biz bu yola böle devam ediyoruz
Evet canım baya geliyo kırmızılar.Ya korunmayı bıraktığım ilk aydı sonuçta çokda önemli değil.Ama teste çift çizgiyi örüpte adet olunca tuhaf oluyo insan.Görmeseydim ve adet olsaydım bukadar üzülmezdim.Ama tabiki herşeyde vardır bi hayır.Daha yeni başladık
Allah izin verirse yine olur.Ama bu ders oldu bana kesinlikle adetimi 1 hafta geçmeden test yapmam bundan sonra
Ben sadece ağrın oldugunu okumuştum adet mi oldun? Kanaman normal mi pekii.
CANIM SEN BENİ DİNLE OVU TESTİ VE ATEŞ ÖLÇMEYİ BİR ARADA YAP GÜN AŞIRI ÇARPIŞMA VE SONUÇÇÇ
ovulasyon testi kullanıyorum canım zaten.ama ateş ölçme olayını tam araştırmadım.
meyve ye canım asitli içeçek içme gazozgillerden. çiğ köfte yasak sakatat yasak çiğ ete ellememeye çalış sık sık ellerini yıka mevsim meyvesi sebzesi tüketmeye çalış ekmek tam buğday ye bence folik asit için 2 ceviz 5 fındık 5 badem yemeye çalış hergün bir bardak süt iç mutlaka günlük sütleri tercih et. ev yoğurdu yemeye çalış ya da kefir iç kekik maydanoz nane ve nar aşırı tüketme miktarı önemli bi deee havuç yine aşırı tüketme a vitamini fazlası düşük tehlikesi yaparmış. yeşil çay yok ama zencefil serbest bi de hafzoşumun dediği gibi bol bol su iç... aklıma gelenler bu kaaaaaKızlar tecrübeli hamiş ve anneler bu arda yemememiz gereken meyve sebze ne var ya ben narı çok seviyodum yedimde bana dedilerki yeme , şimdi merak ettim bilmeden yeme ihtimalim olan ne var :44::44:
a aaaaaAdet oldum kızlar.Yanlış alarmdı sanırım.Yada vardı birşey ama düşüyor.
neden üzüldün vitooomşimdi actırcan agzımıdaaa
yeni nesil n.................. bakar!!!!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))
daha biz şimdiden zor bnakıyoruz gün geçtikçe daha da zorlşasıcakk vahh yavrularım vahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh((((((
öff cok üzüldüm şimdii
İYİYİZ CANIM ÇOK ŞÜKÜR, SAĞOL.Canlarım nasılsınız?Bir fırsat buldum yazayım dedim bebişler uyurken...
Hıll canım her şeyde vardır bir hayır.Demekki bebişin biraz daha naz yapacak annesine.Sağlık olsun bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah...
İremneva canım tekrardan hayırlı olsun bebişin.Şansı ve bahtı açık bir bebek olsun.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Ben nar çok yedim walla.Çok şükürde bir zararı olmadı ama araştırıp ye istersen.Rabbim korusun bebişlerinizi ve bebişlerimi...
Işılım doğum yapacakmış.Allah ım kolaylıklar versin.Yar ve yardımcısı olsun...
Perim hoş geldin...Çok heyecanlı oluyor bebişi görmene az kalmış.Ben günler geçsinde dr a gideyim diye sabırsızlanırdım.Görünce iyi olduklarını bilince rahatlıyorsun çünkü...
İdilgam gelmiş hoş gelmiş.Dün aklımdaydın canım,müsait bir zamanda tekrar telde görüşelim inşallah...
Hafzağım,seyzenim,meessttrraam,erdğnm ve unuttuğum tüm canlar sizler nasılsınız?
Meessttrraamm canım sana bebişlerin fotosunu göndereyim zahmet olmazsa topiğe atarsan,tüm teyzelerinin görmeye hakkı var diye düşünüyorum...Ben atamadım çünkü...
Hafzakım ve seyzenim çok sağolun canlarımmm
Erdoğancım anladığım sık wc çıkışları var rabbim hayırlara çıkarsın inşallahhhh
iyiyiz canım çok şükür, sağol.
Eyy evet bizim de görmeye hakkımız varrrrrristiyoruzzzzzz
ewet, bişim çokkyoksa bildiğin birşey mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?