Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ışılımmmmm doğasına kavuşuyoorrrr... sağsalim alsın kucağına yaaa ne güzeeeelll... zaman çabuk geçiyor ve ne çok zamanı birlikte geçirdiikkk....:13::13::13::13:

adoşum geçmiş olsun...ıhlamur ot püsür ve bol limon derim..dinlenmekte gerek ama senin zilli oyuncu demek pek fırsat vermiyo...

seyzoşum yarın 13.30 da randevu..hiç bilmiyorum ki kaçta gelirim...:44::44::44:

Allahım yarabbim nasıl bir heyecan.... cool takılıyorum ama içim pırrr pırrrrrr.....

zeytiinnnnn ses ver bacımmm

deryammm eylemim sevcanım maşallah oğluşlarınızaaa

perimmmm sen bebeğinin hareketlerini mi hissediyorsun aman Allahım çok sevindimmm

seyzencim ben adet oldum canımcım azıcık moraller bozuk ondan gelemedim
hilcimmm neden öyle oldun ben anlayamadım kuzum gölge gibi de değildi ki bildiğin çizgiydi yaa ( neyse bir dahaki ayı birlikte sayarız inş kuzummm sakın üzülme
ışılım doğum yapıyor oleyyyyysağlıkla gelsin kızçesi inşş
add aşiftemmm senin bebeiş senin hakkından gelmiş valla okuyunca daha iyi anlaşılıyo DD neyse sağlıklı olsunlar da onlara değerr

hafzam öptüm çokk
kızlar bügun sağlık ocağındaki ebe aradı doğum yaptın mı diyee he dedim yaptım koşşşş sinirlerimi bozdu delüü

arkadaşımla konuştum bugün bide o da doğurdu bi ben kaldımm birazz zor geçmiş 23 dikiş normal doğum
bende haberler bu kadar halvet zamanına daha çok var bekliyoruz

alyacım naberrr .................

iyiyim kuşum değerine maşallah çok güzel artmış pıtpıtlarıda duy inş hemenn

messim yarın dr dan gelince hemen haber ver ben çok seviniyorum sana canımmm

bojum yerim senin bebişini yaaaaaaa pıt pıt ben burdayım dermiş kuzuuuu

günaydın kızlarrr içimdeki huzurumla geldimmm

alyam hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah son kırmızı kartındır , oğlum olsun alcam kızçeni

bugün doğum yapacak ışıla rabbim yardımcısı olsun, inşallah rahat bir şekilde huzurla alır kuzusunu kucağına

add kızçeni anlatışına bayıldım yaaa maşallah size gece kuşları

Günaydın Herkeşşlereee:)
Alyacım valla bende anlamadım nasıl oldu.Ama bazen adetten önce hcg yükselebiliyormuş.Öyle bişiy oldu sanırım.Oyüzden testleri adetiniz 1 hafta gecikince yapın diyorlar :)Ama biz dinlemiyoruz tabiki eheuheuhee
Çift çizgiyi görmeseydim adet olduğuma hiç üzülmezdim ama o çizgiyi görünce insan direk hamile moduna geçiyo.Çok şükür gayet güçlü bi yapım vardır.Birşey oluyorsa yada olmuyorsa vardır bi hayır derim hep. Kocişim de sen üzülmeni istemiyorum bu beni herşeyden daha çok üzüyo.Bana sen yetiyorsun,önemli olan sensin diyince hemencecik toparlandım :)

Işılll sağlıkla bebiğini kucağına alırsın inşallah.Allah yardımcısı olsun...

Alyacım sende üzülme allah nasib ederse olucak inşallah zamanı var demekki....

hayırlı doğumlar olsun canııım sağ sağlim kavuşursun inşallah Doğa na

Seyzenim gunaydin sabah sekerimmmm

günaydın kızlarrr içimdeki huzurumla geldimmm

alyam hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah son kırmızı kartındır , oğlum olsun alcam kızçeni

Hos geldin yavrimmm yesinler huzurunu
Sen nerden bildinde oglun olcagini da hemen kizima goz dikiyon leynnn belki tam tersi olur

Bizim o testi gec yapmamiz icin mucize olmasi lazim :)))
Neyse bu ay hicbirseyi tinlamiyorum olmuyosa olmuyo aaaa napimmm
nasil boyle cocuk delisi oldum onu da bilmiyorum aslinda simdi izmirde ailemin yaninda oturuyor olsaydim hic cocuk falan dusunmezdim ee uzak olup ugrasacak birsey olmayinca sardim sanirim sabah uyaniyom 7.40 ta aksam istedigim zaman uyuyom ne guzel dertsiz basima dert ariyom sanki biraktim bu isleri boyle iyi:))) (simdilik boyle avutuyom kendimi
Neyse yaza kadar kendime izin veriyom

isilim rabbim kolay dogum nasip etsin insallahhh

hilcim alyam hakkinizda ghayirlisi olsun vardir elbet yaradanin bir bildigi

bugun kocis gidiyor bende hastaneye yatis yapiyorum artik oradan yazabildigim kaadariyla yazisiriz

perim hareketleri hissetmissin bende o haftalarda hissetmistim

adosum viyom deryam eylemim zeytinim bebislerinizi yerim ısırın herbiryerlerini

bojom messim pidilim taze hamisler demiycem eskidiniz kizim siz taze annis irooosssss sizler nasilsinizzz

seyzenim sen nasilsin tatlim

kaplanim deragunum sizleri goremedim sizde iyisiniizdir insallahhh

Son düzenleme:

kız aslında kız geçiyo içimden , ama herkes erkek diyo bir tek arkadaşımın eşi gelinim geliyo diyo etkilendim, senide gözüme kestirdim belki dünür olarak

bende ailemden çok uzaktayım, ama ben eşim büyüsün saltanatını yıkmak için yaptım çocuğu yoksaaa hiçte merekalı değilim (vallahi espri çok sitiyorummm tövbe tövbee )

Son düzenleme:
Canlarım bebişlerim için yorumlar yapmışsınız hepinize çok teşekkür ediyoruz teyzeleri.Öpüyoruz sizleri ve bebişlerinizi...
Anıl paşam esmer gibi biraz ama akınım maşallah Allah ım esirgesin bembeyaz ama fotoda esmer gibi çıkmış ikiside :)Sağlıklı olsunlarda yeterki gerisi önemli değil...
Bebişi kucağında olanlara Allah ım sağlıkla büyütmeyi,göbüşünde olanlara sağlıkla kucağına almayı ve diğer arkadaşlarıma da hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah Allah ım.Amin...

Ayrıca kızlar toplu olarak cevap nasıl yazılıyor?Hala öğrenemedim şu kk bazı şeylerin nasıl olduğunu...

Son düzenleme:
amin tatlım, alıntıyala cevaplanın yanında + işaretli bir ikon varya onları tıklıyorsun cevaplayacaklarının hepsini sonra ister en son mesajı alıntıyla cevapla de ister en altta konuya cevap ver de

mehmetderya Allah bağışlasın canım.. maaşallahhhh yavrucuklarına :) darısı benim başıma inş. :))) ikiz olsun diye çakşır yiyeceğim yakında :)) çakşır yiyen keçiler ikiz doğuruyormuş :)) senin özel bir tavsiyen var mı? :)

Tşkler,inşallah darısı da senin başına olsun.Ama ikiz zor biraz.Hemde ilk bebişler olunca :)Canım ben eşime bol bol keçiboynuzu kaynatıp içirdim,ayçiçeği ve kabak çekirdeği yedirdim.Birde her akşam havuç suyu 1 bardak.Dr lar aşılama tüp bebek bile dediler hatta ama veren Allah ıma binlerce kez hamd olsun ki şuan kuzucuklarım benimle.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah...

Son düzenleme:
gerçi öğlen oldu amaaa

ışılımdan haber alamıyoz dimiiii doğum nezaman acaba belkide oldu

alyamm hllim
hayırlısı Allahtan demekki en hayırlı en güzel bebişler önümüzdeki ay gelicek
hll canım evet çift çizgi umutlanmana sebep olduu bundan sonra erkenden test yokk yok yokk

alyacım canımm şimdiden iyi istirahatler diyelim sana gel gel zaten sıkılırsın hastanede biliyorum ben rapor işin noldu senin :44:

esmeri beyazı önemli değilki gülüm Rabbim sağlıklı eylesin gerisi boşşşşşşş
Allahım korusun kuzucuklarımızııııııı
Maşllah çok tatlılar ben bir taneyle mahvoluyorum
kızımada annem bakıyor sağolsunnnnn
Rabbim sana yardım etsin canımmmmmmm
çok zor çok öpüyorum gülümmm

farketmemişim mesajını tatlım, iyiyim belirtim yok tek belirtim acayip mutluyum Canımm rabbim tez vakitte eşine hayırlı zamanda da bebişine paşana kavuştursun inşallah , no stres bu arada cepten kk ya girince aşağıda full site yazıyo onu tıklıyosun normale dönüyo kapiş Seviyoz senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…