- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.421
alyacım naberrr .................
ışılımmmmm doğasına kavuşuyoorrrr...sağsalim alsın kucağına yaaa ne güzeeeelll... zaman çabuk geçiyor ve ne çok zamanı birlikte geçirdiikkk....:13::13::13::13:
adoşum geçmiş olsun...ıhlamur ot püsür ve bol limon derim..dinlenmekte gerek ama senin zilli oyuncu demek pek fırsat vermiyo...
seyzoşum yarın 13.30 da randevu..hiç bilmiyorum ki kaçta gelirim...:44::44::44:
Allahım yarabbim nasıl bir heyecan....cool takılıyorum ama içim pırrr pırrrrrr.....
zeytiinnnnn ses ver bacımmm
deryammm eylemim sevcanım maşallah oğluşlarınızaaa
perimmmm sen bebeğinin hareketlerini mi hissediyorsun aman Allahım çok sevindimmm
seyzencim ben adet oldum canımcım azıcık moraller bozuk ondan gelemedim
hilcimmm neden öyle oldun ben anlayamadım kuzum gölge gibi de değildi ki bildiğin çizgiydi yaa( neyse bir dahaki ayı birlikte sayarız inş kuzummm sakın üzülme
ışılım doğum yapıyor oleyyyyysağlıkla gelsin kızçesi inşş
add aşiftemmm senin bebeiş senin hakkından gelmiş valla okuyunca daha iyi anlaşılıyoDD neyse sağlıklı olsunlar da onlara değerr
hafzam öptüm çokk
kızlar bügun sağlık ocağındaki ebe aradı doğum yaptın mı diyee he dedim yaptım koşşşşsinirlerimi bozdu delüü
arkadaşımla konuştum bugün bide o da doğurdu bi ben kaldımm birazz zor geçmiş 23 dikiş normal doğum
bende haberler bu kadar halvet zamanına daha çok var bekliyoruz
günaydın kızlarrr içimdeki huzurumla geldimmm
alyam hakkında hayırlısı olsun tatlım inşallah son kırmızı kartındır , oğlum olsun alcam kızçeni
Günaydın Herkeşşlereee:)
Alyacım valla bende anlamadım nasıl oldu.Ama bazen adetten önce hcg yükselebiliyormuş.Öyle bişiy oldu sanırım.Oyüzden testleri adetiniz 1 hafta gecikince yapın diyorlar :)Ama biz dinlemiyoruz tabiki eheuheuhee
Çift çizgiyi görmeseydim adet olduğuma hiç üzülmezdim ama o çizgiyi görünce insan direk hamile moduna geçiyo.Çok şükür gayet güçlü bi yapım vardır.Birşey oluyorsa yada olmuyorsa vardır bi hayır derim hep. Kocişim de sen üzülmeni istemiyorum bu beni herşeyden daha çok üzüyo.Bana sen yetiyorsun,önemli olan sensin diyince hemencecik toparlandım :)
Işılll sağlıkla bebiğini kucağına alırsın inşallah.Allah yardımcısı olsun...
Alyacım sende üzülme allah nasib ederse olucak inşallah zamanı var demekki....
Seyzenim gunaydin sabah sekerimmmm
Hos geldin yavrimmm yesinler huzurunu
Sen nerden bildinde oglun olcagini da hemen kizima goz dikiyon leynnn belki tam tersi olur
Bizim o testi gec yapmamiz icin mucize olmasi lazim :)))
Neyse bu ay hicbirseyi tinlamiyorum olmuyosa olmuyo aaaa napimmm
nasil boyle cocuk delisi oldum onu da bilmiyorum aslinda simdi izmirde ailemin yaninda oturuyor olsaydim hic cocuk falan dusunmezdim ee uzak olup ugrasacak birsey olmayinca sardim sanirim sabah uyaniyom 7.40 ta aksam istedigim zaman uyuyom ne guzel dertsiz basima dert ariyom sanki biraktim bu isleri boyle iyi:))) (simdilik boyle avutuyom kendimi
Neyse yaza kadar kendime izin veriyom
Canlarım bebişlerim için yorumlar yapmışsınız hepinize çok teşekkür ediyoruz teyzeleri.Öpüyoruz sizleri ve bebişlerinizi...
Anıl paşam esmer gibi biraz ama akınım maşallahAllah ım esirgesin bembeyaz ama fotoda esmer gibi çıkmış ikiside :)Sağlıklı olsunlarda yeterki gerisi önemli değil...
Bebişi kucağında olanlara Allah ım sağlıkla büyütmeyi,göbüşünde olanlara sağlıkla kucağına almayı ve diğer arkadaşlarıma da hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah Allah ım.Amin...
Ayrıca kızlar toplu olarak cevap nasıl yazılıyor?Hala öğrenemedim şu kk bazı şeylerin nasıl olduğunu...
mehmetderya Allah bağışlasın canım.. maaşallahhhh yavrucuklarına :) darısı benim başıma inş. :))) ikiz olsun diye çakşır yiyeceğim yakında :)) çakşır yiyen keçiler ikiz doğuruyormuş :)) senin özel bir tavsiyen var mı? :)
Canlarım bebişlerim için yorumlar yapmışsınız hepinize çok teşekkür ediyoruz teyzeleri.Öpüyoruz sizleri ve bebişlerinizi...
Anıl paşam esmer gibi biraz ama akınım maşallahAllah ım esirgesin bembeyaz ama fotoda esmer gibi çıkmış ikiside :)Sağlıklı olsunlarda yeterki gerisi önemli değil...
Bebişi kucağında olanlara Allah ım sağlıkla büyütmeyi,göbüşünde olanlara sağlıkla kucağına almayı ve diğer arkadaşlarıma da hayırlısıyla sağlıkla hamile kalmayı nasip etsin inşallah Allah ım.Amin...
Ayrıca kızlar toplu olarak cevap nasıl yazılıyor?Hala öğrenemedim şu kk bazı şeylerin nasıl olduğunu...
isilim rabbim kolay dogum nasip etsin insallahhh
hilcim alyam hakkinizda ghayirlisi olsun vardir elbet yaradanin bir bildigi
bugun kocis gidiyor bende hastaneye yatis yapiyorum artik oradan yazabildigim kaadariyla yazisiriz
perim hareketleri hissetmissinBende o haftalarda hissetmistim
adosum viyom deryam eylemim zeytinim bebislerinizi yerim ısırın herbiryerlerini
Bojom messim pidilim taze hamisler demiycem eskidiniz kizim sizTaze annis irooosssss sizler nasilsinizzz
seyzenim sen nasilsin tatlim
Kaplanim deragunum sizleri goremedim sizde iyisiniizdir insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?