- 21 Temmuz 2012
- 1.765
- 190
- 73
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #24.461
.................................perisoko......... .............idilga
iremneva......................642................ ............643
seyzen..........................63................ .............62
meessttrraa...................50.................. ...........50
bojou...........................90............... ...............90
alya35..........................45................ .............45
TOPLAM.......................890.................. ..........890
Allah kabul etsin iremim.
erkek diyo çinliler haa olabilir... yaa ben hiç tahmin edemiyorum hep tersi çıkıyoama senin oğluşun olacak gibi geliyor bana da :44: çinli de diilim ama
bende geldiiiim bende geldiiiiimmmm
sabah sabah topikte bu ne hareket
Messsiiim canımmmmm minnakının kesesini gördünn müüüü 1 ay sonra kolunu bacağını görünce görürüm ben seniiii heyecandan bayılma sakın
Asosuumm sana bişey demiyorum kızlar gerekli olanı sölemiş zaten özellikle adoşşş
Iremimmm bende çin takvimi tutmadı daha doğrusu kimsenin dediği tutmadı aynı senin gibi sadece ben ilk öğrendiğim andan kız olucak diyordum eşim bile kız istemesine rağmen erkek galiba diyordu ama inan anneler hissediyor sen ne hissediyorsan odur.
Periiimm bebişinimi görüceksin sennnn oyyy oyyy şöle annesine güzel bi poz versinde anneside bizimle paylaşsınn
Seyzoooşşş ben 150 yaz demiştim ama atladın herhalde şimdi 200 yazarsın canım taze annişlerimize bol bol okuyalım
tabiki önceliğim sağlıklı olması ama sevindim mesajınabenim eşimde kız çok istiyo ama erkek hissediyo , birde çevrem hep çin takvimi çoğunlukla tutuyo dediler merak ettim burda da tuttu mu acaba diye ...............
eveeet çin takvimi gerçekten çoğunlukla tutuyo ona göree bebek yapanlar bilemm var
benim iş yerimde 2 tane var hatta birisi 1 günle tutturdum diyo
dün sabahtan lapa lapa kar sonra tipiye çevirdi öğlene güneş açtı burda, bugün günlük güneşliko derece diyosun yaniiiii
Trabzonda kar var mı canım rizeye yağmış sanırım dün ve önceki gün senin memleket neresiydi eşin mi trabzonlu yoksa iş gereğimi trabzondasınız
dün sabahtan lapa lapa kar sonra tipiye çevirdi öğlene güneş açtı burda, bugün günlük güneşlikeşim trabzonlu canım artık buralıyım temelli , aslen konyalıyım
gözün aydın canımmmmmm allah devamını getirsin, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın merak etme hiç sen, çok sevindimmmeveeettt ben hamileyiimmmmmmmmmmm.....keseyi gördüümmmm...Allahım çok şükür.....kalp atışını duyamadık...ama atımı gördüm pıt pıt atıyordu...sesini 10 gün sonra duyarııızzzz dediiiii.. zorlamadı...
kendi halayım....binlerce kez şükürler olsun....bekleyen bütün arkadaşlarıma bugünleri göstersiiiinnnnnnnn çok istiyorumm hepimizz bu duyguları yaşayalımm.....
dr da şaşkınlıktan dilim tutuldu ve derin bir ohh çektim....inşallah devamı da sağlıkla gelecek bebeğim büyüyecek......
Allah bu mutluluğu bana çok görmedi..inşallah kimseye de görmez....alyam, iremim, aybikem, hll-legend tez zamanda göbişinize konacak meleğinizzz..kalpten istiyor ve inanıyorummmm....
emin ellerde olman iyi canım, keyfine bak bence, bol bol kitap oku :))))))))))) hiçbir sorun yok ve olmayacak merak etme sen, bizim dualarımız yeterhastaneden mrb kizlar oglumu gordum secdeye yatmis gibi uzanmis pasam yuzunu gostermedi :) serum taktilar yatiyoruz
kuuu ku- kuuu ku- kuuu-kuGunaydin bebiskolaaaayyyyyyyyyyyy messim canim benimmmmmmmm gozumuz aydinnnn suphem yoktu zatennnnn cok sukur beisimmmmmmm:
Asosummmmmm ne bu negatiflik bu sozler hic yakisiyor mu senin gibi guzel anneye kendine gel bakim aaaa ne miz miz bi hamis oldun sn negatifi cekersin uzerine surekli uapma boyle topigimizin felsefesine uygn davran bebisimmmmm Allahin izniyle hicbise olmicakkk
Biz sabahin korunde portledik geneeee bugun bulusma var bebegimleerrr bakalim pipisi,i var yoksa tutusumuuuuuu onu ogrencezzzzz saat 10 daaaa eve gelince yazicam canlar. Guzel haberler aldigimiz bi gun olsun insallah
Teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn
Eki Görüntüle 650485
Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var
Uhff annem herkese pipimi gösterdi çok utandım
Eki Görüntüle 650486
iroşummmm çinliler de erkek demiştiiii
teşekkürler canlarım güzel dilekleriniz içinnn....
Aneeyy gittiGelmesi çok iyi oldu..çünkü benim kayınpederimle sorunum var arada dengeyi kurdu...ona rağmen tansiyonum dün 14/7 diydi...
şok oldum 10 u geçmez benim büyük tansiyonum...hepiniz binanın dışında bekleyin dedim...sağolsun annem hep alttan aldı...
Ahh bunlar hep koca olmadığından oluyor...kimseye söylemeden gider muayene olurdum ben o olsa... Kararımı verdim 12. Haftadan sonra pıırrrr giderim annemin yanına miss gibi tatilimi yaparım girerim denizime.....eğer kocam gelmezse...ohh içimi döktüümmmm....
Perdoğanım dr aşılamaya ne diyordu? Benim hiç inancım yoktu ama bakın listede epey kişi olduk aşılamayla tutturan...deneyin derim...
Perim erkek bence dee o duruş erkek duruşu yauuuu....Hayırlısıyla gelinnnnnn bakalımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?