Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

bana herkes erkek diyo bir tek ben kız hissediyom

BENDE GELDİİİİM BENDE GELDİİİİİMMMM

SABAH SABAH TOPİKTE BU NE HAREKET

MESSSİİİM CANIMMMMM MİNNAKININ KESESİNİ GÖRDÜNN MÜÜÜÜ 1 AY SONRA KOLUNU BACAĞINI GÖRÜNCE GÖRÜRÜM BEN SENİİİİ HEYECANDAN BAYILMA SAKIN

ASOSUUMM SANA BİŞEY DEMİYORUM KIZLAR GEREKLİ OLANI SÖLEMİŞ ZATEN ÖZELLİKLE ADOŞŞŞ

İREMİMMM BENDE ÇİN TAKVİMİ TUTMADI DAHA DOĞRUSU KİMSENİN DEDİĞİ TUTMADI AYNI SENİN GİBİ SADECE BEN İLK ÖĞRENDİĞİM ANDAN KIZ OLUCAK DİYORDUM EŞİM BİLE KIZ İSTEMESİNE RAĞMEN ERKEK GALİBA DİYORDU AMA İNAN ANNELER HİSSEDİYOR SEN NE HİSSEDİYORSAN ODUR.

PERİİİMM BEBİŞİNİMİ GÖRÜCEKSİN SENNNN OYYY OYYY ŞÖLE ANNESİNE GÜZEL Bİ POZ VERSİNDE ANNESİDE BİZİMLE PAYLAŞSINN

SEYZOOOŞŞŞ BEN 150 YAZ DEMİŞTİM AMA ATLADIN HERHALDE ŞİMDİ 200 YAZARSIN CANIM TAZE ANNİŞLERİMİZE BOL BOL OKUYALIM

tabiki önceliğim sağlıklı olması ama sevindim mesajına benim eşimde kız çok istiyo ama erkek hissediyo , birde çevrem hep çin takvimi çoğunlukla tutuyo dediler merak ettim burda da tuttu mu acaba diye ...............

eveeet çin takvimi gerçekten çoğunlukla tutuyo ona göree bebek yapanlar bilemm var

o derece diyosun yaniiiii

Trabzonda kar var mı canım rizeye yağmış sanırım dün ve önceki gün senin memleket neresiydi eşin mi trabzonlu yoksa iş gereğimi trabzondasınız
dün sabahtan lapa lapa kar sonra tipiye çevirdi öğlene güneş açtı burda, bugün günlük güneşlik eşim trabzonlu canım artık buralıyım temelli , aslen konyalıyım

gözün aydın canımmmmmm allah devamını getirsin, sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alacaksın merak etme hiç sen, çok sevindimmm

hastaneden mrb kizlar oglumu gordum secdeye yatmis gibi uzanmis pasam yuzunu gostermedi :) serum taktilar yatiyoruz
emin ellerde olman iyi canım, keyfine bak bence, bol bol kitap oku :))))))))))) hiçbir sorun yok ve olmayacak merak etme sen, bizim dualarımız yeter

kuuu ku- kuuu ku- kuuu-ku inşallah güzel haberlerini bekliyoruz perim, allah kalbinin istediğini versin

bu arada herkese günaydın kızlar :119::119::119::119::119::119: güpgüzel bir gün olsun heimiz için
ben dün giremedim, dün de gelen giden birşey yoktu, eve giderken test alıp sabah yapacaktım, bir aksilik oldu alamadım. sonra eşimle nöbetçi eczane aradık bulduk test aldık... akşam bişimi tutup yapacaktım, bişimi tutarken uyuyakalmışım tv başında
yatağa giderken de unuttum wc gittim, boşa gitti bişim
sabah uyandım baktım gelen birşey yok, hemen wc'ye koştum test yapmaya, tam bişedim, o anda pıtttttttttt
çubuğa da biş çekmiş bulunmuştum, e hadi test boşa gitmesin, yapıveriyim şu testi de adet yerini bulsun dedim çıkmadı tabi,
şunu anladım ki testler doğru sonuç veriyor
hayırlısı olsun, napalım

erdoşuum canım seninde dediğin gibi hayırlısı olsun hayırlı zamanda olsun
bence sen de alyam da een kısa zamanda hamiş olacaksınız daha önce oldu çünkü yine olcek

.................................perisoko......... .............idilga

iremneva......................642................ ............643
seyzen..........................74................ .............73
meessttrraa...................50.................. ...........50
bojou............................90............... ..............90
alya35..........................45................ ..............45
hafzak.........................100.............................100

TOPLAM......................1001.................. .........1001

hoop bittiiii Allah kabul etsin OKUYAN DİLLERİNİZİN TADI KAÇMASIN HİİİİÇ
hafzaaam affet tatlım çok yapıyorum bu aralar bu unutkanlıklarııı :26:

teşekkürler canlarım güzel dilekleriniz içinnn....

aneeyy gitti gelmesi çok iyi oldu..çünkü benim kayınpederimle sorunum var arada dengeyi kurdu...ona rağmen tansiyonum dün 14/7 diydi...

şok oldum 10 u geçmez benim büyük tansiyonum...hepiniz binanın dışında bekleyin dedim...sağolsun annem hep alttan aldı...

ahh bunlar hep koca olmadığından oluyor...kimseye söylemeden gider muayene olurdum ben o olsa... kararımı verdim 12. haftadan sonra pıırrrr giderim annemin yanına miss gibi tatilimi yaparım girerim denizime.....eğer kocam gelmezse...ohh içimi döktüümmmm....

perdoğanım dr aşılamaya ne diyordu? benim hiç inancım yoktu ama bakın listede epey kişi olduk aşılamayla tutturan...deneyin derim...

perim erkek bence dee o duruş erkek duruşu yauuuu.... hayırlısıyla gelinnnnnn bakalımmmm....

Teyzeleriiiii oğlumun pipisine merhaba diyinnn

Batuhan'ım geliyor..... Çok şükür herşey yolunda sağlığı iyi.... Keyfi yerinde oğlumun. Kocaman bi pipisi var

Uhff annem herkese pipimi gösterdi çok utandım

anlamadıııımmmm:44::44::44: Hepbirlikte mi gittiniz doktora ordamı böle yaptılar :44:
Git tabii canımm annen sıcak bi yerlerde sanırım Bende olsam bende giderdim o durumda

Bayanlar merhaba, konuyla alakasız sohbetinize balıklama dalıyorum ama bi şey sormam lazım size

Aşılama olduysanız ne kadar ücret ödediniz toplamda ? Benim şu an gittiğim tüp bebek merkezi bana oldukça pahalı geldi fiyatları izmir için söylüyorum tabii, hsg rahim filimi için 500 tl dediler, aşılama da 1,200.
Bana çok geldi, siz ne kadar ödediniz.
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…