Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
slm kızlar...aslında uzun zamandır uğramadım buraya ama yeni aldığım haber beni hemen buraya girmeye itti.yine ilk sizinle paylaşmak istedim.ben 2.bebeğime hamileyim kızlar hem de hiç beklemediğimiz anda :))) daha çok yeni... değişik ve çok güzel bir heyecan, Allah isteyen herkese yaşatsın...
sizi seviyorum,paylaşmak istedim

Şevvalcimmm canım çok sevindimmm :) hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebişlerini

Işılıımmm canımm Doğamıza kardeşş mi geliyoo ne güzelll
hayırlı uğurlu olsunn,sağlıkla kucağına alırsın inşaallah tatlım

merhaba
bende yumurtalar gelişecek mi tutunacak mı kasığım ağrıyo belim ağrıyo derken en son .. doğurmak üzereyim sanırım.. Çok zor günlerdi ama geriye bakınca hatırlamıyorum bile.. Allah isteyen herkesi kavuştursun çok dua ediyorum.. bize de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. destek olan herkese teşekkürler..

slm kızlar bebeler rehin aldı hiç bi topik eskisi gibi değil arada uğrayıp bakıyorum bende , benim küçük cadımda 17 aylık oldu
ışılım maalesef ben kaybettim bebeğimi.yeni görüyorum yorumunu
canım mesajını yeni görüyorum ama yeniden hamilesin anladığım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın

ooo ikinciler gelmeye başlıyo sağlıkla sıhhatle kucağına al inş.

bende kasımda kızım yaşındayken hamile kaldım kazayla hatta ilkine o kadar hesapla kitapla kalınca resmen şok olduk ama 9 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj oldum hayırlısı diyorum benim için çok zor olacaktı kızım çok küçük ve düşkün bana rabbim kaldıramayacağım yükü vermedi, inş kızım biraz kreş yaşına gelsin tekrar bakacaz duruma :)

evet iremcim..rabbim tekrar nasip etti..inş bu defa hayırlısıyla kucağıma alırım

selam kızlar çok özledim topiğimizi heyecanlı günleri,mizi 2. bebeler geliyor anladığım kadarı ile çok sevindim tebrik ederim.. miskamberim kaybetmişsin ilk bebegini çok üzüldüm ama bak yine hamişmişsin inşallah sağsalim kucagına alırsın

Offf offf ne günlerimiz geçti bu topik te ben demirbaşlardan zeytin bilenler bilir çoluk çocuk derken giremedik ne samatalar ne halaylar bu topikte gerçektende herkez hamile kaldı kimbilir neler tapusunu kızlar çok özledim sizii iii ben oğluş 2.5 oldu.

Selam arkadaşlar bende 3 yılımı bitiriyorum 2.5 sene vajinismusla uğraştım şimdide bebek için uğraşıyorum henüz olmadı. Ve hiç olmayacakmış gibi hissediyorum. Anne olanlara hamile olanlara okadar imreniyorumki anlatamam bende yaşarmıyım bilmem psikolojim altüst

Herkeze selam çok güzel paylaşımlarımız oldu burda çok şükür hepimiz kuzularımıza kavuştuk ne mutlu bize Allahımıza binnn şükürlerimiz umarım hepimiz eksiksiz iyiyizdir benim batum 3.5 yaşında oldu yaşam onunla mutlu ve dolu dolu geçiyor herkezi çok öpüyorum

Hani arada aklına gelip giren olursa yazsın bişeyler lütfen
slm grubun mihenk taslarindan birini gormek ne guzel tabi yazali 6 ayi gecmis ig de perisoko yu gorunce aklima burasi geldi direkt acip bakayim dedim benim kizda 4 yas oldu krese basladi her gun tatil olmasin diye diye geciyor gunlerimiz ekstra birde oglusum var aralikta 1 yasina girecek hemde kizim sezeryandi onu normal dogum yaptim dusunenler ssvd arastirabilir hepinizi optum

merhabaa herkeseeee ne zorluklarla aldık yavrularımızı kucagımıza şimdi bir de kızım var 2 yaşında oğlum 4.5 yaşında herkese selamlar öpüyorum çok. aslında merak ediyorum herkesi fc de bir kaç arkadaşı görüyorum mutlu oluyorum. herkesi öpüyorum

Benim batumda 5 yaşa doğru gidiyo mşlhh Şimdi kardeşi heycanındayız çok şükür bin şükür ne güzel hepimiz mutlu olduk inşlhh isteyen herkeze yüce rabbim nasip etsin ‍

merhaba arkadaşlar,bugün aklıma geldi bi açayım dedim çok güzel günlerimiz oldu özledim hepinizi.benim kızım 5 yaşını geçti oğlum da 3 yaşına yaklaşıyor çok şükür.pidilim sağlıkla al kuzuyu kucağına inşallah.öpüyorum sizi ve kuzuları :)))

slm kızlar.şöyle bi sayfaları karıştırdım gözlerim dolu dolu oldu.yıllar geçmiş be daha dün gibi yaptıgımız geyikler ,listeler ,yapılan testler.hey gidi hey..kimin kimseden haberi varmıdır bilmiyorum .okuyan olursa öpüyorum.benim bebeler ikilendi.Rabbim hepimizinkine sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…