- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #26.121
Ben dördüncü denememi maslak acıbadem de bülent tıraşla yaptım. İlk önce ben gözle görmediğm yere bebek koymam dedi ve histereskopi yaptı.rahimimin içinde fazla bi zar varmış onu aldı.Yumurta rezervim azaldığı için üç defa yumurta toplandı gavuz yapıldı. Sonra hepsi 5 güne götürüldü ve cgh yapıldı embriyolara.yani bütğn kromozomlara bakılarak en sağlıklıları seçildi. Bu tedavi tam 9 ay sürdü. Dayanamayıp 10.gün test yaptım ve 475 çıktı bi gün sonra tekrar yaptırdım 1067 oldu ve ultrason için gün aldım şimdi onu bekliyorum bakalım tek mi çift mi kalp atışlarını dinlicez nasipse
slm kızlar...aslında uzun zamandır uğramadım buraya ama yeni aldığım haber beni hemen buraya girmeye itti.yine ilk sizinle paylaşmak istedim.ben 2.bebeğime hamileyim kızlar hem de hiç beklemediğimiz anda :))) daha çok yeni... değişik ve çok güzel bir heyecan, Allah isteyen herkese yaşatsın...
sizi seviyorum,paylaşmak istedim
canım mesajını yeni görüyorum ama yeniden hamilesin anladığım rabbim sağlıkla kucağına aldırsınışılım maalesef ben kaybettim bebeğimi.yeni görüyorum yorumunu
ooo ikinciler gelmeye başlıyo sağlıkla sıhhatle kucağına al inş.slm kızlar...aslında uzun zamandır uğramadım buraya ama yeni aldığım haber beni hemen buraya girmeye itti.yine ilk sizinle paylaşmak istedim.ben 2.bebeğime hamileyim kızlar hem de hiç beklemediğimiz anda :))) daha çok yeni... değişik ve çok güzel bir heyecan, Allah isteyen herkese yaşatsın...
sizi seviyorum,paylaşmak istedim
evet iremcim..rabbim tekrar nasip etti..inş bu defa hayırlısıyla kucağıma alırımslm kızlar bebeler rehin aldı hiç bi topik eskisi gibi değil arada uğrayıp bakıyorum bende , benim küçük cadımda 17 aylık oldu
canım mesajını yeni görüyorum ama yeniden hamilesin anladığım rabbim sağlıkla kucağına aldırsın
ooo ikinciler gelmeye başlıyo sağlıkla sıhhatle kucağına al inş.
bende kasımda kızım yaşındayken hamile kaldım kazayla hatta ilkine o kadar hesapla kitapla kalınca resmen şok olduk ama 9 haftalıktı kalbi durduğu için kürtaj oldum hayırlısı diyorum benim için çok zor olacaktı kızım çok küçük ve düşkün bana rabbim kaldıramayacağım yükü vermedi, inş kızım biraz kreş yaşına gelsin tekrar bakacaz duruma :)
ÇOOOKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMM PAYBİŞİM :)evet iremcim..rabbim tekrar nasip etti..inş bu defa hayırlısıyla kucağıma alırım
tşk ederimm perdoşummmmmmmmmmmmÇOOOKKKK SEVİNDİMMMMMMMMMMMM PAYBİŞİM :)
ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM.
İMZAPERDOŞ :)
slm grubun mihenk taslarindan birini gormek ne guzel tabi yazali 6 ayi gecmis ig de perisoko yu gorunce aklima burasi geldi direkt acip bakayim dedim benim kizda 4 yas oldu krese basladi her gun tatil olmasin diye diye geciyor gunlerimiz ekstra birde oglusum var aralikta 1 yasina girecek hemde kizim sezeryandi onu normal dogum yaptim dusunenler ssvd arastirabilir hepinizi optumHani arada aklına gelip giren olursa yazsın bişeyler lütfen
Benimde inşlhh aralıkta geliyo batuma kardeş bi minnak kız hala isim bulamadıkperi üyeliğini iptal ettirmiş sanırım.ve nicinide değiştirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?