- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #26.081
Selam herkese.oglen saat 13:00 de sezeryanla bebegim dunyaya gelicek insallah.bugun kontrolumuz vardi.suyu birden cok azalmis acilmam sadece 1 cm ve hic sancim yok.dr normal dogumu cok istedigim icin bekleyecekti aslinda ama suyu okadar az gorunce bekleyemeyiz dedi.yarin istersen suni sanci veririz normal dogum deneriz.ama acilman suan cok az su az oldugu icin normal dogumda zorluk cikabilir bebegimizde biraz iri cunku dedi.be vajinadada varisten bahsetmistim oda buyumus biraz dedi.ben siz ne onerirsiniz dedim.yani sen normal dogumu bukadar istemeseydin his suni sanci falan onermez direk sezeryan derdim diyince sezeryana karar verdik.dua edin kizim ve benim icin.sag salim kucagima alayim.
Selam herkese.oglen saat 13:00 de sezeryanla bebegim dunyaya gelicek insallah.bugun kontrolumuz vardi.suyu birden cok azalmis acilmam sadece 1 cm ve hic sancim yok.dr normal dogumu cok istedigim icin bekleyecekti aslinda ama suyu okadar az gorunce bekleyemeyiz dedi.yarin istersen suni sanci veririz normal dogum deneriz.ama acilman suan cok az su az oldugu icin normal dogumda zorluk cikabilir bebegimizde biraz iri cunku dedi.be vajinadada varisten bahsetmistim oda buyumus biraz dedi.ben siz ne onerirsiniz dedim.yani sen normal dogumu bukadar istemeseydin his suni sanci falan onermez direk sezeryan derdim diyince sezeryana karar verdik.dua edin kizim ve benim icin.sag salim kucagima alayim.
merhaba herkese.20 günlük olduk biz teyzeleri :)))
bugün dikişlerimde sorun oldu.bitiş ve başlangıç yerlerinden hafif kanlı akıntı geldi.kötüde koku vardı.doktora gittim.pansuman yaptılar antibiyotik falan verdiler.3 gün daha pansumana gidicem.Çok canım sıkıldı.dua edin iyileşsinde başıma iş açmasın bu sorun.aranızda böyle bişey yaşayan oldumu?
vay beeeeeeee..nelere güldüldük nelere ağladık nasıl eğlendik burdaa..hey gidi günler
canım hayırlı olsun bebiş konmuş göbüşe
listenin sonunda hala ben beklemedeacıdım kendime yeminle
sağlıkla kucağına al inşallah ben kızların yerine çekerim halayınıevet iremim yaa..yıllar sonra dermişim.......eski dönem olsa kızlarla burayı inletirdik :d kimse girmiyo artık...hekes çoluğa çocuğa karıştı dabi
anooooooooooyyyyy miskamberiimmm canım hamişsinn seeeennn :)) canım çok sevindim senin için,hep dualarımdaydın biliyo musun
Allah hayırlısıyl sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah
nasıl oldu aşılama mı süprüz yumurta mı yoksa
eskiden olsa buraları inletmiştik yaaa
ben de arada bakıyorum var mı bi yazan diye
sağlıkla kucağına al inşallah ben kızların yerine çekerim halayını
Ya hem çocuk hem iş birde telden buraya girmek zor oluyo arada bende yokluyom ama bebeler ayaklandı fırsat vermiyo demekki opüldün hem kendin hem bebişin
pojummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmevet oldu sonunda......sende benim dualarımdasın baby..amin inş...darısı sana olsun..
yok aşılama değil...süprizz yumurta..iki aşılama yaptırmıştım ikiside fıstı...kendi kendine geldi.....hemen hemen hergün kk'dayım..bende arada bakıyorum burayada senin profilinede girmişmisin diye......
halay çekmeyi özlemiştiiiikkkkkkkkkkk
hadi o zamaaaannn senin için gelsin PAYBİŞİİMMMMMMMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?