Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Selam herkese.oglen saat 13:00 de sezeryanla bebegim dunyaya gelicek insallah.bugun kontrolumuz vardi.suyu birden cok azalmis acilmam sadece 1 cm ve hic sancim yok.dr normal dogumu cok istedigim icin bekleyecekti aslinda ama suyu okadar az gorunce bekleyemeyiz dedi.yarin istersen suni sanci veririz normal dogum deneriz.ama acilman suan cok az su az oldugu icin normal dogumda zorluk cikabilir bebegimizde biraz iri cunku dedi.be vajinadada varisten bahsetmistim oda buyumus biraz dedi.ben siz ne onerirsiniz dedim.yani sen normal dogumu bukadar istemeseydin his suni sanci falan onermez direk sezeryan derdim diyince sezeryana karar verdik.dua edin kizim ve benim icin.sag salim kucagima alayim.

hllcimm merak etme sağlıkla gelicek büyük heyecan sez. da olsan önemli olan kucağına alman...
iyi haberlerinizi bekliyorum...

biz iyiyiz...yoğun ama güzel günler geçmekteee..öptük teyzelerimizi..

Hill canim hayirlu olsun gozun aydindir kizinla koklasiyondur buyuk ihtimal rabbim hayirli bir evlat olnayi nasip etsin ak yazilar yazsin , sende kendine iyi bak usuteyim falan deme corapsiz gezme sakin , sezercik olcagin icin uzuldum ama nasip ben o kadar hoslanmadim ki sezeryandan sezeryan sonrasi normal dogumla ilgili seylere bakiyom gerci suan asla 2. Yi dusunmuyom kucakci cadi kizimla hayat cok guzel :)

herkese merhaba.Kızıma kavuştum çok şükür.bugün 12.günümüz birlikte.Çok yorucu ama bir okadarda güzel bir duygu.Allahım isteyen herkese nasib etsin.Kızım ilk geceyi yoğun bakımda geçirdi ama artık iyi.anne karnında sıvıyı fazla içmiş.doğduğunda kusma problemi vardı.Ama şimdi çok iyi allaha şükür.İyi dilekleriniz için teşekkürler....

merhaba herkese.20 günlük olduk biz teyzeleri :)))
bugün dikişlerimde sorun oldu.bitiş ve başlangıç yerlerinden hafif kanlı akıntı geldi.kötüde koku vardı.doktora gittim.pansuman yaptılar antibiyotik falan verdiler.3 gün daha pansumana gidicem.Çok canım sıkıldı.dua edin iyileşsinde başıma iş açmasın bu sorun.aranızda böyle bişey yaşayan oldumu?

Tebriklerrr...allah kızına güzel saglıklı bir ömür versin...
Ve geçmiş olsun sana hll cim..brnde bişi olmadı..ama sez.kolay bişi degildi benim için. Doktor ant.hemen vermişti bana...bikaç gün kullandım...

Grup aktif olmasa dà aklımdasınız..

gözün aydın canım sende doğum yapmışsın kimse kalmadı sanırım .. ayrıca çok geçmiş olsun inşallah iyidir dikişlerin şu anda..

hepini öpüyorum hep aklımdasınızzz

Slm millet ben işe başladım p.tesi kötü günlerim başladı kızım ben gelene kadar hiç bişey yemiyomuş Allahtan öğlene kadar çalışıyom izin alamayacak arkadaşlar arada biberonla verin ki alışsın bebekleriniz benim ki ne biberon tutuyo ne de kasıkla bişey yiyo şuan .............

listenin sonunda hala ben beklemede acıdım kendime yeminle

Son düzenleme:
listenin sonunda hala ben beklemede acıdım kendime yeminle

anooooooooooyyyyy miskamberiimmm canım hamişsinn seeeennn :)) canım çok sevindim senin için,hep dualarımdaydın biliyo musun
Allah hayırlısıyl sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah

nasıl oldu aşılama mı süprüz yumurta mı yoksa

eskiden olsa buraları inletmiştik yaaa
ben de arada bakıyorum var mı bi yazan diye

evet iremim yaa..yıllar sonra dermişim.......eski dönem olsa kızlarla burayı inletirdik :d kimse girmiyo artık...hekes çoluğa çocuğa karıştı dabi
sağlıkla kucağına al inşallah ben kızların yerine çekerim halayını

Ya hem çocuk hem iş birde telden buraya girmek zor oluyo arada bende yokluyom ama bebeler ayaklandı fırsat vermiyo demekki opüldün hem kendin hem bebişin

pojummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm evet oldu sonunda......sende benim dualarımdasın baby..amin inş...darısı sana olsun..

yok aşılama değil...süprizz yumurta..iki aşılama yaptırmıştım ikiside fıstı...kendi kendine geldi.....hemen hemen hergün kk'dayım..bende arada bakıyorum burayada senin profilinede girmişmisin diye......

ayyy iremm yaaa tşklerii bak sende kuzuşaa

halay çekmeyi özlemiştiiiikkkkkkkkkkk
hadi o zamaaaannn senin için gelsin PAYBİŞİİMMMMMMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…