Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
tesadüfen gördüm mart annelerine de yazdım çookkkk sevindim darısı bojumaa insallah
buda halayın
çok özlüyorum burayı ne güzel günlerimiz geçti 2. bebeğimi burda kaybettim sonra oğluma yine burda hamiile kaldım
herkese selam olsun

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy asosoum çok çok tşkler...vallaa bende özlüyorumi.........kızlardan pek giren yok artık.........darısı hemen pojumun başına inşşşşş.selimhan nasıl büyüdü dımı

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy asosoum çok çok tşkler...vallaa bende özlüyorumi.........kızlardan pek giren yok artık.........darısı hemen pojumun başına inşşşşş.selimhan nasıl büyüdü dımı

Canımmm inannn nasıl sewindim gözlerim yaşardıı yemin ederimm ve senin halayını benim tüycükler çekiyo hepsi kalktııııı ayyy çok sewindimmmm bu arada tahminim kızzzzzzzzzzzz batuşuma gelin geliooooooooo darısıı POJUMA tümmmm sinerjimiz dualarımızzz POJUMa canım özlemimmmm öpüyorummmm ayyybicemmmm neler nasıl yaşadın acaio meraktayommm mesaj kutunu temizle msj yolluyorummm öptüm seni

Cnmmmm msjla telimi uollamaya çalıştım başaramadım sen bana msj la yollarsan görüşürüzzz öptümmm ayyy çokkk mutlu oldummm inan sanada POJUmada özel çok dua ettim ediyorumdaa allahımıza binn şükür

pidilm yaaaaaaaaaaaa canımmm.bende hala ara ara ağlıyorum biliyomusun..benimde içimden kız geçiyor...çok öpüyorum seni................inş darısı biran önce pojumaa.mesaj kutum boş..site değişmiş bi bakayım

miskamberim selimhan kocamn oldu14 ayı bitirdik 15eylülde işe başlıycam çok zor günlerdeyim anlayacağın.. bojum dan hiç heber yok darısı onun başına inşallaahhh

Bojunmmmmmm hamilşşşşşşşşşşşşşşşşşLşş ben müjdeleyeyim böylelikte topik nüfusumuzda anne olmayan kalmadı topiğimiz fullllllll çektii şükürler olsun sinerjimiz enerjimiz herdaim böyle dewam etsin ömrümüzde benim batuhanım 5 eylülde 1 yaşına girdi şükürler olsun allhım bu duyguyu isteyen her kadına yaşatsın inşlhhhhh

aybikemmm bojummm çok sevindim canlarım benim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhhhhhh

kızlar merhaba nasılsınız?çok özledim hepinizi sohbetlerimizi...
pidilimin de dediği gibi topiğimiz full çekti maşallah...
bizden haberler:doğam 20 aylık oldu beraber işe gidiyoruz yarım gün de kreş.bi şekilde düzenimizi kurduk çok şükür.
batuhanlarımız da yaşlarını doldurmuş maşallah
perimi görmedim hiç onlar da iyidir umarım...
seviyorum sizi

ışılım maalesef ben kaybettim bebeğimi.yeni görüyorum yorumunu

slm canlar kan testi transferden 10 gün sonra belli oluyor zaten. ben 10.gün kocamın habeeri yokken testi yaptırdım çok sevdiğim iki arkadaşım vardı yanımda saolsunlar desteklerini esirgemediler. iki tane patik aldık bi kız bi erkek . iç içe 3 tane kutuya koydum. patiklerin üstünede kan testini koydum. gece kocam işetn gelince ben yarın için çok heyecanlıyım inşallah heyecanımız hafifler moral olsun diye sana küçük bi hediye aldım dedim. kocam kutuyu açtı içinden bi kutu daha çıktı bidaha açtı bi kutu daha bidaha açtı patikler çıktı...ayyy çok güzel dedi anlamadı kan testinin üzerinede not yazmıştım onu okudu .arkadaşlar o kağıdın içide var dedi yazık garibimin bişeyden haberi yok açınca şok oldu nasıl yaniii...hadi canımmm diyebildi ve gözleri doldu :) kocişe güzel bi sürpriz oldu

Canım tedavi sürecin nedir anlatabilir misin bu arada sürprizin süper olmuş ve gözün aydın tatlımm rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsinn :)

Ben dördüncü denememi maslak acıbadem de bülent tıraşla yaptım. İlk önce ben gözle görmediğm yere bebek koymam dedi ve histereskopi yaptı.rahimimin içinde fazla bi zar varmış onu aldı.Yumurta rezervim azaldığı için üç defa yumurta toplandı gavuz yapıldı. Sonra hepsi 5 güne götürüldü ve cgh yapıldı embriyolara.yani bütğn kromozomlara bakılarak en sağlıklıları seçildi. Bu tedavi tam 9 ay sürdü. Dayanamayıp 10.gün test yaptım ve 475 çıktı bi gün sonra tekrar yaptırdım 1067 oldu ve ultrason için gün aldım şimdi onu bekliyorum bakalım tek mi çift mi kalp atışlarını dinlicez nasipse

Öncelikle inşallah çift ve sağlıklı kalp atışları dinlersin annesi tekrar gözün aydın tatlım bu haberleri almak güç veriyo bana inan çok sevindim :) :) :)

Sevval 17 tabiki hatırlıyorum seni çok ama çok sevindim allahım kucağına sağsalim aldığın günleride göstersin inş.öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…