Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
TİİİEEEYEEEYTTTTTTTT ULEEEEENNNNN BEN GELDİM

perim ben geldim ya
hhhheeeeeeeeeeeeytttttttttttttttt geeeeeeeelll ulllllllllleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn ponjuuuuuuuuuuuuuuurrrrrummmmmmmmmmmm

Hadi sen yap bende haftasonu yapcammm kırmızı kart yemezsemmm canımmmmmmmmmmm

TİİİEEEYEEEYTTTTTTTT ULEEEEENNNNN BEN GELDİM

perim ben geldim ya
hahahahhahahahahhahahhah Alllaaaaaahhh seniiiiiii sıpaaaaaaaaa

iki aşılama üç tüp bebek ve hiç sorunum yok bizim daha zor keşke bir sorun olsada çözsek
Ay canım benim yaaaa Rabbim tez zamanda kucağını bebişlerle doldursun ikiz versin inşallah En hayırlısından versin güzelim yaaaa bizdede sorun yok sözde yaaaa bu ay sende hamile kal çok zor biliyorum güzelim ama yanlız değilsin unutma bunu tamam mı Rabbimin ol demesine bakıyor her şey vakti var demek ki anne olmamız için erken daha hem bir daha keşke sorun olsa da çözsek deme yanlış duadan Allaha sığınırım eksik ve yanlış dua etme güzelim olur mu

yaşasıııııııın yarın bu topikte iki tane anne çıkıcak biri beeeeeen biri dee enderfts inşallah birazcık umuttan zarar çıkmaz ha

allahın hakkı 3'tür vitaminde vitaminde

benim gördüğüm rüyanın aynısı bende annemin evindeymişimbi ev dolusu yapılı güzel atlar beni ezerler falan die odanın birine saklanıorum bı taraftan da bakıorum onlara ne güzeller die at murattır ya birde iste rüyamda test yapıodum çift cizgi cıkmıstı bu rüyalardan sonra hamile oldugumu öğrendim.k.kulübünde bikac hamile daha var hamile olduklarını bilmediği zaman bu at rüyasını gören hadi insallah :)

Süpersinnnnnnnnnnnnnn işte BUUUUUUUUUU

Ay Ciddiiiii msiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok fena heyecan yaptım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PİTTİRİİKKKKKKKK NERDESİNNNN DUY BUNLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII AYYYYY PİDİLDAAAAAAAAAA İNŞALLAHHH

biraz öyle oldu önüme 1 kilo muz koysalar gık demeden yerim valla
akşama az kaldı canım biraz daha sabredebilirim

anaaaaaaaaamm helvamı yav ınan bugünde canım şöyle iyi kavrulmuş unn helvası cekıyodu yaaaa bana helva getirin cabıkkkkkkkkkkkkk helvam nerde unda yok evde bi gidip alsammı ya

uffffffffffffff kafam karıştıııı hatırlamıyorumm...Ben haftasonu test alayım yapayım canım biraz bekliyim..sanki adet olcam gibin hissediyorumm

ciiddiyim tabikine hamileyim ben yalan sölümem ben yav ala ala

anaaaaaaaaamm helvamı yav ınan bugünde canım şöyle iyi kavrulmuş unn helvası cekıyodu yaaaa bana helva getirin cabıkkkkkkkkkkkkk helvam nerde unda yok evde bi gidip alsammı ya

Yaaaaaaaa herşeyi yaptımda şu un helvasını bi türlü yapamadımmmm eşim çok severrr hangi tarifi denediysem olmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaa :2:

Son düzenleme:

Pişttttt peri sana diyo sanırım helva menüsünü sen yapmıştın sanırım

Yaaaaaaaa herşeyi yaptımda şu un helvasını bi türlü yapamadımmmm eşim çok severrr hangi tarifi denediysem olmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaa :2:

ben bu tatlı tuzlu olaylarında gercekten cıok iyiyimdir de biraz basım dönnüo halim yok yaa şimdi cok cekti canım hüüü hüüüüü

Son düzenleme:

öğle arası ben de aldım
hemen yapayım dedim ama vazcaydım
evde de var
bi de bu markayı deniim,bakem kuş kondurabilcem mi

UYYYYYYYYY sol taraftan yumurtlamıştımmmm şuan çok fena batıyor ve sancılanıyoooorrr amanınnnnnn çatlıyor mu yoksa dölleniyor mu acabaaaaaaaaaa. Allahımmmmmmm nolur dölleniyor olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…