- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.001
hhhheeeeeeeeeeeeytttttttttttttttt geeeeeeeelll ulllllllllleeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn ponjuuuuuuuuuuuuuuurrrrrummmmmmmmmmmmTİİİEEEYEEEYTTTTTTTT ULEEEEENNNNN BEN GELDİM
perim ben geldim ya
kızlarrrrrrr iş çıkısııı testt alıyorumm vee sabah ilk idrarımla testt yapıyorummmmmm
allahımmm yardım ett yarabbim hepimizee,hayırlı haberler verdirt bizeee inşşş..
dua edinn bebişlerrrr banaaaaa,bn hepinize ediyorummmm..
hahahahhahahahahhahahhah Alllaaaaaahhh seniiiiiii sıpaaaaaaaaaTİİİEEEYEEEYTTTTTTTT ULEEEEENNNNN BEN GELDİM
perim ben geldim ya
Balım benim ne demekkkkk, hep diyorum Allahım bian önce uzun zamandır bekleyenlere nasip eder inşallahhhhhh. Dene canmmm ama çıkmazsa kırmızıları görene kadar üzülmek yokkk, heyecanla haberini bekliyor olucammm, belirti için henüz erken herkes farklııı unutma canımmmm artık sen tıbben de başladın bu işeeeeee ben çok ümitliyim balım benimmmmm ÖPÜYORUM ÇOKKKKKK SEVİYORUM SENİİİİİİİİİİ GÜZEL HABERLERLE GEL BİTOŞUMMMMMMMMMMMCanım benim yaa kıyamam ben sanaaa. Bak ben bu ay senden çok ümitliyim ilk kez iğne felan oldun, yani gebeliği kolaylaştırmak adına ilk tıbbi müdahale bu. O yüzden ümidini kaybetme bence. Bende çıkar gibi düşünüyorum ama çıkmayadabilir işte, umudunu yitirmiceksen yap tatlım. Dediğim gibi sen olduğun için hassasım ve bişe diyemiyorum. Lütfen moralini yüksek tut bitanem ben inanıyorum sanaaaa bu yola başladın artık tıbben doktor kontrolünde bunlar güven versin sana bebiş gelicek arkadaşımmmmm
Canım benim ya bana karşı göstermiş olduğun hassasiyet için çok teşekkür ederim canım benimSabah bir deneyeyim sonuçta varsa çıkar bir kaç gün önce üzülmüş olurum tek fark bu olur ya da adet olmadan hala ümit vardır deyip devam ederim malum pazartesi tatil sanki hastanelerde tatil olacak gibi Ay evet ya ben yapayım yarın sabah idrarda bakayım eğer silik çizgi görürsem dahi hemen dr koşayım müjdeli haberi yarın veririm inş. ha belirti olarak kasıklarımda biraz değişiklik var ama yüzmeyede gidiyorum onun etkiside olabilir yani yüzmedendir o yaaaaaaa yok belirtim falan ay seviyorum sizi
kızlarrrrrrr iş çıkısııı testt alıyorumm vee sabah ilk idrarımla testt yapıyorummmmmm
Bende halaya başlıyorummmmmmmmmmm oyyyyyyyyyyy hadi inşalllahhhhh kuzuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Ay canım benim yaaaa Rabbim tez zamanda kucağını bebişlerle doldursun ikiz versin inşallahiki aşılama üç tüp bebek ve hiç sorunum yok bizim daha zor keşke bir sorun olsada çözsek
ay canım benim yaaaa rabbim tez zamanda kucağını bebişlerle doldursun ikiz versin inşallahEn hayırlısından versin güzelim yaaaa bizdede sorun yok sözde yaaaa bu ay sende hamile kal çok zor biliyorum güzelim ama yanlız değilsin unutma bunu tamam mı rabbimin ol demesine bakıyor her şey vakti var demek ki anne olmamız için erken daha hem bir daha keşke sorun olsa da çözsek deme yanlış duadan allaha sığınırım eksik ve yanlış dua etme güzelim olur mu
yaşasıııııııın yarın bu topikte iki tane anne çıkıcak biri beeeeeenBiri dee enderfts Inşallah birazcık umuttan zarar çıkmaz ha
AYY kislarrrrrrrrrrrrr 2 gecedirr ruyamda AT goruyorummmm hayir olsunn insallahhhhhhhhhh
suan hatirladimmm at bizim evde yasiyoo hatta aa diyorumm iyicede alisti geldii eve bayaa egitimli kopek gibi oturuyoo falannnnn
ayy hayir olsunnn insalahh
iki testte farklı markaydı canımm...O ikinci çizgi hemen çıktı noldukine
Canım yaaaa benide unutmazmışş keşkeeeeeeeeeeallahın hakkı 3'tür vitaminde vitaminde
Uleeeynnnnnnnn noliiiiiiiiiiiiiiiii korkutmaa beniii niyekineeeeeeeeeeeeeeee..çalışıyorum şimdi çıkamammmmmmmmm:2::2::2::2:Hemen bi test yap :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Süpersinnnnnnnnnnnnnn işte BUUUUUUUUUUAy canım benim yaaaa Rabbim tez zamanda kucağını bebişlerle doldursun ikiz versin inşallahEn hayırlısından versin güzelim yaaaa bizdede sorun yok sözde yaaaa bu ay sende hamile kal çok zor biliyorum güzelim ama yanlız değilsin unutma bunu tamam mı Rabbimin ol demesine bakıyor her şey vakti var demek ki anne olmamız için erken daha hem bir daha keşke sorun olsa da çözsek deme yanlış duadan Allaha sığınırım eksik ve yanlış dua etme güzelim olur mu
yaşasıııııııın yarın bu topikte iki tane anne çıkıcak biri beeeeeenbiri dee enderfts inşallah birazcık umuttan zarar çıkmaz ha
benim gördüğüm rüyanın aynısı bende annemin evindeymişimbi ev dolusu yapılı güzel atlar beni ezerler falan die odanın birine saklanıorum bı taraftan da bakıorum onlara ne güzeller die at murattır ya birde iste rüyamda test yapıodum çift cizgi cıkmıstı bu rüyalardan sonra hamile oldugumu öğrendim.k.kulübünde bikac hamile daha var hamile olduklarını bilmediği zaman bu at rüyasını gören hadi insallah :)
allahın hakkı 3'tür vitaminde vitaminde
biraz öyle oldu önüme 1 kilo muz koysalar gık demeden yerim valla
akşama az kaldı canım biraz daha sabredebilirim
Süpersinnnnnnnnnnnnnn işte BUUUUUUUUUU
Ay Ciddiiiii msiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn çok fena heyecan yaptım şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii PİTTİRİİKKKKKKKK NERDESİNNNN DUY BUNLARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIAYYYYY PİDİLDAAAAAAAAAA İNŞALLAHHH
anaaaaaaaaamm helvamı yav ınan bugünde canım şöyle iyi kavrulmuş unn helvası cekıyodu yaaaa bana helva getirin cabıkkkkkkkkkkkkk helvam nerde unda yok evde bi gidip alsammı ya
anaaaaaaaaamm helvamı yav ınan bugünde canım şöyle iyi kavrulmuş unn helvası cekıyodu yaaaa bana helva getirin cabıkkkkkkkkkkkkk helvam nerde unda yok evde bi gidip alsammı ya
Yaaaaaaaa herşeyi yaptımda şu un helvasını bi türlü yapamadımmmm eşim çok severrr hangi tarifi denediysem olmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaa :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?