Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Periiiiiiiiiiimmm yokk hiçbirsey yapmadımm öyle sordummmmm
doktorum benim..Ben gecenlerde yapmştımda coooookk coookkk silik 2.çizgi çıkmstı.2 gün öncede yaptım yaa ondada hiçbirsey cıkmadıda ondannnn sordum....Uydurdum kafamdannn anlıcannn.Kesin ilk test bozuktu ozamannn

normal yollan mı yoksa tüp bebek mi olacak anlamadım
Tüp bebek değil canım yumurta takibi oldu ardından çatlatma iğnesi ve birliktelik normal yolla yani şimdi de beklemedeyim hayırlısı bakalım

Anladım canımm dediğim gibi çıkabilirr medmusum. Ama çıkmazsa üzülmeni istemiyorum yaaa beklesenmiii. Sen olduğun için daha hassasım bu konuda :18:

İnan ki perim bende cesaret edemiyorum yani eğer hamile değilsem gün aşırı muayenelere devam ve aşılama olucak daha da olmazsa hani en ufak bir belirtim dahi yok ya kesin hamile değilim ama işte şeytan dürtüyo doktorumda günün geçerse yap demişti ama çıkma olasılığı yüksek yani yarın 28. gün olmuş oluyor yani ooooofff ne zormuş ya hamile kalmak.......

Bi dakika şimdi kopartıcan beni vitoşşşş sakın bana halvetten sonra test yaptığını söylemeeeeeeeeeeeee Adete kaç gün kala yaptın testi kuzummmmmmmmmmm

bende senin gibiydim tüp bebek yaptırdığımda insan sabredemiyor tıp ilerledi diyorlar tüp bebeği transfer ettiklerinde bir kaç gün sonra tutuptutmadığını bilemiyorlar iki hafta bekle dur of of

zor bitanem zor sabır işi birde sonu hüsran olunca emeklerin gidiyor tüp bebek için diyorum tabiki

Canım benim yaa kıyamam ben sanaaa. Bak ben bu ay senden çok ümitliyim ilk kez iğne felan oldun, yani gebeliği kolaylaştırmak adına ilk tıbbi müdahale bu. O yüzden ümidini kaybetme bence. Bende çıkar gibi düşünüyorum ama çıkmayadabilir işte, umudunu yitirmiceksen yap tatlım. Dediğim gibi sen olduğun için hassasım ve bişe diyemiyorum. Lütfen moralini yüksek tut bitanem ben inanıyorum sanaaaa bu yola başladın artık tıbben doktor kontrolünde bunlar güven versin sana bebiş gelicek arkadaşımmmmm

:))) beynim döndü işten canımya bir türlü kendimi toparlayamadım haklısın

Oyyy önemli diil tatlışımmmmm burda direk muhabbete dalar bizim çatlaklarrrrrrrr hööööyttttttt diyeee ondan

Bi dakika şimdi kopartıcan beni vitoşşşş sakın bana halvetten sonra test yaptığını söylemeeeeeeeeeeeee Adete kaç gün kala yaptın testi kuzummmmmmmmmmm

deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne halvetten sonrasııııııııııı ben cumartesi yani 14 ünde yaptım yımırtlama dönemim bittikten 5 gün snra yaptım..Gecende burda konusurken test ten alma almaaaa dediniz bende ters tepti gittim aldım yaptım tek çizgi çıktı.Ama cumartesi yaptıgımda 2.çizgi okadarrrrrrrr siliktiki belkide ben öyle görüyorum dedim..
Ondan yaniiii....
Hadi kop şimdi neye kopcan manyak karı
:83::83::83::83::83::83::83::83:

:)))))))))) kibarlık var canımcımm

kızlarrrrrrr iş çıkısııı testt alıyorumm vee sabah ilk idrarımla testt yapıyorummmmmm
allahımmm yardım ett yarabbim hepimizee,hayırlı haberler verdirt bizeee inşşş..
dua edinn bebişlerrrr banaaaaa,bn hepinize ediyorummmm..

Ayyyy ne güzel eğlenmiştim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahhahahhahha. Ama neden silik çıktıkiii? Senin görebileceğin kadar silik mi ve en önemlisi HEMEN mi çıktıı? Ve diğer yaptığın test farklı marka mıydııı???

:)))))))))) kibarlık var canımcımm

Azcık da bize verrrrrrrrrrr çatlar canmmm çatlar akşam hemen kocişe saldır vakit kaybetmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…