- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.981
54julye hoşgeldin
Perim bugün çatlatma iğnesini vuralı iki hafta oldu :44:
54julye hoşgeldin
perim bugün çatlatma iğnesini vuralı iki hafta oldu :44:
Tüp bebek değil canım yumurta takibi oldu ardından çatlatma iğnesi ve birliktelik normal yolla yani şimdi de beklemedeyim hayırlısı bakalımnormal yollan mı yoksa tüp bebek mi olacak anlamadım
Anladım canımm dediğim gibi çıkabilirr medmusum. Ama çıkmazsa üzülmeni istemiyorum yaaa beklesenmiii. Sen olduğun için daha hassasım bu konuda :18:
hoşgeldin yavrumda ben geldim ben geldim deme dal sohbete konuş işte
Periiiiiiiiiiimmm yokk hiçbirsey yapmadımm öyle sordummmmm
doktorum benim..Ben gecenlerde yapmştımda coooookk coookkk silik 2.çizgi çıkmstı.2 gün öncede yaptım yaa ondada hiçbirsey cıkmadıda ondannnn sordum....Uydurdum kafamdannn anlıcannn.Kesin ilk test bozuktu ozamannn
tüp bebek değil canım yumurta takibi oldu ardından çatlatma iğnesi ve birliktelik normal yolla yani şimdi de beklemedeyim hayırlısı bakalım
inan ki perim bende cesaret edemiyorum yani eğer hamile değilsem gün aşırı muayenelere devam ve aşılama olucak daha da olmazsa hani en ufak bir belirtim dahi yok ya kesin hamile değilim ama işte şeytan dürtüyo doktorumda günün geçerse yap demişti ama çıkma olasılığı yüksek yani yarın 28. Gün olmuş oluyor yani ooooofff ne zormuş ya hamile kalmak.......
tüp bebek değil canım yumurta takibi oldu ardından çatlatma iğnesi ve birliktelik normal yolla yani şimdi de beklemedeyim hayırlısı bakalım
inan ki perim bende cesaret edemiyorum yani eğer hamile değilsem gün aşırı muayenelere devam ve aşılama olucak daha da olmazsa hani en ufak bir belirtim dahi yok ya kesin hamile değilim ama işte şeytan dürtüyo doktorumda günün geçerse yap demişti ama çıkma olasılığı yüksek yani yarın 28. Gün olmuş oluyor yani ooooofff ne zormuş ya hamile kalmak.......
Canım benim yaa kıyamam ben sanaaa. Bak ben bu ay senden çok ümitliyim ilk kez iğne felan oldun, yani gebeliği kolaylaştırmak adına ilk tıbbi müdahale bu. O yüzden ümidini kaybetme bence. Bende çıkar gibi düşünüyorum ama çıkmayadabilir işte, umudunu yitirmiceksen yap tatlım. Dediğim gibi sen olduğun için hassasım ve bişe diyemiyorum. Lütfen moralini yüksek tut bitanem ben inanıyorum sanaaaa bu yola başladın artık tıbben doktor kontrolünde bunlar güven versin sana bebiş gelicek arkadaşımmmmmTüp bebek değil canım yumurta takibi oldu ardından çatlatma iğnesi ve birliktelik normal yolla yani şimdi de beklemedeyim hayırlısı bakalım
İnan ki perim bende cesaret edemiyorum yani eğer hamile değilsem gün aşırı muayenelere devam ve aşılama olucak daha da olmazsa hani en ufak bir belirtim dahi yok ya kesin hamile değilim ama işte şeytan dürtüyo doktorumda günün geçerse yap demişti ama çıkma olasılığı yüksek yani yarın 28. gün olmuş oluyor yani ooooofff ne zormuş ya hamile kalmak.......
:))) beynim döndü işten canımya bir türlü kendimi toparlayamadım haklısın
zor bitanem zor sabır işi birde sonu hüsran olunca emeklerin gidiyor tüp bebek için diyorum tabiki
Bi dakika şimdi kopartıcan beni vitoşşşş sakın bana halvetten sonra test yaptığını söylemeeeeeeeeeeeeeAdete kaç gün kala yaptın testi kuzummmmmmmmmmm
Bi dakika şimdi kopartıcan beni vitoşşşş sakın bana halvetten sonra test yaptığını söylemeeeeeeeeeeeeeAdete kaç gün kala yaptın testi kuzummmmmmmmmmm
canım benim yaa kıyamam ben sanaaa. Bak ben bu ay senden çok ümitliyim ilk kez iğne felan oldun, yani gebeliği kolaylaştırmak adına ilk tıbbi müdahale bu. O yüzden ümidini kaybetme bence. Bende çıkar gibi düşünüyorum ama çıkmayadabilir işte, umudunu yitirmiceksen yap tatlım. Dediğim gibi sen olduğun için hassasım ve bişe diyemiyorum. Lütfen moralini yüksek tut bitanem ben inanıyorum sanaaaa bu yola başladın artık tıbben doktor kontrolünde bunlar güven versin sana bebiş gelicek arkadaşımmmmm
oyyy önemli diil tatlışımmmmm burda direk muhabbete dalar bizim çatlaklarrrrrrrr hööööyttttttt diyeee ondan
Canım benim yaa kıyamam ben sanaaa. Bak ben bu ay senden çok ümitliyim ilk kez iğne felan oldun, yani gebeliği kolaylaştırmak adına ilk tıbbi müdahale bu. O yüzden ümidini kaybetme bence. Bende çıkar gibi düşünüyorum ama çıkmayadabilir işte, umudunu yitirmiceksen yap tatlım. Dediğim gibi sen olduğun için hassasım ve bişe diyemiyorum. Lütfen moralini yüksek tut bitanem ben inanıyorum sanaaaa bu yola başladın artık tıbben doktor kontrolünde bunlar güven versin sana bebiş gelicek arkadaşımmmmm
Canım benim ya bana karşı göstermiş olduğun hassasiyet için çok teşekkür ederim canım benimSabah bir deneyeyim sonuçta varsa çıkar bir kaç gün önce üzülmüş olurum tek fark bu olur ya da adet olmadan hala ümit vardır deyip devam ederim malum pazartesi tatil sanki hastanelerde tatil olacak gibi Ay evet ya ben yapayım yarın sabah idrarda bakayım eğer silik çizgi görürsem dahi hemen dr koşayım müjdeli haberi yarın veririm inş. ha belirti olarak kasıklarımda biraz değişiklik var ama yüzmeyede gidiyorum onun etkiside olabilir yani yüzmedendir o yaaaaaaa yok belirtim falan ay seviyorum sizi
nasıl ya sen tüp bebek denedin ve olmadı mı
Ayyyy ne güzel eğlenmiştim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaadeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne halvetten sonrasııııııııııı ben cumartesi yani 14 ünde yaptım yımırtlama dönemim bittikten 5 gün snra yaptım..Gecende burda konusurken test ten alma almaaaa dediniz bende ters tepti gittim aldım yaptım tek çizgi çıktı.Ama cumartesi yaptıgımda 2.çizgi okadarrrrrrrr siliktiki belkide ben öyle görüyorum dedim..
Ondan yaniiii....
Hadi kop şimdi neye kopcan manyak karı
:83::83::83::83::83::83::83::83:
:)))))))))) kibarlık var canımcımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?