- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #2.961
Yihuuuuuuuuuuuuuu ama üzülmiceksin bişi çıkmazsaaa kırmızıları görene kadrrrrrrrrrrrrrrrr OKEY Mİİİİİ
Canım az çok iltihap her bayanda olur ya ufak tefek. Tüpleri etkilediğini nasıl anlicaz öyle bi tür varmıymış? Rahim filmi çektimi canım sanaaa?
20 gün sınır diye biliyorum yani normal 21 gün ben hep böyle oluyorum doktorda hiç demedi birsey bana off neyse ben su testi yaptırıyım 25 dede doktora gideyimm dua edin bana
kızlar valla online kan testini de yapabilseniz (nasıl olacaksa artık) inanın doktora ihtiyaç kalmaz:)) yazdıklarınızı okuyorum da bu kadar detaylı bilgi hiç bi doktordan almadım:) süpersiniz ne diyeyim.
dün gece ağrım vardı biraz erken girdim yatağa inanır mısınız bilmem ama hepimiz için çoookkk dua ettim.[/QUO
sonuçta her doktor farklı söylüyor ya bizde bütün doktorların karması olduken net sonuçları biz veriyoruz artık tahlil sonucu da yorumlamaya başladık hahaa ne fenayız amaaa
hepimiz git gel tecrübe işte ne yaparsın umut dünyası...doktorların ağzından laf alamayınca birbirimizden haber alıyoruz...bazı doktorlara şaşırıyorum nasıl okudular bunlar da doktor oldular diyee...ben eğer devletteki doktoruma gitmeye devam etseydim bi 1 yıl beklerdim heralde...[/QUOT
canımmmmm sen bide burdaki doktorları görsennnn. tam komedi:)) çağın o kadar gerisindekiler ki anlatamam. şöyle bi örnek vereyim. burda 3 ay kadın doğum uzmanına gittim ultrason cihazı o kadar kötü ki doktor gözlerini kısarak bakıyor bişey görmek için, kan testi yaptırmıştım reglimin gecikmesinden 1 hafta sonra 2 çıkmıştı sonuç negatif yani. belki hamilesindir dediler???? bakakalmıştım. o yüzden sizin yazdıklarınızı pür dikkat okuyorum:))))
Yihuuuuuuuuuuuuuu ama üzülmiceksin bişi çıkmazsaaa kırmızıları görene kadrrrrrrrrrrrrrrrr OKEY Mİİİİİ
insallh bu kadar kolay olursen bu asamadasın galiba
yalnız canım bu ovulasyon testi idrarla mı yapılıyor ve nasıl işliyor anlatabilir misin? mesela üzerinde rakamlar var gibi mi ... hangi günse onu mu gösteriyor.bir de en iyi markayı yazabilirmisin? baktım baktım anlayamadım.
inşşallah hakkında hayırlısı olsun allah göbüşünü doldursun
evet 2 aydır klomenle deiyoruz bir kaç ay daha deniycez sonra aşılamaya geçicez inşallah gerek kalmaz da...nasip kısmett...her çatlayan yumurta döllencek diye bir durumda yok... spermlerin yumurtayı dölleyebilmesi de zor yanii..benim 3 yumurtam oluştu birini bile dölleyemediler ttüüüüü size dedim..içeriye ben girsem hepsini döllerdim dedim dedim ama o sıra o kızdığım spermcikler hakkın rahmetine kavuşmuş bense adet olmuştum
üzülmicemmmmmm inşallahhh çitf çizgiyi görürümde silikteee
olsaa bayram havası yasarızzzzz :)))))))))))))))
valla okudum dün prospektüsü verdigi ilaçlarda hamileligin ilk üç ayında kullanmayınız yazıyorr cnım ben zaten a.biyotigi 5 gün alacam digeride agrı kesici zaten karın agrım fazla bu hastalıktan dolayı yani karnım agrıyınca alacam allahıma emenat ne yapim almam lazım çünkü vucudumda mikroplu bir şekilde hamile kalırsam bebişime daha çok zarar verir diye düşünüyorum bu ay olmazsaaa mayıstaaaaaaaaaaaaaaaaaa daha çok çalışırım ne yapim herşey kader kısmet allahımıza emanetiz canlarrrrrrrrrrrrrrrrr:=)
yok kız yımırtlama gününde çizgi çıkmazzzzzz ovulasyon testi mi yaptın gebelik testi mii?ya kızlarr ben geldim..
birsey sorcam bu hamişlik testleri yımırtlama gününde isen ikinci çizgiyi silikmi gösteriyoooo
Abowwwwwwwwwwwwwwwwwww
ne kadan cahilimmmmmmmmmmmmm
hiçbirsey bilmiyorum yawwwwwwwwwww
merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Bugün benim adetimin 27. günü 29 günde bir adet oluyorum ve biliyorsunuz yumurta takibi olmuştu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi vurulmuştum iki tane yumurtam gelişmişti ve yumurtalarım çatlamıştı. Şimdi ben yarın idrarla gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa adet günümün geçmesini mi bekleyeyim geçen ayın 24 ünde olmuştum acele etmeyeyim mi belirti var mı diye sorarsanız her ay nasılsam bu ayda öyleyim en ufak bir belirtim dahi yok hamile değilmişim gibi ama yine umut işte sizce yapayım mı yoksa bekleyeyim mi :26:
canım eks battaşımm..noldu sana yaaa geçmiş olsun nazar değdi nazarrrrrr
oku üfle kendini bii..
sonrada süslen püslen salla gitsn o kullandgın ilaçlarıııı...
geç kocanın karşısına striptiz yaaappp
gerisi Allah kerim zatenn
Cevap veren yok mu ben geldim sohete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?