Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yok canm cekilmedim daha yeni gidecegimm benm iltihal deri üztündee içde ki sistit diyorsunuz yaa onun daha yogunu tüpleri etkiliyormusss doktorlar anlayabilir yani sisstt oldugunuzda mutlaka gidin doktoraa

insallh bu kadar kolay olur sen bu asamadasın galiba

evet 2 aydır klomenle deiyoruz bir kaç ay daha deniycez sonra aşılamaya geçicez inşallah gerek kalmaz da...nasip kısmett...her çatlayan yumurta döllencek diye bir durumda yok... spermlerin yumurtayı dölleyebilmesi de zor yanii..benim 3 yumurtam oluştu birini bile dölleyemediler ttüüüüü size dedim..içeriye ben girsem hepsini döllerdim dedim dedim ama o sıra o kızdığım spermcikler hakkın rahmetine kavuşmuş bense adet olmuştum

canım benimmmm evettt idrarla yapılıyor tatlım aynı gebelik testi gibiiii. Ben gittigidiyordan satın aldım surelab diye bi marka memnunum zaten ben kendimde anlıyorum yumurtladığımı ama teyit etme amaçlı kullanıyorum. Sende anlayabilirsin akıntından. Şeffaf iki parmak arasında hafifçe uzayan bi akıntı olur bu günlerde. 2 adet ortasına gelir bu hep net olmasada yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur bu değişmezmiş. Clearblue dan daha memnun bizim kankicanlar eğer o gündeysen direk gülen yüz gösteriyorrr akşama çalışma var diye google'a cearblue ovulasyon testi fln yazarsan satın alabileceğin siteler çıkar canikommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

:)) allh senii .. beni güldürdün yaa allhta seni güldürsünn...

Sevgili hamişler ve hamiş adayları sizeeee bol muhabbet bol bol şifa bebiş diliyorummm...karnınız ikiz üçüz dolsun inşallahhhhhhh.ben kaçar işe gidicem.... Artık yarın sabah gelir yatar akşama size dönerim...

ya kızlarr ben geldim..
birsey sorcam bu hamişlik testleri yımırtlama gününde isen ikinci çizgiyi silikmi gösteriyoooo
Abowwwwwwwwwwwwwwwwwww
ne kadan cahilimmmmmmmmmmmmm
hiçbirsey bilmiyorum yawwwwwwwwwww

merhaba arkadaşlar size bir şey danışmak istiyorum. Bugün benim adetimin 27. günü 29 günde bir adet oluyorum ve biliyorsunuz yumurta takibi olmuştu yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi vurulmuştum iki tane yumurtam gelişmişti ve yumurtalarım çatlamıştı. Şimdi ben yarın idrarla gebelik testi yapsam çıkar mı yoksa adet günümün geçmesini mi bekleyeyim geçen ayın 24 ünde olmuştum acele etmeyeyim mi belirti var mı diye sorarsanız her ay nasılsam bu ayda öyleyim en ufak bir belirtim dahi yok hamile değilmişim gibi ama yine umut işte sizce yapayım mı yoksa bekleyeyim mi :26:

canım eks battaşımm..noldu sana yaaa geçmiş olsun nazar değdi nazarrrrrr
oku üfle kendini bii..
sonrada süslen püslen salla gitsn o kullandgın ilaçlarıııı...
geç kocanın karşısına striptiz yaaappp
gerisi Allah kerim zatenn

ya kızlarr ben geldim..
birsey sorcam bu hamişlik testleri yımırtlama gününde isen ikinci çizgiyi silikmi gösteriyoooo
Abowwwwwwwwwwwwwwwwwww
ne kadan cahilimmmmmmmmmmmmm
hiçbirsey bilmiyorum yawwwwwwwwwww
yok kız yımırtlama gününde çizgi çıkmazzzzzz ovulasyon testi mi yaptın gebelik testi mii?

Canım bence gününü bekle, varsa silikte olsa çıkar belki ama yoksa üzülmicem günümü beklerim kırmızıları görmeden üzülmem diyorsan yap canm yumurtlamanın üstünden tam olarak kaç gün geçtii? 12 gün geçtiyse felan çıkabilir canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…