Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Yaaaaaaaa herşeyi yaptımda şu un helvasını bi türlü yapamadımmmm eşim çok severrr hangi tarifi denediysem olmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaa :2:

canım mıllet margarınle yapıyor ama ben zeytın yagıyla yapıyorum goz kararı hepsı yagı koy hemen arkasından kucuk el elegınle tencereye ele unu bu arada serbet yap ne kadar tatlı ıstersen ona gore ayarla serbet soguk olacak unu guzelce kavyr ama kahverengımsı olur gıbı olsun kapatınca dok ıcıne soguk serbetı hızlı hızlı karıstırkı topak olmasın ıstersen kasıgını serbete batır batır sekıl ver ben borcama dokuyorum uzerıne fıstık al sanaaaaaaaa super bı tatlı bıkere az bı undan dene sonra elın alısır

saol canım benimmmm denicemmmmm mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Ayyyyy sevooooşşşşşşşşşş koptummmmmmmmmm ahhahahhahahhahahahhh o an geldi gözümün önüneeeeeeeeeeeeeeeeeee AHANDA BURA GİDİCENİİİZZZZZ diyereeeeekkkkkkkkk hahahhahhaahahahhaahahahha

napalım yavrum yaaaaaaa kız bebısı olanların ısmı bellı galıba NAZLI cok nazlı gelıcekk bızım bebekler valla her yolu denıyoruz artık sıra yavastan baska careler uretmeye gelıyor galıbaaaaaaaa

kismecikler kalmamıs idilgacım okumamıssın rüyana yorum ben yapmıstım

Son düzenleme:

Çok sağol canım desteğin için. Senin aracılığınla birşeyler yazan herkese teşekkür ediyorum..
Garip ama ben bugün test yaptım 2.çizgi çıktı ilk defa çok silik de olsa... Yarın vakit bulursam kan testi yaptırıcam. Hayırlısı olsun... Haberi öğrenir öğrenmez sizle paylaşırım canlarım...
Kendinize iyi bakın.İyi geceler... :80:

Canım çok sağolun iyi ki varsınız ...

Kızlar bi şey sormak istiyorum.bat 21nisan ve sağ kasığında acayip bi sancı var adet dönemlerin zaten sancilidır ama hiç böyle olmamıştı.gebelikte böyle bi durum olur mu

Son düzenleme:
yaa ben bugün hiçbişey okuyamadıım. çok yoğunduumm..şimdi de çok yorgunumm..un helvasını ben de deniceemmm..beceremiyoduumm bakalım nasıl olacakk...

haftasonu yokuummm...kendinizee çok iyi bakıınnnn....

candost inş. hayırlı haberini okurum dönünce....

herkesi çok çok öptüüümmmm....

günaydınnn kızlarr..sabah ilk işim test yapmak olduu
vee sonucc herzamanki gibi negatifff..
gözümünn önündee kocamannn tek bi çizgiiiiiii :///
vee regl belirtilerimm bas gösteriyo yavastannn..
haber verinn hadi kızlarr siz bari güzel haberler yazınnn..

tatlım daha kırmızıyı görmedinki dur bakalım hemde herşeyin hayırlısı

heee ben de yaptım
sonuç kopkoyu bi TEK ÇIZIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…