- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.081
Yaaaaaaaa herşeyi yaptımda şu un helvasını bi türlü yapamadımmmm eşim çok severrr hangi tarifi denediysem olmadı yaaaaaaaaaaaaaaaaa :2:
canım mıllet margarınle yapıyor ama ben zeytın yagıyla yapıyorum goz kararı hepsı yagı koy hemen arkasından kucuk el elegınle tencereye ele unu bu arada serbet yap ne kadar tatlı ıstersen ona gore ayarla serbet soguk olacak unu guzelce kavyr ama kahverengımsı olur gıbı olsun kapatınca dok ıcıne soguk serbetı hızlı hızlı karıstırkı topak olmasın ıstersen kasıgını serbete batır batır sekıl ver ben borcama dokuyorum uzerıne fıstık al sanaaaaaaaa super bı tatlı bıkere az bı undan dene sonra elın alısır
Ayyyyy sevooooşşşşşşşşşş koptummmmmmmmmm ahhahahhahahhahahahhh o an geldi gözümün önüneeeeeeeeeeeeeeeeeeeAHANDA BURA GİDİCENİİİZZZZZ diyereeeeekkkkkkkkk hahahhahhaahahahhaahahahha
benim gördüğüm rüyanın aynısı bende annemin evindeymişimbi ev dolusu yapılı güzel atlar beni ezerler falan die odanın birine saklanıorum bı taraftan da bakıorum onlara ne güzeller die at murattır ya birde iste rüyamda test yapıodum çift cizgi cıkmıstı bu rüyalardan sonra hamile oldugumu öğrendim.k.kulübünde bikac hamile daha var hamile olduklarını bilmediği zaman bu at rüyasını gören hadi insallah :)[
tatlım ahanda rüyana yaptıgım yorum :)
CANDOST cnmm bizi madem bu kadar yakin gorup bu derdinden bahsettinnn bi ara biraz anlat hem sen rahatla hemdee en azindan aklimizin erdigince yardimci olalimmmm
ama gecen ay gayet neseliydinn cnmmmmmm
bu kadara kisa surede olan biseysee onemsizzzzzzzdirrr
ama onemli konularr varsaaa bebis icin aman dikkatt diyeyim cnmmm inan once cocuga sonra anneye olan oluyooo babalarrr rahatttttt
allahh hayirli kararlar almana yardim etsinnn
bol dua okuuuu
hep icinden ya sabir ya selamettt yarabbelalemin deeeeeeee
burnundan nefes all deriinn agzindan verrr cnmmmm
kaderde ne varsa o yasaniyo o yuzdennn kadere birak isiii
ve pozitif dusunmeye caliss cnmmm
OFKEYLE KALKIP ZARARLA OTURMA LUTFENN
ayriliklarr hep kadinlari yikiyooo bunuda unutma son pismanlik fayda etmezz sekercimmmmmm
Canım sorunlarınızın boyutunu bilmiyorum ama umarım aşılamayacak şeyler değildir... Her evlilikte olur ama bitme noktasında demen kafamı karıştırdı. Bi evliliğin bitmesi için kayda değer bir sebep lazım, umarım sounlarınızı aşabilirsiniz, canını sıkma. Eğer aşılamayacak şeylerse evliliğinizi toparlmaya çalışıp daha sonra bebek fikrini tekrar gözden geçirin bence. Açık sözlülüğümden dolayı kusura bakma ama sonra olan çocuğa oluyor malesef...
Canım az öncede söyledim, günü geçen kimseden haber alamıyoruz dolayısıyla günü geçenleri silip listeyi temizliyoruz. Ama senin özel bi sebebin var tabiikide bikaç gün sonra sonucu yazarsın ve en yukarı yazarım ismini umarım....
benim gördüğüm rüyanın aynısı bende annemin evindeymişimbi ev dolusu yapılı güzel atlar beni ezerler falan die odanın birine saklanıorum bı taraftan da bakıorum onlara ne güzeller die at murattır ya birde iste rüyamda test yapıodum çift cizgi cıkmıstı bu rüyalardan sonra hamile oldugumu öğrendim.k.kulübünde bikac hamile daha var hamile olduklarını bilmediği zaman bu at rüyasını gören hadi insallah :)[
tatlım ahanda rüyana yaptıgım yorum :)
yaaaa cnmcmmm gormemisimmmmmmmmm :))))))
insallaahhh hadii baklimmm hayirlisiiiiiiiiiii insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
banada 1-2 cekirdekk verir yuce rabbimmmm veee hepimizeee insallahhh
enn hayirli zamanda en hayirli bebeisleri nasip ederrrrrrrrrrr
muckssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
alaha emanett olalim hepimizzz
günaydınnn kızlarr..sabah ilk işim test yapmak olduu
vee sonucc herzamanki gibi negatifff..
gözümünn önündee kocamannn tek bi çizgiiiiiii :///
vee regl belirtilerimm bas gösteriyo yavastannn..
haber verinn hadi kızlarr siz bari güzel haberler yazınnn..
günaydınnn kızlarr..sabah ilk işim test yapmak olduu
vee sonucc herzamanki gibi negatifff..
gözümünn önündee kocamannn tek bi çizgiiiiiii :///
vee regl belirtilerimm bas gösteriyo yavastannn..
haber verinn hadi kızlarr siz bari güzel haberler yazınnn..
tatlım daha kırmızıyı görmedinki dur bakalım hemde herşeyin hayırlısı
bu arada herkese günaaayydddooooşşşş
SONUÇ NE OLURSA OLSUUNN,YIMIRTALARIMIZI SAĞOLSUUUNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?