- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.101
burdayımmm tatlımm,evett yumoslarımızzz sagolsunnnn.. :))
cumaa bugun bol boll dua edelimm..
kızzzlarrrr bendede tek çizgigünaydınnn kızlarr..sabah ilk işim test yapmak olduu
vee sonucc herzamanki gibi negatifff..
gözümünn önündee kocamannn tek bi çizgiiiiiii :///
vee regl belirtilerimm bas gösteriyo yavastannn..
haber verinn hadi kızlarr siz bari güzel haberler yazınnn..
heee ben de yaptım
sonuç kopkoyu bi TEK ÇIZIK
evettt allahtan ümitt kesilmezzz,güzell anneee sen bizee duaa
ettt inşallahh hamişizdirrrr :)))
slmlar günaydınlar hanımlarrrrrrrrrrrrrrr
kızzzlarrrr bendede tek çizgi
aynen canımmm
hadi güldüreyim sizi.ben akşam yatmadan önce tuvalete koydum testi,sabah kalkınca hemen yaparım diye,saff ben napmışım biliyonuzmuuyumusum 1 saat snra fln kalkıp test yapmışım.Hay Allahım yaa,uyku sersemi nası yaptım hatırlamıyrum,sabah kalktım anaaammmmmmmmmm diyorumm.Bir baktım tek çizgi kahrolasıcaaaa
bojouuummm
hiçbi belirtin var mıı canmm değişik bişelerrr..
benm regl belirtilerim varrr yaaa
saol canım benimmmm denicemmmmm mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
değişik bişi olarak içimde bi öldürme hissi vartöööbeee
regl belirtileri var bende de şekerim
ya bana ara ara kramp,sancı gibi birsey giriyo kasıklarıma göğüslerim şişmedi,önceden şişerdi.Kasıklarımda hiç böyle olmazdı adetten önce.Sadece karnım şişerdi oda şimdi oluyorr,psikolojik herhalde..
Off bu ay tutsaydı çin takvimine göre şehzademmm gelirdi offfffffffffff Ağlamak istiyorum böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö:2::2::2::2::2::2::2::2:
haniii regle yakın koltuk altının o taraftan baslar diolar agrı..
bende basladııı( kafayııı yedikk artıkkk,hem regl belirtileri hem hamişlikkk..
ikisinide yasıyoruzzzzz :)))
ya bana ara ara kramp,sancı gibi birsey giriyo kasıklarıma göğüslerim şişmedi,önceden şişerdi.Kasıklarımda hiç böyle olmazdı adetten önce.Sadece karnım şişerdi oda şimdi oluyorr,psikolojik herhalde..
Off bu ay tutsaydı çin takvimine göre şehzademmm gelirdi offfffffffffff Ağlamak istiyorum böööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööö:2::2::2::2::2::2::2::2:
kızzzlarrrr bendede tek çizgi
aynen canımmm
hadi güldüreyim sizi.ben akşam yatmadan önce tuvalete koydum testi,sabah kalkınca hemen yaparım diye,saff ben napmışım biliyonuzmuuyumusum 1 saat snra fln kalkıp test yapmışım.Hay Allahım yaa,uyku sersemi nası yaptım hatırlamıyrum,sabah kalktım anaaammmmmmmmmm diyorumm.Bir baktım tek çizgi kahrolasıcaaaa
aaaaa kızıyorum ama durun bakalım hemen ümitsizlik kırmızı bile görmeden allahtan umut kesilmez
hem bu ay olmasada daha ne şehzadeler gelcek sizlere varya sonrada bu çocukları nasıl durdurcaz diye uğraşıp durcaksınız korunma yollarını arayacaksınız yol açıldıktan sonra ışığı gören çıkmak isteyecek benden demesi kızlar o yüzdennnnnnn gülün bakayım hemen ne ağlamasıymış çok ayıp
pitaminim azıcık üzülcez unutma
benim hiç sivilcem çıkmazdı regl döneminde, ne zaman korunmayı bıraktık sivilceler pırtlamaya başladı
göğüslerim şişerdi,yine şiş,ağrıyo yürürken bile
benim de kasıklarıma sancılar giriyo,olmazdı öyle..bi de bacacıklarım sızlıyaa
vücudumuz farklı tepkiler veriyo gün geçtikçe,çünkü nedeeeennnn
hamişliğe hazırlıyo kendiniiiiiiiiiiiiinşaaalllllaaaahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?