Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

örtmenim yaaa, pitamin ağliya ben hiç ağlamiyaamm

canım hayırlı uğurlu olsun
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin minik kuşunu
bende bu ay hamiş değilsem gelecek ay kalıram kesin burdayım
ama daha şüphelerim var sanki bu ay hamileyim gibi bu durumda aralık annesi olacak hayırlısı beklicez görcez canım
bu arada hemen şunu söyleyim elalemin laflarına bakma bak benim bir kızım var ve inan bana beni hamilelik şişmeme rağmen çok güzelleştirdi
hatta arkadaşlarda eşimde hep diyordu hep böyle kalsan keşke çok güzelleştin diye + benim ne miğdem bulandı ne başım ağrıdı çok sağlıklı şekilde
bebişimi doğurdum son güne kadar yemeğimi yaptım misafirliğe bile gittim hatta eşim son gece dediki hadi kalkta abimlere gidelim oturmaya dedi
canım ben gidemicem çünkü doğuruyom galiba dedim gülmekten öldük ve o sabaha doğurdum öyle yani sen gönlünü fesferah tut
milletin lafına bakma hep pozitif ol hamişliğinin tadını çıkartmaya bak bebek doğdumu gecen gündüzün kalmıcak tatlım haydi çok öpüyorum seni sağlıcakla kal byy

pardon yaaa
kızlar yanlışlıkla size kopyalamışım Ocak annelerine yazacaktım kusura bakmayın özürdilerim

ksılarrrrrrrrrrr amanda amannnnnnnnnnnnn testte yaparlarmış sonra tek çizgiyi görüp kafayııı dagıtırlarmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yaaaaa saaalllaaayınnnnnnnnnnnnn anam yaaaaaaaaaaaaa yoksa yoksa velet yaniiiiiiiiiiiii ne olacak son yımırtanızzzzzzzzzzzzzz deyil yaaaaaaaaaaa hemideeee yaz geliyooooo ohhhhhhhhh mis gibi deniz kum güneşş kımıl kımıl janjanlıı günlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uzuuunnnnnnnnnnnnnnnn halvetlerrrrrrrrrrrrrr daha bi heycanlııııııııııııııııııııı daha bi güsellllllllllllllllllllll olacakkkkkkkkkkkkkkk yaz sıpaısıııııı olacak bizimkilerrrrrrrrrrrrrrr yaz sıpasııııııııııııııı vallaaaaa benim bu ay posaaa zatennnnnnnnnnn saldım çayıraaaaaaaaaaaaaa çok maussss yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ne yapim zaten a.biyotik kullnaıyorum halvete girecek dermanım yok ha yani desler kanuniyi mahidevran kaçırdıııııııııı umrumda degil yaniii o dereceeeeeeeeeeeeee :=))))))))))))))))))))))))))))))))

ne yapaılım önümüzzdeki fetihlere bakacaz artıkınnnnnnnnnnnnnnnn benim yumurtam istanbul gibi olmalı döllenmesi zorrrr spermcanı tek ve asilllllllllllllllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…