Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlar afedersinizdee ben bir b..kkk anlamadım...
1-2 hafta daha geçsin dediler.Sonuc için tam net birsey diyemiyorlarmışşş.
34.1 çıkmışş..
Noluyo kiii???
Şimdi var mı yokmuuuuu

canımmmm varrrrrrrrr hamişsiiinnnnnnn çok sevindim vitaminim benim tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsınnn inşallahhhhhhh güzelll anneeeeeee

o kist icinde sogan kuru uygula cnmcmm kistin icinn
inciri zaten 21 gun yap 7 gun ara tekrar 21 gun yap birak

cnmm sende kist olustugunda kasiklarda yumurtaliklarda agri oldumu agrida deilll sizi gibi batma gibiii (yatarken deilll daha cokk yururkenn hareket ederken falan )
bende bu ay femara kullandim yumurtladim sonrasinda solda agrim gecmedii ama dedigim gibi daYANILMaz faalan deill yatarken yok sabah uyaninca yok agri sonrasinda sizim sizim seklindee acaba kist mi diyee supheleniyorummmmmmm ????
ne dersinn
nobatada 3 gunum var hala sizim gecmedi allaha sukur adetim duzenli bende yaptirdim hormon testlerim iyi ?????

Dedimm ben halay başı olucam dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm VİTOOŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ inanmıyorummmmm kızzzzzz yere bakan yürek yakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn belirtiler ve kaçıncı ay denemede oldu bilgi ver lütfennnn

tililililililililiiiii aheeeeeeeyyyyyyyyyy ahhhheeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy

Vitamin canımmm benimm tebrikler canımm darısı başımıza inş. Evet bilgi ver denemede kaçıncı ayyyy belirtiiiileeerrr

Ayy canlarım benim yaa hem ağlıyrum hem yazıyorum hemde gülüyorummmmmmm.Ben 2 yıllık evliyim.VE
daha bir geçen ay 3 kere ilk kez denedik kocişle birde bu ay biliyonuz zaten oda beni sinir etmişti malum yımırtllama günüm demiştimde kaçmıştı.

yaaa Allahımmmmmmmmm bu nasıı bir duyguymuşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bir fenaaa oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allhımmmmmmmmmmmmmm hepinizede bu duyguyu tez zamanda yaşatsınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hepinizeee çooooooookk teşekkür ederim.
Halayıda mezdekeyide çoooooookkkk severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayır canım hiç ağrım sancım olmadı benim anlamadım bile

Canım benim inan çok sevindimmmmmmmmmmmmm allah kucagına almayıda nasip eder inş.tatlımmmmmmmmmmm hadeee bakemmmmmmmmmmm kocişine müjdeyii ne zamn verecennnnnnnnn ayyyy çok heycanlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı halaya hop hop hop kop kop kop
:

KIZZZZZZZZZZZZZZ falindada cikmistiii vitommmmmmmmmm bu oglussss ona goreeeeee :))))))))) sapini gormustummm yaahuuu

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa falimizzz ciktiiii

o zaman bendeee istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kizzz senin faldaaa direkkk isaretle gsotermistikkk kizimmmmmmmmm bu bebisiiiiiii

erkek annesiiiiiiiiiiii VITOOOOOOOOOOOOOOOOOO :))))))))

haydeeeee halayaa devammmm TEYYYTEYYYTEYYYYY

Vitamin coook sevindim son sayfalari heyecanla okuyup merakim iyice artmisti sonucunu duyunca cok mutlu oldum ya Allah kucağina da almayi nasip etsin :)))

Belirtilere gelinceee
Yımırtlamadan 1 hafta sonraa kasıklarımm sağ sol farketmiyordu ağrımaya başladı.
Birde sırtımm fenaydı agrısı.
3 gün önceden Cumadan yani sol gögsümün ucunun yanları varyaaa böyle sızım sızımm sızlıyorduuu,anlatamam sizee.Ama göğüs ucu değill

Sonra hiç belirti yokk.Ama adet olmam gereken günde sanki adet oluyormusum hissi vardı ama gelmedi birsey...

Bu kadar canlarımmmmmmmmmmmmm

çok tebrik ederim inan çok sevindimAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Belirtilere gelinceee
Yımırtlamadan 1 hafta sonraa kasıklarımm sağ sol farketmiyordu ağrımaya başladı.
Birde sırtımm fenaydı agrısı.
3 gün önceden Cumadan yani sol gögsümün ucunun yanları varyaaa böyle sızım sızımm sızlıyorduuu,anlatamam sizee.Ama göğüs ucu değill

Sonra hiç belirti yokk.Ama adet olmam gereken günde sanki adet oluyormusum hissi vardı ama gelmedi birsey...

Bu kadar canlarımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…