- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.661
Kızlar afedersinizdee ben bir b..kkk anlamadım...
1-2 hafta daha geçsin dediler.Sonuc için tam net birsey diyemiyorlarmışşş.
34.1 çıkmışş..
Noluyo kiii???
Şimdi var mı yokmuuuuu
kızlar afedersinizdee ben bir b..kkk anlamadım...
1-2 hafta daha geçsin dediler.sonuc için tam net birsey diyemiyorlarmışşş.
34.1 çıkmışş..
Noluyo kiii???
şimdi var mı yokmuuuuu
evet canım bu ay deil ama sekiz aydır her ay yaptırdım değerlerim normaldi ocaktada rahim filmim cekildi ondada sorun yok ama 4 ay önce klomen kullanırken küçük bir kistim oluştu dr. yasmin yani doğum kontrol verdi kullanmadım artık ilaç kullanmak istemiyorum acaba incir kürü kistide büyütürmü
oohhh kızlar benim için halayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
vallahi bukez seni dinlemeyeceğim vitamin direk halaydayımmmmm
hoşgeldin bebişşşşşşş
o kist icinde sogan kuru uygula cnmcmm kistin icinn
inciri zaten 21 gun yap 7 gun ara tekrar 21 gun yap birak
cnmm sende kist olustugunda kasiklarda yumurtaliklarda agri oldumu agrida deilll sizi gibi batma gibiii (yatarken deilll daha cokk yururkenn hareket ederken falan )
bende bu ay femara kullandim yumurtladim sonrasinda solda agrim gecmedii ama dedigim gibi daYANILMaz faalan deill yatarken yok sabah uyaninca yok agri sonrasinda sizim sizim seklindee acaba kist mi diyee supheleniyorummmmmmm ????
ne dersinn
nobatada 3 gunum var hala sizim gecmedi allaha sukur adetim duzenli bende yaptirdim hormon testlerim iyi ?????
:119::119::119::118:::
teyzelerii çok küçükk demekki kanda bile gözükmüyoooooooooooooooooooooooooooo
Canım benim inan çok sevindimmmmmmmmmmmmm allah kucagına almayıda nasip eder inş.tatlımmmmmmmmmmm hadeee bakemmmmmmmmmmm kocişine müjdeyii ne zamn verecennnnnnnnn ayyyy çok heycanlıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı halaya hop hop hop kop kop kop
:
Ayy canlarım benim yaa hem ağlıyrum hem yazıyorum hemde gülüyorummmmmmm.Ben 2 yıllık evliyim.VE
daha bir geçen ay 3 kere ilk kez denedik kocişle birde bu ay biliyonuz zaten oda beni sinir etmişti malum yımırtllama günüm demiştimde kaçmıştı.
yaaa Allahımmmmmmmmm bu nasıı bir duyguymuşşşşşşşşşşşşşşşşş
Bir fenaaa oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allhımmmmmmmmmmmmmm hepinizede bu duyguyu tez zamanda yaşatsınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hepinizeee çooooooookk teşekkür ederim.
Halayıda mezdekeyide çoooooookkkk severimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?