- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.621
yanliz benim kahvede halvet goruntuleriii varrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))
Eki Görüntüle 398838 Eki Görüntüle 398861 Eki Görüntüle 398863 Eki Görüntüle 398866 Eki Görüntüle 398868 Eki Görüntüle 398870 Eki Görüntüle 398872 Eki Görüntüle 398877 Eki Görüntüle 398879 Eki Görüntüle 398882 Eki Görüntüle 398884 Eki Görüntüle 398887
BIRERRRRRR CUMLEEEEEEEE LUTFENNNNN
yahuu resmen halvet varrrr(( yineee denemeee demekkiiiii fullllll
ışılışılcımm nasılsın ben çok zamandır yoktum merak ettim seni son durumun nedir tatlım
Selam kızlarrr, biz kk'da tanışıp frekansları aşırı derecede uyan iki çatlağız. Arada mezdeke yaparız, fal bakarız, cilt maskeleri, kürler, faydalı bilgiler ne ararsan bizde. Hamiş kalmaya çalışıyoruz ama bunu yaparkende hayata hepp pozitif bakıyoruz. Böylece daha kolay hamiş kalabileceğimize inanıyoruz. Strese sıkıntıya üzüntüye yer yokkk... Hadi gelin hep birlikte el ele verip, olumlu düşünerek, gülüp eğlenerek hamiş kalalımmm. Vur patlasın çal oynasıııınn, Peri ve Pidilgayla pozitif düşünerek hamiş kalınsınnnn, Batlar söylensiinn, liste yapılsınnn, heyecanla beklensinnn, gebelik belirtileriii, yumurtlama günleriii, hepsi herşey burda hadiiiiiiii kızlar bekliyoruzz
:119: :119: :118: :118:
Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz
Alpellaaa Hamileee
Aycaece Hamileee
Elmadas Hamileee
FactorB Hamileee
Zeytinnn Hamileee
Derinsuberfu Hamileee
Sonesinti Hamileee
aserenhan Hamileee
Kapnax Hamileee
Gizz86 Hamileee
Candost17 Hamileee
Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız
hurr NOBAT: 21 Nisan
vitaminc NOBAT:22 Nisan
asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!
enderfts NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor insan
Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan
suvesabun NOBAT 23 Nisan Neşe doluyor İnsan
beyazz_35 NOBAT: 20-25 Nisan
mehmetderya NOBAT: 25 Nisan
İdilga NOBAT: 27 Nisan
masal5959 NOBAT: 27 Nisan
karabiber89 NOBAT: 30 Nisan
eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan
eerdgn NOBAT: 2 Mayıs
papilo NOBAT: 2 Mayıs
Perisoko NOBAT: 2 Mayıs
belfü NOBAT: 3 Mayıs
ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs
Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan
naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)
deragun NOBAT: 5 Mayıs
Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs
meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs
sevval17 NOBAT:12 Mayıs
arzucel NOBAT 12 Mayıs
Hafzak NOBAT: 18 Mayıs
Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs
SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!
canım benim iyiyim şu an çok şükür,malesef geçen hafta bebeğimin kalbi durdu perşembe günü aldılar.çok üzüldüm ama toparlandım daha iyiyim şimdi.sen napıosun tatlımmmmm????
Bitanemmm kusura bakmaaa hemen geri yazacağım için elim gitmemiş silmeye demekki tatlım benimmmmmm
KIZLARRR yumurt zamaniiiii benimm fincana bakarakkkkkkkkkkkk pozisyonn ayarlamasii yapabilirsinizzz serbestttttttt :)))))
yanlizz tabakta kocamann bi yengec varr o ne dememmkiii (GERCI BENIM BURCUM YENGEC ama:)))))
yaaaaaa suda olabilirrrrrrrrr ben bu ay hamis olursammm SIZINDE HALVET KLAVUZUNUZZ budurrrr :))))))))
beni de eklermisiniz batım 29 nisan umutla bekliyorum...
canım benim iyiyim şu an çok şükür,malesef geçen hafta bebeğimin kalbi durdu perşembe günü aldılar.çok üzüldüm ama toparlandım daha iyiyim şimdi.sen napıosun tatlımmmmm????
arkadaşım çok üzüldüm Allah sabır versin meleğin o senin üzüntünü anlıyorum ama sakın yıpratma kendini bundada vardır bir hayır de
canım yaa çok üzüldüm hatırlatmak istemezdim ama listede hamiş görünce seni sevindim düzeldi bişeyi yoktur diye geçti içime
hayırlısı böle imiş demekki canım sana bişey olmasın oldu gene olur inşallah daha sağlıklı daha güzeli olur inşallah
Aradım daha çıkmamışş ayy salaklarr yaaaaaaaaaaa
söle onlara: poju gelicek kırcak kafanızı akıcak pekmeziiii
2 saatte çıkması lazım aslında
dokuz doğurduk burdaaa
söle onlara: poju gelicek kırcak kafanızı akıcak pekmeziiii
2 saatte çıkması lazım aslında
dokuz doğurduk burdaaa
pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff telll hepp meşgulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ay birde tanıdıgın oldugu bir yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Zaten hep tanıdıktan kazık gelir yaaa..
Küfür etcm şimdiiii bebişim varsa küfür öğrencek amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?