Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

KIZLARRR yumurt zamaniiiii benimm fincana bakarakkkkkkkkkkkk pozisyonn ayarlamasii yapabilirsinizzz serbestttttttt :)))))
yanlizz tabakta kocamann bi yengec varr o ne dememmkiii (GERCI BENIM BURCUM YENGEC ama:)))))
yaaaaaa suda olabilirrrrrrrrr ben bu ay hamis olursammm SIZINDE HALVET KLAVUZUNUZZ budurrrr :))))))))

ışılışılcımm nasılsın ben çok zamandır yoktum merak ettim seni son durumun nedir tatlım

canım benim iyiyim şu an çok şükür,malesef geçen hafta bebeğimin kalbi durdu perşembe günü aldılar.çok üzüldüm ama toparlandım daha iyiyim şimdi.sen napıosun tatlımmmmm????

beni de eklermisiniz batım 29 nisan umutla bekliyorum...

canım benim iyiyim şu an çok şükür,malesef geçen hafta bebeğimin kalbi durdu perşembe günü aldılar.çok üzüldüm ama toparlandım daha iyiyim şimdi.sen napıosun tatlımmmmm????

arkadaşım çok üzüldüm Allah sabır versin meleğin o senin üzüntünü anlıyorum ama sakın yıpratma kendini bundada vardır bir hayır de

tabağının ortasında bembeyaz aynı kayu varya çizgifilm kahramanı meşhur ovar ayol burnunu kaldırmış havaya yandan sana baklıyor oğlun olcak sanırım

ben okudum :) kızlar ben çıkıyorum eşimle dışarı çıkıcaz.bu topiği keşfettiğime sevindim.dışardan gelince ilk işim vitaminin sonucunu okumak olucak.öpüyorum hepinizi

canım yaa çok üzüldüm hatırlatmak istemezdim ama listede hamiş görünce seni sevindim düzeldi bişeyi yoktur diye geçti içime
hayırlısı böle imiş demekki canım sana bişey olmasın oldu gene olur inşallah daha sağlıklı daha güzeli olur inşallah

arkadaşım çok üzüldüm Allah sabır versin meleğin o senin üzüntünü anlıyorum ama sakın yıpratma kendini bundada vardır bir hayır de

sağol canım Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı, hakkımızda hayırlısı olsunnn sağlıkla gelsin bebişlerimizzz

hayırlısı böyleymiş canım Rabbim hepimize sağlıkla hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallahhhhhh

söle onlara: poju gelicek kırcak kafanızı akıcak pekmeziiii
2 saatte çıkması lazım aslında
dokuz doğurduk burdaaa

pofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff telll hepp meşgulllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ay birde tanıdıgın oldugu bir yerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Zaten hep tanıdıktan kazık gelir yaaa..
Küfür etcm şimdiiii bebişim varsa küfür öğrencek amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

arkadaşlar benim bu gün10 uncu günüm fakat hala hafif kanamam var ve hiç böyle olmazdı bir fikriniz varmı incir kürüde kullanıyorum

aman da küfür mü öğrenirmiş tontik, yirim ben onu yiriiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…