Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

vVITOMMMMMMMMMMMMM bu bebisss cikmisti kziimmm falindaaa resmennnn erkektiiide bu bebisss
isaretledikkk yaaa gecen haftaaa
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bendee istyorummmmmmmmmmmmm:))))))))))))

erkek annesiiiiii oluyoooooooooo VITOOOOOOOOOO mmmmmmmmmmmuckssssssssssssss

TEYYYTEYYYTEYYYY halayaa devammmmmmmmmmmmm

Allahhhh hepimize bu mutluluguuuu nasipp etsinnnnnn
isteee enerjimizzzzzzzz dualarimizinnn sonucuuu bu mutlulukk ( yanliz hale bakarmisiniz babasinin hic roluu yok sankim biz yaptik yine bebisiii)

HAMISLEEERR BEIZEE BOLL DUAA HADI BAKALIMMM cosalimm insalahhhhhhhhhhh

Aynennn canım çıkmıştıııııııııııııııııııııııııııııı.İnşaaalhhhhhhhhhhhhhhh hepinizin olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Aminnndua etcem size aksam evde sözzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ayy hakkateen perim böyle daire içine almıştı BEBİŞ diye

vVITOMMM KIZZ NE AGLAMASII KALKKKK HALAYYY BASII SENSINNNNNNNNN HADIIIIIIII :))))

canimm benimmmm hemenn duaa ett karnini oksadaaaaa simsiki tutynsunnn sanaaaa cnmm benimmmmmmmm

hadiii bak sen aglarsan o da huzunlenir biliyosunnn hadi bakalimmm hem daha isin cokk bizede dua ediceksinnnnn

optumm seniiiiiiiiiiiiii geliyoo bakalimmmm VITOCAN :)))))))))

yaaaaaaaaaaaa başımda bisürü insan vaarrrr...sayfaların gerisini okuyamadıımmm....ama vitamin için halaayyyy gördüüümmm.....

çokk tebrikklleeerrrr.....

Hobaaaaaaaaaaaaaa sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Oturanınnnnnnnnnnnnnnnnn....

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Ayy deli kızlarrr cevap bile yazamıyorumm içim şişti ağlamaktannnnnnnnnn

ağlamak yok bebişim cünyır pitamin için
bak şimdi ne hatırladım,dün rüyamda bi arkadaşımı görmüştüm hamile o, bebeğin cinsiyetini söylüyo bana erkek olcak diyo.
meersem senin hamiş haberini alcakmışııımmm
tosuncuk oğluşun geliyo inşallaaahh

ışılcımm insallahhhhh.Bende öyle hissediyorummm.
İmza bölümünde cıktı ya sukadarlık hamişim diyeeee.
İnanamadım yaa sanki ben yazmıyorum gibi geliyooooooooooo.

Seninde olcak en yakın zamanda tatlımmBelki onunda müjdecisidirrr bu ne dersin..............

Vitonun şehzadesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1.vitocannnnnnnnnnnnnnnnnnn geliyoooooooooooooooo haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Vitonun şehzadesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1.vitocannnnnnnnnnnnnnnnnnn geliyoooooooooooooooo haydeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Haydeee teyzeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hemen benden sonra güzel sultanlar yapında alayım onları şehzadelerimeeeeeeeeeeeeeeeee

ben kaçar kızlar...
Allahımm hepimize sağlıkla hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallaahhh AMİİİN
sizi seviyom kızlaaarr hoççakalııınnnnn
Pitaminimmm

Ya şuan çok duygulandımmm. Neler yapıyoruz burda nasıl bir mucizeye tanıklık ediyoruzzz .İnanamıyorummm çok özel çok güzel bişey bu paylaştığımız kızlarrr yaaa iyiki varızzz şuan o kadar mutluyumki hepimiz birbirimize umut oluyoruz resmennn. Canlarım yaaaa. Pitoşummm görmüştük bebişi ben okla çizmiştimmm inanmıyorum yaaa.

PİDİLGAAAMMM aynısından senin falda da çıktı biliyosun dimiiiiii????? Allahım o msgı bulalımmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…