- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #3.721
Arkadaslar yeni bat 28 mayis
Canim bende hemen mide bulantisi olur. O yuzden diyorum. En ufak seyde ogurmeye basliyorum. Bu yuzden hamile.kalsam anlamam mide bulantisindan hehe evde olursam sorun olmazda disardayken zorlar diye dedim.CANDOST gittin gidelii baksana neler olduuu :)))) ayy insallahh kizz bizede dua ett bollboll
ne dedi sana doktorrr hersey yolunda miymiss cnmmmmm
BEYAZ immm benim midemde ulser varr 15 yasimdan beriiiiiii sogan kuru hiccccc dokuunmadiii sanada tavsiye ediyorummm zaman kaybetmedennn yarin sabah baslaaa cnmcmmmmm
incir havuc kuru dersen o sonrlara dogru mideme bayaa dokundu ama soganda hicbisey olmuyooo kiiii yaglarida eritiyooo cnmcmmm
hadii bakalimmm kur sanaaa bebisini getirsin insalahhhhhh
veee
hepimizeeeeeeeeeeeee insallahhhhh :))
bu ay bat yok inşallahinşallah birdahaki bat 9 ay sonra dersin
mesaj alınmıştırbenim bu gün 11 gün oluyo demekki birdahaki aya kaldı
belirtilere gelinceee
yımırtlamadan 1 hafta sonraa kasıklarımm sağ sol farketmiyordu ağrımaya başladı.
Birde sırtımm fenaydı agrısı.
3 gün önceden cumadan yani sol gögsümün ucunun yanları varyaaa böyle sızım sızımm sızlıyorduuu,anlatamam sizee.ama göğüs ucu değill
sonra hiç belirti yokk.ama adet olmam gereken günde sanki adet oluyormusum hissi vardı ama gelmedi birsey...
bu kadar canlarımmmmmmmmmmmmm
gerci hastalandiginin 7. gunu baslayin diyo ama ben adetin ilk gunu basladimm cnmcmm adetimi duzene bu soagan kuru soktuuuuu
hadii bakalimmmmm insallahhh bu kur sana bebisini getirsinnn
sakinn uzulmee cnmmm unutma bizee ennn hayirliii enn guzell bebislerrr gelicekkk bizim icin ennn hayirli zamandaaaaaaaa
optumm cnmcmm
canım bu gün 10 gün adetin ikinci günü başlamıştım ve buarada 100 üncü mesajım sana
Banami diyin canim anlamadim
Youtube dan saracogluna baktim oda adete on onbes gun kala baslayin diyo gunde iki kere sabah aksam calisanlar icinde diyo isten gelince bide yatarken icsinler. Napim simdi
kıslarr ben soğan kürünü yapmıştım birkaç ay önce ama adet miktarım o ay daha da azalmıştı.zaten az olur normalde ama o ay daha kısa sürmüştü.sizde de oldu mu?
Canim kacmadan bi soru gunde bir defami temem yqrin baslicam sözzzzzzzzcanimm enn dogru olannn adetin 7. gunu basla diyoooooo
o senin dedigin 2. sogan kuruu dongusuu 2. ye yaparsan diyeeee
ama ben bekleyemeden adetimin ilk gunu baslamistimmmmm ve faydasini gordum cnmm
saracoglunu cok dinlerim ve okurummmm ne zaman isterseniz baslayin diyoooo
ksit ve adet duzensizligi rahim temizligi icin
optummm
sen karar verrr ya yarin basla
yada adetin 7 gunu
mucksss
KIZLARRR yumurt zamaniiiii benimm fincana bakarakkkkkkkkkkkk pozisyonn ayarlamasii yapabilirsinizzz serbestttttttt :)))))
yanlizz tabakta kocamann bi yengec varr o ne dememmkiii (GERCI BENIM BURCUM YENGEC ama:)))))
yaaaaaa suda olabilirrrrrrrrr ben bu ay hamis olursammm SIZINDE HALVET KLAVUZUNUZZ budurrrr :))))))))
Canim kacmadan bi soru gunde bir defami temem yqrin baslicam sözzzzzzzz
Canim kacmadan bi soru gunde bir defami temem yqrin baslicam sözzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?