Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Arkadaslar yeni bat 28 mayis

gerci hastalandiginin 7. gunu baslayin diyo ama ben adetin ilk gunu basladimm cnmcmm adetimi duzene bu soagan kuru soktuuuuu
hadii bakalimmmmm insallahhh bu kur sana bebisini getirsinnn

sakinn uzulmee cnmmm unutma bizee ennn hayirliii enn guzell bebislerrr gelicekkk bizim icin ennn hayirli zamandaaaaaaaa

optumm cnmcmm

Canim bende hemen mide bulantisi olur. O yuzden diyorum. En ufak seyde ogurmeye basliyorum. Bu yuzden hamile.kalsam anlamam mide bulantisindan hehe evde olursam sorun olmazda disardayken zorlar diye dedim.

mesaj alınmıştırbenim bu gün 11 gün oluyo demekki birdahaki aya kaldı

ARZUMCUM sen incir kuru yapiyosan o bitmeden sogana baslama zaten ikisi ayni zamanda olmuyo
incirin kacinci gunundesin ???????
ilk 21 i tamamlayinca istersen o arada 15 gun sogan yapabilirsinnnn
kist varsaa ilk once sogan diyo cunkuu cnmcmm
o ictigin klomenle incirin yaptigi sey ayni aslina bakarsan
onsa gore karar ver cnmm

bu arad sana msj yolluyorummm msj bolumunden oku cnm

BEYAZIM ilinica burnunu tutuyosunnnn hicc birakma ve nefes almadan fondipp yapiyosunnn sonraaa nefes allll
bende oyleyim ama iciliyo eminn ollll
getirisini dusun icerkenn o zaman bak nasil gidiyiooooooooo
optummmuckssss mizmizz beyazimmmmmucksssssssss
yerimmm seniiiii :))

çokkkk mutlu oldum.rabbim tüm isteyenlere ve bana da nasip eder inşalllah en hayırlı zamanda...

Youtube dan saracogluna baktim oda adete on onbes gun kala baslayin diyo gunde iki kere sabah aksam calisanlar icinde diyo isten gelince bide yatarken icsinler. Napim simdi

Youtube dan saracogluna baktim oda adete on onbes gun kala baslayin diyo gunde iki kere sabah aksam calisanlar icinde diyo isten gelince bide yatarken icsinler. Napim simdi

canimm enn dogru olannn adetin 7. gunu basla diyoooooo
o senin dedigin 2. sogan kuruu dongusuu 2. ye yaparsan diyeeee
ama ben bekleyemeden adetimin ilk gunu baslamistimmmmm ve faydasini gordum cnmm

saracoglunu cok dinlerim ve okurummmm ne zaman isterseniz baslayin diyoooo
ksit ve adet duzensizligi rahim temizligi icin

optummm
sen karar verrr ya yarin basla
yada adetin 7 gunu

mucksss

kıslarr ben soğan kürünü yapmıştım birkaç ay önce ama adet miktarım o ay daha da azalmıştı.zaten az olur normalde ama o ay daha kısa sürmüştü.sizde de oldu mu?

kıslarr ben soğan kürünü yapmıştım birkaç ay önce ama adet miktarım o ay daha da azalmıştı.zaten az olur normalde ama o ay daha kısa sürmüştü.sizde de oldu mu?

o soruna gore degisiklik gosterebiliyomuss cnmcm
kimi ara kanama bile gecirebilomuss yada akinti kahverengi falan oluyomusss bende hicbiseyy olmadiiiii

benimm kociss geldii burda saattt 5 30 biz yemek yer chelsee macina kacarizz cnmcmlarr
herkesii opuyorumm
allaha emanett olunn
gece gorusuruzz:)) kapanistaaaa
yeni kankicanlarrridaa opuyorumm iyki geldinizzzzzzzzz

arzumcummm mesajini okudumm cnmm
opuyorummmm

muckssssssssssssssssssssss herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee

Canim kacmadan bi soru gunde bir defami temem yqrin baslicam sözzzzzzzz

belkım gelecek bebgın burcu yengec olacaktırrrrrrrr

Beyazcım idilganın adet düzensizliği var diye erken başladı senin yoksa eğer 7. gün başla normalde öyle, adet bittikten sonra yani. Yoksa adeti uzatıyor felan diye duydum halvet çalışmalarına geç kalmayasın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…