Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızlarrrrr

Herkese Merhaba

Ben kendi öykümden bahsedeyim önce...

Bir buçuk yıllık evliyim. Bu bir buçuk yılın son 1 yıl,2 ayı kocacığımdan uzakta geçiyor tayin sorunları nedeniyle... Biz evlendiğimizden beri deli gibi bebek istiyorduk. gün aşırı ilişki olmasına rağmen bi türlü gelmedi bebeğimiz. Tabi evlendiğimde ilk iki ay başka sıkıntılarımız oldu. Herneyse.... Kocamdan uzakta gün hesabı yaparak onun yanına gitmeye çalıştım hep... en son dedim esra bu böyle olmayacak... gg'den ovulasyon testi aldım... Eşimin yanına gittiğim zamanlar da da 10 gün izinliydim... bol bol vaktim vardı yani... 33 günde bir regl oluyordum 17-18. günler ovulasyon dönemleri diye düşünüyordum hep... o ay bir baktım ki meğersem ben 13. ve 14.günler yumurtluyormuşum... tabi fırsatı kaçırmadım (ki o gün sevgililer günüydü ) ama eşime o günlerin pozitif günler olduğunu söylemedim, ben de aklıma çok getirmedim ve dolu dolu yaşadık diyebilirim nedense ertesi günü emindim hamiş olduğumdan... hatta bir blog bile açtım hamişliğim kesinleşmeden : anneolucamben

düşündüğünüz gibi günüm geçti ve ben test yapma gereği bile duymadan direkt kan testine gittim tam olarak kaç haftalık olduğunu öğrenmek için... ve hamileydim beklediğim gibi

gelelim bu dönemde neler yaptım: yumurtlama günü öncesi ve sonrasında bol bolll kivi ve ananas yedim... çok fazla hareket etmedim, sürekli dinlendim... çok dengeli beslendim. yeşil çay, koyu siyah çay içmedim... kahveden mümkün olduğunca uzak durdum...

işte böyle güzel bayanlar... bu da benim hikayemin kısa bir özeti... umarım işinize yarar...

sıkıntı yapmayın, pozitif olun, günlerinizi takip edin, kendinize dikkat edin ve ilişkinin tadını doyasıya çıkarın derim ben...

hepinizi öpüyorummm...

sormak istediğiniz varsa özel mesaj atın

günaydınnnnnn balımmmm :))
sana halay yasak artıkkk yokkk..
otur bakıyımmm..yarın doktora gidiyoumm bana dua ett..hersey yolunda cıksınn
Canımm dualrım seninle herşey güzel olcak ben eminim öyle hissediyrum.Kötü düşünme kızarım heee
Bende bugun doktora gitmeyi düşünoyurmm bakalım..

Vitoşşşşşşş yeni hamişimiz çıkana kadar halaylar sana balımmmmm

hadii kop kop koppp canımmmm,bu halay ugurlu halayyyy peşinden getiriyorrr hemennn biliyemmm biliyeeemmmmm

evet sana halay çekmek hoplamak zıplamak yasak tatlım gel yanıma otur el çırpmaya alış bakayım

Son düzenleme:
Çok fena meraktayımmmmmmm kırmızılar geldimi diyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18: bence gelmediiiiiiiiiiiiii

canımm çok şükür iyiyiz yaa bebişle beraber. 3. ayım bitti :) gelicem canımmm .öpüyorumm çokkkkkkkkk

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

aserenhan Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

hurr NOBAT: 21 Nisan

asis NOBAT: 23 Nisan Neşe doluyor İnsannn!!!

Jonguil NOBAT: 23 Nisan Neşe Doluyor insan [/COLOR][/SIZE][/B]

İdilga NOBAT: 27 Nisan HADİ İDİLGAM SIRA SENDEEEEEEEEEEEE

masal5959 NOBAT: 27 Nisan

gulgun45 NOBAT: 29 Nisan

karabiber89 NOBAT: 30 Nisan

eylemsevcan NOBAT: 30 Nisan

eerdgn NOBAT: 2 Mayıs

papilo NOBAT: 2 Mayıs

Perisoko NOBAT: 2 Mayıs

belfü NOBAT: 3 Mayıs

ADDD83 NOBAT: 4 Mayıs

Tatlicadi55 NOBAT: 4 Mayıs Nisan

naz34 NOBAT: 4 mayıs (bir-iki gün oynayabilir)

elif_fatihim NOBAT 3 veya 4 Mayıs

07belinAy NOBAT 4 Mayıs

deragun NOBAT: 5 Mayıs

Berceste_ NOBAT: 5 Mayıs

meessttrraa NOBAT: 8 Mayıs

sevval17 NOBAT:12 Mayıs

arzucel NOBAT 12 Mayıs

Hafzak NOBAT: 18 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

zeytinimmmm hoşgeldinnn canımm barıştıkkk mıııııııııı????

Ne yapanızzzzzzzzzz gızzzzzzzzzzzzzz erkese burdan kokulu kokulu öpücükler yolliyim beya doya doya öpiyim erkesi :=)

ben köpek gibim çalışıyım bea ne yaparsın ovulasyon parası,gebelik testi parası,doktor parası,epicigi para bea ne vereyim ben doktora eczaneye ne vereyimmmmmmmmmm şşşşiiiittt aklınız hep uçkurunızdaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi gidi zilliii yosmalarrrrrrrrrrrrrrr:=))))))

Pitamiiiinnmiiiiiiiimm
Esssraaaaammm
Zeytiniiiiiiiiiiimmmmm
Sonesintiiiiiiiiiimmmmm

Allahım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh
bize de dua edinn heee

süper hatun da geldii
gel yawrım gel uçkura geeelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…