- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.101
Canımm dualrım seninle herşey güzel olcak ben eminim öyle hissediyrum.Kötü düşünme kızarım heeegünaydınnnnnn balımmmm :))
sana halay yasak artıkkk yokkk..
otur bakıyımmm..yarın doktora gidiyoumm bana dua ett..hersey yolunda cıksınn
Vitoşşşşşşş yeni hamişimiz çıkana kadar halaylar sana balımmmmm
Kuzucuklarımmmm,
tatlı anne adaylarımmmmmmmmmmmmmm
güüü güüü güüü naayyddıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyimisinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
morallerrrrrrrrrrrrrrrrr heppp yüksekkkk dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadii halayaaaaaaaaa
Günaydınnnn Belinoşşşşşşşşşşş[/QUOTE
günaydınn periimmsenin bat nezman aynımı yoksam son 1 haftam kaldı sabırsızlıkla bekliyorumm:18:
evet sana halay çekmek hoplamak zıplamak yasak tatlım gel yanıma otur el çırpmaya alış bakayım
puhaaaa
tamamm bende gitaar çalayım ozamannn
Esrammmmmmm güzel annem gelmişşşş bitanemm benimmmmmm çok iyiyim canımmmm 7 günüm kaldı bata bekliyorummmm gene bir ümitlee bu ay çok iyi çalıştıkkk hayırlısı olsun inşallah kuzumm. Oyy yerim senin göbüşünüüü ciddi misinnnn iyi besliyorsun demekki bitanemmm ayyy ne güzel yaa umarım rahat geçiriyorsundur tatlımmm, yerim onuuuu Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım benimmmmmm arada gel özletme kendiniiiii
Günaydınnnn Belinoşşşşşşşşşşş[/QUOTE
günaydınn periimmsenin bat nezman aynımı yoksam son 1 haftam kaldı sabırsızlıkla bekliyorumm:18:
Benim senden 2 gün önce canımcımmmmm bende çok heyecanlıyımmm ve her zamanki gibi sabırsızımmmmmmm :18::18::18::18::18:
canım benim hayırlısı olsun en hayırlı zamanda sağlıkla gelir bebişin inşallah
zeytiniiiimmm bitannneeeeeeeemmmmmmmm valla aklımdasın canım ya sürekli baktım girdin mi diye.ama perimin de dediği gibi girmeyince kimsenin bilgisi olmuyo diye sormadım bende.unutur muyuz seni ve çekirdeğini tatlı annem benimmmm çok seviyorummmm seniiiiiiiiiii nolur küsme bize ağlarıııııııııımmmmmmmmm
bu arada günaydınnn kızlar,herkesin keyfi yerindedir umarımmm
Bir markete gittin pir gittinnn yafrummmm bulabildin mi vişneeeeeeeeeeeeeeeeeee
yok canım yafişne bulamadım da kuru inciri buldum ama aklım fişnede hala
zeytinimmmm hoşgeldinnn canımm barıştıkkk mıııııııııı????
Ne yapanızzzzzzzzzz gızzzzzzzzzzzzzz erkese burdan kokulu kokulu öpücükler yolliyim beya doya doya öpiyim erkesi :=)
ben köpek gibim çalışıyım bea ne yaparsın ovulasyon parası,gebelik testi parası,doktor parası,epicigi para bea ne vereyim ben doktora eczaneye ne vereyimmmmmmmmmm şşşşiiiittt aklınız hep uçkurunızdaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizi gidi zilliii yosmalarrrrrrrrrrrrrrr:=))))))
canım benim en azından vişneli dondurma alsaydın nefsini köreltirdi vişne bulana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?