Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ADOŞŞŞŞ koptum gene zillliiiiiiiiiiiiiiiii Allahta snei güldürsün heppppp

HAMİŞLERİMMMMM CANLARIMMMM aranızda hamileyken tuhaf rüyalar gören varmı kabus gibi ama çok gerçek kalktığınızda rüya olduğuna şükrettiğinizzz?? En son 8 yaşındayken kabus gördüğümü hatılıyorum ama şu son bikaç gündür sürekli tuhaf rüyalar görüyorum gerçekler gibi.

Pitamiiiinnmiiiiiiiimm
Esssraaaaammm
Zeytiniiiiiiiiiiimmmmm
Sonesintiiiiiiiiiimmmmm

Allahım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh
bize de dua edinn heee

aminnn perimmm aminnnnnnnnnn

burdaki herkesin Rabbim en kısa zamanda göbişlerini doldursun inşallahhh

kırmızı kartı yedimmmmmmmmmm
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııı
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ühü ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım kabus değil de çok fazla rüya görüyorum ben. bazısı iyi bazısı kötü... ama sürekli rüya görüyorum

kırmızı kartı yedimmmmmmmmmm
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııı
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ühü ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

evt canım cook ama cokk sacma seylerde gördüm işte birde demiştim ya atlar gördüm murattır demek sonra test yaptıgımı cift cizgi cıktıgını ama diğerleri sacma seylerdi ..ama cokkk rüya görüyodum simdi yok

dondurma sekerli ya benim böle ekşi ekşi cekmişti canım bak azıım sulandı

vallahi bende yemek istiyorum böyle ekşileri ama yok yiyemiyorum
salı gün senle konuştuk vitamini öğrendim en son eve gittim bende bir ateş yandım ogünün sabahı dalmışım işe gelemedim dün eşim aramış haber vermiş benim haberim bile yok bugün biraz daha iyiyim kafamı kaldıramıyorum sözde işe geldim ama çalışmıyorum köşede oturuyorum bulantım var canım istiyor herşeyi ama yiyemiyorum püfffff ateşte bi çıkıyo bi iniyo menapozlu hanımlara döndüm ilaçta içmedim duşa girip çıkmaktan buruştum sen nasıl olduın tatlım aradın doktorunu dimi hemen telin olsa arayacaktım seni hatta eşime bile sayıklamışım zeytin diye oda canım çekti sanmış garibim

beni bu ayki listeden silebilirsiniz arkadaşlar bu ay yokum ben.
Hayırdır kuzum daha karpuz keseceydik? Dün bir bugün iki nereye böyle?
Dur annemmmmm durrrr ağlama kıyamamm sanaaaaaaaaaa olsun olsunnn Mayısta olsun sıcacık cıvıl cıvıl hadi üzme kendiniiii yeni NOBAT verrrr
canım kabus değil de çok fazla rüya görüyorum ben. bazısı iyi bazısı kötü... ama sürekli rüya görüyorum

Anladım Esramm bende HD kalitesinde kabuslar görüyorum

hayırlısı canım üzülme lütfen mayısta çok güzel bir ay allah o zaman verir inş.

Süper hatun da geldii
gel yawrım gel uçkura geeelll

uçkuru açamıyom,yımırtayı dölleeyemiyom,spermcanı tuturamıyom aman kop gel amaaaaaannnn amannnn tey tey tey

ay ben nekadannnnnn yoğunum bugün Puffffffff sohpeti kaçırıyorum

sohbet seni beklemez zilliiiiiiiiiiiiiiiiiii çalışşşşşşşşşş köle izavraaaaaaaaaa gibimmmmmmmmmm çalışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yosmaaaaaaaaaaaaa paybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeee:=)))))))))))))))))

periiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm ne kabusu gızzzzzzzzzzzzzzz valla bende bugün bi rüya gördümmmmmmmm anammmmmmmmmmmmmmmm kalktım etrafa baktım ödüm p.....kuma karıştı yaniiiiiiiiii köpekler saldıyodu banaaaaa ama ellerimle bogdummm köpekleriiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyy kötüü eeeegggg igrenççççççççççç:=) biyerlerim ayazda kalmış herallllllllllllllllllllll hahaahaaaaaaaaaaaaaaa:=))))))))))))))))

evet aradım canım beni rahatlattı ama ben bana yakın bı hastaneye gidip kontrolde oldum içim dahada rahatladı ccanım yaa bende de iştahsızlık ve gögüs şişkinliğinden baska belirtim yok.midem bulanmıo niyekine

Pitamiiiinnmiiiiiiiimm
Esssraaaaammm
Zeytiniiiiiiiiiiimmmmm
Sonesintiiiiiiiiiimmmmm

Allahım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh
bize de dua edinn heee
canımmm aminnn sağol bitanemmmm.Ediyrorum sen hiç merak etmeee Allah kabul etcek hiç stres sıkıntı yokk tamamm

Çatlak karıı bence sen hamişsinnn inşaalllahhh....Yaaa delüüüüüüü anlattım ya benn ne kadar saçma sapan rüya varsa göryrummmm,gercek gibi korkuyorumda amaa sabah uyanınca ohhh diyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
Ben anladııı sen niye srdunnnnnnnnnnnnnn

Tamam sıkıntı yok tatlım sakın heeeeeeee,öümüzdeki ay varrrrrrrrrrrr

canım benımde annem 36 yasında menapoza gırdıııı ben bırazda o yuzden korkuyorum gercı daha yasım 27

arkadaşlar bu tarçık çörekotu kürü adetin kaçıncı günü başlanıyordu?
Adetin 2. günü canımcımmm

Eeee vitoşum bikaç gündür capcanlı rüyalar görüyorum gerçek gibi uyandığımda ohh diyorum rüyaymışşş ve çok net hatırlıyorummm çok uzun zamandır böyle tuhaf rüyalar görmemiştim hayrolsun inşallahh.

Periii naber? Nobatlarmiz ayni gun:)Var mi belirtiler? Ben de sadece beyaz akıntı ( yumurtlama gununden itibaren kesilmedi), göğüs uçlarim aciyor bir de gaz sorunu:| karnim ağriycak diye ödüm kopuyor hatta kirmizi gorcem diye o kadar korkmusum ki bugun ruyamda oldugumu gordum, rüyalar tersine çikar lafina tam destek benden tabi:)))

canım benım daha once hıc sancım olmamıstı tup bebek denemesınde bıle okadar cok ılac kullandım 16 yumurtamın hepsını gelıstırdıler bıtane sancım olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…