- 25 Haziran 2010
- 1.277
- 5
- 158
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.121
ben küsemem zaten ama beni ihmal ederseniz kırılırım :)
Pitamiiiinnmiiiiiiiimm
Esssraaaaammm
Zeytiniiiiiiiiiiimmmmm
Sonesintiiiiiiiiiimmmmm
Allahım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh
bize de dua edinn heee
ADOŞŞŞŞ koptum gene zillliiiiiiiiiiiiiiiii Allahta snei güldürsün heppppp
HAMİŞLERİMMMMM CANLARIMMMM aranızda hamileyken tuhaf rüyalar gören varmı kabus gibi ama çok gerçek kalktığınızda rüya olduğuna şükrettiğinizzz?? En son 8 yaşındayken kabus gördüğümü hatılıyorum ama şu son bikaç gündür sürekli tuhaf rüyalar görüyorum gerçekler gibi.
ADOŞŞŞŞ koptum gene zillliiiiiiiiiiiiiiiii Allahta snei güldürsün heppppp
HAMİŞLERİMMMMM CANLARIMMMM aranızda hamileyken tuhaf rüyalar gören varmı kabus gibi ama çok gerçek kalktığınızda rüya olduğuna şükrettiğinizzz?? En son 8 yaşındayken kabus gördüğümü hatılıyorum ama şu son bikaç gündür sürekli tuhaf rüyalar görüyorum gerçekler gibi.
dondurma sekerli ya benim böle ekşi ekşi cekmişti canım bak azıım sulandı
Hayırdır kuzum daha karpuz keseceydik? Dün bir bugün iki nereye böyle?beni bu ayki listeden silebilirsiniz arkadaşlar bu ay yokum ben.
Dur annemmmmm durrrr ağlama kıyamamm sanaaaaaaaaaa olsun olsunnn Mayısta olsun sıcacık cıvıl cıvıl hadi üzme kendiniiii yeni NOBAT verrrrkırmızı kartı yedimmmmmmmmmm
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııı
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
ühü ühü ühü ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
canım kabus değil de çok fazla rüya görüyorum ben. bazısı iyi bazısı kötü... ama sürekli rüya görüyorum
kırmızı kartı yedimmmmmmmmmm
kırmızııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Süper hatun da geldii
gel yawrım gel uçkura geeelll
ay ben nekadannnnnn yoğunum bugünPuffffffff sohpeti kaçırıyorum
vallahi bende yemek istiyorum böyle ekşileri ama yok yiyemiyorum
salı gün senle konuştuk vitamini öğrendim en son eve gittim bende bir ateş yandım ogünün sabahı dalmışım işe gelemedim dün eşim aramış haber vermiş benim haberim bile yok bugün biraz daha iyiyim kafamı kaldıramıyorum sözde işe geldim ama çalışmıyorum köşede oturuyorum bulantım var canım istiyor herşeyi ama yiyemiyorum püfffff ateşte bi çıkıyo bi iniyo menapozlu hanımlara döndüm ilaçta içmedim duşa girip çıkmaktan buruştumsen nasıl olduın tatlım aradın doktorunu dimi hemen telin olsa arayacaktım seni hatta eşime bile sayıklamışım zeytin diye oda canım çekti sanmış garibim
canımmm aminnn sağol bitanemmmm.Ediyrorum sen hiç merak etmeee Allah kabul etcek hiç stres sıkıntı yokk tamammPitamiiiinnmiiiiiiiimm
Esssraaaaammm
Zeytiniiiiiiiiiiimmmmm
Sonesintiiiiiiiiiimmmmm
Allahım bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallahh
bize de dua edinn heee
Çatlak karıı bence sen hamişsinnn inşaalllahhh....Yaaa delüüüüüüü anlattım ya benn ne kadar saçma sapan rüya varsa göryrummmm,gercek gibi korkuyorumda amaa sabah uyanınca ohhh diyorummmmmmmmmmmmmmmmm.ADOŞŞŞŞ koptum gene zillliiiiiiiiiiiiiiiii Allahta snei güldürsün heppppp
Tamam sıkıntı yok tatlım sakın heeeeeeee,öümüzdeki ay varrrrrrrrrrrrkırmızı kartı yedimmmmmmmmmm
iyiyim datlum,sen nasılsın
bugün bi coşuyom hayır olsun
en kötü günümüz böyle olssuuunn
canım benim sakın üzülme tamam mı,Allahım hayırlısını versin.sizde en azından bir sorun yok,olur elbet Allah'ın izniyle.
bak sana bişi anlatiim.çok yakın bir arkadaşım var.adetleri çok düzensizdi. yumurta sayısı çok azdı.2 tüp bebek denemesi de başarısız oldu,eşinde problem yoktu.erken menapoz riski de vardı.ablası erken menapoza girmişti.
neyse bu arada adeti artık hiç gelmemeye başlayınca zorla dr.a gidiyo,kesin menapoza girdim diye.
sonracııma ultrasonda bi bakıyolar bebiiiişşşşşşşhemi de kızzzz. 4,5 aylık hamileymiş meersem
şimdi biricik bebişimiz 2 yaşında Allah ömür versin
yani demem o ki Şevvalim,Allahım ol dediği zaman herşey olur.umut her zaman vardır.tamam mı bebişiiiim
Adetin 2. günü canımcımmmarkadaşlar bu tarçık çörekotu kürü adetin kaçıncı günü başlanıyordu?
canımmm aminnn sağol bitanemmmm.Ediyrorum sen hiç merak etmeee Allah kabul etcek hiç stres sıkıntı yokk tamamm
Çatlak karıı bence sen hamişsinnn inşaalllahhh....Yaaa delüüüüüüü anlattım ya benn ne kadar saçma sapan rüya varsa göryrummmm,gercek gibi korkuyorumda amaa sabah uyanınca ohhh diyorummmmmmmmmmmmmmmmm.
Ben anladııı sen niye srdunnnnnnnnnnnnnn
Tamam sıkıntı yok tatlım sakın heeeeeeee,öümüzdeki ay varrrrrrrrrrrr
Canım benim hakkında hayırlısı neyse o olsunnn. Adet düzensizliğinden sonra hamiş kalanlar oluyor rahim kendini gebeliğe hazırlıyor diyorlarrr. Umarım bu seni son yazışım olurrr tatlımmmmmm
Canımmm sevoşummmmmmmmm gurk sancıları onlarrr yumoşlar kaliteliler demekki çalışmalara son hız başla canımcımmm hadi inşallah rast gelsin dualarımız seninle tatlımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?