Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
gunaydınnnnn annecıkler ve annecık adaylarııııııııı

galıba tükkanı ben acıyorum en erken ben kalıyorum galıbaaaaaaaaaaaaaaa

hepınıze gunaydıııııııııııııııııınnnnnnn Allahım arkadaslarımın gonlunde ne varsa onları nasıp etttttttttttttttttttt

canlarrrrrrr benım bu kasıklarımdakı sızı gıbı bısey gecmıyooooo bugun 13. gun acep yumutalarım cokmı gelisiiiiiiiiiii

gurk zamanım yaaaaaaaaaaaa acep ondanmııııııııııı

hepınızı opuyorummmmm kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

herkesın gunu superrrrrrrrrrrrrr gecsınnnnnnnn ınsallahhhhhhhhhhh

muckssssssss muckssssssssssss muckssssss

hepınızeeeeeeeeee en guzel bahar cıceklerıııııııııııııııı

tatlımmm canmm benmm cok saoll iyi dileklerinn için..smdi yazılarını okudum aynen benmde öyle..2 aydır adetim 3 güne yakın gecikiyo vee inanılmaz derecede sancılıı..dün sabah regl olmustum,öğleden snra duramadım işte, işten izin aldım regl sancısından duramadım yanii..ndnn acabaa böle oldukk,yarın bnm randevum var eşimle birlikte gtcezz..bu 4.aymızdı ama dün doktorla konustum..eşinide al gel dedi..ikinizi bir muayene edelim dedi..inşallahh bişeycik cıkmazz allahın izniylee..sağsalim hamiş kalırızz hepimizz..sende bi doktora görün tatlımm

gunaydın canımmm ıyıyım sen nasılsın ben erken kalkıyorum kocam ıse gıdıncede bıdaha yatmıyorum sanırım kepenklerı acan ben oluyorum

sen neler yapıyosun

bende sabah 8de işe geliyorum o yüsden erkenciyim canmmm :))
ben dün regl oldum,calısmalar bu aya kaldı..sende nasıl calısmalarr..

bende sabah 8de işe geliyorum o yüsden erkenciyim canmmm :))
ben dün regl oldum,calısmalar bu aya kaldı..sende nasıl calısmalarr..

benım calısmalar devam canım bugun 13.gun bır gun arayla devam ama benım normal yollarla tutunmasına ınancım yok belkı bılıyosundur canım aralık ayında tup bebek yaptırdım ben ama oda tutmadı sanssızlık ıste kocam varıkoselden amelıyat oldu 2bucuk yıl evvel ama suan hersey normal ondada bendede ama gebelık olusmuyor bakalım bu ay bı kontrole gıdecegım belkı ıstanbula onumuzdekı ayda tekrar tup bebek kısmetse oyuzden bana bol bol dua edın busefer bebısım tutnsun hemsıre bı arkadasım var oda cok yorma kendını belkı kendıde kalır dıyooo ama kısmet bakalım

İdilgam canım benimm amiiinn,senin de dediğin gibi en hayırlı zamanda, en hayırlı bebiş(ler) olsun * bak bu -ler-senin için,inşallah ikiz bebişlerin olur senin de yawırrıımmm topike girmeye bilem vakit bulamazsın inşaallaahhh biz senin görmeye geliriz

inşallahhh canmm tutarr hayırlısıylaa sen canını sıkmaa..allahın izniyle hersey olur..
hakkımızda hayırlısı olsunn..biliyorum zor ama stres yapma tutcakmı diye..bende sil bastan bekle regl bitsin,bekle yumurtlama dönemi gelsin,beklee bat tarihii yaklassınnn offffff..inşllahh hamişş kalırızzz hayırlısıylaa..

evt canım haklısın hersey tamamen psıkolojık artık bız baska bısey bulamıyoruz stresten olmuyo dıyoruz esımle

canım benim sakın üzülme tamam mı,Allahım hayırlısını versin.sizde en azından bir sorun yok,olur elbet Allah'ın izniyle.
bak sana bişi anlatiim.çok yakın bir arkadaşım var.adetleri çok düzensizdi. yumurta sayısı çok azdı.2 tüp bebek denemesi de başarısız oldu,eşinde problem yoktu.erken menapoz riski de vardı.ablası erken menapoza girmişti.
neyse bu arada adeti artık hiç gelmemeye başlayınca zorla dr.a gidiyo,kesin menapoza girdim diye.
sonracııma ultrasonda bi bakıyolar bebiiiişşşşşşş hemi de kızzzz. 4,5 aylık hamileymiş meersem
şimdi biricik bebişimiz 2 yaşında Allah ömür versin
yani demem o ki Şevvalim,Allahım ol dediği zaman herşey olur.umut her zaman vardır.tamam mı bebişiiiim

canım benim sakın üzülme tamam mı,Allahım hayırlısını versin.sizde en azından bir sorun yok,olur elbet Allah'ın izniyle.
bak sana bişi anlatiim.çok yakın bir arkadaşım var.adetleri çok düzensizdi. yumurta sayısı çok azdı.2 tüp bebek denemesi de başarısız oldu,eşinde problem yoktu.erken menapoz riski de vardı.ablası erken menapoza girmişti.
neyse bu arada adeti artık hiç gelmemeye başlayınca zorla dr.a gidiyo,kesin menapoza girdim diye.
sonracııma ultrasonda bi bakıyolar bebiiiişşşşşşş hemi de kızzzz. 4,5 aylık hamileymiş meersem
şimdi biricik bebişimiz 2 yaşında Allah ömür versin
yani demem o ki Şevvalim,Allahım ol dediği zaman herşey olur.umut her zaman vardır.tamam mı bebişiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…