- 16 Ocak 2012
- 907
- 141
- 133
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.061
kızlar günaydın...
dün akşamüstü ağrılı ve sancılı bi şekilde regl oldum...bunda da vardır bir hayr... neden benim adetlerim artık 2-3 gün gecikir oldu ve de artık neden sancılı... :44: psikolojik mi acep? :44:
bat 25 mayıs...
günaydınnn tatlımmm nasılsınnnnn..kimsecikler yok henüzzz
gunaydın canımmm ıyıyım sen nasılsın ben erken kalkıyorum kocam ıse gıdıncede bıdaha yatmıyorum sanırım kepenklerı acan ben oluyorum
sen neler yapıyosun
günaaayyyddoşşş yawrullaaaarrr
bende sabah 8de işe geliyorum o yüsden erkenciyim canmmm :))
ben dün regl oldum,calısmalar bu aya kaldı..sende nasıl calısmalarr..
cnmcmm benimde icime dogan kii bu aya kadar pek sasmadii cnmcmm sanada bu ayy hamislikk varr hemide erkekk bebis geliyoo sanadaaa haberinn olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anaaaa seninnnn halayini ayy artik varyaa canli falann yaparizz haaaaaa
sonramdaa benimmmmm insallahhhh
allahimmmmm bizlere once sabir sonra bebisss:))
günaaayyyddoşşş yawrullaaaarrr
günaydınnn ballımmmm..nasılsınnnn..
gunaydın canım nasılsın sanada kucak dolusu cıceklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
benım calısmalar devam canım bugun 13.gun bır gun arayla devam ama benım normal yollarla tutunmasına ınancım yok belkı bılıyosundur canım aralık ayında tup bebek yaptırdım ben ama oda tutmadı sanssızlık ıste kocam varıkoselden amelıyat oldu 2bucuk yıl evvel ama suan hersey normal ondada bendede ama gebelık olusmuyor bakalım bu ay bı kontrole gıdecegım belkı ıstanbula onumuzdekı ayda tekrar tup bebek kısmetse oyuzden bana bol bol dua edın busefer bebısım tutnsun hemsıre bı arkadasım var oda cok yorma kendını belkı kendıde kalır dıyooo ama kısmet bakalım
iyiyim Penderim çok şükür
hava çok güzellllll içim böle kıpır kıpııırr
Allahım hepimize sağlık versin huzur versin, gölümüzün muradını versiiinnn inşaallllaaahhhhh
aminn tatlımm aminnn..inşallahhh..calısmalarr nasıll :)))
daha dur datlum reglim bitmedi
3 gün sonra falan Allah ne verdiysee artık
inşallahhh canmm tutarr hayırlısıylaa sen canını sıkmaa..allahın izniyle hersey olur..
hakkımızda hayırlısı olsunn..biliyorum zor ama stres yapma tutcakmı diye..bende sil bastan bekle regl bitsin,bekle yumurtlama dönemi gelsin,beklee bat tarihii yaklassınnn offffff..inşllahh hamişş kalırızzz hayırlısıylaa..
benım calısmalar devam canım bugun 13.gun bır gun arayla devam ama benım normal yollarla tutunmasına ınancım yok belkı bılıyosundur canım aralık ayında tup bebek yaptırdım ben ama oda tutmadı sanssızlık ıste kocam varıkoselden amelıyat oldu 2bucuk yıl evvel ama suan hersey normal ondada bendede ama gebelık olusmuyor bakalım bu ay bı kontrole gıdecegım belkı ıstanbula onumuzdekı ayda tekrar tup bebek kısmetse oyuzden bana bol bol dua edın busefer bebısım tutnsun hemsıre bı arkadasım var oda cok yorma kendını belkı kendıde kalır dıyooo ama kısmet bakalım
ayyy tatlımm dogru yaaa :))bende yarın doktora gıtcemm..reglimin 3.günü..
bakalım ne dicekk..senin kacıncı ay calısman canmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?