Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
canım benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız türke göre bakalım ne olcak bekleyip görcez
yaa canım çin takvimi doğru hesaplıyoo,çünkü +1 yada +2 ekliyorsun yaaa,rus ta hiç eklemeden yapıyor farklı çıkıyor ondn

inşallahh minnoşumm benm inşallahh..yarın eşimde sperm testi yaptırcak
doktor dedi ikinizi beraber muayene edelimm..reglim bitsin son gaz devam etcem tatlımm
acana bal tarcın çörek otu onuda mı yapsam diorumm..

canım ben hiç öyle kür fln yapmadımm biliyon..Bir doktora git bakalımmm..bir muayne olun belki senlik birsey yokkk...eşindede inşlah çıkmaz..Bence normal dicek doktorr,psikolojiktir belki hee?

Canım yarın işten izin alamam,bugün evdeyken gidecem.Az önce aradım 3-4 arası randevu aldım.Dediğin gibi 2-3 günde gecikiyor.Acaba kist mi oluştu?

çin takvimindede 2 tür var biri 2012 olan diğeri önceki ikisindede farklı
şimdi sen hesaplasana benimkini 15-12-1978 doğum yılı

Hamişlere bir sorum daha varrr. Normalde yumurtlama dönemi artan libidonuz devam etti mi? Yani ovudan sonra cinsel istekte azalma olur ama hamişken arttı mı isteğiniz ?

ay yok canım ne azalması son hız devam ediyor hatta artık bebek psikolojisinde olmadığımız için daha da zevkli süpermenleri düşünmeden

Ya papilommmm aynennn aynennnn benim yumurtlamadan sonraaa (ki hep adete bikaç gün kalıncaya dek kuru olurum) çok yoğun kıvamlı bolca beyaz kremsi akıntım geldi hala devam ediyor. Normalde adete 7 gün kala nutellaya saldırırım şuan yüzüne bakmıyorum bu çok enteresan. Onun dışında ara ara sol kasıkta ,ordan yumurtladım, çok tatlı hafifff sancılar oluyor. Birde hd kalitesinde rüyalar görüyorum. Bende 4 gün önce adet olduğumu gördüm :44::18: bu ay çok heyecanlıyım. Farklı hissediyorum ayyy kırklarımız karışsın inş. papilommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay agzindan elinden bal damliyor:)) insallah tatlim ya insallah ben de bu ay olucagima inanmis durumdayim heyecanlanip duruyorum esim de iyice kaptirmiyim diye frenliyor kendisini:))Allahin izniyle yasayalim o mutlulugu nobattasim tabi ki burda isteyen herkesle birlikte bu topikte hamis kalmayan kalmasin insallah

Son düzenleme:
Kızlar mrb bende uzun süredir sizi takip eden ama bir türlü yazamayanlardanim :)) sonunda yazmaya karar verdim benim bat 8 Mayıs eklerseniz sevinirim.umarim bana da uğurlu gelir burası..

Kızlar mrb bende uzun süredir sizi takip eden ama bir türlü yazamayanlardanim :)) sonunda yazmaya karar verdim benim bat 8 Mayıs eklerseniz sevinirim.umarim bana da uğurlu gelir burası..

hoşgeldin canım uğurumuz sanada bulaşsın inşallah tez vakitte

Hoşgeldin alyacımmmmm upurlu gelir inşallah topiccc yazıyorum hemennn. Kaçıncı denemen canımmm?

kızlarrrr pidilgadan ses cıkmadııımıı yaaaa ,inşallahh hamiş haberini verir..
bende öğle arası bi saat yürüdüm geldimm..canımın sıkıntısı gecmiyoo
tarcın aldım..bugun reglimin 2.günü..bal tarcın çörek otu yapcamm..inşallahh şifa olurrr..
yapıpta faydasını görenler var mı aranızddaa..

Kızlarrrrrrrr noldu kurudunuz kaldınııızzz ayyoolllllllll... Ay pidilgam niye gelmedi acabaaa çok meraktayımmmmmmmmmmmm:18::18::18::18::18::18:

slm kızlarrr..şuan show tvde saraçoğlu kürleri ve sebepsiz infertiliteyi anltıyo.izlemek isteyenlere duyurulur

Ben bu ay yaptım canımmm 7 gün kadar bakalım faydası oldu mu olmadı mı görcezzz ama olur illakii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…