- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.161
yaa canım çin takvimi doğru hesaplıyoo,çünkü +1 yada +2 ekliyorsun yaaa,rus ta hiç eklemeden yapıyor farklı çıkıyor ondncanım benim çin takvimine göre erkek rus takvimine göre kız türke göre bakalım ne olcak bekleyip görcez
inşallahh minnoşumm benm inşallahh..yarın eşimde sperm testi yaptırcak
doktor dedi ikinizi beraber muayene edelimm..reglim bitsin son gaz devam etcem tatlımm
acana bal tarcın çörek otu onuda mı yapsam diorumm..
deryacımm canmm aynen dediğin gibi bende 2 aydırr sancıdan ölüyorum
regl dönemlerimde ve 2 yada 3 gün mutlaka gecikiyor..reglin 3.günü gitcem ben yarın
acaba hava değişimi falan mı bizi böle yaptı..suvesabun da aynı seylerden sikayetcii(
sende reglin 3.günü git,hormon testi falan da yapıolar..
çin takvimindede 2 tür var biri 2012 olan diğeri önceki ikisindede farklıyaa canım çin takvimi doğru hesaplıyoo,çünkü +1 yada +2 ekliyorsun yaaa,rus ta hiç eklemeden yapıyor farklı çıkıyor ondn
canım ben hiç öyle kür fln yapmadımm biliyon..Bir doktora git bakalımmm..bir muayne olun belki senlik birsey yokkk...eşindede inşlah çıkmaz..Bence normal dicek doktorr,psikolojiktir belki hee?
arkadaşlar bu tarçın çörek otu bal kürü yemeklerden öncemi sonramı alınacak bilen yok muuuuuuuuu???????????????????????
çin takvimindede 2 tür var biri 2012 olan diğeri önceki ikisindede farklı
şimdi sen hesaplasana benimkini 15-12-1978 doğum yılı
hamiş kaldıgın ayyy
hamiş kaldıgın ayyy
Hamişlere bir sorum daha varrr. Normalde yumurtlama dönemi artan libidonuz devam etti mi? Yani ovudan sonra cinsel istekte azalma olur ama hamişken arttı mı isteğiniz ?
Hamişlere bir sorum daha varrr. Normalde yumurtlama dönemi artan libidonuz devam etti mi? Yani ovudan sonra cinsel istekte azalma olur ama hamişken arttı mı isteğiniz ?
bende istek mistek kalmadııı vallaaa..Ya bebişe birsey olursa ouhaaaa
ay yok canım ne olucak. e tabi biraz daha hafif hareket etmek lazım hepsi bu
Kızlar mrb bende uzun süredir sizi takip eden ama bir türlü yazamayanlardanim :)) sonunda yazmaya karar verdim benim bat 8 Mayıs eklerseniz sevinirim.umarim bana da uğurlu gelir burası..
Kızlar mrb bende uzun süredir sizi takip eden ama bir türlü yazamayanlardanim :)) sonunda yazmaya karar verdim benim bat 8 Mayıs eklerseniz sevinirim.umarim bana da uğurlu gelir burası..
kızlarrrr pidilgadan ses cıkmadııımıı yaaaa ,inşallahh hamiş haberini verir..
bende öğle arası bi saat yürüdüm geldimm..canımın sıkıntısı gecmiyoo
tarcın aldım..bugun reglimin 2.günü..bal tarcın çörek otu yapcamm..inşallahh şifa olurrr..
yapıpta faydasını görenler var mı aranızddaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?