- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.941
Kızzz ben beceremiyom galiba bunlar sevgili fln olmuyo benden çöpçatan fln olmaz bu ay doktorum birleştircek bakalım o aralarını yaapabilcek mi
hoşgelidn yavrummmmmmmmm kıs düşünme halvete gir düşünürek bebiş olmazzzzzzzzzz ancak halvete gire gire kocana saldıra saldıra bebiş olurrrrrrrrr sapıga baglaaaaaaaaa :=))) yımırtayla spermii sevgili yaptınmı olay biterrrrrrrrrr yavrummmmmmmmm :=))))))))))))))))
kısssssssss zilli henüz insan olarak düşünerek çogalamıyoruzzzz ancak sevişe sevişeeeee çogalabiliyoruzzzzzzzzzz onun için düşünme sevişşşş yeni sloganım bu düşünme saldır ve sevişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ve sonrasıııı inşallahh bebişşşşşşşşşşşşşş puhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))
kısssssssss zilli henüz insan olarak düşünerek çogalamıyoruzzzz ancak sevişe sevişeeeee çogalabiliyoruzzzzzzzzzz onun için düşünme sevişşşş yeni sloganım bu düşünme saldır ve sevişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ve sonrasıııı inşallahh bebişşşşşşşşşşşşşş puhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))
hııımmmm yani illa doktor benim biyerlerimi bızıklasın kurcalasınnnn diyosunnn inş.olur tatlımmmm doktor amcaları çok seviyooo yımırta ilen spermcanlarrrrrrr illa bi onlarla temaasa geçecen artıkınnnnnnnnnnn göster ama çok ellettmmee ayıptırrrrrrrrr bacımmmmmmmmmmmmmm:=)))))))))))))))))))))))
eheheh güzelmişAdamlar kaçmasın sonra bizden Bu bebiş sevdasına herifleri halvetten soğutcaz hee yani şahsen ben sırf bebiş olsun die yapıyorumm:26:
kız 4 yıldr elletmedimde noldu tedavi görüyorum 1 yıldr yine yok aşılama yapcaz bu ay inşallahh bakalım inşallah bebekim gelirr
kız 4 yıldr elletmedimde noldu tedavi görüyorum 1 yıldr yine yok aşılama yapcaz bu ay inşallahh bakalım inşallah bebekim gelirr
savaşmaa seviş benleeeeHayata karış benleeeee Yumurtlama günündeee yumurtlarkeneeee güzelce seviş benleeee
adoşşşşşşşş seni topik başkanımıza şikayet edecem ahlakımızı bozcan leynnn
periiiiiii adoşaa bak yaaaaaaaa bizi hepten terbizyesizleştirecek
adoşşşşşşşş seni topik başkanımıza şikayet edecem ahlakımızı bozcan leynnn
Periiiiiii adoşaa bak yaaaaaaaa bizi hepten terbizyesizleştirecek
sızım sızım sızlıyorrr sızlıyorrr bu yumoşummmmm,
spermi niçin içine alamıyor alamıyor bu yumoşummm
o bir zilliydiiiiidiiii o bir falliktiiii neden döllenemiyorrr neden döllenemiyorrrrrrrrrrrrrrrr
Aybişşşşş ben dünden razıymışım terbiyesizleşmeyeeeeeeeeeeeeeeeeeee
niyet önemliiiii nasıl yaparsan yap yaptaaaaaaaaaa ister bebiş için ister kendin için ister herif için ister insanlık için ne için yaprsan yapppppppp yeterki yappppppppp ne olursan ol yinede seviş seviş sevişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :=))))))))))))))))))))))
o zman sen dr heryerini elletebilirsin bu saatten sonra günahı olmaz sevabı büyüktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=))))))))))))))))))
neydi slogan düşünme seviş sonra gelir bebişşşşşşşşşşş :=)))))))))))))
adoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Gavurun gııızııııııııııııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?