Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Kızzz ben beceremiyom galiba bunlar sevgili fln olmuyo benden çöpçatan fln olmaz bu ay doktorum birleştircek bakalım o aralarını yaapabilcek mi

hııımmmm yani illa doktor benim biyerlerimi bızıklasın kurcalasınnnn diyosunnn inş.olur tatlımmmm doktor amcaları çok seviyooo yımırta ilen spermcanlarrrrrrr illa bi onlarla temaasa geçecen artıkınnnnnnnnnnn göster ama çok ellettmmee ayıptırrrrrrrrr bacımmmmmmmmmmmmmm:=)))))))))))))))))))))))

çatlakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk battaşım benimmmmm :))))

eheheh güzelmiş adamlar kaçmasın sonra bizden bu bebiş sevdasına herifleri halvetten soğutcaz hee yani şahsen ben sırf bebiş olsun die yapıyorumm:26:

: ozamn bu ay ne yapıyoz no düşünce yes kudurmaca

kız 4 yıldr elletmedimde noldu tedavi görüyorum 1 yıldr yine yok aşılama yapcaz bu ay inşallahh bakalım inşallah bebekim gelirr

eheheh güzelmiş Adamlar kaçmasın sonra bizden Bu bebiş sevdasına herifleri halvetten soğutcaz hee yani şahsen ben sırf bebiş olsun die yapıyorumm:26:

niyet önemliiiii nasıl yaparsan yap yaptaaaaaaaaaa ister bebiş için ister kendin için ister herif için ister insanlık için ne için yaprsan yapppppppp yeterki yappppppppp ne olursan ol yinede seviş seviş sevişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :=))))))))))))))))))))))

kız 4 yıldr elletmedimde noldu tedavi görüyorum 1 yıldr yine yok aşılama yapcaz bu ay inşallahh bakalım inşallah bebekim gelirr

o zman sen dr heryerini elletebilirsin bu saatten sonra günahı olmaz sevabı büyüktürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :=))))))))))))))))))

neydi slogan düşünme seviş sonra gelir bebişşşşşşşşşşş :=)))))))))))))

adoşşşşşşşş seni topik başkanımıza şikayet edecem ahlakımızı bozcan leynnn

periiiiiii adoşaa bak yaaaaaaaa bizi hepten terbizyesizleştirecek

Son düzenleme:
Savaşmaa seviş benleeee Hayata karış benleeeee Yumurtlama günündeee yumurtlarkeneeee güzelce seviş benleeee

adoşşşşşşşş seni topik başkanımıza şikayet edecem ahlakımızı bozcan leynnn

Periiiiiii adoşaa bak yaaaaaaaa bizi hepten terbizyesizleştirecek

aaaaaaaaaaaaagggggggggggggg über serttttttttttsin sevgılımmmmmmmmmmm yerim senin terbiyeni bide ahlakınıııııııııı yirim yirimmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)))))))))))))))

Sızım sızım sızlıyorrr sızlıyorrr bu yumoşummmmm,
Spermi niçin içine alamıyor alamıyor bu yumoşummm
O bir zilliydiiiiidiiii o bir falliktiiii neden döllenemiyorrr neden döllenemiyorrrrrrrrrrrrrrrr

Adoooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gavurun Gııızııııııııııııııııııııııııııııııı

ahey aheyyyyyyyyyyyyyyy tiririlllriririiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aheeyyyyyyyyyyyyy aheyyyyyyyyyyyyyyyy lilililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bagdaş kurup uzun hava çıgırdım sana perimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :=)))))))))))))))))))))))

ehehee gaza geldm bundan sonra boş gece yokk heyytt kim tutar beni

komyoncu edasıylaaaaaaaaaaaaa sesleniyorummmmmmmmm sana perimmmmmmmmmmmmmmmmm hooopppppppppppppppppppp burdayımmmmmmmmmmmmm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…