- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.921
Paybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kızzz çatlakkk karııııı
durrr getircezzz 500 eee
500 olunca noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kısssssssssslarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm ne yapanızzzzzzzzz sizzzzzzzzzz gulgunn45 tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yavrummm sanırsammmmmmmmmm gebesinnnnnnnnnnnnn oh oh ohhhhhhhhh keşke hergün bir kişi hamiş olsaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güsel olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu demiiiiiiiiiiiiiii kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sonnnnnnnnnnnnnnn 7 sayfaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pitamin pender poju adoşş peri pidilgaa ne olur helpppppppppp me:18::18::18:
heyy kızlarr benide alın aranızaa bnmde morale ihtiyacım var aşılama yaptrcam bu ay ve kafaya takmamam lazım listeyede eklersenz sevinirimm
gızzzzzzzzzz ssenin küçükken 500 ile ilgili bir anın mı varrrrr ne bu 500 aşkııııııııııı tilkiiiiiiiiiiiiiiiiiii :=))))))))))
gel canım gel %100 pozitif enerji garantiliiiiii
beni bu hale pitamin getirdi.sorumlusu odur
oh oh ne güzel mşallahh düşüne düşüne kafayı yicem az kaldıı
oh oh ne güzel mşallahh düşüne düşüne kafayı yicem az kaldıı
hoşgelidn yavrummmmmmmmm kıs düşünme halvete gir düşünürek bebiş olmazzzzzzzzzz ancak halvete gire gire kocana saldıra saldıra bebiş olurrrrrrrrr sapıga baglaaaaaaaaa :=))) yımırtayla spermii sevgili yaptınmı olay biterrrrrrrrrr yavrummmmmmmmm :=))))))))))))))))
düşünme canımmmmmmm yaaaa.ama ben düşüne düşüne kafayı yedim galiba
Evet tatlımmm bende Marttan beri kullanıyorummmmmmmKizlar folic asit kullaniyor musunuz? Duydugum, okudugum, arastirdigim kadariyla 3 ay oncesinden baslamanin gerekli oldugunu ogrendim. Ben Subatta denemelere baslayinca bir panikle ona da basladim tabi simdiye kadar iki kutu bitirdim ve devam ediyorum. Siz de durumlar nedir?
gayet başarılı bir çalışmaaaa.nerden buluyorsunn peri bunlarııııııı
düşünme canımmmmmmm yaaaa.ama ben düşüne düşüne kafayı yedim galiba
Abbowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
kızzzzzzzz ben ne ettimmmm sanaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?