Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
sayfaya yazmayannn eşekkkkk sayfaya yazmayan eşekkkkkkçenem düştü sanırım.kızalr biri çenemi versin yerden eğlemiyorrum.ayyy eğilemiyorum dedim acaba hamilemiyim

Paybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızzz çatlakkk karııııı
durrr getircezzz 500 eee
500 olunca noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ayy nebilem sankim 500 ü görmezsem bu ay hamiş kalmcakmışım gibi

pojuuuu nereye kaçtın

sonnnnnnnnnnnnnnn 7 sayfaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pitamin pender poju adoşş peri pidilgaa ne olur helpppppppppp me:18::18::18:

Kısssssssssslarrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmm ne yapanızzzzzzzzz sizzzzzzzzzz gulgunn45 tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yavrummm sanırsammmmmmmmmm gebesinnnnnnnnnnnnn oh oh ohhhhhhhhh keşke hergün bir kişi hamiş olsaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne güsel olurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuu demiiiiiiiiiiiiiii kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

heyy kızlarr benide alın aranızaa bnmde morale ihtiyacım var aşılama yaptrcam bu ay ve kafaya takmamam lazım listeyede eklersenz sevinirimm

şükür kavuşturana öpcem gel

kızlar hadi bende iki kelime yazayım dedim
madem 500 yapmak istiyonuz
çorbada benimde tuzum bulunsun haydi kolay gelsin sizeeeee

oh oh ne güzel mşallahh düşüne düşüne kafayı yicem az kaldıı

hoşgelidn yavrummmmmmmmm kıs düşünme halvete gir düşünürek bebiş olmazzzzzzzzzz ancak halvete gire gire kocana saldıra saldıra bebiş olurrrrrrrrr sapıga baglaaaaaaaaa :=))) yımırtayla spermii sevgili yaptınmı olay biterrrrrrrrrr yavrummmmmmmmm :=))))))))))))))))

bende çörek otu bal tarçına başladım bakalım bu ay etki edecekmi sizlere yazacam sonucu ama daha çok var
bugün adetimin 5. günü ancak 30 mayısa belli olur Haydi hayırlısı banada dua ediverin lütfennnnnnn

kızzz ben beceremiyom galiba bunlar sevgili fln olmuyo benden çöpçatan fln olmaz bu ay doktorum birleştircek bakalım o aralarını yaapabilcek mi

Evet tatlımmm bende Marttan beri kullanıyorummmmmmm
gayet başarılı bir çalışmaaaa.nerden buluyorsunn peri bunlarııııııı

yazıyorum bişiler çıkıyor aybicemmmm

düşünme canımmmmmmm yaaaa.ama ben düşüne düşüne kafayı yedim galiba

kısssssssss zilli henüz insan olarak düşünerek çogalamıyoruzzzz ancak sevişe sevişeeeee çogalabiliyoruzzzzzzzzzz onun için düşünme sevişşşş yeni sloganım bu düşünme saldır ve sevişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ve sonrasıııı inşallahh bebişşşşşşşşşşşşşş puhahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :=)))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…