- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #4.901
Ayyyy hadi hayırlı olsun canımmm bencede kesin hamişsiinnnn eşine çok güzel bir yıldönümü hediyesi olucakkkkkkkKızlar dayanamadım öğle arası sağlık ocağına gittim sabahtan sık sık idrara çıkmıştım hatta gitmeden bi 20 dakika önce bile çıkmıştım idarar bekletilmiş idrar değildi ebe arkadaşım ile yaptık çıkmadı ben de dedim benim hep 10 dakika sonra çıkar alayım testi yanıma dedim, oğlumla vakit geçirdim yarım saat sonra bir baktım silik çizgi, hala şaşkınım, ebe arkadaş akşam üzeri gel yenileyelim dedi, güneş ışığında daha da bariz, en son kürtajımda da böyle öğrenmiştim.... Bilmiyorum netleşince haber vericem akşama ..........
kızlar hepinize merhaba :119::119::119::119::119::119:
yine bütün kızlar toplanmışızzzzz....shepinizi çok özledim hafta sonu...
cumartesi evde yalnız kaldığım ilk anda hemen çıbığa işemeye koştummm, tek çizgi çıktı
daha iki günüm var ama merak işteuzun süre çş tutmadan yaptımm, silik milik birşeyler bekledim ama
nobat 2 mayıssss, hala umut var...
halvet haftasıııııı
yımırtalarım sağlı sollu sızlıyaaaa
Kızlaaarrr konuşunnnnn canişkolar yaaaa
AAAAAAAAAA Alpellammm gelmişşşşşşşşşşş
cnmccmcmucksss :))
firinda karnabahar-brokoliii vitamin doluuu ogun :)
karnabahar ve brokoliyi birlikte hasliyoruz
diger bi kapta 1 yumurta-biraz yogurt-sut-zeytinyag-un-tuz cirpiyoruzzzzzz
hasladigimiz ve suzdugumuz karnabahar-brokoliyiii bu karisima dokuyoruzz iyce icice geciyolarrrrr ben taze soganda dogruyorum icine cigden
sonra b orcamaaa dokkkkkkkkk
istege bagli uzerine kasar rendele yada hicbisey yapma at firina
25-30 dak
tamamen borek niyetine dilim dilim yenebilicek misafirede ikram olucakkk sebzelii karisimmmm
bunu istedigin gibi ilavelerle arttirabilirsinnn patatesss , havuc kupkup ...... falan gibi
birde kabaklari ince ince dograyip bi kapta az zeytin yag ve tuz ile karistiriyorum sonra firin kagidi uzerineee hopppp firinaaaaa
cikart uzerine yogurtlaaa offf
kizartmadan guzel bisey oluyooo ve saglikliiiiii
mucksssssss
benn yuruyusee ekacarrr cnmcmmlarrrr
opuyorumm herkesiiiiiiiiiiii
kızlar rahim kalınlaşması hakkında bilgisi olan var mıı yaaa?? adetten önce mi kalınlaşır kalınlaşınca illa adet mi olunurrrr adet sancısı çekipte hamilleik olur mu kanda negatif çıksada sonra pozitif çıkar mıııı aaaaaaa amma da sordum...acil cevap verin kızlaaarrrr işe gideceeeeeem
Sağol canım bilgi için:d benim zaten bi kaç saate gelir diye düşünüyorum hafif kahverengi bi akıntım geldi gibi... Neyse kısmet artık takmıyorum 10 aydır 10 kere negatif sonuç:d
HHOOHHHYYYTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
Halvete gelin halveteeeeeeeeeeeeeeeeee
Başarılı çalışmalarrr pojoummmmmmmmmmmm
tek kale maçç deseneee gollerii ye amaa hee tutmaaa bırak girsin içeriiiii
Canım ben çok sancım vardı adetin 2.günü gittim ama alttan muayene olmadım tabi.Çarşamba adet olmuştum dün klomene başladım sabah akşam Cuma tekrar gideceğim hem muayene hemde yumurta takibi için.Bende ne adette ne yumurtlamada sorun yok ama aşılama olacağı için sonuçta yumurta da çatlatmada ilaç ile yapılıp takip ediliyor.Artık aşılamada pazartesi felan olur galiba.Hayırlısı bakalım.
Doktooorrr derdime bul bi çareeeeee, çıbığa işemeden duramıyorumm yaz bi reçeteeee
Sabah akşam yemekten önceeee, sonrada her ann çıbığa İŞEMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sifonla çekilen bişim boşa gitmiş gibi geliyorrrr, hepsini test üzerinde değerlendirmek istiyorummmmmmmmmmmm
Sanırım gerçekten çıbığa işeme bağımlısı oldum benn itiraf ediyorummmmmmmmmmm
GGden 100lük test istememeliydimmmmmmmmmm
kk da okumuştum hamilelik öğrenmek için çişe limon damlatılıyordu falan fıstıkk......bikere denemiştim o gün bugündür limonata içememhatta şu bardaklı sarı kafalar bile midemi bulandırıyor ay midem bulandı dedim yoksa hamilemiyim
Kizlar folic asit kullaniyor musunuz? Duydugum, okudugum, arastirdigim kadariyla 3 ay oncesinden baslamanin gerekli oldugunu ogrendim. Ben Subatta denemelere baslayinca bir panikle ona da basladim tabi simdiye kadar iki kutu bitirdim ve devam ediyorum. Siz de durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?