Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
Ayyyy hadi hayırlı olsun canımmm bencede kesin hamişsiinnnn eşine çok güzel bir yıldönümü hediyesi olucakkkkkkk

Selam nobatdaşımmmm, benmde çıkmadı vallaaa, kırmızıları görene kadar umut var

kızlar rahim kalınlaşması hakkında bilgisi olan var mıı yaaa?? adetten önce mi kalınlaşır kalınlaşınca illa adet mi olunurrrr adet sancısı çekipte hamilleik olur mu kanda negatif çıksada sonra pozitif çıkar mıııı aaaaaaa amma da sordum...acil cevap verin kızlaaarrrr işe gideceeeeeem

tşkler canımmmm akşam deniycimmmm bunuuu

canım bildiğim kadarıyla rahim her ay kendini hamileliğie hazırlar .bu hazırlık sürecide rahim kalınlşaması die adlandırılıyor.eğer bebiş tutunursa no probllem.ama bebk tutunmamışsa rahim duvarı yavaş yavaş dökülür tamamlandığındada regli süreci başlar.ben böyle biliyorum.

Sağol canım bilgi için:d benim zaten bi kaç saate gelir diye düşünüyorum hafif kahverengi bi akıntım geldi gibi... Neyse kısmet artık takmıyorum 10 aydır 10 kere negatif sonuç:d

Sağol canım bilgi için:d benim zaten bi kaç saate gelir diye düşünüyorum hafif kahverengi bi akıntım geldi gibi... Neyse kısmet artık takmıyorum 10 aydır 10 kere negatif sonuç:d

hayırlısı olsun canım ve hayırlı zamnda gelsin

Kizlar folic asit kullaniyor musunuz? Duydugum, okudugum, arastirdigim kadariyla 3 ay oncesinden baslamanin gerekli oldugunu ogrendim. Ben Subatta denemelere baslayinca bir panikle ona da basladim tabi simdiye kadar iki kutu bitirdim ve devam ediyorum. Siz de durumlar nedir?

hadi yamacıma toplaşınn gari 500. sayfayı görmem lazım.kızlarrrrrrrrrrrrr totemmmmmmmmmmmmmmmm

ayy yarınnn yine tatilll yehuuuuuuuuuuuuu

ayy millet anca okuyorrr yazan yokkk niden ama niden açıklama bekliyorum okuyanlardann

yiiivruularımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Tutmayın anacımmmmmm

Yarında tatillll aksama kadar dinleninn sonraada çalışmalara başlayınnnnnnnnnnnn
Adet bittiği annn hatta o günnnn yapınnn bakkk ben öyle yaptımmmmmmm

Paybiceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

kızzz çatlakkk karııııı
durrr getircezzz 500 eee
500 olunca noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

merhabaaa...öptüüm herkesiiii....

hmm bakalım doktor ne dicekk....ilaç kullanmak istemiyorum ben yaa..fobim var..kesin düzenim bozulur benim..en güzeli, en hayırlısı olsuunn...

ayy öldüm gülmekteen yaaaa
hep böyle neşeli kalın emiii...

haydaaaa..neler varmış yaa...

bende 3 aydır kullanıyorum tatlım..ama bikaç gün ara vericem bu kutu bitince...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…