Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
kızlar ekran klavyesinden yazıyrm klavem bozuldu dünn gece rahatsızlandm midemden ve zübeydeye gittik yemene dikkat et dedikahvaltı türü yedm dedim şurup yazdı ultrasonla baktı v e kesemiz görüldü çok mutluyum klavyem bozulmasaydı uzun uzun anlatırdım canlar

ii canım hadi gözün aydınnn keseyide görmüşsünüz

KIZLARRRRRR arada zeytini sorun valla bu sefer elinden kurtulamayız haaaaa zeytinnnnnnn nerdesin kuzummmmmmmmmmmmmm oooyyy yerim çekirdeğinle senii......

Ya Pidilgam hadi yürüyüş bitmedi miiiiiiiiiiiiiii

Kızlar moral sıfır bende.kendimi kronik mutsuz ilan ediyorum daha adete 8 gün var miratec test ile sabah test yaptım sizden öğrendiğim gibi 2 saat sonra da baktım hiç birşey yokk.guya hassasiyeti 20 ama belli olmadı.biliyorum erken ama çok merak ediyorum((tüm belirtiler var ama galiba bu kez de olmadı diyorum.belkide bunca belirti kullandığım ilaçtan oluyor.bir ay daha dayanacagimi sanmıyorum yeter artık (((((((

KIZLARRRRRR arada zeytini sorun valla bu sefer elinden kurtulamayız haaaaa zeytinnnnnnn nerdesin kuzummmmmmmmmmmmmm oooyyy yerim çekirdeğinle senii......

Ya Pidilgam hadi yürüyüş bitmedi miiiiiiiiiiiiiii

hanimişşşş benimmm zeytinim nerdeymişşşşşşşşş.

maşllah canım .

ben çıktım çarşamba gelirimmmmmmmmmm.öpüldünüz tekrar tekrar görüşemediğimiz arkadaşlara selamlrrrr

canım senin başka çocuğun vardı dımı

Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin

Alyaaaaaaaaaaaaaaaaa Bismillahhhhh daha 8 gün var diyorsunnn bu durumda yumurtlamanın üzerinden 6 gün geçmiş oluyorrr ve döllenmiş yumurtanın yerleşmesi 6-14 gün sürüyorrr. Artı yerleşmiş olsa bile hcg hormonunun idrara geçmesi 3 4 gün alıyor.. Sanırım açıklayıcı oldu bu yüzden bu isyankarlığın ve karamsarlığın çokkk yersiz

Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa ebe arkadaş yanlışlık olmasın diye iki test yapmıştı ikisini de almıştım yanıma şimdi ikisi de daha netleşmeye başladım şu andan itibaren wc ye gitmeyeceğim bakalım yarım saate kaçıp testi yeniletyeceğizzz, varsa eğer hamileysem akşama eşime yıldönümüz hediyesi yapacağım testleri......... Rabbim hepimize bu sevinci yaşatsın......

amin canım hayırlı olsun tatlım sağlıcakla al kucağına inşallah

Ayyy çok heyecanlı kuzummm hadi bakalımmmmmmm hamişsin sennn

yaptığın testler elindemi çizgiyi gördünmü ayyyy ben anlamadım geldimi bebişin bugün biraz anlamazlığım kıtta kusura bakmayın

Son düzenleme:
maşşallahh ya ne güzel bi topik burası hep neşelisiniz..Allah neşenizi daim etsin..göbüşlerinize de bebekler kondursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…