Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
alyacımmm daha çok erken tatlım üzülme lütfen hemde öyle pes etmek yok hemenn aaaa hiç yakışmıyor sana böyle konuşmakta düşünmekte

Canım benğimmm çok sağollll, ağzın bal yesiinn. Allahta boncuğunu sana bağışlasın inşallahhhhhhh

amin inşallah canım..bende çok bekledim hepinizi anlıyorum o yüzden..sakın ümidinizi kaybetmeyin..ben tüp bebeğe geçeceğim ay 2 negatif aşılama sonrası, kendiliğinden kavuştum mucizeme..sizde kavuşacaksınız inşallah

Son düzenleme:

Canım yaa millet 8 gün kala öğreniyormuş bende okuyunca ümitlendim iste umut fakirin ekmegi misali(( bu ay tedavi de görünce çok zor dayanmak bende müjdeli haber istiyorum birde hamile olursam çalışacağım yer değişecek o yüzden ne kadar önce öğrenirsem o kadar iyi :))

alyacımmm daha çok erken tatlım üzülme lütfen hemde öyle pes etmek yok hemenn aaaa hiç yakışmıyor sana böyle konuşmakta düşünmekte

Yaa yükseltmeye calisiyorum moralimi ama yok olmuyor zaten kimseye anlatamıyorum derdimi hep icimde yasıyorum bazen de burada paylaşıyorum iste(

Arkadaşlar merhaba, her kafadan ayrı bi ses çıkıyor çok moralim bozuk ne olur bişey söyleyin:18:

Şimdi doktor(lar)dan geliyorum. sata göre 7, ultrasona göre 5 haftalık hamileyim. 20 nisan cuma günü bhcg 357 çıktı doktor gayet iyi dedi. 27 nisan cuma günü ultrasonda da baktı rahimin içinde kese tepeye yakın olması gerekirken seninki nerdeyse tepede yani çok iyi bi yere yerleşmiş dedi. Cumartesi günü hafif pembemsi kahverengimsi şeklinde akıntılarım gelmeye başladı. Akşamına apar topar bi doktora gittik karnımı okşaya okşaya baktı kadın keseyi göremedim dedi hiç bastırmadan nasıl görecekse Neyse vajinal ultrasonla baktı sonra gördü , sen bana sat 8 mart diyosun ama bu bebek 5 haftalık dedi heralde gelişmiyor dedi, ne demek istediğini anlayamadım gerizekalının. Progestan ve normalde kullandığımdan daha farklı bi folik asit verdi.

Kan aldı , bugün için sabahtan tekrar çağırdı karşılaştırma yapmak için ; cumartesi günkü bhcg : 3156.5 bugünkü bhcg : 3283.5

Hemen kürtaj olacaksın dedi, beynimden vurulmuşa döndüm. Güvenmedim 27 nisanda gittiğim normal ultrasonla keseyi gören doktora gittim, yine baktı işte kese aynı yerde duruyor nasıl düşmüş kürtaj şart diyebiliyorlar dedi, etrafında kanama akıntı falan da yok dedi. 11 mayısa kadar bekle , kalp atışlarını duyamazsak o zaman ben sana söylerim ne yapman gerektiğini dedi. sonuçları gösterdim , 2 katı artmasa da sonuçta artmış değerde düşüş yok dedi.

Ayrıca progestan düşüğü önlemez ölü yumurtayı içerde tutmaya yarar dedi. Nasıl beklicem 11 mayısa kadar bilmiyorum, var mı benim durumumu yaşayan

tatlım lütfen üzülme bir dahada o doktora gitme sabırla bekle arkadaşım allaha sığın bol bol dua et dinlen iyi şeyler düşün kötüyü aklına getirme yemene içmene dikkat et sen güçlü olki bebişinde sana sıkı sıkı tutunsun herşeyin hayırlısı tatlım umarım herşey çok güzel olur

Son düzenleme:

gider miyim bir daha arkadaşım çok teşekkür ederim cevabın için , inşallah güzel haberler alırım, çok zor beklemek..

Haklısın canım ama idrarda çıkmazz çok zorrr, sen şüpheli ilişkiden 10 gün sonra kanda baktır tatlım öyle öğrenebilirsin diyor doktorlar ama günü geçmeden genede garanti değill. Rahat ol lütfen stres yapma canımmm

Tatlımm zor günler yaşamışsın geçmiş olsun öncelikle, farklı doktora gitmekle iyi etmişsin canım. Ben pek bi yorum yapamicam durumla ilgili ama değerlerin felan gayet güzelken bi sorun çıkacağını sanmıyorum canım, tevekkel ol dua et, bebişin seninle kalıcak eminm... Bizi habersiz bırakmaaa

haber vermez miyim hiç canım çok çok teşekkürler , umarım bir sorun çıkmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Gizz86 canım artık doktorlar da normal değil artık dogum kürtaj falan ticarethane olmuş hastaneler.sen güvendiğin doktoruna git digerinin söylediklerine kulak asma.insallah bebeğin seninle olmaya devam edecek kalp atışınızda insallah duyarsan sıkıntın kalmaz hep dua et.belki geç döllenme olmuştur o yüzden hesaplanandan daha küçük olur bunda bir sıkıntı yok sen icini rahat tut beslenmene de çok dikkat et ki çabuk büyüsün bebis....

Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir
1. Silsile-i Aliyye büyüklerinin İsimleri:
1- Peygamber Efendimiz
2- Ebubekr-i Sıddık
3- Selman-ı Farisi
4- Kasım bin Muhammed
5- Cafer-i Sadık
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalık-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Derviş Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- İmam-ı Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-ı Can-ı Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bağdâdi
31- Seyyid Abdullah Şemdini
32- Seyyid Tâhâ-yı Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sıbgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Işık Efendi

CANIM BOL BOL DUA ET İNŞ.BEBİŞİN SENİ HİÇ BIRAKMAZ ÜZÜLMEEEEEEEEEE LÜTFENN ,

KISLAR DUA EDELİM BOL BOL HEPİMİZ ALLAHA SIGINALIM.....

Evet Allah kahretsin böylelerini ya inşallah canım bi bitse şu sıkıntılı günler..

Allahım kabul etsin dualarımızı arkadaşım amiiiiinnnnnnnn çok ama çok çok teşekkürler..

Canım sen güçlü ol ki eşinde senden güç alsın sen yıpranırsan kendini degil en çok karşındakini yıpratırsın yapma böyleee allaha sıgın tevekkül et inan bana en hayırlı zamanda hepimiz allahın izniyle Kalacagız canım amin.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…