- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.041
Canım sen güçlü ol ki eşinde senden güç alsın sen yıpranırsan kendini degil en çok karşındakini yıpratırsın yapma böyleee allaha sıgın tevekkül et inan bana en hayırlı zamanda hepimiz allahın izniyleKalacagız canım amin.............
KIZLARRRRRRRRR ben pozitif enerjimi kaybettimmmm HUKUMSUZDURR ........
YAA CIDDENNN BITERAL VERMISTI 3-4 AY ONVE DOKTOR ILTIHABIK DURUMLAR ICIN bende ne zamandir regl donemimde icerim sonrasinda hani biseyler olursa zarar vermesin diye icmiyodum
cuma hastalaninca onada basladim sabah 2 aksam 2 ictim ya beni bitirdi 2 gun ictim 2 tane son kaldi icmedim onu nasilll mutsuzzzummm ruhh halimi bozduuuuuu
ayy bana pozitiff enerjii yollarmisinizzzzz
ya ilactanmi neden bilmiyorum amaaaaa ben benlikten ciktimm ne bu ruh halimi cokertennn
O zaman hadi halaya sabahlar olmasın :)) oturanın kaynanası evine yatiya gelsin insallah :))hamileler bu kuralın dısında ...
Allah iyiliğini versin kız ilk kez duyuyorum bu lafı :)))))))canimmm benimmm
bide kararsizlik enn sevmedigim seyy su femarayi kullanip kullanmamayida netlestiremedim kafamdaaa hayyyyyy
dagilsinnn su karabulutlarrrrr kafamdannn ayy 2 gundurr yuksek gerilim hattii gibiiii
haniii bi deyimm vardirr ama soylemiyorum azicikk ayip
hani sayiyi degistirerek yaziyorum :))))))
suanki ruh halimmm 41 olsam cekilmemm yanii o durumdayim allah kocamada sabir versinnnnn
bir arkadasimlar bulustum bugun 12 den saat 330 a kadar yurudukkkk o birazcik iyi geldii gibii
PERIIIIIIIIIIIIIIII nerdesinn kuzummmmm
Allah iyiliğini versin kız ilk kez duyuyorum bu lafı :)))))))
İlaçla ilgili biz sana ne dedik kullanma ilaç kur yap tatlimmm
kahve yapiyorumm belkim bas agrimi gecirirr varmiii icennnnnnnnn
turk kahvesiii ortadan sekerliye gibiiiiiiiiiiii miss kokulu kahveeee
demek duymadinn o cumleyii cnmmm bak goruyomusunnn herseyii ogrenebiliyoruz topigimizdennnnn :)))))
ama bunu bende ilk defa kendim icin kullandimmm hep baskaalri icin kullanirdimmmm hanii hiccccccccccccccccccc cekilmezz anlaminda:)))
bugunde benim iste o
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
benimmm pozitiff enerjimmmm calindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım bu halin bile tatlı senin ya
Pozitoşummmmmm nooldu sana yaaaaa aaaaa bak burdan sana kucak dolusu pozitif enerji yolluyorummm POZİDAŞIM benimmmmm seni böyle görmeye alışkın diilimm bak bi fena oldummmmmujjjjxxxxxxx sıkma kendini bitanemmmmmmm herşey çok güzel olucakkkk inan banaaaaaaaaaaPERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
benimmm pozitiff enerjimmmm calindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kizlarr yeni bisey daha ogrendimmmmm
yakindaaaaa beynim durucak arastirrrrr arastirrrrrrrrrrrr
HAYIT TOHUMU yumurta catlamasinada sebep oluyomussssssssssssss
TAMAM KARARIMI verdsimmmmmm femarayi icmicemmm
sogan kurume devam edicem ; hayir tohumu bulabilirsem bulmaya calisicam burda ?? zor amaa
tarcin -bal-corek sabak aksammisssss onuda iceyimm bariiiiiii
bide adacayi hergun 1 bardak iceyimmm bariiiiiiiiiii
allahim yarabbimm :)))))
neyse kararim en azindan bu
Pozitoşummmmmm nooldu sana yaaaaa aaaaa bak burdan sana kucak dolusu pozitif enerji yolluyorummm POZİDAŞIM benimmmmm seni böyle görmeye alışkın diilimm bak bi fena oldummmmmujjjjxxxxxxx sıkma kendini bitanemmmmmmm herşey çok güzel olucakkkk inan banaaaaaaaaaa
Canımın içüüüüüüü şu adaçayını biraz daha araştırrr bünyeyi sapıttırma onunla ilgili can sıkıcı şeylerde okumuştum benn
canimmmmm valla kocammm sen gibi dusunmuyoo sanirsammmmm dedikii banaa dunkii davranislarini kameraya alipp gostericemm valla etrafa dediiii:))))
TIK TIK kim o Cinnettin bey :)))))))) gibiydimmmm
sen iyisin dimiiii
keyifler durumlarr duzeldimi cnmmmm
ruh halinnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?