Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
KIZLARRRRRRRRR ben pozitif enerjimi kaybettimmmm HUKUMSUZDURR ........

YAA CIDDENNN BITERAL VERMISTI 3-4 AY ONVE DOKTOR ILTIHABIK DURUMLAR ICIN bende ne zamandir regl donemimde icerim sonrasinda hani biseyler olursa zarar vermesin diye icmiyodum
cuma hastalaninca onada basladim sabah 2 aksam 2 ictim ya beni bitirdi 2 gun ictim 2 tane son kaldi icmedim onu nasilll mutsuzzzummm ruhh halimi bozduuuuuu
ayy bana pozitiff enerjii yollarmisinizzzzz

ya ilactanmi neden bilmiyorum amaaaaa ben benlikten ciktimm ne bu ruh halimi cokertennn

İnsallah canım sabırla bekliyorum

O zaman hadi halaya sabahlar olmasın :)) oturanın kaynanası evine yatiya gelsin insallah :))hamileler bu kuralın dısında ...

O zaman hadi halaya sabahlar olmasın :)) oturanın kaynanası evine yatiya gelsin insallah :))hamileler bu kuralın dısında ...

canimmm benimmm
bide kararsizlik enn sevmedigim seyy su femarayi kullanip kullanmamayida netlestiremedim kafamdaaa hayyyyyy

dagilsinnn su karabulutlarrrrr kafamdannn ayy 2 gundurr yuksek gerilim hattii gibiiii
haniii bi deyimm vardirr ama soylemiyorum azicikk ayip
hani sayiyi degistirerek yaziyorum :))))))
suanki ruh halimmm 41 olsam cekilmemm yanii o durumdayim allah kocamada sabir versinnnnn
bir arkadasimlar bulustum bugun 12 den saat 330 a kadar yurudukkkk o birazcik iyi geldii gibii

PERIIIIIIIIIIIIIIII nerdesinn kuzummmmm

Allah iyiliğini versin kız ilk kez duyuyorum bu lafı :)))))))
İlaçla ilgili biz sana ne dedik kullanma ilaç kur yap tatlimmm

Allah iyiliğini versin kız ilk kez duyuyorum bu lafı :)))))))
İlaçla ilgili biz sana ne dedik kullanma ilaç kur yap tatlimmm

kahve yapiyorumm belkim bas agrimi gecirirr varmiii icennnnnnnnn
turk kahvesiii ortadan sekerliye gibiiiiiiiiiiii miss kokulu kahveeee

demek duymadinn o cumleyii cnmmm bak goruyomusunnn herseyii ogrenebiliyoruz topigimizdennnnn :)))))
ama bunu bende ilk defa kendim icin kullandimmm hep baskaalri icin kullanirdimmmm hanii hiccccccccccccccccccc cekilmezz anlaminda:)))
bugunde benim iste o

Bende kullancam artık bu lafı :))tatlım yap kahveyi fal bakalım hadi ben isteyim yaa

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

benimmm pozitiff enerjimmmm calindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kizlarr yeni bisey daha ogrendimmmmm

yakindaaaaa beynim durucak arastirrrrr arastirrrrrrrrrrrr

HAYIT TOHUMU yumurta catlamasinada sebep oluyomussssssssssssss

TAMAM KARARIMI verdsimmmmmm femarayi icmicemmm

sogan kurume devam edicem ; hayir tohumu bulabilirsem bulmaya calisicam burda ?? zor amaa

tarcin -bal-corek sabak aksammisssss onuda iceyimm bariiiiiii

bide adacayi hergun 1 bardak iceyimmm bariiiiiiiiiii

allahim yarabbimm :)))))

neyse kararim en azindan bu

Canım bu halin bile tatlı senin ya

canimmmmm valla kocammm sen gibi dusunmuyoo sanirsammmmm dedikii banaa dunkii davranislarini kameraya alipp gostericemm valla etrafa dediiii:))))

TIK TIK kim o Cinnettin bey :)))))))) gibiydimmmm

sen iyisin dimiiii
keyifler durumlarr duzeldimi cnmmmm
ruh halinnn??

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

benimmm pozitiff enerjimmmm calindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Pozitoşummmmmm nooldu sana yaaaaa aaaaa bak burdan sana kucak dolusu pozitif enerji yolluyorummm POZİDAŞIM benimmmmm seni böyle görmeye alışkın diilimm bak bi fena oldummmmmujjjjxxxxxxx sıkma kendini bitanemmmmmmm herşey çok güzel olucakkkk inan banaaaaaaaaaa

Canımın içüüüüüüü şu adaçayını biraz daha araştırrr bünyeyi sapıttırma onunla ilgili can sıkıcı şeylerde okumuştum benn

ayy kizlarrr az az gelmeye basladii keyfimmmm gibiii ayy allahimmmmmmmmmmm

okeye 4. cum geldiii :)) ben keyfimm kayhasi ydikkk ne zamandirrr cinnettinbeyde geldi okeye 4 tamamm :))))

valla kahvemii koyarimmmmmmmmmm cumlelerimi isterimm kizlarrrrrrrrrrrrrrrr

lutfen lutfen lutfen

Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen âlimlerin ruhuna etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, “Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle” diye dua edip, “Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle” demeli. (Mekatib-i şerife)

Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.

Peygamber efendimiz, (Neden istiğfar etmiyorsun? Ben günde yüz defa istiğfar ederim) buyurdu. İstiğfar edileceği zaman yüz defa (Estağfirullah min külli ma kerihallah, Estağfirullah elazim ellezi la ilahe illa hüvel hayyel kayyume ve etubü ileyh) demeli ve manasını düşünerek söylemeli. Manası şöyledir: (Razı olmadığın şeylerden yaptıklarımı affet ve yapmadıklarımı yapmaktan koru. Kendisinden başka ilah bulunmayan hay, kayyum ve azim olan Allah’a istiğfar eder ve günahlarıma pişman olup Ona sığınırım.) [Azim, zatı ve sıfatları kemalde, Hay, ezeli ve ebedi bir hayatla diri olan, Kayyum, zatı ile kaim olan, yarattığı her şeyi varlıkta durduran demektir
1. Silsile-i Aliyye büyüklerinin İsimleri:
1- Peygamber Efendimiz
2- Ebubekr-i Sıddık
3- Selman-ı Farisi
4- Kasım bin Muhammed
5- Cafer-i Sadık
6- Bayezid-i Bistami
7- Ebul Hasan Harkani
8- Ebu Ali Farmedi
9- Yusuf-i Hemedani
10- Abdülhalık-i Goncdüvani
11- Arif-i Rivegeri
12- Mahmud-i Encirfagnevi
13- Ali Ramiteni
14- Muhammed Bâbâ Semmasi
15- Seyyid Emir Gilâl
16- Seyyid Muhammed Behaeddin Buhari
17- Alâüddin-i Attâr
18- Yakub-i Çerhi
19- Ubeydullah-i Ahrâr
20- Kâdi Muhammed Zâhid
21- Derviş Muhammed
22- Hâcegi Muhammed Emkenegi
23- Muhammed Bakibillah
24- İmam-ı Ahmed Rabbani
25- Muhammed Masum Faruki
26- Seyfeddin Faruki
27- Seyyid Nur Muhammed
28- Seyyid Mazhar-ı Can-ı Canan
29- Seyyid Abdullah Dehlevi
30- Mevlana Halid-i Bağdâdi
31- Seyyid Abdullah Şemdini
32- Seyyid Tâhâ-yı Hakkâri
33- Seyyid Muhammed Sâlih
34- Seyyid Sıbgatullah-i Hizâni
35- Seyyid Fehim-i Arvâsi
36- Seyyid Abdülhakim-i Arvâsi
37- Hüseyin Hilmi Işık Efendi

dua daralan kalbi ferahlatır insana manevi güç veriri idim can sıkıntını yaradana aç o seni herkesten daha iyi bilir canım inş.içsıkıntın biran önce geçer bebişimmmmmmmmmmmm :=))))))

canimmm adacayi adetin ilk guniu baslayin diyoooo yumurtladiktan sonra kess
yanii hamilelik doneminde rahimde kasilma yapabilecegi icin dusuge neden olabiliyomus onun haricinde tavsiye ediliyoooo hamilelik haric ama
1 de gunde sadece 2 fincan dioo ben 1 fincan iciyorum oda yumurt a kadar sonrasinda icmem zaten

Kocana de ki bu halimi çekemezsen hamileyken nasıl çekeceksin? Alışsın şimdiden.

Bu arada ben biraz daha toparladım kendimi ama herkes hamileliğime neden çooook sevinmediğimi soruyo (belli oluyo demekki durgunluğum). Ama her geçen gün daha iyi oluyorum.
Eşim de bayağı üstüme düşmeye başladı.Arada anlaşmazlık oluyo ama alttan alıyo mecburen Eeee artık sıkıysa almasın..
Ayyy ben bu işi sevdim aslında keşke hep hamile kalsam.Ne olursa ben haklıyım :130:

PİDİLGAXXXXXXXXIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Sen çok güzelllllllllllll melek gibi bi hatunsun yaaaaaa..... O resmini koyduğun bebişin gözlerinden var sendeee afacan içten anlamlıııııı, o güzel yüze asık surat yakışmaz bitanemmmm. Bakımlııı hayattan zevk alannnnnn güzeller güzelim benimmmmmmmmmmmmm...

Sağlıklı yaşayannnnnnnn, sağlıklı beslenenn, kariyeri tavan yapmışş, mis kokuluu, bebek yüzlü arkadaşım benimmmmmmmmmmm.

Herşey çok güzel olucakkkkkk inan banaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…