- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.361
keşke bebiş olsada kilo alsak
yarar yararr cnmmmm sogan kurun bitince incir kurude yaparsinnn cnmmmm
sabahlarida bal-tarcin-corek otu tamamdirrr olurr cnmmm
ayy suanda perımmmiiiiiiiiiiiiiiiiii dusenemiyorummmmmmm
donuste kocisinede ugrar simdi o
biz bekle dur ayyyyyyyyyy stress oldummmmm simdii yumurtlicammmmmmmmmmm :)))
bu arada kızlar soğan kürünü yapan var mı ve kaç kür yaptınız
KIZLAAAAAAARRRRRR
Kanımı verdim kahvemi yaptımmm geldimmmmmmmmm ayyyy kolumu deşti irkeekk hemşireee damarı bulamadı oysa çok rahat bulunurduuuuu neyseee en büyük korkum tam oesnada adet olmaktııııama olmadı şükürrrr
2 SAATE çıkacak sonuç MAIL atıcaklar heyecandan bayılcam ama bütün testlerin negatif çıkması benim ümitlerimi kırdı açıkcası hatta adamda sordu kendiniz test yaptınız mı diye yapmadım dedim nedense
Aslında yarına kadar beklerdim ama yarın eşim izinli ve adet olmazsam bütün süpriz kaçardı kan vermeye giderdim çünküü o yüzden ya herro ya merro hayırlısı olsunnnnnnnnnnn
DUA EDEN BEBİŞLERİM AĞZINIZ BAL YESİNNNN DİLEDİKLERİNİZİN BİN KATI SİZİN OLSUNNNN KANIMI VERİRKEN GÖZÜMÜ KAPATIP DUA ETTİM HEPİMİZEEEE
PİDİLGAMMMMMMMMMMMMUUJXXXXXXXXX BEBEKİM yarışın iptali beni çok mutlu etti kızma ama
Eylemsevcanikomm ben bal tarçın çörekotu yaptımmm ama düzensiz ve 5 gün kadar midem rahatsızlandı çünküü soğan kürü de yaptım aynı şekilde 5 gün
KIZLAAAAAAARRRRRR
Kanımı verdim kahvemi yaptımmm geldimmmmmmmmm ayyyy kolumu deşti irkeekk hemşireee damarı bulamadı oysa çok rahat bulunurduuuuu neyseee en büyük korkum tam oesnada adet olmaktııııama olmadı şükürrrr
2 SAATE çıkacak sonuç MAIL atıcaklar heyecandan bayılcam ama bütün testlerin negatif çıkması benim ümitlerimi kırdı açıkcası hatta adamda sordu kendiniz test yaptınız mı diye yapmadım dedim nedense
Aslında yarına kadar beklerdim ama yarın eşim izinli ve adet olmazsam bütün süpriz kaçardı kan vermeye giderdim çünküü o yüzden ya herro ya merro hayırlısı olsunnnnnnnnnnn
DUA EDEN BEBİŞLERİM AĞZINIZ BAL YESİNNNN DİLEDİKLERİNİZİN BİN KATI SİZİN OLSUNNNN KANIMI VERİRKEN GÖZÜMÜ KAPATIP DUA ETTİM HEPİMİZEEEE
PİDİLGAMMMMMMMMMMMMUUJXXXXXXXXX BEBEKİM yarışın iptali beni çok mutlu etti kızma ama
Eylemsevcanikomm ben bal tarçın çörekotu yaptımmm ama düzensiz ve 5 gün kadar midem rahatsızlandı çünküü soğan kürü de yaptım aynı şekilde 5 gün
ben suan yapiyorumm bugun 5.gunum
ama ben hic soylenen zamanlarda yapamadimm oncesinde 3-4 ay once adetle ayni gun baslamistim 15 gun yapmmistim
bu seferkde oyle olduuu
adetin ertesi gunu basladim bugun 5. gun
SIFA OLSUNNNN
KIZLAAAAAAARRRRRR
Çok heyecanlı hafzakımmm bu 2 saat nasıl geçerkiiiiiii :18:çok heycanılııı bi bekleyiş yaaa perim nasıl dayanıyo bilemiyoruum sonuç erken çıksa bariiii
canım benim aminnnnnnnn, koymamıı sayfa sayfa koyarımmmmmmmmok canım
hayırlısı olsun inşallahhh sonucun olumludur
Allah yüzünü soldurmasın seni üzdürmesin sevin artık be canım
hayırlısı olsunnnnnnnn
sonuç olumluysa nete koy ok mi bizimlede paylaşşşşşşşş
inşallah feryalcimmmmm 0,100 olmasında geçenbundan sonrası hayırlısı artık inşallah kocaman bi pozitif olur sonuç beta hcg 100 falan mesela
bide canım testlerin negatif çıkması önemli değil
bir topikte bir arkadaş vardı edt günü 1 gün geçince yapmış çıkmamış idrarda
biz zorlaya zorlaya 4. günü oldu o zaman yaptı öyle çıktı idrarda tabii sonrada koştu kana kandada kesinleştirdi
bazen öylede oluyor ama benim kızımda adete 5 gün varken idrarda çıkmıştı işte o hiç belli olmuyor
ondan negatif çıkmalarını hiç kafana takma İnşallahhhh vardırrrrrrrr
inşallahhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrrrrrrrr
[/B]
inşallah feryalcimmmmm 0,100 olmasında geçen
Aminnn bebekimmmm evet stres yapmamak elde değillllll. Rabbim ne eylerse güzel eylerrr o yüzden hakkımda hayırlısı ne ise o olsunnnnn ama varsada KUDURURUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMCANIMMMM hadii insallahhhhh anneler gunuuu hediyeniiiiiiiiiii topikte ilkk senn alirsinnnnnnnnnnnnnnnnn canimmmmm benimmmmmm
dua ediyorumm sanaaaaaaaaa
veeeeee halayimiziiiii baslatiyorummmmmmmmmmmmmmmmm
stressss yapma dicemmm amaaa bosunaa bende stresliyimmmm
:118:
HADI BAKALIMMMM hayirlisiysaaaaa beriiii hayirsizsaa geriiiiiiiii
GELENN SONUC NE OLURSA OLSUNNN PERIMMMM senin icinn ennnnn HAYIRLI SONUC OLSUNNN CNMMMM
evrene olumlu mesaj gönderiyoruz ama böyle düşünme.bak bende yumurtalarımla konuşmaya başladım artık gelişiyosunuz dimi karşılaşın spermlerle hadi diye
hahahhahah iyi yapıyorsun tatlımm söyle çok naz yapmasınlar hemen kapsınlar sperm kardeşleriiiiiiiii
Aminnn bebekimmmm evet stres yapmamak elde değillllll. Rabbim ne eylerse güzel eylerrr o yüzden hakkımda hayırlısı ne ise o olsunnnnn ama varsada KUDURURUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
hahahhahah iyi yapıyorsun tatlımm söyle çok naz yapmasınlar hemen kapsınlar sperm kardeşleriiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?