Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

pidilgaam yaa sen nerelerdesin çok geçmiş olsun rahatsızlanmışsın 3 gündür rastlayamadım sana özledim senii gözüm aradı yaaa

KIZLAAAAAAARRRRRR

Kanımı verdim kahvemi yaptımmm geldimmmmmmmmm ayyyy kolumu deşti irkeekk hemşireee damarı bulamadı oysa çok rahat bulunurduuuuu neyseee en büyük korkum tam oesnada adet olmaktıııı ama olmadı şükürrrr

2 SAATE çıkacak sonuç MAIL atıcaklar heyecandan bayılcam ama bütün testlerin negatif çıkması benim ümitlerimi kırdı açıkcası hatta adamda sordu kendiniz test yaptınız mı diye yapmadım dedim nedense

Aslında yarına kadar beklerdim ama yarın eşim izinli ve adet olmazsam bütün süpriz kaçardı kan vermeye giderdim çünküü o yüzden ya herro ya merro hayırlısı olsunnnnnnnnnnn

DUA EDEN BEBİŞLERİM AĞZINIZ BAL YESİNNNN DİLEDİKLERİNİZİN BİN KATI SİZİN OLSUNNNN KANIMI VERİRKEN GÖZÜMÜ KAPATIP DUA ETTİM HEPİMİZEEEE

PİDİLGAMMMMMMMMMMMMUUJXXXXXXXXX BEBEKİM yarışın iptali beni çok mutlu etti kızma ama

Eylemsevcanikomm ben bal tarçın çörekotu yaptımmm ama düzensiz ve 5 gün kadar midem rahatsızlandı çünküü soğan kürü de yaptım aynı şekilde 5 gün

bu arada kızlar soğan kürünü yapan var mı ve kaç kür yaptınız

ben suan yapiyorumm bugun 5.gunum
ama ben hic soylenen zamanlarda yapamadimm oncesinde 3-4 ay once adetle ayni gun baslamistim 15 gun yapmmistim
bu seferkde oyle olduuu
adetin ertesi gunu basladim bugun 5. gun
SIFA OLSUNNNN

çok heycanılııı bi bekleyiş yaaa perim nasıl dayanıyo bilemiyoruum sonuç erken çıksa bariiii

ok canım
hayırlısı olsun inşallahhh sonucun olumludur
Allah yüzünü soldurmasın seni üzdürmesin sevin artık be canım
hayırlısı olsunnnnnnnn
sonuç olumluysa nete koy ok mi bizimlede paylaşşşşşşşş

bundan sonrası hayırlısı artık inşallah kocaman bi pozitif olur sonuç beta hcg 100 falan mesela

ben suan yapiyorumm bugun 5.gunum
ama ben hic soylenen zamanlarda yapamadimm oncesinde 3-4 ay once adetle ayni gun baslamistim 15 gun yapmmistim
bu seferkde oyle olduuu
adetin ertesi gunu basladim bugun 5. gun
SIFA OLSUNNNN

inşallah arkadaşım benim ilk kürüm bitti ikinci küre 15 gün sora başlıcam ama bu aydan umutlu değilim

bide canım testlerin negatif çıkması önemli değil
bir topikte bir arkadaş vardı edt günü 1 gün geçince yapmış çıkmamış idrarda
biz zorlaya zorlaya 4. günü oldu o zaman yaptı öyle çıktı idrarda tabii sonrada koştu kana kandada kesinleştirdi
bazen öylede oluyor ama benim kızımda adete 5 gün varken idrarda çıkmıştı işte o hiç belli olmuyor
ondan negatif çıkmalarını hiç kafana takma İnşallahhhh vardırrrrrrrr
inşallahhhhhhhhhhh hamişsindirrrrrrrrrrrr

çok heycanılııı bi bekleyiş yaaa perim nasıl dayanıyo bilemiyoruum sonuç erken çıksa bariiii
Çok heyecanlı hafzakımmm bu 2 saat nasıl geçerkiiiiiii :18:
canım benim aminnnnnnnn, koymamıı sayfa sayfa koyarımmmmmmmm
bundan sonrası hayırlısı artık inşallah kocaman bi pozitif olur sonuç beta hcg 100 falan mesela
inşallah feryalcimmmmm 0,100 olmasında geçen

evet canım bende okudum öyle çokk umarım öyledir canımcımmm desteğin için sağollll

Kocamı 3 sene önce MAYIS ayında tanıdım bennnn, o yüzden bu ay benim için çok özeldiir. Umarım bu en güzel haberi de ona bu ay verebilirim

CANIMMMM hadii insallahhhhh anneler gunuuu hediyeniiiiiiiiiii topikte ilkk senn alirsinnnnnnnnnnnnnnnnn canimmmmm benimmmmmm
dua ediyorumm sanaaaaaaaaa

veeeeee halayimiziiiii baslatiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

stressss yapma dicemmm amaaa bosunaa bende stresliyimmmm

:118:

HADI BAKALIMMMM hayirlisiysaaaaa beriiii hayirsizsaa geriiiiiiiii
GELENN SONUC NE OLURSA OLSUNNN PERIMMMM senin icinn ennnnn HAYIRLI SONUC OLSUNNN CNMMMM

Aminnn bebekimmmm evet stres yapmamak elde değillllll. Rabbim ne eylerse güzel eylerrr o yüzden hakkımda hayırlısı ne ise o olsunnnnn ama varsada KUDURURUUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
evrene olumlu mesaj gönderiyoruz ama böyle düşünme.bak bende yumurtalarımla konuşmaya başladım artık gelişiyosunuz dimi karşılaşın spermlerle hadi diye

hahahhahah iyi yapıyorsun tatlımm söyle çok naz yapmasınlar hemen kapsınlar sperm kardeşleriiiiiiiii

hahahhahah iyi yapıyorsun tatlımm söyle çok naz yapmasınlar hemen kapsınlar sperm kardeşleriiiiiiiii

klomen kullandım işe yaradı konuştum size güveniyorum gelişin bakalım dedim geliştiler şükür şimdide karşılaşın bebiş olun diyorum inşallah olur.gerçi yumurta daha çatlamamıştı pazartesi pazartesi çalıştık en son ama kısmet

canimmmmm sonucun gelince halaydan onceee sarilisipp aglarizzz kesinnnnnnnnnn :)))))))

ALLAHIM bize verdigin annelik duygusunu hayirli evlatlarla yasamamizi nasip eyle insallahhhhhh

aminnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…