- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.381
klomen kullandım işe yaradı konuştum size güveniyorum gelişin bakalım dedim geliştiler şükür şimdide karşılaşın bebiş olun diyorum inşallah olur.gerçi yumurta daha çatlamamıştı pazartesi pazartesi çalıştık en son ama kısmet
canimm sen bu aksamda calisss mutlakaaaa...
kocam olsa çalışıcamda kocam yok
haydaaaaaaaaa ee nerdeeee ??? sen git o nerdeyseee yadaaa yap biseyler cnmmm bugun kacinci gununnn??
perininnn sonucu neeeee
perininnn sonucu neeeee
bizde bekliyor 444 gözleeeeeeee
ama daha belli değil heralde 2.30 gibi çıkar dimi pericim?
3 gibi çıkacak messsoşşşşşşşş ama ben o maili nası açıcam bilmiyorummmmmmmmmm
Kızlar selam,
BAT'ım 3 gün geçti.Evelsi gün (yani 1 gün geçtikten sonra) idrar testi yaptım evde,Negatifi gördüm.Ha şimdi hastalanırım,ha yarın diye bugün oldu.Hala gelen giden yok.Yorgunum,uykusuz gibiyim halbuki eşim gittikten sonra tekrar yattım.11de kalktım.Omlet yaptım onuda yiyemedim,midem döndü.Şuan hala salonda battaniyemle bi oraya yatıyorum bi buraya.Ateşim 37,7 şuanda.
Sol yumurtalığımdaki sancı devam ediyo.Birde mantar kaşıntısı gibi bir kaşıntı türedi 4-5 gündür,deliricem ama mantar akıntısına benzer birşey yok.
Hayırlısı bakalım.Cumaya kadar beklemeye karar verdim.Cuma sabahı da bir şey olmazsa kan testine gidiyorum.
Kızlar selam,
BAT'ım 3 gün geçti.Evelsi gün (yani 1 gün geçtikten sonra) idrar testi yaptım evde,Negatifi gördüm.Ha şimdi hastalanırım,ha yarın diye bugün oldu.Hala gelen giden yok.Yorgunum,uykusuz gibiyim halbuki eşim gittikten sonra tekrar yattım.11de kalktım.Omlet yaptım onuda yiyemedim,midem döndü.Şuan hala salonda battaniyemle bi oraya yatıyorum bi buraya.Ateşim 37,7 şuanda.
Sol yumurtalığımdaki sancı devam ediyo.Birde mantar kaşıntısı gibi bir kaşıntı türedi 4-5 gündür,deliricem ama mantar akıntısına benzer birşey yok.
Hayırlısı bakalım.Cumaya kadar beklemeye karar verdim.Cuma sabahı da bir şey olmazsa kan testine gidiyorum.
perimmmm dualarim seninle...valla yakininda olsaydim eceyi alip gelirdim sana nasil vakit gecmis anlamazdin..sabahtan aksama kadar bidi bidi bir konusuyor gorsen..annee anneanneye gidelimmi ne deysin..parka gidelim mi..anne bu neee...su ne...boyle geciyor valla
neden bekliyorsun ki canım? eğer gebelik yoksa belki başka ciddi birşey vardır..bence geciktirmeden kanda baktır. 3 gün geçmiş zaten..
sonra doktora git...
Çok çok çokkkkkk kooopppppppp kooopppppp koopppp hahaha olmazsada kopacam benvalla benim karnıma ağrılarr girdiiiii... :18::18:
ama olursaaa çoookkk sevineceezz, kopcaazzz... olmazsaa yine devaaammm birlikteee......
Canım meessttrraa,
Sürekli kontrol altındayım zaten.Daha Mart ayının sonuydu yani 1 ay kadar önce doktordaydım. Yani Allah korusun ciddi birşey olsa heralde o zamandan az çok belli olurdu. Adetlerimde çok düzenlidir.
2 önceki BAT'ım, 2 Mart
1 önceki BAT'ım, 1 Nisan Bu ayda en geç 1 Mayıstı çünkü hep 1-2 geri gelir günüm. Bakalım az çok belli olur.Cuma sabahı yine bir idrar testi yapıp,kan vermeey gidicem.Bu araad hastalanamzsam planım bu.Ben hastalanacagımı düşünüyorum açıkçası.Psikolojik tüm belirtilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?