- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #5.321
selam canım ben 5 gün deneyebildim geçen ay reflüm olduğu için dayanamadım daha fazla şifa olsun işallah deneyip faydasını gören çokkk
selam canım ben 5 gün deneyebildim geçen ay reflüm olduğu için dayanamadım daha fazla şifa olsun işallah deneyip faydasını gören çokkk
Kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun.Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum
kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun.Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum
Ya evett bende farkettim onuuuuuubi insan bu kadar mı dengesiz olur
bi üstte yazdıklarına bakıyorum daa Periimm
sabırsız çatlaam
hayırlısı olsun canıımm,dua ediyoz sana
Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramızahanımlar merhaba.enerjinizden okadar etkilendimki yazamadan duramadım.bizde çalışmaları bitirdik bekliyoruz.beklenmeyen adetim 15 mayıs benimde.
ayy perimm dayımın kızı doğurmuş şimdi haberini aldım sabah doğum yaptı çok sevindim sendende güzel haberler alıcazz içime doğdu harika bigün bugünn
Ya evett bende farkettim onuuuuuu
Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramızainş güzel haberlerini alırıızzz
Ayyyy Allah bağışlasın bitanemmmm darısı başına inşallahhhhhh gidiyorum hafzakımmm korkuyorum ama aaa hayırlısı olsunnnnnn
BEN GİTTİM KIZLAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
[B .!.:Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramızainş güzel haberlerini alırıızzz [/B]
[/B]
Evet bende en azından bugün bekliyim. Yani olsa testte azıcık da olsa çıkardı heralde. Ufacık bi çizgi görsem topukları popişse vura vura koşucam ama yokk. Beklicem 1 gün bu sefer sabırlı olucam. Ya işiin gıcığı yarın eşim evde. Ona süpriz yapıcağım için onunla gidememm. Bugün belli olsa iyi olcak o yüzden
Kızlar ben gidiyorum kan vermeye. Ya herro ya merro yarın öğrenemem, ne varsa çıksın, hakkımızda hayırlısı olsun.Bana şans dileyin bebiklerim sizi seviyorum
Ya evett bende farkettim onuuuuuu
Canım ekliyorum seni hemen hoşgeldin aramızainş güzel haberlerini alırıızzz
Ayyyy Allah bağışlasın bitanemmmm darısı başına inşallahhhhhh gidiyorum hafzakımmm korkuyorum ama aaa hayırlısı olsunnnnnn
BEN GİTTİM KIZLAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
peri nereye gidion ay kızlar konudan uzak kaldım bende eczaneden geliyorumda hayırdır nereye gidio bu kız
GUNUMUZZZ AYDINNNN haberlerimizz hayirliiiii kalplermizz sevgi dolu Yumurtlarimizz saglikli spermcanlarimizz supermennn gibiiii olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gunayydinnnnnnn KANKARELLALAR :))))))
PERIMMMMMMM insallahhh hayirli haberinn olsunnnn cnmmmm
hepimizz onun icinn bi ayetel kursi okuyalim ufleyelim ona dogru daaa
GUC versinnnn onaaaa
cnmsinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?