Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
allah can sağlığı versin canım en azından sendede bi umut ışığı var ya rahmi olmayanllar vs. sıkıntısı olanlar çok şükür senin umudun var...2 ay bendede olmadı diyordum sağlıklkı insanlarız nie olmasın ama demekki herşeyin zamanı var

Beta- HCG <0.100

Malesef kızlar

Olsun hakkımda hayırlısı neyse o olsun. Mayısta daha çok çalışırım

Amannnnnnnnnn kankirellammmm olsunnnn yeterkii yumurtalarimiza bisey olmasinnn spermcanlarimiza zeval vermesin yuce rabbimmmmm :)))))

demekkiii ennnnn GUZELLL BEBISIIII URETMEMISSSS yumurtunn cnmmmmmm
bizzz heppp allahtan ennn hayirlii ennn guzell bebisii istiyoruzz yaaaaa ondannnnn sirasini bekliyoo enn guzell BEBEISLERIMIZ:))

cnmmm benimmmmmmm
yarina guzelll plann yappp soylee kocisinleeeeee basbasaa guzel bir tatil gunuuuuuu
kizimmm illakii olucakk amaa sadecee zamnnn cnmcm

hem bu ayyy MAYIS anneler gunu denemelerimizzz olurrrr
bakk ari sutu ogrendikkkk ADDDD CNM NASIL kullanicakmiss buuuuuuu
onudaa yaziverr cnmmm

beta- hcg <0.100

malesef kızlar

ağlamak yok canım lütfen hayırlısı böyleymiş demekki dediğin gibi
ben inanıyorum bebişinin tez vakitte geleceğine az daha sabır etcez demekki
Kocaman öpüyoruz seniiii o güzel yanaklarından
Yüzünden gülücükler eksik olmasın bitanemmmm

heeeeeeeeee idiiimmmm bacıların bacısıııııııı valla bilmiyom benim bildigim sadece iyi geldigi ama kullanımını araştırmak lazım cankuşşşşşşş:=)))))

Canlarımmmm aman yaaaa Allah yumurtalarımızı kocalarımıza zeval versinnn ben bu değeri de halayla karşılıyorummmmm henüz 3. denemeydi. Şükürler olsun Allahıma hepsi olur hepsiii....

İYİKİ VARSINIZ CANLARIMMMM HEPİMİZ ER YADA GEÇ ANNE OLUCAZZZZ

Bu ay bilimum kürleri yapıyorum ama önce doktoraa

Canım benim alalhın takdiri ilahiisi canım bizim hayır bildiklerimiz şer,şer bildiklerimizde hayır olablir dogrusunu sadece yaradan bilir tam tevekküle yaradana sıgın ve şükret canım bol bol şükret olmadıysa vardır bi hikmeti vardır bir sebebi bu ay sana bu heyacanı yaşatan rabbim verecegin tepkiye göre seni bir sonraki ay mükafatlandırabilir canım herşey bir sınav umudumuz hep var herşeyden önemlisi inan ve şükreden bir kalbimiz varrrrr saglıgımız yerinde gerisi zaten gelir allahın izniyle rabbim yolundan ayırmasın bizleriiiiiiiiii aminnnnnnnnnnnnnnnn

canım uzulme saglık olsun su benım yazdıgım bal yumurta günlğk onu yapcam ben bu ay yumurta gelıstırmek ıcınmıs o kür dene ıstersen sende hıc yumurtası olmayan ve artık doktorların donasyon yanı yumurta satın alma onerdıklerı bır arkadas bu kurle kırk gun ıcınde hamıle kaldı

Bu da biraz neşe olsun:)))

[video=youtube;KjM1WPkCFhM]http://www.youtube.com/watch?v=KjM1WPkCFhM&feature=youtube_gdata_player[/video]

Son düzenleme:
arada bi yazıp çıkıyorum.ama umudunuzu kaybetmeyin tamam mı..beni örnek alın..kaç sene bekleyip kavuştum mucizeme.sizde kavuşursunuz elbet..ben soğan kürünü yapmıştım hamile kaldığım ay birde 4444 salat-ı tefriciyye okumuştum..inşallah yakında hepiniz böyle olursunuz

kızlar ilaç kullanıyormusunuz ben mide den rahatsızlanıp doktora gittiğimde bana şurup yazdılar yemk azda çokda yesem çok kötü oluyorum yemek yemek bile istemiiyorum bugün ilaca başladım nane aromalı rennie duo isimli sizin kullandığınız ilaç vvarmı

herseyın hayırlısını ısteryin yavrular bende tup bebek konuldugunda hamileymşsşm gıbı hıssettım hep oyle davrandım aksını dusunmek bıle ıstemedım ama olmadıgını duyunca dısarılara cıkamadım uzuntuden hep agladım ne oldu hamıle olabıldımmı o an hayırrrr eeee sımı sadece allaha hayırlı zamanda hayırlı evlat vermesı ıcın yalvarıyorum

CNMCM LARRR

ya bu yumurtalarii yaptikkkk o tamamdaa bunlarii nasilll CATLATICAZZ buna onerisi olan varmiii ???

incirle havuc diyolarr ama bunu yaptim bi sure sonra midem bitiii havucu kestim inciri devam ettimmmm

acep havucu tek kaynatip icmek etkili olabilir mii????

ya bunlar zaten bi sure daha catlamazlarsaa ben alip direkkkkkk tAVADA catlaticamm bunlariiiiiiiii???

VARMI ONERISI FIKRI olan arkadaslar

PERIMM sende sogana baslaa cnmmm seni o halledicekk inan bana

Beta- HCG <0.100

Malesef kızlar

kızzzzzzzzzzzzzzzz
yivrummmmmmmmmmmmmm
bende yoktumm giremedimm bir türlüüüüü

yaa ben cok üzüldümmm ama sen üzülmeee önce bir doktora git kontrol amaclı canım sonrada mutlu basarılı bir sekilde calışmaalara devam et canım tamammıı...
Yaa ama ben umutluydummm yaaaaaaaaaa

hani 1 hafta lık flndamı olsa cıkmıyor kan testindeeeeeeee

ayyyyyyyyyy herkes burda ne güzellllllllll :)))
iyiki varsınızz kızlarr..hepimiz bigün hamiş olcazz allahın izniyle
tüm kalbimle inanıyorumm cankuşlarımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…