Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ilk gebeliğim malesef kalp atımı olmadığından şubat 4 te sonlandı canım o günden beri bekliyoruz tekrar meleğimizin gelmesini
Kıyamammm inşallah bu ay seninledir bebişin canımmmmmmmm
canım tabloyu yükleyemedim eklenti ekle yerinden eklenmiyor mu bu tablo senin bilgisayarda worl dosyası varsa sende yapabilirsin canım
Kuzum saol aldım maili ama buraya atamıyorum sorun o
Allah size ne diyeyim varya bende geldim
Hehhh işte böyle hoşgeldin kuzucummmm
Paylaşş paylaşşşşşş tabiat anam benimmm paylaşımcı ortimmmmmmmmm

bende geliyim mi? KIZLARRRRRRRRRRR

Tabiiki gel kuzummm ekledim listeyeeeeeeeeeee

AYBIGE hatunnn hosgeldinnnnnnnnnnn

ee ne diyoruzzz hacihaciyi mekkede delideliyi bu topikte bulurrrrrrrrrrrrrr :)))))

sende durumlar nedir cnmcmm ??????? sat NOBAT ????????

hoşbulduk balım çok tatlısınız ya benim nobat 24 nisan

kızlar tablo yapacağınız listeyi 'curly'(editör)var ona mesaj atarsanız düzenliyor.excell olarak

ay doğru canım bakıyım ben hep.kelebeğin en kısa zamanda konar inşallah canım çok iyi niyetli tatlısın Rabbim gönlüne göre versin

kızlar tablo yapacağınız listeyi 'curly'(editör)var ona mesaj atarsanız düzenliyor.excell olarak

hmm o zaman peri atsın düzeltsin güzel listemiz olsun.alpellanın topiğinde hala hany falan bişeyler yAZIYOR noluyor ya hala uzatıyor bunlar

wauuuveee bu ne hız topikten topiğe atlamışsın perii hayırlı olsun canım.
ben de geliim buraya diyom kabul buyurursan
listeye alırsan,bat(asıca) 21 nisan

canım imkanım var olmasına da, benim regl günüm bazen 30 günü bulur, onu bekliyorummm yarın da gelmezse kan testine gideceğimmmmm inşallah gelmez..

Şimdilik böyle renkli renkli kalsın listemiz genişleyince bi çare buluruzzzz kızlarrr Ayyy ne yemek yaptım ne temizlikkk artık çıkamam burdannn kociş boşar valla beniiiiii aman Allah korusunnnnnnnnnn

hmm o zaman peri atsın düzeltsin güzel listemiz olsun.alpellanın topiğinde hala hany falan bişeyler yAZIYOR noluyor ya hala uzatıyor bunlar

bosverinnn kislarrrrrr biz bize yeterizz
biz bulustuk ya gerisi teferruatttt :))))))))))

ALPELLAM snede buraya gel artik biz birarda olduktan sonra keyifli olduktan sonra o topik bu topik farkedermi allahaskina

amacimiz bir anne olmak bu hem amacimiz hem ortak sIKINtimiz bizi bize baglayanda bu zaten
onemli olan bu donemi ennnnn guzel sekildee ve poztif enerjiyle birbirimizi MOTIVE ETMEK o yuzden gerisini tinmayinnnnnn

yasamda nerde mutluysak orda oalalim ve hep bizi mutlu edenlerle beraber olalimmmmmmmmmmm ve heppppp gulelimmmmmmm

wauuuveee bu ne hız topikten topiğe atlamışsın perii hayırlı olsun canım.
ben de geliim buraya diyom kabul buyurursan
listeye alırsan,bat(asıca) 21 nisan

Hoşgeldin canımmm çık sevindimmmmmmm gelmen Tabiiki alırım ne demekkk seve seveeee, Ayyyy batasıca mııııııı buna da bayıldımmm off bu hamişlik çabaları yaratıcılığımızı inanılmazderecede geliştiriyor gerçektennnnn bebişler zehir gibi zeki olucak vallaaa

neyse biraz devam edr sonra onlarda normal yazışmalarına devam ederler

selam ben diger topiktede gelmistim ama cok hizli bi topikti yetisemedim size :))
2´5 aralik kürtaj tarihim adet problemim var kendimce tahmini umulan bat 20-25 nisan :)))

benide eklerseniz sevinirim

Hoşgeldin beyazzcım eklendin listeyyeeeeeeeeee

Kızlarrrrrrrrrrrrr SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

hayırlı olsun topiğiniz güzel olacak inşallah. buradan gerçekten iyi bilgiler ediniliyor. çok yararlı

evet herkes bildiği bişeyi paylaşınca iyi oluyor mesela ben bugün vajinal akıntının gebelik için çok öenmli olduğunu öğrendim geçen ay doktor bana vajinal akıntı için ilaç vermişti kullanmadım adetime az vardı yarım kalmasın diye bu ay kullanmaya başladım bi arkadaş sağolsun ablası 8 aydır korunmayı bırakmış hala çocuğu olmamış doktora gitmiş muayene etmiş akıntı var demiş ilaç vermiş ertesi ay hamile kalmış.akıntısı olan varsa doktora başvursun vajinal flora bozuluyormuş akıntıdan gebelik güçleşiyormuş belkide benim 6 aydır o yüzden olmuyor

allahım nasip edip hamile kaldığımda sadece eşim ve sizler bilceksiniz 3 ay bitene kadar.
bu cümle bile sizleri nasıl yakın hissttiğimin bi göstergesi sanırım.
şimdi ağlayacağım vallaaaa içim bir tuhaf oldu iyiki varsınız kızlar

tatlım uzatan yok rahat olun...
Rabbim gönlünüzdekini versin inşallah.
sıkıntıya gerek yok.
iyi paylaşımlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…