- Konu Sahibi Masalsularam
-
Kıyamammm inşallah bu ay seninledir bebişin canımmmmmmmmilk gebeliğim malesef kalp atımı olmadığından şubat 4 te sonlandı canım o günden beri bekliyoruz tekrar meleğimizin gelmesini
Kuzum saol aldım maili ama buraya atamıyorum sorun ocanım tabloyu yükleyemedim eklenti ekle yerinden eklenmiyor mu bu tablo senin bilgisayarda worl dosyası varsa sende yapabilirsin canım
Hehhh işte böyle hoşgeldin kuzucummmmAllah size ne diyeyim varyabende geldim
Paylaşş paylaşşşşşş tabiat anam benimmm paylaşımcı ortimmmmmmmmmKISLARRRRRRR
Yarin sabah KANAL D de doktorum programinda canli yayinda dogum varrmiss simdi izliyodum paylasayimm dedimmm izlemek isteyenler icinn :)))
bugun ogleden sonrada bahcelievlerde ist bu AYTUG doktorun tup bebek sempozyumu varmisssss
isteee oyleeeeee paylasayimm dedimm :))))
bende geliyim mi? KIZLARRRRRRRRRRR
AYBIGE hatunnn hosgeldinnnnnnnnnnn
ee ne diyoruzzz hacihaciyi mekkede delideliyi bu topikte bulurrrrrrrrrrrrrr :)))))
sende durumlar nedir cnmcmm ??????? sat NOBAT ????????
neden test yapıyorsunki sen canımıniçi
Kıyamammm inşallah bu ay seninledir bebişin canımmmmmmmm
inşallah tatlım allahım isteyen herkese versin tez vakitte inşallah çok güzel bir duyguydu
bendeeeeeeeeeeee :))
cnmcm seninn bebis belirmeye baslamissssssss bayabayaaaayy cnmm yaaa , benim resmi kopyala all hep bak o bebisee oyle derler ya hamisken baktigina benzermis bebis diee:)))) ben oyle yapicukkkkkkkkkkkk tabisiii kelebegim icime konunca
kızlar tablo yapacağınız listeyi 'curly'(editör)var ona mesaj atarsanız düzenliyor.excell olarak
canimmm eger imkanin varsa direk kan tahlilini yaptir bence hic strese sokmamis olursun kendini varsa vardirr yoksaa daa olsunnn calismaya devam dersinn cnmm
boyle olunca stres varsada bebis icerde ona zarar veriyoo diye dusunuyorummmmmm
ama ALLAH hayirli zamanda hayirli bebisleri nasip etsin hepimizeeeee
hmm o zaman peri atsın düzeltsin güzel listemiz olsun.alpellanın topiğinde hala hany falan bişeyler yAZIYOR noluyor ya hala uzatıyor bunlar
wauuuveee bu ne hıztopikten topiğe atlamışsın perii hayırlı olsun canım.
ben de geliim buraya diyom kabul buyurursan
listeye alırsan,bat(asıca) 21 nisan
hmm o zaman peri atsın düzeltsin güzel listemiz olsun.alpellanın topiğinde hala hany falan bişeyler yAZIYOR noluyor ya hala uzatıyor bunlar
hayırlı olsun topiğiniz güzel olacak inşallah. buradan gerçekten iyi bilgiler ediniliyor. çok yararlı
hayırlı olsun topiğiniz güzel olacak inşallah. buradan gerçekten iyi bilgiler ediniliyor. çok yararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?