- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.161
Kızlarr kızanlarrr birazdan hormon testi sonuçlarım çıkıcak çok heyecan yaptım. Umarım bi aksilik çıkmaz.
Bişi sorucam ama hemen doktora gösteremicem testi, şimdi çıkınca çatlarım ben. Değerlerin yanında referans aralığı da veriliyormu sonuçta? Gerçi her şekilde netten zorlarım ama :18:
canım sonuçta normla değerler göstermesse netten bakarısn zaten kaç olması gerekiyor seninki kaç dieee ayy burda paylaş hemen yorum yapalım bende merak ettim
Her hastanenin kullandığı cihaza göre referans değerleri değişir felan gibi bişiler yazıyor nette. Ama muhtemelen verir referans aralığını. Ayy beni korku sardı gene.
Takmiym düşünmiyim diyorum ama olmuyorki. Bu istek düşünce bi kadının yüreğine, geçmiyormuş ben onu anladım. Bu ay bebek istiyorum olmadı önümüzdeki ayı sallaaa olmuyor yani. Gelip gidip yokluyor resmen insanı, izlediğin bi reklamda, gördüğün hamile bir bayanda, duyduğun bi bebek sesinde. Ahh Allahım HAYIRLISIYLA tez zamanda bize de nasip et...
Bağrımıza taş bastırma yarabbim.
Evlat evlat diye inletme. AMİNNN
Abooy ne kadar arabesk kokan cümleler bunlar. Nası bi insan oldum benhahahhahahha
evettt perimmm sonucların aralıgı gösteriliyooo bide doktorun kmse ara telefonlada cvp veriyo..
bende gidemedn önce merak edip öğrenmiştimm..onların bilgisayarınada gidiyo sonuclar artık cnkü..
direk adından söler sana bakıpta..yani burda öyle,inşallahh senin hastanendede öyledir..
Her hastanenin kullandığı cihaza göre referans değerleri değişir felan gibi bişiler yazıyor nette. Ama muhtemelen verir referans aralığını. Ayy beni korku sardı gene.
Takmiym düşünmiyim diyorum ama olmuyorki. Bu istek düşünce bi kadının yüreğine, geçmiyormuş ben onu anladım. Bu ay bebek istiyorum olmadı önümüzdeki ayı sallaaa olmuyor yani. Gelip gidip yokluyor resmen insanı, izlediğin bi reklamda, gördüğün hamile bir bayanda, duyduğun bi bebek sesinde. Ahh Allahım HAYIRLISIYLA tez zamanda bize de nasip et...
Bağrımıza taş bastırma yarabbim.
Evlat evlat diye inletme. AMİNNN
Abooy ne kadar arabesk kokan cümleler bunlar. Nası bi insan oldum benhahahhahahha
oldu sayılırrrr bikaç defa canmmm :))))))))))
amaa bugunlerr dahaa kıymetliiii,hazırlıklarrr baslasınnn
vitosummm sende yumoş günlerinde mi hamiş kaldınn
Doktorun önerdiği yer uzaktı yani doktorda uzak, gidemedim yakınlarda bi kliniğe yaptırdım canım. O da tesadüf eşimin parmağına pansuman yaptırdığımız yerde yapılıyordu. Orda yaptırdım hemen. İnşallah sonuçlar üzmez beni.
valaa bilmiyorumkii canımm:))
Ben adet bitti 2 defa halvet oldu ama biri hemen bitiminde
sonrada yumoş günüm dediğimde kocişe uzaklastı benden hattaa hatırlarsan bu ayda kactı hamişlik dediimmmmm
ama yumoş günüm bitti ertesi günü halvet olduuuuuuu
Pitamiiinnniimmmm cünyhır Pitaminiiiiimmm
Periiiimm
Sonesintiiimmm
Şevvaallliiimmm
Kızlarr kızanlarrr birazdan hormon testi sonuçlarım çıkıcak çok heyecan yaptım. Umarım bi aksilik çıkmaz.
Bişi sorucam ama hemen doktora gösteremicem testi, şimdi çıkınca çatlarım ben. Değerlerin yanında referans aralığı da veriliyormu sonuçta? Gerçi her şekilde netten zorlarım ama :18:
bugun ve yarınn halveti kacırmamalıyımm mutlakaaa :)))))))))))))))))
14.ve 15.günlerrr..acabaa 16.dada ihtimall var mııı..ama insanı cökertirr
3 gün üst üste halvett yaaaD DD
maraşdan bir haber geldi dediler ki adoşşşşşşşşşş hamileeeeeeeeeeeee tey tey teyyyyyyyyyyyyyyDermişimmmmmmmmmmmmm bilmiyommmmmmmm bojoummmmmmmmmmmmmm belli degil dibi çok karanlık dipsiz kuyu gibimmmmmmmmmmmmm
kızlar bi sorum var benimde şimdi asklıma takıldı. sperm rahimde kaç gün yaşayabiliyor biliyomusunuz?benim geçen hafta pazartesi biri 21 biri 22 mm iki yumurtam vardı ve sadece o akşam çalışabildik çünkü eşim salı sabahı şehir dışına çıktı.şansım varmı merak ettim
canimm be kadere inaniyoruzz allahh ol demisse olmusturr bilee cnmcmm:)))
insallahhh tutmusturr hemideeeee ikisi birdeenn:))))
ENDERIMM calismaya devammm cnmm durmakk yokkkk:)))))))))
halvet haftalarimizz kutlu ve sonucuda mutluu olsunnn :|))
kızlar bi sorum var benimde şimdi asklıma takıldı. sperm rahimde kaç gün yaşayabiliyor biliyomusunuz?benim geçen hafta pazartesi biri 21 biri 22 mm iki yumurtam vardı ve sadece o akşam çalışabildik çünkü eşim salı sabahı şehir dışına çıktı.şansım varmı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?