- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.141
pendercimm kesin yımırtlıyorsundurrrr
öyle oluyor çünkü ama bilimsl açıklamasını pidiş ve perişş yapsınn onlar güzel anlatıyorrr
bugun ve yarınn halveti kacırmamalıyımm mutlakaaa :)))))))))))))))))
14.ve 15.günlerrr..acabaa 16.dada ihtimall var mııı..ama insanı cökertirr
3 gün üst üste halvett yaaaD DD
bugun ve yarınn halveti kacırmamalıyımm mutlakaaa :)))))))))))))))))
14.ve 15.günlerrr..acabaa 16.dada ihtimall var mııı..ama insanı cökertirr
3 gün üst üste halvett yaaa :dd:ddd
adet bittikten hemen sonra halvett yaptın dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlarrrr yaa bugün benm reglimin 14.günü..yumurtlama haftamdayım..
hatta bugun tam günüm sanırımm..kasıklarımda inanılmaz bi ağrı var sizce neden..
yasayan var mı..yumurtlama ağrısımı acabaa..daha c.tesi doktordaydım..pazartesiden itibaren yumurtlarsın demişti..
ondan mı acabaaa??
hiç birşeycikler olmaz canım sen merak etme çalışmaya devam aklına geldikçe canın ne zaman isterse sadece eşin ve kendini o anki birbirinize olan hislerinizi düşünerek
Bak ben hala yaşıyorum demekki çökertmiyor bişey yok relaxsss
Süper süper tatlımmmm demekki yumoşlar yeterli olgunluğa ulaşmışş bastır bastır yapıyorlarrr, bugün yarın ve bence 1 gün sonra sabahh aşkla tutkuyla hadi bakiym göriym seni kuzummm.patlat bi bebiş en şekerindennnn
Selam kızlar nasılsınız?
Ben hiçbişey yiyemiyorum ya midem çok kötü. Hiçbişeyden tat alamıyorum, herşeyin tadı bi garip.Normalde çok sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum :120: Iıııyyyyyyyyyyyyyyyy
Selam canımmmmmmmmmmm ve içindeki canııııııııııı.Eeee kolay diil bebişli göbüş olmakkkkkkk dayan canım geçer bikaç ayaSelam kızlar nasılsınız?
Ben hiçbişey yiyemiyorum ya midem çok kötü. Hiçbişeyden tat alamıyorum, herşeyin tadı bi garip.Normalde çok sevdiğim şeylerden bile tiksiniyorum :120: Iıııyyyyyyyyyyyyyyyy
:)))) inşallahhh tutarr bebişimmm bu ayyy allahın izniylee,dua et sendeee esintimm canmm benmm
8,9 ve 10 mayıss son gaz devam mı diyosunn perimmm :))))
peki öyleysee seni mi kırcammmm:)))))))))))
Selam kızlar nasılsınız?
:)))) inşallahhh tutarr bebişimmm bu ayyy allahın izniylee,dua et sendeee esintimm canmm benmm
8,9 ve 10 mayıss son gaz devam mı diyosunn perimmm :))))
peki öyleysee seni mi kırcammmm:)))))))))))
Aynen aynenn bebişkoommmmm no stresss yes bebekk. Ayaklar havayaaaaaa kalçaya yastıkkkkk
aramıza hoşgeldin al bendende o kadarrrr
Ben zaten burdaydım canım yine de hoşbuldukDemekki hiç denk gelmemişiz.
Sen de benim gibisin öyle mi Allah yardımcımız olsun.
kıslar aslında bunu ilgili topikte paylaştım ama ordan cevap gelmedi.şimdi ben iki ay önce doktora gitmiştim doktor hormon testlerin ii gibilerinden konuşmuştu.tabi ben değerlerimi görmedim nedense çıktıyıda istemedim herneyse bu ay doktor değiştirip başkasına gittim .demiştim zaten size .eski tahlillerime bakarak progesteron yüksek çıkmış biraz ama çok değil dedi.onu dengelemek için ilaç verdi.ama bu hormonun yüksekliği adet düzensizliği yaparmış göhüslerde süt gelmesi ve daha bi çok şey.anlamadığım benim adetler hep düzenlidir.süt felan olayıda yok.uzatmayıyımda içtiğim ilaç mal gibi yapıyor beni tuhaflaşıyorum.aranızda bu konuyla ilgili sıkıntı yaşayan oldumu hiç.biliyorum bununla ilgili topik var ama sizinle paylaşmak ve sizin verdiğiniz cevaplar bei daha çok tatmin edecek
saol canımcımaybişimm hiç bi fikrimm yokk..inşallahh arkadaslardan bilenler vardırr..
canımcım şu hormon olayına yeni girdim ben henüz bu konuyla ilgili bilgi edinemedimama herşeyin normal olmasına sevindim. Az bişi yüksek olduğundan adetlerini felan etkilememiştir bence. O yüzden bişi diyemiyorum canım benim.
Nasıl tuhaflaşıyorsun halsizlik felan mı yapıyor yoksa agresiflik vs mi ?
Kızlarr kızanlarrr birazdan hormon testi sonuçlarım çıkıcak çok heyecan yaptım. Umarım bi aksilik çıkmaz.
Bişi sorucam ama hemen doktora gösteremicem testi, şimdi çıkınca çatlarım ben. Değerlerin yanında referans aralığı da veriliyormu sonuçta? Gerçi her şekilde netten zorlarım ama :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?