- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.641
yineharikasın canım yaaaaa.buarada soğan suyu bu dönemde zararlı die biliyorum.ne kadar doğrudur tabi orası araştırılır ama ablam kullanmıştı yumurtlama döneminden sonra içme demişti düşük riski oluyormuş dedi:44: ama bilemicimmm tabi:26:
ben çıktım hepücüğünüüzzzzüüü öptüm burda n
BU ARADA KUCUK PUFF NOKTAAA
kizlarrr makarnanizi hasladiktan sonra suzdugunuzz suyu atmayinizzzz hem makarnanin B vitaminiiii hem icine koydugunuz haslarkenki zeytinyagii ve mineraller ziyann oluyoooo
bu suyaaa 1 avuc kirmizi mercimek 1 sogan 1 patates 1 havuc atinnnn olsunn sizeee miss gibi mercimekk corbasiiiiiiiiiiii
yine bu sudaaa
baklagillerinizi haslayabilirsiniz aksamdan islattiginiz kuru fasulye-borulce-nohut-barbunyaa.................
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS
vitoşşşşş kız bebişinin kafası belirmeye başlamış anammmmmmmmmmmm
kizlarrr makarnanizi hasladiktan sonra suzdugunuzz suyu atmayinizzzz hem makarnanin B vitaminiiii hem icine koydugunuz haslarkenki zeytinyagii ve mineraller ziyann oluyoooo
bu suyaaa 1 avuc kirmizi mercimek 1 sogan 1 patates 1 havuc atinnnn olsunn sizeee miss gibi mercimekk corbasiiiiiiiiiiii
yine bu sudaaa
baklagillerinizi haslayabilirsiniz aksamdan islattiginiz kuru fasulye-borulce-nohut-barbunyaa.................
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS
vitoşşşşş kız bebişinin kafası belirmeye başlamış anammmmmmmmmmmm
yine bu sudaaa
MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS
ya kizlarrrr bizde donustee ist a yerlesicez buyuk ihtimalleeeeee insallah o zaman kadar sevgumuzzz buyleee devamm ederdeeee bebislerimiz falan filannnn belirli zamanlardaaaa toplanirizzzz kizlarr yaaaaaaaaa
bebislerle olunca bizi parklar bahceler paklarrr ayy ne guzelll olurrrrrrrrr
ben bi gelimmmdeeee bakk organizatorlugumuzu yaparim insallahhhhhhhhh
addd canimmm kizzz bebissinn gorunmeyee baslamisssssss kizzzzzz ayniiii babasiiiiiii suannnnn buyudukce sana benzicek herhaldeee:)))))
ayyyy kisss aglamadinmiiiii keseyii gorunceeeee ayy ben dayanamamm aglarimmmmmmmmmmmmm
ne sulugoz yengecimmm ben yaaaaaaa kendimdennn sıkıldimmm yahuuuuuu aglakkkkkkk
artık aranızda bulunmak istemiyorum direk konuya giricem çünki yazıp yazmama arasında kararsız kaldığımda bizler burdayız sohbet ederiz vs diyen arkadaşlar yoklar artık ne terbiyesizliğim oldu bilemicem fakat hoşnut olmadım bu durumdan tebriğim dahi alınmazken burda boştan yere zaman kaybedemem bikaç arkadaş var adamakıllı sohbete giren onlara teşekkür ederim. Vee hoşçakalın şimdiye kadar ki yazıma cvp vermeyenler lütfen sahte olup buna cvp vermeye kalkışmasınlar hoşçakalın...
EVET DR GİİTTTİİİM ORAMI BURAMI AÇTIM ELLETTİM GELDİMMM BEBİŞİM 4,5 HAFTALIK VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE KESEMİZİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ GÖRDÜKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUNNNNNNNNNNNNN YARAABBİM MUTLULUGUMU YAŞAYAN CANLARIM ARKEDAŞLARIMMMMMMMMMA DA EN KISA ZAMNDA BU DUYGUYU YAŞAT YARABBİM AMİN...
KESEMİZ 6MM KISLAR VE DR İYİ GAAYET İYİ DEDİ
böyleeeeeeee işteeeeeeeeeeeeeeeeee 2 haziranda yine gidecemmmmmmmmm hayırlısıylaaaaaaaaaaa :)))))))
artık aranızda bulunmak istemiyorum direk konuya giricem çünki yazıp yazmama arasında kararsız kaldığımda bizler burdayız sohbet ederiz vs diyen arkadaşlar yoklar artık ne terbiyesizliğim oldu bilemicem fakat hoşnut olmadım bu durumdan tebriğim dahi alınmazken burda boştan yere zaman kaybedemem bikaç arkadaş var adamakıllı sohbete giren onlara teşekkür ederim. Vee hoşçakalın şimdiye kadar ki yazıma cvp vermeyenler lütfen sahte olup buna cvp vermeye kalkışmasınlar HOŞÇAKALIN...
suannn topikte 6 kisiyiz 3 hamiss 3 bekleyennnn hadii bakalimmm ksii basii1 dusuyooo hamislerrr cabukkkkkkkkkkkkk BIZEDEE DUAA EDIINN LUTFENNNNNN
ayy allahimm inslalahahhh hayirlisyilaaa guzel gunlerr gosterr hepimizeeeee
iwitt iwitt ADDDD dur ben bi geliimmdee bak nasilll organize olup bulusucizzzzzzzzzzzzzzzz ayy superr olucakk insallahh yaaaaaa
ISILimmmmm benim yengec burcumdan kaynaklaniyooo bidee hep calisiyodumm soyleee 1 yilcik ev kadini oliimdee bak nasil yemekler yapicamm derkennn allah duydu beni ve evdeyim bu yilll
ee ben yapmiimde kim yapsinnnn :)) bide benim meslekte GIDA cnmmcmm :))))))
ama eminimkii seninde yemeklerinn superdirrrrrrrrrr ilgin oldugu belli zatennn cnmcmmmmm
bu arada tahlil yaptirman gerekiyomuymuss cnmm hamislik oncesii sorup ogrendinmiiiii ???
birde cnmm senn evinde surekli sirke bulundur bolllcaa
tum yesilliklerin uzerineeee yikarkenn dokkk suda beklet hatta birazda tuz serp oylece su-sirke tuz bekletcnmcmm
et disarda yemeee
ben burda konustugumuzdan beri 1 aydir hiccc tavuk yemedikkkkk
ozelliklee fast foodlardakii burger arasindaki yesillikleerrr amann sakinn cnmmmm
ett kesme tahtanla yesillk kesme tahtanda ayri olsun cnmcmmmm
ayy hadii beraberr hamisdass olalimm artikkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?