Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

canimm ben adetle beraber baslamistim ctesi son gunum zaten bitti oyle ayarladim ben amaaa hamileliktede kullanilabiliyomuss yani bir zarari yokk dedi saracoglu bende cok arastirdim cunkuuuuu

ama benim yine sol yumurttaaaa ara ara sizi varrrr yinemi nurtopu gibi KISTOSSS aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
alip kiricam tavada aksam yemegine ilaveee heeeeee off vallaaa bakalim aldiyoruz randevumuzu 25 maysita insallahh doktordayimmmmm

ben çıktım hepücüğünüüzzzzüüü öptüm burda n

BU ARADA KUCUK PUFF NOKTAAA

kizlarrr makarnanizi hasladiktan sonra suzdugunuzz suyu atmayinizzzz hem makarnanin B vitaminiiii hem icine koydugunuz haslarkenki zeytinyagii ve mineraller ziyann oluyoooo
bu suyaaa 1 avuc kirmizi mercimek 1 sogan 1 patates 1 havuc atinnnn olsunn sizeee miss gibi mercimekk corbasiiiiiiiiiiii
yine bu sudaaa

baklagillerinizi haslayabilirsiniz aksamdan islattiginiz kuru fasulye-borulce-nohut-barbunyaa.................

MUCKSSSSSSSSSSSSSSSSS

Bu yazımı da sanırım görmemiş olacaksın ama dün ki tebriğimi çifte katlayarak belirtmek isterim ki çok sevindim canım. İnşallah bebişlerimizin kalp atışlarını da duyarız. Bütün arkadaşlarımız da bizler gibi bu güzel duyguyu en kısa zamanda tatsınlar inşallahhh AMİNNNNN..

süper tariflerin var canım ya çok beceriklisin ,bende çok severim yemek yapmayı ama hep aceleyle yaptığımdan kolaya kaçıyorum çoğu zaman.senin koçişşş çok şanslııı

cnmmm seninnn bebisin temellerini attiginiz geceeeee tam tarih neydii gulummm dusun tasin hatirla bakalimmmmm ??????????

ayyy anne oluyooooo yaaaaa yerimmm uleynnnnnnnnn

cnmmm seninnn bebisin temellerini attiginiz geceeeee tam tarih neydii gulummm dusun tasin hatirla bakalimmmmm ??????????

ayyy anne oluyooooo yaaaaa yerimmm uleynnnnnnnnn

vitoşşşşş kız bebişinin kafası belirmeye başlamış anammmmmmmmmmmm

canımcım bellii oldudaa sıpaa kendini zar zor gösterdiii zaten anası gibi nazlı olcakkk
ondann ben gercekten kafasını göstercekmiii korkuyorummmm

ya kızlar birsey diyimmiii bu hamişşlk psikolojisimi bilmiyorum ama bomboşş içimm duygu fln yokkk
Allahım hayıra yorsunnn,suan cok keyifsizimmm
neden bilmyrummmmmmm

süper tariflerin var canım ya çok beceriklisin ,bende çok severim yemek yapmayı ama hep aceleyle yaptığımdan kolaya kaçıyorum çoğu zaman.senin koçişşş çok şanslııı

vitoşşşşş kız bebişinin kafası belirmeye başlamış anammmmmmmmmmmm

canımcım bellii oldudaa sıpaa kendini zar zor gösterdiii zaten anası gibi nazlı olcakkk
ondann ben gercekten kafasını göstercekmiii korkuyorummmm

ya kızlar birsey diyimmiii bu hamişşlk psikolojisimi bilmiyorum ama bomboşş içimm duygu fln yokkk
Allahım hayıra yorsunnn,suan cok keyifsizimmm
neden bilmyrummmmmmm

heeeeeeeeeeeee sıpa yaaaaaaaaaaa valla babasııı aynııııııııııııı
Agladım kıs iki damla aktı gözümden ama hep dua ettim hepinizee
canımmm inş.ist.gelinceeeeeeee tanışalımmmmmmmmmm lütfeeennnnnnnnnnnnn kıslarrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa

VITOCANNNNNNN

hemen koy eliniiii bebisinin uzerineeee dualarinii okuuuuuuuuu OHHHHHHHHH ALLAHA SUKURR IYKII VARSINNNN deeeeee
sonradaaaaa al kocamannnn bii bitter cikolataaaaaaaaaa
yee hemen gelirrr keyfinnn kuzusummmmmmmmmmmmmmmmm
hadiiiiiiiiiii

muckssssssssssssssssss

kizzz VITOOOOO amma cikmisti kizzz hamislik resminn falindaaaaaaaaaaa ayyyyyy dimiiiiiiiiiii benim falda yakalayamadikk dahaa o siluetiiiiii :)))))))))))))))))

artık aranızda bulunmak istemiyorum direk konuya giricem çünki yazıp yazmama arasında kararsız kaldığımda bizler burdayız sohbet ederiz vs diyen arkadaşlar yoklar artık ne terbiyesizliğim oldu bilemicem fakat hoşnut olmadım bu durumdan tebriğim dahi alınmazken burda boştan yere zaman kaybedemem bikaç arkadaş var adamakıllı sohbete giren onlara teşekkür ederim. Vee hoşçakalın şimdiye kadar ki yazıma cvp vermeyenler lütfen sahte olup buna cvp vermeye kalkışmasınlar HOŞÇAKALIN...

suannn topikte 6 kisiyiz 3 hamiss 3 bekleyennnn hadii bakalimmm ksii basii1 dusuyooo hamislerrr cabukkkkkkkkkkkkk BIZEDEE DUAA EDIINN LUTFENNNNNN

ayy allahimm inslalahahhh hayirlisyilaaa guzel gunlerr gosterr hepimizeeeee

iwitt iwitt ADDDD dur ben bi geliimmdee bak nasilll organize olup bulusucizzzzzzzzzzzzzzzz ayy superr olucakk insallahh yaaaaaa

ISILimmmmm benim yengec burcumdan kaynaklaniyooo bidee hep calisiyodumm soyleee 1 yilcik ev kadini oliimdee bak nasil yemekler yapicamm derkennn allah duydu beni ve evdeyim bu yilll
ee ben yapmiimde kim yapsinnnn :)) bide benim meslekte GIDA cnmmcmm :))))))
ama eminimkii seninde yemeklerinn superdirrrrrrrrrr ilgin oldugu belli zatennn cnmcmmmmm

bu arada tahlil yaptirman gerekiyomuymuss cnmm hamislik oncesii sorup ogrendinmiiiii ???

birde cnmm senn evinde surekli sirke bulundur bolllcaa
tum yesilliklerin uzerineeee yikarkenn dokkk suda beklet hatta birazda tuz serp oylece su-sirke tuz bekletcnmcmm
et disarda yemeee
ben burda konustugumuzdan beri 1 aydir hiccc tavuk yemedikkkkk
ozelliklee fast foodlardakii burger arasindaki yesillikleerrr amann sakinn cnmmmm

ett kesme tahtanla yesillk kesme tahtanda ayri olsun cnmcmmmm

ayy hadii beraberr hamisdass olalimm artikkkkkkkkkkkkkkkkk

tebrikte bahsettigin bensem yemin ederim görmedim canım yada heycandan cvp veremedim kusuruma bakma lütfen kasti bişey degildi eger kalbini kırdıysam özür dilerim canım ama yukarda allah var inan ya görmemişimdir yada heycandan atlamışımdır canım

maşaallah yawrımm tu tu tuuuuuu
Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin datlum

CANIMMMM inan cokk uzuldummm ve ADD in yazdigini okurkendeee gercektennn ne kadarrr birbirimizi sevdigimiz ve kirmaktan korktugumuzu dusundummmmm
canim sana ozledende mesaj yazdimmm sakin oyle alinganlik yapmaaaa kimse seni kirmak yada uzmek gibi dusuncesi olmazzz bi kereee bizimm yegenimiz var seninn gobusundee cnmmm benimmmmmmm
aaa daha beraberrr dogurucazzz olurmu hiccc oylee seyyy bizzzz kankirellalarizzzzzzzzzz
hem bak boyle kizip uzulup bebisinide strese sokmussun bosu bosunaaa

ayy yerimm kiz bennn seninn hamisliktennnn buuuuuu hormonlarinnnnnnnnn salgilaniyooo ilgii istiyooooo bunyennn canimmm yerimm ben seniiiiiiiiiiiiii
gel olurmu oylee seyy bekliyoruzz hadiiiii

canım toxoplasma zaten bir kere geçiriliyomuş,bende geçirmiş oldum o yüzden de tekrar tahlile veya tedaviye gerek yokmuş.
aslına bakarsan bebişimin kalbinin durduğunu öğrendiğim gün eşimle çıktık dışarı ne kadar sağlıksız şey varsa yedik bi nevi kendimizi rahatlatmaya çalıştık ama artık dikkat ediyorum tabi hele bi adetim gelsin çalışmaya başlayalım o zamn daha çok dikkat ederim.
canımmmm sen bu ay Allahın izniyle olursun inşallah sonraki ay yetişirim ben sanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…