Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkeslere selamlar...

add cim nasılsın canım?

idlgam, perim ve tabii herkess....

biz halvet haftasındayız ve de tam gaz devam.... boş gece yok...

bu hafta geceleri boş geçirmemeyi düşünüyorum... değişik değişik fanteziler yapıp çalışıyoruz... heyecan lazım...

akıntım az ama sürekli bi ıslaklık var bu ay bende... :44: sanki ilk defa bu ay spermler dışarıya kaçmıyo gibi... yarım saat falan yatıyorum, tuvalete gidince az bişe akıyo dışarıya...

rkadaşlar bu sitedeki ilk mesajımı yazıyorum, ve özellikle bu başlığa yazmak istedim çünkü bu süreçte moralin ne kadar önemli olduğunu kendimden biliyorum.

Hikayemi özetleyeyim, 15 yaşımda teşhisi konmuş bir PKO hastasıyım, hayatım boyunca ilaç kullanmadan düzenli adet görmüşlüğüm yoktur, hep doğum kontrol hapları glükofenler vs vs.. İçimde çocukluğumdan beri büyüttüğüm bir korku vardı hep, çocuğumun olamayacağına dair. Evlendikten sonra bir süre çocuk düşünmedik, sonrasında korunmayı bırakır bırakmaz doktora gittim, son durumum hakkında bilgi almak için. Yumurtalıklarımın polikistik yapıda olduğunu, kendi kendime yumurtlama tablomun düzensiz olduğunu, genellikle de yumurta geliştiremediğimi, bu nedenle eğer beklemeki o strese girmek istemiyorsam, direk klomen tedavisi ile denemeye başlayabileceğimizi söyledi; benim de çok aklıma yattı, güvendim doktoruma.

İlk ay (birinci deneme-mart) klomen kullanmaya başladım doktorumun önerdiği gibi adetimin 3. gününde ancak şansıma ateşli bir hastalık geçirdim tam o sırada ve çok fazla ilaç kullanmak durumunda kaldım. ultrason kontrolüne gittim, klomene rağmen yumurtam oluşmamıştı. Doktorum ateşli hastalıklarda kullanılan ateş düşürücülerin (özellikle ibuprofen) yumurtlamayı engelleyebileceğini, bir sonraki ay tekrar deneyeceğimizi, moralimi bozmamam gerektiğini, bunun uzun bir süreç olduğunu, bu yöntemle başarı elde edemesek bile aşılama tüp bebek vs bir çok yöntem olduğunu söyledi ama benim o bahsettiğim kendi korkularım yüzünden moralim çok ciddi şekilde bozulmuştu bile.

Bir sonraki ay (ikinci deneme-Nisan) tekrar içtim klomen, ve kontrole gittiğimde 3 adet yumurtam vardı. dünyalar benimdi, çok mutluydum ama takip eden günlerde yumurtalarım bir türlü çatlamadı. Benim moral tekrar yerlerde tabii. Doktorum çatlatma iğnesi (ovitrelle) yaptı tek doz ve her gün ilişki önererek gönderdi, eğer 25 Nisanda adet olmazsam test yapmamı önerdi. Ben ise kendi kendine yumurtlayamayan, oluşmuş yumurtasını bile çatlatamayan bünyeme küskün, olağanüstü moralsiz bir şekilde ayrıldım. Emindim, 6 ay Klomen deneriz, olmaz, sonra bu tedavinin yan etkileri varmış kesin onlar beni bulur, iyice işin içinden çıkılmaz hale geliriz, tüp bebek vs, yıllarca sürecek benim bu uğraşım dedim hep.

14 gün geçti, 25 nisan, ben adet olmadım. İnanmadım tabii, daha ilk denemem sayılır, ilk yumurtladığım ay, daha kesin benim tüplerim tıkalı çıkıcak, rahimimde problem olucak, aşılama yapılıcak, mikroenjeksiyon, yıllar geçicek, ben bu kadar kolay hamile kalamam dedim içimden, kendimi umutlandırmak istemediğim için. Ama eşimin baskısıyla bir idrar testi yaptık evde, sonuç, silik biz çizgi. silik bir umut.. ama umutlanmamak da istiyorum, sonra daha kötü düşmemek için, çatlatma iğnesi yanlış pozitif sonuç verebiliyormuş vs diye teselli ediyorum kendimi. Gittik eczaneden 5 tane daha test aldık, çeşitli markalardan, o silik çizgi hepsinde var. Umut, korku bir arada, acil servise gittim gebelik testi için. Adetimin gecikmesinin 1. günü daha. Sonucu bir saat sonra internetten görebileceğimizi söylediler bir şifre ile. hayatımın en uzun süresiydi. ve sonuç, bHCG:242 :) hamileydim.

şu an bebeğim 6 haftalık. bu cumartesi kalp atışlarını duymak için kontrole gidiyoruz. Umuyorum ki başlangıcı gibi kolay, beklediğimden sorunsuz, pürüzsüz gidecek her şey ve Ocak ayında bebeğimizi kucağımıza alıcaz.

Çok uzun yazdım ama sonuna kadar okuyacağınızı biliyorum çünkü klomen tedavisine başladığımda her şeyi okuyordum burada yazılan. deneyip deneyip hamile kalamayanları okudukça umutlarım köreliyordu. istedim ki, klomen ile bu kadar kolay hamile kalan birisini de okuyun, daha umutla sarılın tedavinize, moral çok önemli bu süreçte, moralinizi yüksek tutun, umudunuzu da :) ve yine umuyorum ki hepiniz, özellikle de uzun süredir deneyenler en kısa sürede benim yaşadığım mutluluğu tadarsınız. hepinize bol bol şans diliyorum

oku oku yeni bitirdim yav yitişemiyorum bu halımle hızınıza kıslar yaa.eeee nevar ne yok.napıosunuz bensizz yav :)

adddd bu arada avatarini degistirrr gulummmm kesennn tektii dimiii seninn sehzadee 1 taneeeee istediginnnn bebisii koyyy onu sevelimmmm cnmcmmm

heeeeeeeeeee evet bacım ikiz bebek beni teget geçtii ama olsun tek olsun benim olsun Tamam idim koyarım akşamaaaaaaaaaaaaaaa yavrımmmmmmmmmmm sen yeterki isteeeeeeeeeeeee

canım benimmmmmmmmmm halvet güseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oh oh vurdur mürsel yardır mürsel iyiyim canım ne olsun susamımı gördüm bugün allaha şükürler olsun darısı sizlerin başınaaaaaaaa canlarrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnn

yaa benim falda bebisss yok sanirsamm kimse biseyy demediginee goreee ??????????

HAFZAK immmmmm yok yazildinnn cabikkkkk suleee nerelerdeydinn bakimmm :))))) hosgeldin cnmm

SUYUMSABUNUM bu arada bizim bebisler bu ay tutsaaaa ayni gungece otemelleri atilmis olabiliceklerrr AYBICE HATUN da dahilllllllll
ayyy hadii insallahhhhhhhh allahh emeklerimizi bosa cikarmazzzdaaaaaaa HAMISDAS olmamiziii bize hediye eder ..aminnn...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tuttu firlatti kalbimiiii ezdii ustumuu cignediii zamnlaa gecerr dedii zamanla zamanlaaaa

SUYUM SABUNUMMM kizzz kocis gelmeden guzell bi corap topuklu ayakkabi guzel ic olayina ggirrrrr uzerinede iyi bir gece kiyafetiii purrde makyajjj ohhhhh oyle ac kapiyiii vezirgenbasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

deneyinizzz lutfennn farki gozrunuzz muckssssssssssssss

aminnn canım benimmm amiiinnn............ sen dua et bize inşallahh peşinden geliyoruz....

oku oku yeni bitirdim yav yitişemiyorum bu halımle hızınıza kıslar yaa.eeee nevar ne yok.napıosunuz bensizz yav :)

kizzz nerelerdesinnnn ZEYTOSSSS kisss 4 gr likk cekirdeginiii alipp gelmennn bu saati buluyosaa ohoooo yaptik isiiii bebisss 6 aylik oluncaaaa hic goremeyizzz seniiiiiiiiiiiiiii
cnmmm benimm havalar guzelkenn boll boll yuruyunn hamiscanlarrrrrrrrrrr

ve bos yurumeyin yururken dua edinnn kendinize bebisinize veeee azicikk bizedeeeeeeeeeeeeeee

herseyy yolundaa dimiiiii |????? seker sonucunn ne oldu cnmmmm ????insallahh olumludur herseyy

sekerle alakali durumlar icin HIBISKUS CAYII (bamya cicegi ) ve tarcin oneriyoo larr cnmmmmmmm

bence tarcinli cay ic arada sekerini dengelerrrrrrrr

ben de yengecim İDİLİMM,hemi de en sümüklüsündeeenn
dün oturdum işyerinde ağladım ağladım raatladım sonra
hadi biz de burçdaş olalım bebişim
28 haziran d.günüm

hoşbukduk canım beniiimm başka topiklerde fink atıyodumdaaa
idilgam inan okadar yoğunum ki burda bi arkadaşın düğünü oldu zaten 3 kişi zor yetişiyoduk 2 ye düştük artık işler içinden çıkılmaz hal aldı inan ilk fırsatta giriyom hem ben özlediiimmm siziii giremeyinceeee

kızım yatsında ondan sonra hazırlanırım canım... benim eşim tayt giymemi çok sever bende sık sık giyerim birazdan işten gelicek... şu halim bile onu çıldırtmaya yeter sanırım... asla bakımsız karşılamam zaten...

senin yumurt günlerin bitti mii idilgam? ne çabuukk :44:

idilgam tüp bebek yaptırısam yürümeme nedersin canım ilk günler yürümem bi sakınca oluşturur mu sencee

bide canlarım tüp bebek yaptırınca sadece siz ve eşim bilicek bide rabbim daha kimseye söylemiycem kesin karar aldım eltimler yüzünden ömrü billah dillerinden düşmem

ya ben bisonraki sayfaya gecemiorum benımnet mı takıldı sayfadamı sorun var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…