- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.661
AYY HALVET BITTIII falimaaa CUMLEEE LAZIMMM kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 412534
Eki Görüntüle 412535
Eki Görüntüle 412536
Eki Görüntüle 412537
Eki Görüntüle 412538
Eki Görüntüle 412539
Eki Görüntüle 412540
Eki Görüntüle 412541
Eki Görüntüle 412542
Eki Görüntüle 412543
maşaallah yawrımm tu tu tuuuuuu
Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin datlum
ANASI GİBİ BOJOUUMMMMMMMM BU TUTUGUNUUUUU KOPARIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Kizzzzzzzzzzz susam kadarmisss seninn yavrukusunn baksnaaa okudunmu aayyy yerimm bennn onuuuu susamcan
ANASI GİBİ BOJOUUMMMMMMMM BU TUTUGUNUUUUU KOPARIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
adddd bu arada avatarini degistirrr gulummmm kesennn tektii dimiii seninn sehzadee 1 taneeeee istediginnnn bebisii koyyy onu sevelimmmm cnmcmmm
herkeslere selamlar...
Add cim nasılsın canım?
Idlgam, perim ve tabii herkess....
Biz halvet haftasındayız ve de tam gaz devam.... Boş gece yok...
Bu hafta geceleri boş geçirmemeyi düşünüyorum... Değişik değişik fanteziler yapıp çalışıyoruz...Heyecan lazım...
Akıntım az ama sürekli bi ıslaklık var bu ay bende... :44: Sanki ilk defa bu ay spermler dışarıya kaçmıyo gibi... Yarım saat falan yatıyorum, tuvalete gidince az bişe akıyo dışarıya...
oku oku yeni bitirdim yav yitişemiyorum bu halımle hızınıza kıslar yaa.eeee nevar ne yok.napıosunuz bensizz yav :)
heeeeeeeeeee evet bacım ikiz bebek beni teget geçtii ama olsun tek olsun benim olsunTamam idim koyarım akşamaaaaaaaaaaaaaaa yavrımmmmmmmmmmm sen yeterki isteeeeeeeeeeeee
canım benimmmmmmmmmm halvet güseliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oh oh vurdur mürsel yardır mürsel iyiyim canım ne olsun susamımı gördüm bugün allaha şükürler olsun darısı sizlerin başınaaaaaaaa canlarrrrrrrrrr aminnnnnnnnnnn
oku oku yeni bitirdim yav yitişemiyorum bu halımle hızınıza kıslar yaa.eeee nevar ne yok.napıosunuz bensizz yav :)
suannn topikte 6 kisiyiz 3 hamiss 3 bekleyennnn hadii bakalimmm ksii basii1 dusuyooo hamislerrr cabukkkkkkkkkkkkk BIZEDEE DUAA EDIINN LUTFENNNNNN
ayy allahimm inslalahahhh hayirlisyilaaa guzel gunlerr gosterr hepimizeeeee
iwitt iwitt ADDDD dur ben bi geliimmdee bak nasilll organize olup bulusucizzzzzzzzzzzzzzzz ayy superr olucakk insallahh yaaaaaa
ISILimmmmm benim yengec burcumdan kaynaklaniyooo bidee hep calisiyodumm soyleee 1 yilcik ev kadini oliimdee bak nasil yemekler yapicamm derkennn allah duydu beni ve evdeyim bu yilll
ee ben yapmiimde kim yapsinnnn :)) bide benim meslekte GIDA cnmmcmm :))))))
ama eminimkii seninde yemeklerinn superdirrrrrrrrrr ilgin oldugu belli zatennn cnmcmmmmm
bu arada tahlil yaptirman gerekiyomuymuss cnmm hamislik oncesii sorup ogrendinmiiiii ???
birde cnmm senn evinde surekli sirke bulundur bolllcaa
tum yesilliklerin uzerineeee yikarkenn dokkk suda beklet hatta birazda tuz serp oylece su-sirke tuz bekletcnmcmm
et disarda yemeee
ben burda konustugumuzdan beri 1 aydir hiccc tavuk yemedikkkkk
ozelliklee fast foodlardakii burger arasindaki yesillikleerrr amann sakinn cnmmmm
ett kesme tahtanla yesillk kesme tahtanda ayri olsun cnmcmmmm
ayy hadii beraberr hamisdass olalimm artikkkkkkkkkkkkkkkkk
AYY HALVET BITTIII falimaaa CUMLEEE LAZIMMM kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 412534
Eki Görüntüle 412535
Eki Görüntüle 412536
Eki Görüntüle 412537
Eki Görüntüle 412538
Eki Görüntüle 412539
Eki Görüntüle 412540
Eki Görüntüle 412541
Eki Görüntüle 412542
Eki Görüntüle 412543
yaa benim falda bebisss yok sanirsamm kimse biseyy demediginee goreee ??????????
HAFZAK immmmmm yok yazildinnn cabikkkkk suleee nerelerdeydinn bakimmm :))))) hosgeldin cnmm
SUYUMSABUNUM bu arada bizim bebisler bu ay tutsaaaa ayni gungece otemelleri atilmis olabiliceklerrr AYBICE HATUN da dahilllllllll
ayyy hadii insallahhhhhhhh allahh emeklerimizi bosa cikarmazzzdaaaaaaa HAMISDAS olmamiziii bize hediye eder ..aminnn...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tuttu firlatti kalbimiiii ezdii ustumuu cignediii zamnlaa gecerr dedii zamanla zamanlaaaa
SUYUM SABUNUMMM kizzz kocis gelmeden guzell bi corap topuklu ayakkabi guzel ic olayina ggirrrrr uzerinede iyi bir gece kiyafetiii purrde makyajjj ohhhhh oyle ac kapiyiii vezirgenbasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
deneyinizzz lutfennn farki gozrunuzz muckssssssssssssss
yaa benim falda bebisss yok sanirsamm kimse biseyy demediginee goreee ??????????
HAFZAK immmmmm yok yazildinnn cabikkkkk suleee nerelerdeydinn bakimmm :))))) hosgeldin cnmm
SUYUMSABUNUM bu arada bizim bebisler bu ay tutsaaaa ayni gungece otemelleri atilmis olabiliceklerrr AYBICE HATUN da dahilllllllll
ayyy hadii insallahhhhhhhh allahh emeklerimizi bosa cikarmazzzdaaaaaaa HAMISDAS olmamiziii bize hediye eder ..aminnn...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy tuttu firlatti kalbimiiii ezdii ustumuu cignediii zamnlaa gecerr dedii zamanla zamanlaaaa
SUYUM SABUNUMMM kizzz kocis gelmeden guzell bi corap topuklu ayakkabi guzel ic olayina ggirrrrr uzerinede iyi bir gece kiyafetiii purrde makyajjj ohhhhh oyle ac kapiyiii vezirgenbasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
deneyinizzz lutfennn farki gozrunuzz muckssssssssssssss
kizzz nerelerdesinnnn ZEYTOSSSS kisss 4 gr likk cekirdeginiii alipp gelmennn bu saati buluyosaa ohoooo yaptik isiiii bebisss 6 aylik oluncaaaa hic goremeyizzz seniiiiiiiiiiiiiii
cnmmm benimm havalar guzelkenn boll boll yuruyunn hamiscanlarrrrrrrrrrr
ve bos yurumeyin yururken dua edinnn kendinize bebisinize veeee azicikk bizedeeeeeeeeeeeeeee
herseyy yolundaa dimiiiii |????? seker sonucunn ne oldu cnmmmm ????insallahh olumludur herseyy
sekerle alakali durumlar icin HIBISKUS CAYII (bamya cicegi ) ve tarcin oneriyoo larr cnmmmmmmm
bence tarcinli cay ic arada sekerini dengelerrrrrrrr
iyiyiz canımmmmmmmm ne yapalımmmmmmmmmm çok şükür susam tanemi gördüm bugün canımmmmmmmmmmm çok şükürrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?