Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ben de yengecim İDİLİMM,hemi de en sümüklüsündeeenn
dün oturdum işyerinde ağladım ağladım raatladım sonra
hadi biz de burçdaş olalım bebişim
28 haziran d.günüm

POJUMMMM benimde 22 hazirannnnnnnnn canimmmmmm BURCDASIMM benimmmmmmm yengecdassss

:13::13::13::13:

aglagiz maglagiz amaaaaa herbi seyimizdee cokkk guzelllllllllllllllllll cnmm ben pek seviyorummmmm burcumuzuuuu kocisde YAY

kızlar ben kaçar hepinizi çok öpüyorum

idilgamm sen cevap yazarsan ben eşimin dükkandan okurum öpt.

POJUMMMM benimde 22 hazirannnnnnnnn canimmmmmm BURCDASIMM benimmmmmmm yengecdassss

aglagiz maglagiz amaaaaa herbi seyimizdee cokkk guzelllllllllllllllllll cnmm ben pek seviyorummmmm burcumuzuuuu kocisde YAY

benimde 15 temmuz bende felaket ağlağım annem kızar bazen herşeye ağlıyorum diyeeee

canimmm doktorun onu soylerr ama biraz dinlenmen iyi olur diye dusunuyorummmmm iyceeee yerlessin yerinee diyeee:)))))
canimmm soylemeeee kimseyee bosverrrrr
suan senin sIKINTINI kimse paylasiyomukiiii bu yoldakiii ugraslarini paylasasinnnn bosver cnmmmmmm
enn hayirlisii nasilsa nasill istiyosann oylee yaptirrrrrr hamiss ol gellde kutlayalimmmmmmmmmm insallahhhh cnmm benimmmm
yaptigin kurlerindeee yediklerinin ictiklerininde bosa gittigini dusunme cnmmm onlarda hep hamisligin doneminde sana destekkk olucak insallahhhh cnmmmm

ya inan tatlım karnım falanda cıkmadı o 4gr neremde bilmem :) ben bırazda hafif kilolu oldugum için anlamıorum ki hiç..sekerimde simdilik ii cok sukur ayın 14 ünde kontrolum var ınsallah hersey yolundadır.böyle içimde bi bosluk var hanı vıtamın de demiş ya hamilelikten mi bilmem böle bi neşeli falan dilim durgunum bebiş inş bi saglılkla dosun ilk buraya koyucam resmini inan insan cok tedirgin oluo bişi olucakmı olurmu die

benimde 15 temmuz bende felaket ağlağım annem kızar bazen herşeye ağlıyorum diyeeee

canimmm benimmmm ISIL immmm bendee oyle ama olsun napalimmm biz boylee guzelizzz:))))) ayy POJU yuda alippp aglama gunleriii olusturalimmmm :))))))
olsunn duygusal hatunnnn her zamann iyidirrr ee bidee kokosuzdurdaaa bakimdaa 10 numaraaaaaa iyiyizz allaha sukurr iyiyizz:)))

herşey Allah'tan bebişim,Allahım böyle takdir ettiyse kul neylesin.
bence seni bu yüzden küçük görüp üzerlerse çok büyük günaha girerler yawrum.
benim eltim de tüp bebek yaptırdı,bana söylemedi,kendi tercihidir,başkalarından öğrendik ama ben onun çocuğu olmadığını öğrendiğimde onun için çok dua etmiştim.
hayat bu dünyadan ibaret değil ve herkes farklı bir şeklide imtihan ediliyor.
çocuğumuz olmazsa da Allah'ı inkar edip isyan edecek değiliz.bizim imtihanımız da bu olabilir bilemeyiz.
konu hakkında güzel bi hikaye:
Bir zamanlar birisi Allah’tan bir çiçek ve bir kelebek diledi.
Fakat Allah bunların yerine ona bir kaktüs ve bir tırtıl verdi. Adam üzgündü…
Neden dileği yanlış anlaşılmıştı, bir anlam veremiyordu.
Bir zaman sonra adam bıraktığı dileğinin peşinden gitti.
Ne durumda olduğunu merak etti.
Fakat gördüklerine inanamadı.
Dikenli ve çirkin kaktüsten çok güzel bir çiçek ortaya çıkmıştı.
Ve göz zevkini bozan tırtıl güzel bir kelebeğe dönüşmüştü. Allah ne yaptığını bilir.
O’nun yolu her zaman en doğrusudur. Bize tamamen yanlış görünse bile.
Eğer Allah’tan bir şey isterseniz ve size O başka bir şey verirse güvenin.
O’nun sizin her zaman ihtiyaç duyduğunuz şeyi uygun zamanda vereceğine emin olabilirsiniz.
İstekleriniz… Her zaman ihtiyacınız olan şeyler değildir. Allah dileklerinizi her zaman yerine getirir.
O yüzden kuşkulanmadan ve şikayet etmeden O’na inanmaya devam edin.
Bugünün dikeni, yarının çiçeğidir.
Allah seçimi O’na bırakanlara en iyisini verir…
Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler…

benim kocik de paluhh daa
o yüzden süper anlaşıyoz Allah bozmasın
hepimize

valla süper olur böyle kimse sus ağlama demicek ağladıkça ağlıycaz nasıl rahatlarım yaaaa

eee sendee superr yemek yapiyosundurrr cnmmm yengecdas immm :))))
dogustann annecigizz bizz dee yuce rabbimm insallahhhhhh yasamamizida nasip ederrrrrrr

ben yuruyuse kacar cnmmmmmmmmmmmmmmmmmlarrrrrrrrrrr
opuyorummmmmm

DERUGAN ummmmmmmmmmm canimmmmmmm agzina saglik sankim falda bende gordumm o KESEYI yahuuuuu ????? vallaaaaa ayyyyyyyyy olurmu olurr kisss insallahhhhhhhhh
benim sana tek duammm varrr avatarindakii gibii bereketlii bir yasammm vee bolll bebisiii nasip etsinnn yuce ranbbbim sanaa agzina saglik cnmm

POJUMM benimmm yumurtlama 11. gunumde olduu 10 11 12 13 . gun calistik bu gece moladayiz yarin calisiriz bi dahaa ne bilimm hayirlsii artikkkkkkkkkkk

aminnn canım yaşrız inşallahhhh.fazla vaktim olmasa da güzel yaparım heralde,kocişim beğenir valla o bana yeter
hadi güle güle git canımcım öpüyorummm kocamannn

Son düzenleme:

ağlamak güzeldiiirrr
süzülürkeenn yaşlar gözüüünnddeeenn
sakııınnnn utaannmaaaa

Kısımmmmmmmm akşam makyajı silmeye üşenirsem senin sinirli yüzün geliyor gözümün önüneeeeeeee MAKYAJINI YIKAAA TONİKLENNNN KREMLENNNNNN hemen yıkıyorum sonraaaaaaaaa hahahhahahhahahhahhha

canım abdestlıyken oje surersen boy abdestı almana engel olmaz

ama gelin damatı çok net gördüm ikisi de el ele gülmüyo sırıtıyo mutluluktan :)

22 hazıran evlılık yıldonumumu cnm

ben de çıkıyaaaammm
hepinizi öpüüyyaaammmm
hamişleri daaa çokk öpüüüüüyaaaammmm hihohaaayyttt
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…