- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #6.681
ben de yengecim İDİLİMM,hemi de en sümüklüsündeeenn
dün oturdum işyerinde ağladım ağladım raatladım sonra
hadi biz de burçdaş olalım bebişim
28 haziran d.günüm
ya ben bisonraki sayfaya gecemiorum benımnet mı takıldı sayfadamı sorun var ya
POJUMMMM benimde 22 hazirannnnnnnnn canimmmmmm BURCDASIMM benimmmmmmm yengecdassss
:13::13::13::13:
aglagiz maglagiz amaaaaa herbi seyimizdee cokkk guzelllllllllllllllllll cnmm ben pek seviyorummmmm burcumuzuuuu kocisde YAY
idilgam tüp bebek yaptırısam yürümeme nedersin canım ilk günler yürümem bi sakınca oluşturur mu sencee
bide canlarım tüp bebek yaptırınca sadece siz ve eşim bilicek bide rabbim daha kimseye söylemiycem kesin karar aldım eltimler yüzünden ömrü billah dillerinden düşmem
kizzz nerelerdesinnnn ZEYTOSSSS kisss 4 gr likk cekirdeginiii alipp gelmennn bu saati buluyosaa ohoooo yaptik isiiii bebisss 6 aylik oluncaaaa hic goremeyizzz seniiiiiiiiiiiiiii
cnmmm benimm havalar guzelkenn boll boll yuruyunn hamiscanlarrrrrrrrrrr
ve bos yurumeyin yururken dua edinnn kendinize bebisinize veeee azicikk bizedeeeeeeeeeeeeeee
herseyy yolundaa dimiiiii |????? seker sonucunn ne oldu cnmmmm ????insallahh olumludur herseyy
sekerle alakali durumlar icin HIBISKUS CAYII (bamya cicegi ) ve tarcin oneriyoo larr cnmmmmmmm
bence tarcinli cay ic arada sekerini dengelerrrrrrrr
benimde 15 temmuz bende felaket ağlağım annem kızar bazen herşeye ağlıyorum diyeeee
idilgam tüp bebek yaptırısam yürümeme nedersin canım ilk günler yürümem bi sakınca oluşturur mu sencee
bide canlarım tüp bebek yaptırınca sadece siz ve eşim bilicek bide rabbim daha kimseye söylemiycem kesin karar aldım eltimler yüzünden ömrü billah dillerinden düşmem
POJUMMMM benimde 22 hazirannnnnnnnn canimmmmmm BURCDASIMM benimmmmmmm yengecdassss
:13::13::13::13:
aglagiz maglagiz amaaaaa herbi seyimizdee cokkk guzelllllllllllllllllll cnmm ben pek seviyorummmmm burcumuzuuuu kocisde YAY
canimmm benimmmm ISIL immmm bendee oyle ama olsun napalimmm biz boylee guzelizzz:))))) ayy POJU yuda alippp aglama gunleriii olusturalimmmm :))))))
olsunn duygusal hatunnnn her zamann iyidirrr ee bidee kokosuzdurdaaa bakimdaa 10 numaraaaaaa iyiyizz allaha sukurr iyiyizz:)))
benimde 15 temmuz bende felaket ağlağım annem kızar bazen herşeye ağlıyorum diyeeee
eee sendee superr yemek yapiyosundurrr cnmmm yengecdas immm :))))
dogustann annecigizz bizz dee yuce rabbimm insallahhhhhh yasamamizida nasip ederrrrrrr
ben yuruyuse kacar cnmmmmmmmmmmmmmmmmmlarrrrrrrrrrr
opuyorummmmmm
DERUGAN ummmmmmmmmmm canimmmmmmm agzina saglik sankim falda bende gordumm o KESEYI yahuuuuu ????? vallaaaaa ayyyyyyyyy olurmu olurr kisss insallahhhhhhhhh
benim sana tek duammm varrr avatarindakii gibii bereketlii bir yasammm vee bolll bebisiii nasip etsinnn yuce ranbbbim sanaa agzina saglik cnmm
POJUMM benimmm yumurtlama 11. gunumde olduu 10 11 12 13 . gun calistik bu gece moladayiz yarin calisiriz bi dahaa ne bilimm hayirlsii artikkkkkkkkkkk
canimmm benimmmm ISIL immmm bendee oyle ama olsun napalimmm biz boylee guzelizzz:))))) ayy POJU yuda alippp aglama gunleriii olusturalimmmm :))))))
olsunn duygusal hatunnnn her zamann iyidirrr ee bidee kokosuzdurdaaa bakimdaa 10 numaraaaaaa iyiyizz allaha sukurr iyiyizz:)))
merhaba millet ben nisan ayını devirdim tedaviye basladık doktorumla bat 24 mayıs benıde eklersenız sevınırım :) bol hamişli günler
Kısımmmmmmmm akşam makyajı silmeye üşenirsem senin sinirli yüzün geliyor gözümün önüneeeeeeee MAKYAJINI YIKAAA TONİKLENNNN KREMLENNNNNNhemen yıkıyorum sonraaaaaaaaa hahahhahahhahahhahhha
merhaba canım hoşgeldin,hayırlısıyla tez zamandaolman dileğiyleeee
eee sendee superr yemek yapiyosundurrr cnmmm yengecdas immm :))))
dogustann annecigizz bizz dee yuce rabbimm insallahhhhhh yasamamizida nasip ederrrrrrr
ben yuruyuse kacar cnmmmmmmmmmmmmmmmmmlarrrrrrrrrrr
opuyorummmmmm
DERUGAN ummmmmmmmmmm canimmmmmmm agzina saglik sankim falda bende gordumm o KESEYI yahuuuuu ????? vallaaaaa ayyyyyyyyy olurmu olurr kisss insallahhhhhhhhh
benim sana tek duammm varrr avatarindakii gibii bereketlii bir yasammm vee bolll bebisiii nasip etsinnn yuce ranbbbim sanaa agzina saglik cnmm
POJUMM benimmm yumurtlama 11. gunumde olduu 10 11 12 13 . gun calistik bu gece moladayiz yarin calisiriz bi dahaa ne bilimm hayirlsii artikkkkkkkkkkk
PERIMMMMM ac karnaa sakinn kahvee yokkkk once kahvaltiiii sonra kahvee haberinn olsunnn yoksamm biliyosunnnn
oooooooooooooo tuttu firlattii kalbimiii ezdii ustunu cignediiiii zamanlaa gecerr dedii zamanlaa zamanlaaaa
KIZLARR benim yasgunumm 22 HAZIRAN az kaldii onaa goreee banaa bi suprizz dusununnn haaa :)) londraaa ayni tarihte olimpiyatlarii baslatiyoooo ya sizzzz :))))
en azindan 1 dansoz isterimmm haa ona goreeee
bu arada ADDDDDDDD sehzadeyii gormeyee gittii dimiiiiiiiiiiiiii yahuu bak bak bitiremedii sanirsammm ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?