- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.521
hHEYoooOOooOOoOooooooOOOOOOO gunoossssssssssssssssssssssssssss
GUNUMUZZ aydinnnnnnnnnnnnnnn , kalbimizzzz mutluuuuuuu , bedenizmizz saglikli , ruhumuzz huzurlu , gozlerimiz gulec, sevgimizz sonsuz , askimiz daimmmmmmm , dilimizzzz dualiiiiiiiiiiiiiiii , yumurtumuz saglam , spermcanlarimizzzz canliii , bahtimizzzzzzzzzzz acikkkkkkkkkk, kaderimiz guzel , gelecegimiz sansli olsunnnnnnnnnnnnnn hakkimizda herZaamn en hayirlisiiiiiiii ve herrrr gunumuz AYDIN olsunnnnnnnnnnnnnngunaydinnnn Canlarrrrrrrrrr sevgiiii KELEBEKleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
IYKII VARIZZZZZZZZZZZ Nazar
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN ESİNİM MAŞALLAH SÜBHANALLAH
İNŞALLAH CANIM BİZDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ RABBİM BİZEDE NASİP EDER DUAET BİZE OLUR MU CANIM
GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLDUMM YAAA
Günaydınnn canlarımmmmmmmmm aaaaaaa idilgammm bitanemmm erkencisinnnnnnn ??????
Herşey yolunda dimiiiiii?????
iwittttt iwittt herseyy yloundaaa cnmmmm cokk erkenn uyandimmmmmmmmm sanirsammm uyucukkkkkkk :)))
TRT 1 DE sanirsam bugun guzellik uzmani oluciikkkkk ihmal etmeyelimmmmm kizlarsssss
hadii bulusup guzellll bir kahvaltiiiii yapalimmmmmmm demek isterdimmmmmmmmmmmm :))
bende INCIR ciktimmmmmm kocside INCIR
Maşallah, subhanallahhEsoşummmmmmmmm Allah sizi nazarlardan saklasınnn canım benimmmmm büyümüş kocaman olmuş teyzelerinin miniğiiiiiiiiiiiii oyyy aynı annesiiiiiii fındık gibiiii
RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN ESİNİM MAŞALLAH SÜBHANALLAH
İNŞALLAH CANIM BİZDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ RABBİM BİZEDE NASİP EDER DUAET BİZE OLUR MU CANIM
GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLDUMM YAAA
Eki Görüntüle 418705 Eki Görüntüle 418706 Eki Görüntüle 418707 MAŞALLAH DEYİN TEYZELERİ YEĞENİNİZİN RESMİNE BAKIN BAKALIM BÜYÜMÜŞMÜ 9+1 GÜNLÜĞÜZ BURDA
ALLAHIM TEZ VAKİTTE SİZLERDE VERSİN İNŞALLAHHHHHH
Çok şükürrr herifi bi rahat bırak artıkkkartık ovulasyon çizgim azalmaya başladı dün ikinci çizgi silik çıktı
demekki geçiyor artık yumurtlama günlerim çok şükür bitirebildik be yaaaaaa
bugün son çalışma var artıkkkkkkkkk
kocişimmmmmmm mahvolduuuuuuuuuu
Günaydınnn canlarımmmmmmmmm aaaaaaa idilgammm bitanemmm erkencisinnnnnnn ??????
Herşey yolunda dimiiiiii?????
iwittttt iwittt herseyy yloundaaa cnmmmm cokk erkenn uyandimmmmmmmmm sanirsammm uyucukkkkkkk :)))
TRT 1 DE sanirsam bugun guzellik uzmani oluciikkkkk ihmal etmeyelimmmmm kizlarsssss
hadii bulusup guzellll bir kahvaltiiiii yapalimmmmmmm demek isterdimmmmmmmmmmmm :))
bende INCIR ciktimmmmmm kocside INCIR
ya uyumaaaa bende 8 de uyanıyorumm güne erken başlamayı çok seviyorummmmmmmmmmm uyan uyan uyan nnnn bugün pitişko hastalığım tuttuuuuuu hadi türkiyeye gelll Ankaraya gell veee görüşelmmmmm kahve içelmmmmmmm
olsun canım illa belirtin olcak diye bişey yok enderim yaa diyoz ama dinlemiyon kiiiHem kaşıntı belirti zaten ama canım insan ümitlenmek istemiyo dimiiii
Endoşummm çok heyecanlı yaaa. Diyorum sana bu ay bu liste patlicakkkkkkkkkkkkkkk
AYYYY BENNN yerimmmmmmmmmmmmm bunuuuuuuuu ALllahhhhh bebisimizin sansini bahtiniiiiii omurr boyuu acikk etsinnnnnn insallahhhhhhhhhhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnnnn
bakk bugun dilii olusmusssss o dilleriindennn hepppp ballarr damlasinnn insallahhhhhhh olusan gozlerideeee hepppp guzel seyler gorsun omur boyu gulerek baksin insallahhh canimmmm
Çok şükürrr herifi bi rahat bırak artıkkkhehhehe aferin aferin bak sende çok iyi çalıştın bu ay mutlak güzel haberlerini bekliyorum canımcım benimde dün aynı koyulukta çıkmıştı bi önceki gün C den daha koyuydu bugünde yapcam bakalım silikleşmiştirrrrrrrrrr. Ayyy beklemeye geçiciizzzzzzz çok heyecanlı
ya uyumaaaa bende 8 de uyanıyorumm güne erken başlamayı çok seviyorummmmmmmmmmm uyan uyan uyan nnnn bugün pitişko hastalığım tuttuuuuuu hadi türkiyeye gelll Ankaraya gell veee görüşelmmmmm kahve içelmmmmmmm
yaa soyleee ayniii yerlerde oturuyo olsakkk valla superr olucakkkkkkkk yaaa
kizz simdii yuruyusee cikardikkk donustede simit alippp ohhh peynir cat simit arkasindanda bi kahveeeeeee offff
HAFSAK immmmmmm insalahhh hepimizin az kaldii senn merakk etmeeeeee allahin izniylee hepimizzz anne olucazz insallahhhhh cnmm benimmmmmmmmm vucudumuzzz ennn hayirli enn guzel bebisi bekliyooooo halaaaaa :)))
tamam bir sorun yokmuş sadece erken uyanmışsınnnnnnn sabah seni burda görmek çok ciciş olduuuu. Dediğin gibi akşamda halvet oldu hemnde 2 kez spontane geliştiii, dün sabah 2 akşam 2 bugün sabah 1 hepsi spontane kociş başlattıAyyyy bu ay çok sıkı çalıştıkkkkkkkk hakkımızda hayırlısıııııııı
canmmmmmm 41 kere masallahhh,allah esirgesin,saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahh..allah bizlerede nasip etsinn,dualarını eksk etme bize canmmmmm
NE GÜZEL DİLEKLER BUNLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YAAAAA
ALLAHIM BUNLARIN HEPSİNİ SANADA TEZ VAKİTTE YAŞATSIN ÇOK DUYGULANDIM GÖZÜMDEN YAŞLAR GELİYOR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ VARSINIZ
canmmmmmm 41 kere masallahhh,allah esirgesin,saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahh..allah bizlerede nasip etsinn,dualarını eksk etme bize canmmmmm
periiiimm yaaaaa düşün düşün yazacak bişey bulamadım çok mutlu oldumcanım benim yaa kıyamm ben sana anladınmı kıyamammmmmm.......
Sen hamiş kal ben kendim kalmış gibi sevinicem inann... Içim dolup taşıyor sana yaaa canım hassas duygusal arkadaşım benimmmm
ayyy iviittt öyle gibi hafZAkımm yolu yok döllenecek artık inşallahhoyy perim maşallah allah kuvvet versinCanım valla çok sıkı bi çalışma olmuşşş bu ayyy kesin tutar yaaa yumurtanın kurtuluşu yok gibi
bişey değil tek yumurta ikizin olmasın sakın hadiii inşallahhhh
periiiimm yaaaaa düşün düşün yazacak bişey bulamadım çok mutlu oldum
seni tanımamama rağmen uzun yıllar tanıyomuş gibi hissettim bian kendimi
seni gerçekten çoooooooookk seviyoruuummm
ENDERIMMMM
sen bebisii buyutmussunn masallahhhhh avatarr genc kiza dogruuu gidiyoooooooo :)))))) yakindaaa onun dugune katilicazzzzzzzz:))) kizzz bizimmm son hafta bekleyis bakalimmmmmmmm su halayi cekmeyi nasip eder insallahh yuce rabbiiimmm hepimizeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?