Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

tamam bir sorun yokmuş sadece erken uyanmışsınnnnnnn sabah seni burda görmek çok ciciş olduuuu. Dediğin gibi akşamda halvet oldu hemnde 2 kez spontane geliştiii, dün sabah 2 akşam 2 bugün sabah 1 hepsi spontane kociş başlattı ayyyy bu ay çok sıkı çalıştıkkkkkkkk hakkımızda hayırlısıııııııı

RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN ESİNİM MAŞALLAH SÜBHANALLAH
İNŞALLAH CANIM BİZDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ RABBİM BİZEDE NASİP EDER DUAET BİZE OLUR MU CANIM
GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLDUMM YAAA

canım benim yaa kıyamm ben sana anladınmı kıyamammmmmm.......
Sen hamiş kal ben kendim kalmış gibi sevinicem inann... İçim dolup taşıyor sana yaaa canım hassas duygusal arkadaşım benimmmm

artık ovulasyon çizgim azalmaya başladı dün ikinci çizgi silik çıktı
demekki geçiyor artık yumurtlama günlerim çok şükür bitirebildik be yaaaaaa
bugün son çalışma var artıkkkkkkkkk
kocişimmmmmmm mahvolduuuuuuuuuu

Maşallah, subhanallahh Esoşummmmmmmmm Allah sizi nazarlardan saklasınnn canım benimmmmm büyümüş kocaman olmuş teyzelerinin miniğiiiiiiiiiiiii oyyy aynı annesiiiiiii fındık gibiiii

EVET TATLIM KOCAMAN BİR FINDIK OLMUŞ ALLAHIM TEZ VAKİTTE SANADA VERSİN BİTANEM ÇOK TEŞEKKÜRLER

RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN ESİNİM MAŞALLAH SÜBHANALLAH
İNŞALLAH CANIM BİZDE O GÜNLERİ GÖRÜRÜZ RABBİM BİZEDE NASİP EDER DUAET BİZE OLUR MU CANIM
GÖRÜNCE Bİ TUHAF OLDUMM YAAA

SAĞOLASIN TATLIM GÜZEL DİLEKLERİN İÇİN İNSAN BAKTIKÇA VALLAHİ AKIL SIR ERDİREMİYOR DİMİ MİNNACIK ŞEY KOCAMAN OLCAK KORKAN ALLAHTAN KORKSUN DİYORUM NELERE CAN VERİYOR
HEP EDİYORUM ZATEN HİÇ AKLIMDAN ÇIKMIYORSUNUZ VALLAHİ ALLAHIM TEZ ZAMANDA SANADA GÖSTERSİN BENDE SENİN RESİMLERİNE YORUM YAPAYIM

Son düzenleme:

AYYYY BENNN yerimmmmmmmmmmmmm bunuuuuuuuu ALllahhhhh bebisimizin sansini bahtiniiiiii omurr boyuu acikk etsinnnnnn insallahhhhhhhhhhhh hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinnnnnnn
bakk bugun dilii olusmusssss o dilleriindennn hepppp ballarr damlasinnn insallahhhhhhh olusan gozlerideeee hepppp guzel seyler gorsun omur boyu gulerek baksin insallahhh canimmmm

Çok şükürrr herifi bi rahat bırak artıkkk hehhehe aferin aferin bak sende çok iyi çalıştın bu ay mutlak güzel haberlerini bekliyorum canımcım benimde dün aynı koyulukta çıkmıştı bi önceki gün C den daha koyuydu bugünde yapcam bakalım silikleşmiştirrrrrrrrrr. Ayyy beklemeye geçiciizzzzzzz çok heyecanlı

olsun canım illa belirtin olcak diye bişey yok enderim yaa diyoz ama dinlemiyon kiii Hem kaşıntı belirti zaten ama canım insan ümitlenmek istemiyo dimiiii

evet canm aynen öyle ümitlenmek istemiyorum ama içimdende bi ses hamişmişim gibi konusuyo :)) inşallahhh yanılmammm

Endoşummm çok heyecanlı yaaa. Diyorum sana bu ay bu liste patlicakkkkkkkkkkkkkkk

perimm inşallahhh altın harflerle yazılır adımızz yarabbim duy sesimiziii..benm içinde hislerin hamiş diodu perim inşallah yanılmazsın :)

NE GÜZEL DİLEKLER BUNLAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YAAAAA
ALLAHIM BUNLARIN HEPSİNİ SANADA TEZ VAKİTTE YAŞATSIN ÇOK DUYGULANDIM GÖZÜMDEN YAŞLAR GELİYOR TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ARKADAŞIM İYİKİ VARSINIZ

canmmmmmm 41 kere masallahhh,allah esirgesin,saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahh..allah bizlerede nasip etsinn,dualarını eksk etme bize canmmmmm

oyy perim maşallah allah kuvvet versin Canım valla çok sıkı bi çalışma olmuşşş bu ayyy kesin tutar yaaa yumurtanın kurtuluşu yok gibi
bişey değil tek yumurta ikizin olmasın sakın hadiii inşallahhhh

canimmm benimmmm kiyammmam benimde gozumm yaslandii sen oyle deyinceeee duyugusall annissssss seniiii amannnn sen hepp gulkii bebisindee icinde hep mutlu olsunnnnn allahh bebisinin once gelisim yolunu sonra kader yolunu hepp acik etsin insallahh canimmm
optummmmucksssssss

canmmmmmm 41 kere masallahhh,allah esirgesin,saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşallahh..allah bizlerede nasip etsinn,dualarını eksk etme bize canmmmmm

ENDERIMMMM
sen bebisii buyutmussunn masallahhhhh avatarr genc kiza dogruuu gidiyoooooooo :)))))) yakindaaa onun dugune katilicazzzzzzzz:))) kizzz bizimmm son hafta bekleyis bakalimmmmmmmm su halayi cekmeyi nasip eder insallahh yuce rabbiiimmm hepimizeeeee

canım benim yaa kıyamm ben sana anladınmı kıyamammmmmm.......
Sen hamiş kal ben kendim kalmış gibi sevinicem inann... Içim dolup taşıyor sana yaaa canım hassas duygusal arkadaşım benimmmm
periiiimm yaaaaa düşün düşün yazacak bişey bulamadım çok mutlu oldum
seni tanımamama rağmen uzun yıllar tanıyomuş gibi hissettim bian kendimi
seni gerçekten çoooooooookk seviyoruuummm

ayyy iviittt öyle gibi hafZAkımm yolu yok döllenecek artık inşallahh
periiiimm yaaaaa düşün düşün yazacak bişey bulamadım çok mutlu oldum
seni tanımamama rağmen uzun yıllar tanıyomuş gibi hissettim bian kendimi
seni gerçekten çoooooooookk seviyoruuummm

inan bende aynen öyleyimmmm sana özelden msj attım bebikommmmm

Biz böyle gizliden aşk yaşıomuşsuz

pidişimmm canmmm benmm yaa evet cok heycanlıyımmm,eminim sende ölesinn..bu ay bi farklı yaa nedensee :)))) o bebiş resmini koydumm cook tatlıı yaa yemyeşil gözleriii varrr cok tatlıı öle bi bebişim olsun o biraz büyümüş hali inşallahhh bu ay halaylar bitmezz aminnn canmmmmmmmmmmm bi belirtin falan var mı,yada hissediomusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…