Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
ADDD caniminnn iciii bendee burdayimmmmmm ruzgarindannnnn nasibimiii alamamisimmmmmmmmm yerimmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gunaydinnnnnn kizzzzzzzzzzzzzzzzzz ayy anne olduuu yaaaa yerimmmm

gız gavur ellerinin türk yosması meajımın başlıgında hamınız adı varyaaa aşüftee nerenle okuyon mesajları nerenleeeeeeeeeee seni unuuturmuyum heç delüüü bilge hatunum benimmm

TATLIMMM ÇOK SAĞOLASIN DARISI SENİNKİNİN BAŞINA
BU ARADA ALLAHMI SÖYLLETİ ACABA KIZ DEDİN CANIM BENİMMMMM AHHHH AHHHH

hakkaatten haaaaaaaaaa aptala malum olurmuş derler ,ee malum bende de biraz kaçıklık var o yüzden senin piç %99 kız olacak dermişimmmmmmmmm

burdayımm canım hoşgeldin ASIL SEN NİRDESİN ZABAHTAN BERİİİ HIIIII YOKLAMADA GEÇ YAZILDIN

lan yürüüüüüüüü ben hep burdaydımmmm sen görmemişin diyip sana bunak muamelesi yaprmışım hafzakım hee geciktim yaaa neden acebaaaaaaaaaaaaa?????????????

candostttttttt meaşallah velet büyümüş tühhhhhhhhh meaşallah
yok ayvrum ya bende şuan bişey diyorum ya hep el mersine ben hep tersine millet normal gebelik belirtisi verir bende tan tersi bişey şuan için yok bakem bekliyoaz acep olur mu deyin?

İdilim geldim burdayım. Midem için serum taktılar birazdan yatıp dinlenecem önce size mrb deyim dedim.

çok geçmişolsun canım yat dinlen iyi bak kendineeee malesef bazı kızlar bölee ağır geçiriyo hamişliğiii olsun canım bebişin iyi olsundaaa

takma canım tabikiii geç döllenme olabilir bi anda kocaman olurrr oyy taşıyamıyom diye şikayet edersin sonraaaa

Canım maşallah büyümüş ya baya belli oluyo her yeri. Ben de o günlere terfi edebilecek miyim acaba :97: Günler hiç geçmiyo böyle hasta hasta

GEÇER TATLIM HİÇ MERAK ETME İNŞALLAH BAK KALBİNİDE DUYMUŞSUN MUHTEŞEM SESİ GERİSİDE GELİR
BENDE HASTAYIM BULANTI HİSSİM BİR TARAFA İDRAR YOLLARIM YENİ DÜZELDİ ÜSTÜNE GRİP ODA GEÇTİ SAYILIR
SENİNKİDE GEÇER İNŞALLAH HEP GÜZEL DÜŞÜNKİ GÜZEL ŞEYLER OLSUN

Canım ya inş... zencefili denedim ama fayda etmedi. Süt ürünlerinin hepsinden tiksiniyorum, o çok sevdiğim ayranın bile adını duymak yetiyo dr.vitamin ve kalsiyum takviyesi verdi.İdare etcez artık napalım yapacak bişey yok..
Bu arada arkadaşlar bana "hamile oldu daha da söyleniyo hava mı atıyo" diye kızabilirler. Ama nolur öyle düşünmeyin kızmayın bana dışardan göründüğü gibi değilmiş hiçbişey.

inşallahhhhhhhh tatlım hayırlı sağlıklı aklı başında olsunda gerisi önemli değil
yinede babasıda bende kız istiyoruz seninde deiğin gibi ama 1 ay içinde belli olcak bakalım hayırlısı

gızzzzzzzzzzz yuhhhhhhhhhhhhhh 11 marttan 3 nisana kadar halvet diyosunnnnnnnn vayyyyyyyyyyyyy meaşallah eniştemin beline kuvvet heyyyyyyyyyyyyy seni azgın gavurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gavurrrrrrrrrrrrrrrrr

Olur olur merak etme. Ben de ilk başta senin gibiydim. 1-2 hafta sonra başlar. Tabi herkes aynı olacak diye bişey yok da...yine de hafif de olsa belirtisi olur heralde.
sen dr.a gittiğinde kaç haftalıktı bişey söyledi mi?

kızlar günaydıınn :)
yaa bişey sorcam benim 2 gündür uzayan akıntı geliyo sanırım yumurtlama akıntısı bu. bugün adetimin 12. günü. yumurtlamış olabilir miyim? dün gece çalışmayı da yapabildik sonunda :)

yokk canımm benimm öle düşünürmüyüz hiç etrafımızda var görüyoruz çok kötü oluyo insan kusuyosun yiyemiyosun nasıl ayakta durucaksın haliylen böle serumluk oluyo işte insan
derdini anlatıyon bizee içini ferah tut canım burda kimse öle düşünmez

gızzzzzzzzzzz yuhhhhhhhhhhhhhh 11 marttan 3 nisana kadar halvet diyosunnnnnnnn vayyyyyyyyyyyyy meaşallah eniştemin beline kuvvet heyyyyyyyyyyyyy seni azgın gavurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gavurrrrrrrrrrrrrrrrr

vallahi öyle oldu yeni evli sayılırız biz ayol evlendik hemen bebiş oldu molaaaa sonra gitti kelebeğimiz tekrardan kavuşunca böyle oldu şimdi yine molaaaa 9 ay sonra kavuşunca neler olur allah bilir vallahi
6 aylık evlilikte toplasan 2 ay bile etmez kavuşmamız kızzzz Ahhhh ahhhh

kuzummm benimmmmmmm takvimee goreeee KIZINNNNN GONCANNN MELEGINN GELIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

hadii bakalimm hayirlisi olsunnnnnnnnn
sansi bahti acik olsunnnnnnn kaderiii guzel olsunn insalllahhhhh canimmmmmm
hayirlisiylaa allaha emanet

Sağol canım evet benimki ağır geçecek galiba.Ama dediğin gibi bebek iyi olsun da...tek tesellim o. Bide bebek kız olunca ağır geçiyo diyorlar, benim gönlüm de kızdan yana o yüzden seviniyorum aslında. ama hayırlısı olsun.
İnşallah burdaki herkes yaşar bu duyguyu. Topiğimizin adı da peri ve pidilgayla hamiş kalanlar olur

kuzummm benimmmmmmm takvimee goreeee KIZINNNNN GONCANNN MELEGINN GELIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Teşekkür ederim canım çok tatlısın.

AYYY HADİ İNŞALLAH TATLIM HAYIRLISIYLA

calisinn cnmm calisinnnnnn
bu aksamda calisin hatta mumkun olabiliyosa yarin sabahda (sabah olmazsa yarin aksam )
hadi bakalimm bollll sanssss

canım ben 10 mayısta dr gittgimde ult.sonda 4,5 haftalık dedi kesemde 6mm idi bidahaki randevum 2 haziran bakalım kalp atışları için gidecegiz inş.hayırlısıyla duyacagız minik adoşun güp güp kalbini

evet gızzzzzzzzz aiüfte o yımırtlama akıntısı sen ara vermeden bu hafta sıkı çalışşşşşşşşş

seni azgın gavurun dölüü ne acelen vardıııııııııı acebaaaaaaaaaaa hemen dölü patlattın azcık adamın gönlünü göreydinnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaa

şaka gız şaka her işte bir hayır vardır tatlımm daha zamnınınz bolllllllll adamın önemli yerlerine bişey olmasın halvetttttttt herzamn olurrrrrrrrrrr

merhaba arkadaşlar hamile kalanları tebrik ediyorum. İnşallah bu liste uzar gider ve bu topikte bebek sahibi olabilmek için derdini paylaşan herkesin dileği kabul olur ve en yakın zamanda bebişlerine kavuşurlar. Dediğim gibi sık giremiyorum girdiğim zamanda yazmadan geçmiyorum. Benim malum bat 20 sinde ama yine umudum yok bu ayda bebiş gelmiycek öyle hissediyorum artık eskisi kadar dert etmiyorum kendime yeni uğraş alanları bulmaya çalışıyorum kafamı dağıtmak için uğraşıyorum inşallah başarılı oluyorumdur. Benden yana olumlu bir gelişme olursa ilk haberdar edeceğim sizler olacaksınız. Hepinize kocaman sevgiler

idiiiiiiiiiiiiiii banada yappppppppppppp bilgem hatunum benim bebişin temel atılma tarihi 18 nisan yada 20 nisan kuvvetle muhtemel bu iki tarihden biriiiiiiiiiiiii hadiii yap yap yap

EVET BUYRUN O DEDİĞİN BENİM BENİM
TATLİŞKOM İLK BAŞTA BEKLEYELİM DEMİŞTİK HATTA ALIŞVERİŞTE GEREKLİ EKİPMANLARI BİLE ALMIŞTIK KOCİŞ İÇİN AMA SONRADA VAZGEÇTİK
YAŞ OLMUŞ 33 YAŞ GEÇİYOR YAVAŞ YAVAŞ BEKLEMEYE GEREK YOK DEDİK ALLAHIMDA NASİP ETTİ ŞÜKÜR İSTEYEN HERKESE VERSİN RABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…