- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.561
ADDD caniminnn iciii bendee burdayimmmmmmruzgarindannnnn nasibimiii alamamisimmmmmmmmm yerimmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gunaydinnnnnn kizzzzzzzzzzzzzzzzzz ayy anne olduuu yaaaa yerimmmm
TATLIMMM ÇOK SAĞOLASIN DARISI SENİNKİNİN BAŞINA
BU ARADA ALLAHMI SÖYLLETİ ACABA KIZ DEDİN CANIM BENİMMMMM AHHHH AHHHH
burdayımm canım hoşgeldin ASIL SEN NİRDESİN ZABAHTAN BERİİİ HIIIIIYOKLAMADA GEÇ YAZILDIN
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Ben az önce dr.dan geldim. Çok şükür bi terslik yok.kalp atışını gördükk.içim rahatladı.
Doktor 6 hafta 5 günlük dedi. ama kafama takmıyorum,geç döllenmeden olabilirmiş. Ama şimdiden mide rahatsızlıklarım hat safhada ne yapcam bilmiyorum. ADDD kız sende yok mu daha bişey? Rahat rahat geziniyosun bakıyorum da
İdilim geldim burdayım. Midem için serum taktılar birazdan yatıp dinlenecem önce size mrb deyim dedim.
Canım maşallah büyümüş ya baya belli oluyo her yeri. Ben de o günlere terfi edebilecek miyim acaba :97: Günler hiç geçmiyo böyle hasta hasta
canimmmm benimmmm kalp atisinii duydugunda duydugunn utltlugu bir omur boyuu yasarsin insallahh canimmmmmm hayirlisiylaa kucagina almayii nasip etsin insallahh sagliklaaaa canimm benimmm:)
canimm mide ulantisi icin zencefil cayi oneriyo doktor aklinda olsunnnnn
amannn canimmm sut urunlerinide hicc ihmal etmeeeee
miden bulandikca ayran icccccccc
muckssssssssssss
gız gavur ellerinin türk yosması meajımın başlıgında hamınız adı varyaaa aşüftee nerenle okuyon mesajları nerenleeeeeeeeeee seni unuuturmuyum heç delüüü bilge hatunum benimmm
Hakkaatten haaaaaaaaaa aptala malum olurmuş derler ,ee malum bende de biraz kaçıklık var o yüzden senin piç %99 kız olacak dermişimmmmmmmmm
Lan yürüüüüüüüü ben hep burdaydımmmm sen görmemişin diyip sana bunak muamelesi yaprmışımHafzakım hee geciktim yaaa neden acebaaaaaaaaaaaaa?????????????
Candostttttttt meaşallah velet büyümüş tühhhhhhhhh meaşallah
Yok ayvrum ya bende şuan bişey diyorum ya hep el mersine ben hep tersine millet normal gebelik belirtisi verir bende tan tersi bişey şuan için yok bakem bekliyoaz acep olur mu deyin?
vallahi nedesem yalan olur tatlım biz hiç bir geceyi boş geçmedikki nadirdir yani
11 martt 3 nisan arası birgün işte ama hangisi bilemiyorum
ama bebişin büyüklüğü burdakiyle aynı oda 11 martı işaret ediyor hafta olarak geriye dönersem benim hesabıma göre sende bir hesapla bakayım
candostttttttt meaşallah velet büyümüş tühhhhhhhhh meaşallah
yok ayvrum ya bende şuan bişey diyorum ya hep el mersine ben hep tersine millet normal gebelik belirtisi verir bende tan tersi bişey şuan için yok bakem bekliyoaz acep olur mu deyin?
Canım ya inş... zencefili denedim ama fayda etmedi. Süt ürünlerinin hepsinden tiksiniyorum, o çok sevdiğim ayranın bile adını duymak yetiyo dr.vitamin ve kalsiyum takviyesi verdi.İdare etcez artık napalım yapacak bişey yok..
Bu arada arkadaşlar bana "hamile oldu daha da söyleniyo hava mı atıyo" diye kızabilirler. Ama nolur öyle düşünmeyin kızmayın bana dışardan göründüğü gibi değilmiş hiçbişey.
gızzzzzzzzzzz yuhhhhhhhhhhhhhh 11 marttan 3 nisana kadar halvet diyosunnnnnnnn vayyyyyyyyyyyyy meaşallah eniştemin beline kuvvet heyyyyyyyyyyyyy seni azgın gavurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gavurrrrrrrrrrrrrrrrr
vallahi nedesem yalan olur tatlım biz hiç bir geceyi boş geçmedikki nadirdir yani
ama bebişin büyüklüğü burdakiyle aynı oda 11 martı işaret ediyor hafta olarak geriye dönersem benim hesabıma göre sende bir hesapla bakayım
çok geçmişolsun canım yat dinlen iyi bak kendineeee malesef bazı kızlar bölee ağır geçiriyo hamişliğiii olsun canım bebişin iyi olsundaaa
takma canım tabikiii geç döllenme olabilir bi anda kocaman olurrr oyy taşıyamıyom diye şikayet edersin sonraaaa
GEÇER TATLIM HİÇ MERAK ETME İNŞALLAHBAK KALBİNİDE DUYMUŞSUN MUHTEŞEM SESİ GERİSİDE GELİR
BENDE HASTAYIM BULANTI HİSSİM BİR TARAFA İDRAR YOLLARIM YENİ DÜZELDİ ÜSTÜNE GRİP ODA GEÇTİ SAYILIR
SENİNKİDE GEÇER İNŞALLAH HEP GÜZEL DÜŞÜNKİ GÜZEL ŞEYLER OLSUN
kuzummm benimmmmmmm takvimee goreeee KIZINNNNN GONCANNN MELEGINN GELIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
hadii bakalimm hayirlisi olsunnnnnnnnn
sansi bahti acik olsunnnnnnn kaderiii guzel olsunn insalllahhhhh canimmmmmm
hayirlisiylaa allaha emanet
kızlar günaydıınn :)
yaa bişey sorcam benim 2 gündür uzayan akıntı geliyo sanırım yumurtlama akıntısı bu. bugün adetimin 12. günü. yumurtlamış olabilir miyim? dün gece çalışmayı da yapabildik sonunda :)
olur olur merak etme. Ben de ilk başta senin gibiydim. 1-2 hafta sonra başlar. Tabi herkes aynı olacak diye bişey yok da...yine de hafif de olsa belirtisi olur heralde.
Sen dr.a gittiğinde kaç haftalıktı bişey söyledi mi?
kızlar günaydıınn :)
yaa bişey sorcam benim 2 gündür uzayan akıntı geliyo sanırım yumurtlama akıntısı bu. Bugün adetimin 12. Günü. Yumurtlamış olabilir miyim? Dün gece çalışmayı da yapabildik sonunda :)
vallahi öyle oldu yeni evli sayılırız biz ayol evlendik hemen bebiş oldu molaaaa sonra gitti kelebeğimiz tekrardan kavuşunca böyle oldu şimdi yine molaaaa 9 ay sonra kavuşunca neler olur allah bilir vallahi
6 aylık evlilikte toplasan 2 ay bile etmez kavuşmamız kızzzzAhhhh ahhhh
kuzummm benimmmmmmm takvimee goreeee kızınnnnn goncannn melegınn gelıoooooooooooooooooooooooo
hadii bakalimm hayirlisi olsunnnnnnnnn
sansi bahti acik olsunnnnnnn kaderiii guzel olsunn insalllahhhhh canimmmmmm
hayirlisiylaa allaha emanet
canım ben 10 mayısta dr gittgimde ult.sonda 4,5 haftalık dedi kesemde 6mm idi bidahaki randevum 2 haziran bakalım kalp atışları için gidecegiz inş.hayırlısıyla duyacagız minik adoşun güp güp kalbini
evet gızzzzzzzzz aiüfte o yımırtlama akıntısı sen ara vermeden bu hafta sıkı çalışşşşşşşşş
seni azgın gavurun dölüü ne acelen vardıııııııııı acebaaaaaaaaaaa hemen dölü patlattın azcık adamın gönlünü göreydinnnnnnnnnn yosmaaaaaaaaaaa
şaka gız şaka her işte bir hayır vardır tatlımm daha zamnınınz bolllllllll adamın önemli yerlerine bişey olmasın halvetttttttt herzamn olurrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?