Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

CILT BAKIMMMIIII SAATIIIIIIIIIIII

3 yemek kasigi YOSUNNN (toz halinde aktarcidan alinicak)
3 yemek kasigi zeytinyagi
az suu --- ben gulsuyu tercih ederim size bagli

karistirrrrrrrrinnnn yuzunuzee surunnnn ( hattaaaaa ben abartip insallahhhh yazlik bahcesinde tummm vucuda uygulamayii planliyorumm insallahhhhhhhhda yaparimmm)

20 dakika bekletippp soguk su ile yikayinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

OPTUMM KELEBEKLERRRRRR

Göbüşüne Kelebeği Konan Annelerimiz

ADDD83 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Alpellaaa Hamileee

Aycaece Hamileee

Elmadas Hamileee

FactorB Hamileee

Zeytinnn Hamileee

Derinsuberfu Hamileee

Sonesinti Hamileee

Kapnax Hamileee

Gizz86 Hamileee

Candost17 Hamileee

Vitaminc Hamileee

Hurr Hamileee

Kara_gul Hamileee

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

feryal_efe NOBAT: 15 Mayıs

Viole NOBAT: 18 Mayıs

jonguil NOBAT:19 Mayıs

Bojou: Bat(asıca): 20 Mayıs

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

CANIMMM TEKK BELIRTIMMMM laptopuma bulasann virussss:)))))))))

yya kizlarr bide hanii heray ya hamis olupda birdaha boyatamazsam saclari diyeee son hafta hemen boya yapa yapaa artik ayda bire bagladim sac boyamayiii :)))))))))))))) hamislik yokkk heray sonn boyaa var amaa dun gecede boyadimmmmmmmmm

baktim evde 1 cikolata rengi 1 de acik kahve vardiii haydaa karistirdimm surdumm kafayaa fenada olmadii haaa:))))

TRT 1 ACINN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

aY BAKIMLI PONTİK YAAAAAAAAA bende dün aynaya bi baktım ilk insan gibiyim kaşlar bıyıklar birbirine girmiş, sen olsan saçımı başımı yolardın bu ne hal diye bianda çıkmışlar ama farketmemişimmm bende bugün bakım yapym birazz

Çok güzel konuşuyor gerçekten,

PERIMMMMMMMMMMM

senin dun koydugun video vardi ya part 1 o video you tube da part 7 dogumla bitiyo dun gece izledik kocisle sona kadar ben tabiiii dogum aninda salya sumuge bagladim :)))))))) atlaya atlaya izledik sadece anne karninda bebisi guzlediii

aa bakin TV DA cemalnur hanim var yazar cumleside su kiii

gercek zina yi yapanlar baskalarinin yasamlarini izleyenlerdir ...................

ne onemli bir cumle

GAVUR DOLMUŞ BURALAR TEY TEY GAVUR DÖLLERİİİİİİİİİİİİİİİ NE YAPANIZZZZZZZZZZ GIZZZZZZZZZZZ

SONESİNTİİİİİİİİİİİİİ SENİN PİÇ BÜYÜMÜŞ YA KOCAMAN KIZ OLMUŞ BU BU YEAAAAAAAAAA MEAŞALLLAHH
rabbim saglıkla sıhhatle kucagına alamayı/almamızı nasip etsin amin..

darısı topikteki bütün yosmaların başına aminnnnnnnnn tez vekitte şey diycez artıkın anaaannnnnnnnn burası hamiş kokuyoooooooooooooooooooooo

yalarımmmmmmmmmmm suratınızzzzzzzıııııııııııııı aşüftelerrr

hafzakkkkkkkkkkk nerdesin yosma?

ışıl gene yok?

aybice ve bojouuuuuuuuu boklu yosmalar nerde acabaaaaaaaaaa???????????

hee yaniii recep ivedikkkkkkkk moduna bagladinn kendiniii bravooo sanaaa cabukkkk suslennnn

kizz bravoo demiskennnn bu aykiii calismalarindakiiiiii basaridannnnnn dolayii caninnnn kocisininn duvarinaaaaa onceee kocamannn birrr yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sonradaa kocamann birrr masalahhhhhhhhhhhhhhhh ve sonrada gercekk birr bravooooo yollluyorummm hattaaaa barvoyuuu alkislii yolluyorummmmm

kizimmmmm buuu ayyy tutttuuuuuuu o oturan bogaaa yumurtttttttunaa soyleeeeeeeeeeee bu cabalariiii gorsunnnnn acsinnn kendiniiiiiiiiiiiiiii:))))

ADDD caniminnn iciii bendee burdayimmmmmm ruzgarindannnnn nasibimiii alamamisimmmmmmmmm yerimmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii gunaydinnnnnn kizzzzzzzzzzzzzzzzzz ayy anne olduuu yaaaa yerimmmm

TATLIMMM ÇOK SAĞOLASIN DARISI SENİNKİNİN BAŞINA
BU ARADA ALLAHMI SÖYLLETİ ACABA KIZ DEDİN CANIM BENİMMMMM AHHHH AHHHH

CANDOST ummmmmm 17 immmmm

nasilsinnn bakalimmmm keyiflerr nasillll bebisin keyiflerii nasillllll ozledikkkk seniiiiiiiiiiiiiiiiii bize bolbolll dua etmeyiii unutmaaaaa sakinn :)))
muckssssss

burdayımm canım hoşgeldin ASIL SEN NİRDESİN ZABAHTAN BERİİİ HIIIII YOKLAMADA GEÇ YAZILDIN

Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Ben az önce dr.dan geldim. Çok şükür bi terslik yok.kalp atışını gördükk. içim rahatladı.
Doktor 6 hafta 5 günlük dedi. ama kafama takmıyorum,geç döllenmeden olabilirmiş. Ama şimdiden mide rahatsızlıklarım hat safhada ne yapcam bilmiyorum. ADDD kız sende yok mu daha bişey? Rahat rahat geziniyosun bakıyorum da

TATLIMMM ÇOK SAĞOLASIN DARISI SENİNKİNİN BAŞINA
BU ARADA ALLAHMI SÖYLLETİ ACABA KIZ DEDİN CANIM BENİMMMMM AHHHH AHHHH

SON ESINTIMMMM bebisininn temellerinin atildigi halvet gecenin tarihiiii neydii kuzummmm haniii cinsiyettt tahmini yapicukkkkde bennn hadii soyle bakalim :))

canimmmm benimmmm kalp atisinii duydugunda duydugunn utltlugu bir omur boyuu yasarsin insallahh canimmmmmm hayirlisiylaa kucagina almayii nasip etsin insallahh sagliklaaaa canimm benimmm:)
canimm mide ulantisi icin zencefil cayi oneriyo doktor aklinda olsunnnnn
amannn canimmm sut urunlerinide hicc ihmal etmeeeee
miden bulandikca ayran icccccccc
muckssssssssssss

Canım maşallah büyümüş ya baya belli oluyo her yeri. Ben de o günlere terfi edebilecek miyim acaba :97: Günler hiç geçmiyo böyle hasta hasta

son esıntımmmm bebisininn temellerinin atildigi halvet gecenin tarihiiii neydii kuzummmm haniii cinsiyettt tahmini yapicukkkkde bennn hadii soyle bakalim :))

vallahi nedesem yalan olur tatlım biz hiç bir geceyi boş geçmedikki nadirdir yani
11 martt 3 nisan arası birgün işte ama hangisi bilemiyorum
ama bebişin büyüklüğü burdakiyle aynı oda 11 martı işaret ediyor hafta olarak geriye dönersem benim hesabıma göre sende bir hesapla bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…