- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.541
pidişimmm canmmm benmm yaa evet cok heycanlıyımmm,eminim sende ölesinn..bu ay bi farklı yaa nedensee :)))) o bebiş resmini koydumm cook tatlıı yaa yemyeşil gözleriii varrr cok tatlıı öle bi bebişim olsun o biraz büyümüş haliinşallahhh bu ay halaylar bitmezz aminnn canmmmmmmmmmmm bi belirtin falan var mı,yada hissediomusun :)
CILT BAKIMMMIIII SAATIIIIIIIIIIII
3 yemek kasigi YOSUNNN (toz halinde aktarcidan alinicak)
3 yemek kasigi zeytinyagi
az suu --- ben gulsuyu tercih ederim size bagli
karistirrrrrrrrinnnn yuzunuzee surunnnn ( hattaaaaa ben abartip insallahhhh yazlik bahcesinde tummm vucuda uygulamayii planliyorumm insallahhhhhhhhda yaparimmm)
20 dakika bekletippp soguk su ile yikayinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
OPTUMM KELEBEKLERRRRRR
CANIMMM TEKK BELIRTIMMMM laptopuma bulasann virussss:)))))))))
yya kizlarr bide hanii heray ya hamis olupda birdaha boyatamazsam saclari diyeee son hafta hemen boya yapa yapaa artik ayda bire bagladim sac boyamayiii :)))))))))))))) hamislik yokkk heray sonn boyaa var amaa dun gecede boyadimmmmmmmmm
baktim evde 1 cikolata rengi 1 de acik kahve vardiii haydaa karistirdimm surdumm kafayaa fenada olmadii haaa:))))
TRT 1 ACINN KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
aY BAKIMLI PONTİK YAAAAAAAAAbende dün aynaya bi baktım ilk insan gibiyim kaşlar bıyıklar birbirine girmiş, sen olsan saçımı başımı yolardın bu ne hal diye bianda çıkmışlar ama farketmemişimmm bende bugün bakım yapym birazz
GAVUR DOLMUŞ BURALAR TEY TEY GAVUR DÖLLERİİİİİİİİİİİİİİİ NE YAPANIZZZZZZZZZZ GIZZZZZZZZZZZ
SONESİNTİİİİİİİİİİİİİ SENİN PİÇ BÜYÜMÜŞ YA KOCAMAN KIZ OLMUŞ BU BU YEAAAAAAAAAA MEAŞALLLAHH
rabbim saglıkla sıhhatle kucagına alamayı/almamızı nasip etsin amin..
darısı topikteki bütün yosmaların başına aminnnnnnnnn tez vekitte şey diycez artıkın anaaannnnnnnnn burası hamiş kokuyoooooooooooooooooooooo
yalarımmmmmmmmmmm suratınızzzzzzzıııııııııııııı aşüftelerrr
hafzakkkkkkkkkkk nerdesin yosma?
ışıl gene yok?
aybice ve bojouuuuuuuuu boklu yosmalar nerde acabaaaaaaaaaa???????????
GAVUR DOLMUŞ BURALAR TEY TEY GAVUR DÖLLERİİİİİİİİİİİİİİİ NE YAPANIZZZZZZZZZZ GIZZZZZZZZZZZ
SONESİNTİİİİİİİİİİİİİ SENİN PİÇ BÜYÜMÜŞ YA KOCAMAN KIZ OLMUŞ BU BU YEAAAAAAAAAA MEAŞALLLAHH
darısı topikteki bütün yosmaların başına aminnnnnnnnn tez vekitte şey diycez artıkın anaaannnnnnnnn burası hamiş kokuyoooooooooooooooooooooo
ışıl gene yok?
ışıl gene yok?
Alyacımmm seninde bi ikizin olsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TATLIMMM ÇOK SAĞOLASIN DARISI SENİNKİNİN BAŞINA
BU ARADA ALLAHMI SÖYLLETİ ACABA KIZ DEDİN CANIM BENİMMMMM AHHHH AHHHH
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli?
Ben az önce dr.dan geldim. Çok şükür bi terslik yok.kalp atışını gördükk.içim rahatladı.
Doktor 6 hafta 5 günlük dedi. ama kafama takmıyorum,geç döllenmeden olabilirmiş. Ama şimdiden mide rahatsızlıklarım hat safhada ne yapcam bilmiyorum. ADDD kız sende yok mu daha bişey? Rahat rahat geziniyosun bakıyorum da
son esıntımmmm bebisininn temellerinin atildigi halvet gecenin tarihiiii neydii kuzummmm haniii cinsiyettt tahmini yapicukkkkde bennn hadii soyle bakalim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?