Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

yokk canımm benimm öle düşünürmüyüz hiç etrafımızda var görüyoruz çok kötü oluyo insan kusuyosun yiyemiyosun nasıl ayakta durucaksın haliylen böle serumluk oluyo işte insan
derdini anlatıyon bizee içini ferah tut canım burda kimse öle düşünmez

idiiiiiiiiiiiiiii banada yappppppppppppp bilgem hatunum benim bebişin temel atılma tarihi 18 nisan yada 20 nisan kuvvetle muhtemel bu iki tarihden biriiiiiiiiiiiii hadiii yap yap yap

seninnnnn ERKEKINNNN geliioooooo gibii pekbi sinirdasinnnn amaaaaaaaaaaaaaaa buyuk ihtimallllllllllllllll SEHZADEN gelioooooooooooooooooooo
hadii bakalimmmm allahh oncee geliss yolunuuu sonra kaderrrr yolunuuu hepppp acikkk etsinnnnn bebisimizinnnnnnnndee annesinindeeee
mucksssss ADD immmmm
kiz bosda oldugun zamanlrda dua et bizedeeeeee kuzummmm

pcmeee virüs gfirdiiiiiii yazamıormmmmmmmmm sayfa kapanıooooooooo yuhhhhhhhh

AYYYY KOPTUMM YAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)))))))) :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13: belirtinnn gelmisssssssssssssssssssssssss kizimmmmmmmmmmmmmmmmm

:118::118::118: :122::122::122::122::122::122::122:

hımmmmmmmmmmm eli ayaga düzgün saglıklı sıhattli vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun da idim rabbim neyi uygun gördüyse kabulümdür amin canım benim aminnnn sagolasın...

Ben hersabah işe gelirken ve gece uyumadan allah biliyoo hamınıza dua ediyorum canlarımmmmm hemde gönüldennnnnnnnnn inş.tez zamnda olacak idim olacakkkkkkkkkk

AKTIFMIYIZ PASIFMIIIII ???? (HALVETTE DEILL YASAMDAAA:))))

Aktif Burçlar

KOÇ - İKİZLER - ASLAN - TERAZİ - YAY - KOVA

Dışa dönük, yaratıcı, hareketli olurlar. Sabırsızdırlar, hemen harekete geçmek isterler.
Daima bir şeyler meydana getirmeli, bir aktivite içinde bulunmalıdırlar. Bu çalışmaları kendilerine dönük olmaktan ziyade, insanlık için bir şekilde yararlı olabilecek ve hayatı kolaylaştıracak amaçlara yöneliktir. Duygusallıktan ziyade akılcıdırlar. Hedeflerine ulaşmak için daima çalışmaları gerekir. Olaylar onlara gelmez, onlar olayların üzerine giderler. Canlılıkları, heyecanlı oluşları ortalığın karışmasına da sebep olabilir. Verici ve cömerttirler. Birileri için bir şeyler yapabilmek isterler

Pasif Burçlar

BOĞA - YENGEÇ - BAŞAK - AKREP - OĞLAK - BALIK

İçe dönük, toplayıcı ve üretkendirler. Ağır canlı ve daha sabırlıdırlar Dişlerini tırnaklarına takıp çok çabalamadan da pek çok şeyi elde ederler. Bazı şeyleri tesadüfen elde ederler. Olayların üzerine gitmezler, olaylar onların ayağına gelir. Duygusallıkları akılcılıklarından daha ağır basar. Dışa pek açılmazlar. Önce almadan, vermeyi pek düşünmezler. Aldıklarının karşılığını vermekle yetinirler. Rahat ve düzenlerinin bozulmasını istemezler. Kendileri ve ancak çok sevdikleri birkaç kişi için ama kendi kuralları içinde biraz verici olabilirler. Maddi şeyler bu ellerde genellikle çoğalır. İçe dönük oldukları için ne düşündükleri, ne yapacakları sırdır. Yaratıcı oldukları pek söylenemez ama pratiktirler

temizleyemiyorummmm korumamın zamanı geçmiş ama bu kadar olmazzzzzzzzz virüs virüs dedinnn geldii girdi bana daaaaaaaa iki saattir uğraşıormmmm en son adoştan alıntı yapmıştımm ilk mesajına koptummm koptummmmmm

eyyyyy yuce rabbimmmmmm suuu PC lerimize girennnnnnnnn virusleriiiiiiiiii , yumurtalarimizadaaaaaaaa spermmm olarakkkkkkkkkk yolllaaaaaa yaa rabbimmmmmm :)))))))))))))))))))
PERIMMM bu belirtiii kizimmmmm hamislik belirtisiiiiiiiiii biz hamis olursakkkkkkkkkk bizim topigin belirtiler literaturune bunuda ilave ederizzzzz:)))))

Merhabbaaaaaaaaaa...

özlediiimmm..nasılsınızzz?? bi ses veriimde geçmişi okiim diyoruumm...

meesssde son durumlar..kocası geldi bihafta kaldı gitti..yumurtlama zamanı 4 gün sonra ve yine elde var sıfır sperm...
bu ay folikasiti bile kestim ...hiç bişi yapmıyorum..aşılamada yalan oldu...zaman geçiyor sadece...

neyse öyle yeni hamile yoooohhh muuuu...

puhhhhahahahahahaaaaaaaaaaaaa işte bebek geldi benden sana ve idiye bulaştıııııııııııııı bakında görün hadi inş.rabbim amiin.....

kızlar biz geldik dün gezmelerdeydik balıkesir nişana gittik çk güzeldi bayan bayana olduğumuz için iki elti (eltimle de yani)azıcık kurtlarımızı döktürdük karnıımdada bebiş ama kimse zaten bilmiyordu

hepiniz benimm bebklerimsinizzzzzzzzzzzzzz

:82::82::82::82:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canimmmm MESSIMM hosgeldinnnnnnnn kizimmmm ozledikkkkkk mucksssss hosgeldinnnnnn .FOLIGII KESMEEE canimmmm herdaimmm devammmmmmmmmmmmmmmmmmm

Yoookk pc sizlere omuuurrr tablet ten yaziyorum yapcak bisi yok at saka Gibi yaaaa :) mesos merak ettmmm Seni kuzuuuu Ayyy klavyeye alisinca zor geldi burden yazmakkkkk Ben Sagdan gurkladiiiiim AMA bugun sol taraf acid cooook ne issss

TRT 1 dekiiiiiiii programmm cokk guzelllllllllll
bu cemalnur hanimin kitaplarini alip okumakta buyuk fayda varrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben alicukkkkkkk gelir gelmezzz insallahhhhhh

GUL ve GONCASIIIIIII hosgelnizzz cnmcmmm insallahhh burdada enn yakinn zamanda hepberaberr halaylarimizziii cekerizz kutlamalarr yaparkennnnnnnnnn

uleyyyyyyyynnnnn havaiii fisekkk patlaticukkkkkkkkkkkk halayla beraberrrrr cift cizgiyii goreyimdee)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…