- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.581
Canım ya inş... zencefili denedim ama fayda etmedi. Süt ürünlerinin hepsinden tiksiniyorum, o çok sevdiğim ayranın bile adını duymak yetiyo dr.vitamin ve kalsiyum takviyesi verdi.İdare etcez artık napalım yapacak bişey yok..
Bu arada arkadaşlar bana "hamile oldu daha da söyleniyo hava mı atıyo" diye kızabilirler. Ama nolur öyle düşünmeyin kızmayın bana dışardan göründüğü gibi değilmiş hiçbişey.
idiiiiiiiiiiiiiii banada yappppppppppppp bilgem hatunum benim bebişin temel atılma tarihi 18 nisan yada 20 nisan kuvvetle muhtemel bu iki tarihden biriiiiiiiiiiiii hadiii yap yap yap
pcmeee virüs gfirdiiiiiii yazamıormmmmmmmmm sayfa kapanıooooooooo yuhhhhhhhh
kuzummm benimmmmmmm takvimee goreeee kızınnnnn goncannn melegınn gelıoooooooooooooooooooooooo
hadii bakalimm hayirlisi olsunnnnnnnnn
sansi bahti acik olsunnnnnnn kaderiii guzel olsunn insalllahhhhh canimmmmmm
hayirlisiylaa allaha emanet
seninnnnn erkekınnnn geliioooooo gibii pekbi sinirdasinnnn amaaaaaaaaaaaaaaa buyuk ihtimallllllllllllllll sehzaden gelioooooooooooooooooooo
hadii bakalimmmm allahh oncee geliss yolunuuu sonra kaderrrr yolunuuu hepppp acikkk etsinnnnn bebisimizinnnnnnnndee annesinindeeee
mucksssss add immmmm
kiz bosda oldugun zamanlrda dua et bizedeeeeee kuzummmm
pcmeee virüs gfirdiiiiiii yazamıormmmmmmmmm sayfa kapanıooooooooo yuhhhhhhhh
temizleyemiyorummmm korumamın zamanı geçmiş ama bu kadar olmazzzzzzzzz virüs virüs dedinnn geldii girdi bana daaaaaaaa iki saattir uğraşıormmmm en son adoştan alıntı yapmıştımm ilk mesajına koptummm koptummmmmm
Merhabbaaaaaaaaaa...
özlediiimmm..nasılsınızzz?? bi ses veriimde geçmişi okiim diyoruumm...
meesssde son durumlar..kocası geldi bihafta kaldı gitti..yumurtlama zamanı 4 gün sonra ve yine elde var sıfır sperm...
bu ay folikasiti bile kestim ...hiç bişi yapmıyorum..aşılamada yalan oldu...zaman geçiyor sadece...
neyse öyle yeni hamile yoooohhh muuuu...
hepiniz benimm bebklerimsinizzzzzzzzzzzzzz
:82::82::82::82:
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar biz geldik dün gezmelerdeydik balıkesir nişana gittik çk güzeldi bayan bayana olduğumuz için iki elti (eltimle de yani)azıcık kurtlarımızı döktürdükkarnıımdada bebiş ama kimse zaten bilmiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?