Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
siz şimdi bi de lahmacun aşerersiniz

cekkk ordannnnnn PERIMLE BANAAA 1 lahmacunnnn arasiii adanaaaaa uzerineee bollll sumakli sogannnnnnnnnda olsunnnnn yaninada salgammmm bide ayrannnnnnnnnnnnn
ERDOGAN imadaaaaaaaaa cekkk bi virusssssssssssssssssssssssss :))))))

GAMZE yee CEK BI SANDALYEEEEEE yanciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii misafirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

KAHVELERIIIII soyluyorummm herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee enn mehmet efendisindennnnn :))))))

sağol canım paylaşımın için. inşallah bir gün işimize yarar

ya çok merak ediyorum sizi var yaaaa kuzum tamam daha sık uğrarım :))
11. hafta sonundan beri daha iyiyim ha tamamen geçti mi dersen yokkkk günüm günüme uymuyorrrr yine bulantı zaman zaman kendini hissettiriyor. özellikle midenin boş olduğu zamanları yakalıyor. o yüzden mideyi boş bırakmamam gerekiyor, az az ve sık sık yeyince sorun olmuyor. çok fazla yeyince de yedikten sonra mide ağrısı oluyor, tadında ve sık sık yemek işin anahtarı.
ben daha yeni adapte oldum hamişliğe anlicanız.

güzel haberlerinizi bekliyorummmmmmmmmm, zamanınız yaklaşmış test yapan var mıııııııııııııı, offf o zamanlar 1 hafta nasıl sabretmişim kendime şaşıyorum :))

Kızlaaaaaarrrr işten kafamı kaşıyamıyomm yaaaaaa
napıyonuz

peeeerrrrriiiiiiim mesajlarım geldimi sana :44:

Feryal-efe hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz hepberaber özelden mesaj yazdım sana bi dönersen bana sevinirim

idilgam yaa sen bu beste türkü özlü söz filan bu ilhamı nerden alıyonn

CANIMM yaaaa turkiyede olsanmmm valla ilsiki haftasina yaptirir bosuna beklemezdimm ama burdaaaaa imkansizzzz ama 24 unde geliyoruz insallahhh bakalim doktorumdanda randevumuzu aldiuk 24 unde odaaaaa vee NOBATIM da 24 undeee hepsii ortaya karisikk bakalimm hayirlisiiiiii dua ettt lutfennnnnn

ben yazamıyorum artık öyle uzaktan izliyorum sizi.

nedenkineeee?????????????? noldu cnmmmmm hayirdir ??????????????

sağol canım paylaşımın için. inşallah bir gün işimize yarar

GAMZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE sanal ortamdaa bagirttirdii biziziii nirdesinnnnnn ayy simdii bu GAMZEYIII ADDD e soylicemm gorucekk gunuuuuu :))))))))))))))))))))

HA£KIM dannnnnnnnnn sizlerdennnn canlarimmm beniimmmmmmmmmmmm

ayyyyyyy ciksinn artikkk icimdekiiiiiiiii buuuu arabeskkk ruhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))

OOOOOOOOOOOOOooooooooooooooo GAMZE GAMZE GAMZE :))))

ben bebişimi kaybettim 6. haftasında kalbini duyamadık. kürtaj olmak zorunda kaldım.

canım kusuruma bakma bilmiyordum, biraz laubali bir cevap yazmışım sana. ne olur kusuruma bakma. gerçekten çok üzüldüm ve kendime çok kızdım...ama hayırlısı böyleymiş canım. inşallah yakında bünyeni toparlayıp sen de bizimle gün saymaya başlarsın...

Ha£kım dannnnnnnnnn Sizlerdennnn canlarimmm beniimmmmmmmmmmmm

Ayyyyyyy ciksinn artikkk icimdekiiiiiiiii buuuu arabeskkk ruhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :)))))

oooooooooooooooooooooooooooo gamze gamze gamze :))))

kızlar gamze naz mı yapıyooo
kız gamzeee bu fırsatı kaçırmaa yakında para alıcaz topiğe girmek isteyenlerden ona göree bak

ben bebişimi kaybettim 6. haftasında kalbini duyamadık. kürtaj olmak zorunda kaldım.

canimmmmmm uzulmee sakinnnn doktorlardan dinledigim zamaninda banada soylenmiss bir cumle bende burda hep soyluyorum
DUSEN bebek en hayirli bebektir cunku ardindan 1 sure uzulursun bir sure aglarsinnnnnnnnnnn ama o birsekilde kendini kurtarip sagliksiz dogsaydiiii omur boyu aglardinn baktikca uzulurdunnn
anlatabildimmi bu dogal seleksiyon iykide boyle olmussss

ardindan hamile kalman cok kolayyyy ve hep sunu dekiii demekki senin icin enn hayirli enn guzelll bebissss yeni gelecek bebissssss

hadiiiii hemennn gir bakalimmm listemizeeeeeeeeeeee bak ISIL dad olduuuu amaaa dun hastalandiii hemen calaismalarina baslamak uzerre listemizdeeeeeeeeee

kurtajdan sonra rahim tertemiz enn cabukk sizler olursunuzz hamiss canimm benimmmmm

hadi gel bekliyoruzz seniiiiiiii

biz hep burdayizzzzzzzzzz ve hepimiz IYKI VARIZZZZZZZZZZZZZZZZ

MUCKSSSSSSSSSS

allahhh ol der olur dog der dogar gerisii bosss

AY herkesee kal geldiii sanirsammmmmmmm hicc cumle yokkkkkkkkk :2::2:

yanliz bu sefr halvet goruntuleride yokkkkk ayy hicmibisey yokk falimdaaaaaaaaaaa

ici bosmuyum bennnn kislarrrrrrrrrrrrrrrrrr CICENK lerimde cok guzeeeeellllll onlarda rusvetinizz :))

sorun değil nerden bileceksin tabiki. buraya girince bebğimin olduğu zamanlar aklıma geliyo ilk günlerim heyecanlarım o yüzden yazamıyorum. hatta sen demiştin test yap bekliyoruz vs diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…