Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

biz sevgimizle pozitif enerjimizleee ve hepp gulumseyenn yuzumuzu parmakuclarimizla buraya yansittigimizzzzz kadariylaaaa herseyii yenerizz gel senn canimmmmmmmm
herseyy gecer yeterki sen kendin iyi ol pozitif olll olumlu dusun heppp

çok haklısın da canım ben o günleri hatırlıyorum ilk heyecanlar umutlar vs.daha adetimi bile bilmiyorum olcak mı ne zaman olcak

Vayyyy vayyyy vayyyy efemmm Kilmer gelmiiissssss ugrar miydiniz siz buralara satilmisima bak sen tam atarlanamiyorum tabletten yirttin gene karnindaki bebenin Hatrina heeeee bal corekotu karistirir yerim seniiiiiiii :) iyiyiz ayniyizzzzz yumurtlamam yeni bitty me saman test yapcak die dusunuyorummmmmmm :)

Kizim sen Sabrin lordusunnn ya bi Turlu ikna edememistm test icinnnnnn
helmed I yavrummmmmmmmmmm gelmediiiiiiii off yazdiklarimi deistiiriyoorrr bu tablet kendi ne isterse onu yaziooooooo yaaaaaa hahahhahahahhaha

Saksasakkkkkkksakkk Alkisssssssssssss lilililililililililililililililililililil

Fallina bakicuuuukkk bunda yazarken shinier krizi geciriorrmmmmmmmmmmm siniiiiirrrrrrrrrrrr

falimmmmmm diyorummmmmm GORUNMUYOMUU diyorummmmmmm heyoooooooooooOOOOOOoooooooooooooooooooooo

bakkkk Fincaninnn ucunaaa GULL bilemmm bagladimmmmmmmmmmm YUMURT gulluuuuuu spermcanii kabull ettidee siz beni

PERIMMM kesinnn halaa VIRUS le bogusuyosunn dimiiiiiiiiiiiiiiii

Perimmmmmmm kizzzzz bak kurler bunlara yaradii sanirsamm NURTOPU GIBII VIRUSLERIMIZZ olduuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))

ayyyy yorgandaaa keneee varrr koparr koparrrrr geneeeee varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

HAFSAK da sana bugun mesaj yollamaktan emekliye ayrilmisssss :))))))) deneme mesaji yolladi kizcagizz banaaaaa ama sana bi turlu ulasamadiiiiiiiiiii suan PERT :)))))))

ASERHAN cimmmmmmm allahin izniyle bebisin dogdugunda onu kucagina aldiginda diceksinkiii amannnnnnnnn iykimmm ilki dusmusssss yoksammm bu dunyaaaaaa guzelii bebismiii doguramicaktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canimmmmm her serdeee bir hayirrrrrrrrr---- her gecenin ardindannnn guzel bir sabahhhhhhhhhh
senindee sabahinn en kisa zamandaa aydinlikla birlikte gelicekkk gunes dogacakkk evine ruhunaaaaaaaa
sadece sabirrrrrr sakinnnn isyan etmeee oda gunahhhh olurrrrr bu sinavvv cnmmmmmm dualarla hayirlara insallah atlaticaksinnn ve ennnnnnnnnn guzel bebeisini kucagina alicaksin inan banaaaaa
optummm

her zamann burda ol cnmmmm

çok haklısın da canım ben o günleri hatırlıyorum ilk heyecanlar umutlar vs.daha adetimi bile bilmiyorum olcak mı ne zaman olcak

tatlım evet çok zor allahım nasıl bir sabır veriyorsa dayanılıyor bende bu şubatta kürtaj oldum çok üzüldüm aklıma geldikçe bebeğime baktıkça önceki geliyor aklıma gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
bende bilmiyordum adetimi her kürtaj olan gibi 35 gün sonra geldi adetim ikinci adetim gelmedende kelebeğim geliverdi
o yüzden sakın üzülme herşey allahtan verende o alanda sabırlı ol ona sığın bak kelebeğini gelmiş göbeğine konmuş olarak bulacaksın ben inanıyorum inandımda sende inan tatlım canım arkadaşım

ASERHAN cimmmmmmm allahin izniyle bebisin dogdugunda onu kucagina aldiginda diceksinkiii amannnnnnnnn iykimmm ilki dusmusssss yoksammm bu dunyaaaaaa guzelii bebismiii doguramicaktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

canimmmmm her serdeee bir hayirrrrrrrrr---- her gecenin ardindannnn guzel bir sabahhhhhhhhhh
senindee sabahinn en kisa zamandaa aydinlikla birlikte gelicekkk gunes dogacakkk evine ruhunaaaaaaaa
sadece sabirrrrrr sakinnnn isyan etmeee oda gunahhhh olurrrrr bu sinavvv cnmmmmmm dualarla hayirlara insallah atlaticaksinnn ve ennnnnnnnnn guzel bebeisini kucagina alicaksin inan banaaaaa
optummm

her zamann burda ol cnmmmm[/QUOTE]

:119::119::119::119: teşekkür ederim canım Allah ım herşeyin hayırlısını versin. O nun verdiğine boynum kıldan ince. iyiki varsınız

sorun değil nerden bileceksin tabiki. buraya girince bebğimin olduğu zamanlar aklıma geliyo ilk günlerim heyecanlarım o yüzden yazamıyorum. hatta sen demiştin test yap bekliyoruz vs diye

yine gelecek canım o günler. bak burada hepimiz birbirimizin neşesini hüznünü paylaşıyoruz. kötü şeyleri beraber aşıyoruz. bunu da aşacağız birlikte. ama lütfen katıllll, uzak kalma. hepimiz burda deşarj oluyoruz, güzel enerjilerle ayrılıyoruz her akşam. nobatlarımızı bekleyeceğiz, hamilelik haftamızı beraber saycağız, sonra bebişelri bereber büyüteceğiz kısss. hemen öyle karamsar olmayalım, hafzak bana kızmıştı ben de sana kızacağım

ERDOGANNN aaa cekkk bi virusssssssssssssssss kis gelmedimi halaaa virusunnnnnn :)))

o GAMZEYE bundan sonra sinsirellaaa diye seslennn cnmmmm yanciiii seniiiiiiiii GAMZEE yanci GAMZE yanci GAMZE :))))

SONESINTIMMMMM gell cnmmm soyleee essss bizim uzerimizeeeeee guzelce hamis hamiss duaa ett bizzeeeeeeeeeeeee cnmm benimmmm

VITO nerdeeeeeeeeeeee???????????
ZEYTIN nerdeeeeeeeee?????????????
ADDD nerdeeeeeeeeeeee??????
AYBICE nerdeeeeeeeeeeeeeee?????? ve gelmeyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yokk yaziliyosunuzzzzzzzzzzzzz devamsizliktan kalmayinizzz lutfennnnn

saka bi yana VITO yu merak ettim evde olucakti ama hic girmedii amann ALLAHA emanettttttt bebisleride kendileride

PERIMIIIIIII sormuyorum zatennnnnnnnnnnn onunnn PC DEEE KENE VARRRRRR KOPAR KOPARR GENEE VARRRRRRRRRRRRRR

Ayyyy inanmioruuuuuuuummmmmmmmm yaaaaaa kurbiiiiisssss hafzooooooozzzz Sadi baktm MSG kutum doluymuuusssss sildiiiiiimmmmmmmm yaaaaaa nasi uzulddddmmmmmmm ooofffff nasi urastrdm hafzosuuuuu yaaaa hafzooooossss senin patrons a uzulduun kadarrrrr unguents suannnnnnnn simdiiii gelir beebekommmmm yaaaaa he kalmia gelmediiiii ozuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ((

MAŞALLAH sanada kelebeğinede. Allah razı olsun sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH.

virüsüm gelmedi
bu arada bi eksiklik hissediyor musunuz yosssmalaaaarrrrrrrrr

ay yerim seni yaa, hiçbişey anlaşımıyo kıs yazdıklarından yarı ingilizce yarı türkçeeee

virüsüm gelmedi
bu arada bi eksiklik hissediyor musunuz yosssmalaaaarrrrrrrrr

bendee deminnnnn sordummmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn ADDDDDDDDDDDDDDD :))))))))))))))
erdnnnnn cnmmmmm sovgu istedii sanirsamm caninnnnnnnn:)))) ADDDD nerdesinnn kuzummmmmmmmmmmmmmmmm

MAŞALLAH sanada kelebeğinede. Allah razı olsun sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH.

hadii bakk hemen havan degistii dimiiiiii kal burda canimmmmmm hep beraber herseyii asicaz allahin izniyleeee

PERIMMMMMMMMM caniminnn iciiiiiiiiiii sen merak etmeee cumleleriniiii decoder dan geciricuukkkkkkkkkk canimm yaaaaa bsayarda virusssssssssssssss var koparr koparr geneee varrrrr
caniminnn iciii bende aynenn oyle dedimmmmmm onun msj lari doludurrr bide bsayari viruslu ondandir ben soylerimmm didimmmmmm yowwwwrimmm
nasill tanimisim seniiiii msj kutun doluuuuuuuuu
insalllahhhh vucutttttttttttttt kutundaaa doludurrrrr bebislerleeeeeeeeeeeeeeeeeee doludurr canimin iciiii

Hakkateeeennn vitossssss nerdeeeeee zeytiiiiiiinnn aman zeytiiiiiiinnni unutmuyoruuuuuzzzz factorb bastabombaladi sonra gelmediiiii hic :) o ziyaretciler hep orda hadi biri gamze okkk dierlerini de Ben biliyorummmmmmmmm merakli sinsirellalarrrrrrrrrrr exxxxxlerrrr neyseeeeeee son kez okusunlarrrr topic misafirlere kapancaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…