- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.661
canimmmmmm uzulmee sakinnnn doktorlardan dinledigim zamaninda banada soylenmiss bir cumle bende burda hep soyluyorum
DUSEN bebek en hayirli bebektir cunku ardindan 1 sure uzulursun bir sure aglarsinnnnnnnnnnn ama o birsekilde kendini kurtarip sagliksiz dogsaydiiii omur boyu aglardinn baktikca uzulurdunnn
anlatabildimmi bu dogal seleksiyon iykide boyle olmussss
ardindan hamile kalman cok kolayyyy ve hep sunu dekiii demekki senin icin enn hayirli enn guzelll bebissss yeni gelecek bebissssss
hadiiiii hemennn gir bakalimmm listemizeeeeeeeeeeee bak ISIL dad olduuuu amaaa dun hastalandiii hemen calaismalarina baslamak uzerre listemizdeeeeeeeeee
kurtajdan sonra rahim tertemiz enn cabukk sizler olursunuzz hamiss canimm benimmmmm
hadi gel bekliyoruzz seniiiiiiii
biz hep burdayizzzzzzzzzz ve hepimiz IYKI VARIZZZZZZZZZZZZZZZZ
MUCKSSSSSSSSSS
allahhh ol der olur dog der dogar gerisii bosss
canimmmmmm uzulmee sakinnnn doktorlardan dinledigim zamaninda banada soylenmiss bir cumle bende burda hep soyluyorum
DUSEN bebek en hayirli bebektir cunku ardindan 1 sure uzulursun bir sure aglarsinnnnnnnnnnn ama o birsekilde kendini kurtarip sagliksiz dogsaydiiii omur boyu aglardinn baktikca uzulurdunnn
ardindan hamile kalman cok kolayyyy ve hep sunu dekiii demekki senin icin enn hayirli enn guzelll bebissss yeni gelecek bebissssss
hadiiiii hemennn gir bakalimmm listemizeeeeeeeeeeee bak ISIL dad olduuuu amaaa dun hastalandiii hemen calaismalarina baslamak uzerre listemizdeeeeeeeeee
kurtajdan sonra rahim tertemiz enn cabukk sizler olursunuzz hamiss canimm benimmmmm
MUCKSSSSSSSSSS
Vayyyy vayyyy vayyyy efemmm Kilmer gelmiiissssss ugrar miydiniz siz buralara satilmisima bak sencanlarımmmmmm özledim yahu siziiiii nasılsınızzzzzzzzzzzzzz çoooook zaman geçmiş gibi ama çok az zaman geçti oysa kiiiiiiiiiiiii
nabersiniz havanız nasıl keyfiniz nasıllllllllll
biz 3 ayı bitirdik teyzoşlar öylece takılıyoruz işte
sizde durular nasılll adet belirtileri var mıııııııııııııııııı yoksaaaaaaaaa hamiş belirtileri mi var ya da benim gibi hiç belirtiniz olmayanlardan mısınızzzz kokuya çok duyarlı olmuştum tek belirtim buydu herhalde :))
periiii pidişşşşşşşşşş canlarımmmmmmm
helmed I yavrummmmmmmmmmm gelmediiiiiiii off yazdiklarimi deistiiriyoorrr bu tablet kendi ne isterse onu yaziooooooo yaaaaaa hahahhahahahhahaKızlaaaaaarrrr işten kafamı kaşıyamıyomm yaaaaaa
napıyonuz
peeeerrrrriiiiiiim mesajlarım geldimi sana :44:
Feryal-efe hayırlısı olsun canım önümüzdeki maçlara bakıcaz hepberaber özelden mesaj yazdım sana bi dönersen bana sevinirim
idilgam yaa sen bu beste türkü özlü söz filan bu ilhamı nerden alıyonn
MUCKSSSSSSSSSS
KISLARRRR valla yinemiiiii FALL diceksiniz diyeeeee CICEKDE koyduummm sizlereeeeee
ona goree bakk kizmayinn tamammiiiiiii muckssssssssssssssssssssss
Eki Görüntüle 419760 Eki Görüntüle 419781 Eki Görüntüle 419782 Eki Görüntüle 419783 Eki Görüntüle 419785 Eki Görüntüle 419787 Eki Görüntüle 419792 Eki Görüntüle 419793 Eki Görüntüle 419794 Eki Görüntüle 419795 Eki Görüntüle 419796 Eki Görüntüle 419797 Eki Görüntüle 419798
geçen topiğe gelidiğinde ben burdaydım canım
nasıl oldun canım biraz daha iyimisin şimdi
çok haklısın da canım ben o günleri hatırlıyorum ilk heyecanlar umutlar vs.daha adetimi bile bilmiyorum olcak mı ne zaman olcak
sorun değil nerden bileceksin tabiki. buraya girince bebğimin olduğu zamanlar aklıma geliyo ilk günlerim heyecanlarım o yüzden yazamıyorum. hatta sen demiştin test yap bekliyoruz vs diye
Perimmmmmmm kizzzzz bak kurler bunlara yaradii sanirsamm NURTOPU GIBII VIRUSLERIMIZZ olduuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))
ayyyy yorgandaaa keneee varrr koparr koparrrrr geneeeee varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAFSAK da sana bugun mesaj yollamaktan emekliye ayrilmisssss :))))))) deneme mesaji yolladi kizcagizz banaaaaa ama sana bi turlu ulasamadiiiiiiiiiii suan PERT :)))))))
ASERHAN cimmmmmmm allahin izniyle bebisin dogdugunda onu kucagina aldiginda diceksinkiii amannnnnnnnn iykimmm ilki dusmusssss yoksammm bu dunyaaaaaa guzelii bebismiii doguramicaktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canimmmmm her serdeee bir hayirrrrrrrrr---- her gecenin ardindannnn guzel bir sabahhhhhhhhhh
senindee sabahinn en kisa zamandaa aydinlikla birlikte gelicekkk gunes dogacakkk evine ruhunaaaaaaaa
sadece sabirrrrrr sakinnnn isyan etmeee oda gunahhhh olurrrrr bu sinavvv cnmmmmmm dualarla hayirlara insallah atlaticaksinnn ve ennnnnnnnnn guzel bebeisini kucagina alicaksin inan banaaaaa
optummm
her zamann burda ol cnmmmm
tatlım evet çok zor allahım nasıl bir sabır veriyorsa dayanılıyor bende bu şubatta kürtaj oldum çok üzüldüm aklıma geldikçe bebeğime baktıkça önceki geliyor aklıma gözlerim doluyor ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
bende bilmiyordum adetimi her kürtaj olan gibi 35 gün sonra geldi adetim ikinci adetim gelmedende kelebeğim geliverdi
o yüzden sakın üzülme herşey allahtan verende o alanda sabırlı ol ona sığın bak kelebeğini gelmiş göbeğine konmuş olarak bulacaksın ben inanıyorum inandımda sende inan tatlım canım arkadaşım
ERDOGANNN aaa cekkk bi virusssssssssssssssss kis gelmedimi halaaa virusunnnnnn :)))
o GAMZEYE bundan sonra sinsirellaaa diye seslennn cnmmmm yanciiii seniiiiiiiii GAMZEE yanci GAMZE yanci GAMZE :))))
SONESINTIMMMMM gell cnmmm soyleee essss bizim uzerimizeeeeee guzelce hamis hamiss duaa ett bizzeeeeeeeeeeeee cnmm benimmmm
VITO nerdeeeeeeeeeeee???????????
ZEYTIN nerdeeeeeeeee?????????????
ADDD nerdeeeeeeeeeeee??????
AYBICE nerdeeeeeeeeeeeeeee?????? ve gelmeyenlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yokk yaziliyosunuzzzzzzzzzzzzz devamsizliktan kalmayinizzz lutfennnnn
saka bi yana VITO yu merak ettim evde olucakti ama hic girmedii amann ALLAHA emanettttttt bebisleride kendileride
PERIMIIIIIII sormuyorum zatennnnnnnnnnnn onunnn PC DEEE KENE VARRRRRR KOPAR KOPARR GENEE VARRRRRRRRRRRRRR
Ayyyy inanmioruuuuuuuummmmmmmmm yaaaaaa kurbiiiiisssss hafzooooooozzzz Sadi baktm MSG kutum doluymuuusssss sildiiiiiimmmmmmmm yaaaaaa nasi uzulddddmmmmmmm ooofffff nasi urastrdm hafzosuuuuu yaaaa hafzooooossss senin patrons a uzulduun kadarrrrr unguents suannnnnnnn simdiiii gelir beebekommmmm yaaaaa he kalmia gelmediiiii ozuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((
virüsüm gelmedi
bu arada bi eksiklik hissediyor musunuz yosssmalaaaarrrrrrrrr
virüsüm gelmedi
virüsüm gelmedi
MAŞALLAH sanada kelebeğinede. Allah razı olsun sağlıkla kucağına alırsın İNŞALLAH.
Ayyyy inanmioruuuuuuuummmmmmmmm yaaaaaa kurbiiiiisssss hafzooooooozzzz Sadi baktm MSG kutum doluymuuusssss sildiiiiiimmmmmmmm yaaaaaa nasi uzulddddmmmmmmm ooofffff nasi urastrdm hafzosuuuuu yaaaa hafzooooossss senin patrons a uzulduun kadarrrrr unguents suannnnnnnn simdiiii gelir beebekommmmm yaaaaa he kalmia gelmediiiii ozuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?