- 7 Şubat 2012
- 2.979
- 21
- 358
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #7.681
Perimmmmmmm kizzzzz bak kurler bunlara yaradii sanirsamm NURTOPU GIBII VIRUSLERIMIZZ olduuuuuuuuuuuuuuu :))))))))))
ayyyy yorgandaaa keneee varrr koparr koparrrrr geneeeee varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
HAFSAK da sana bugun mesaj yollamaktan emekliye ayrilmisssss :))))))) deneme mesaji yolladi kizcagizz banaaaaa ama sana bi turlu ulasamadiiiiiiiiiii suan PERT :)))))))
ASERHAN cimmmmmmm allahin izniyle bebisin dogdugunda onu kucagina aldiginda diceksinkiii amannnnnnnnn iykimmm ilki dusmusssss yoksammm bu dunyaaaaaa guzelii bebismiii doguramicaktimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canimmmmm her serdeee bir hayirrrrrrrrr---- her gecenin ardindannnn guzel bir sabahhhhhhhhhh
senindee sabahinn en kisa zamandaa aydinlikla birlikte gelicekkk gunes dogacakkk evine ruhunaaaaaaaa
sadece sabirrrrrr sakinnnn isyan etmeee oda gunahhhh olurrrrr bu sinavvv cnmmmmmm dualarla hayirlara insallah atlaticaksinnn ve ennnnnnnnnn guzel bebeisini kucagina alicaksin inan banaaaaa
optummm
her zamann burda ol cnmmmm
KISLARRRR valla yinemiiiii FALL diceksiniz diyeeeee CICEKDE koyduummm sizlereeeeee
ona goree bakk kizmayinn tamammiiiiiii muckssssssssssssssssssssss
Eki Görüntüle 419760 Eki Görüntüle 419781 Eki Görüntüle 419782 Eki Görüntüle 419783 Eki Görüntüle 419785 Eki Görüntüle 419787 Eki Görüntüle 419792 Eki Görüntüle 419793 Eki Görüntüle 419794 Eki Görüntüle 419795 Eki Görüntüle 419796 Eki Görüntüle 419797 Eki Görüntüle 419798
virüsüm gelmedi
bu arada bi eksiklik hissediyor musunuz yosssmalaaaarrrrrrrrr
aynen pidilgam yaa yaza yaza bi hal oldum
perim aşkolsun yanii insan benim gibi mühim bi şahsiyetten mesaj beklerken mesaj kutusuna bi bakar dimiiii parmaklarıma kramp girmişti sana msj yollıycam diye
kizzzzz SINSI YANCI GAMZEEE BARI sen biseyler soyleeee :)))
kizzzzz SINSI YANCI GAMZEEE BARI sen biseyler soyleeee :)))
kıyamam sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canm benmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nası üzüldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm(((((((((((((((((((((((((((((((
bendee deminnnnn sordummmmmmmmm nerdesinnnnnnnnnnnnnnn ADDDDDDDDDDDDDDD :))))))))))))))
erdnnnnn cnmmmmm sovgu istedii sanirsamm caninnnnnnnn:)))) ADDDD nerdesinnn kuzummmmmmmmmmmmmmmmm
hadii bakk hemen havan degistii dimiiiiii kal burda canimmmmmm hep beraber herseyii asicaz allahin izniyleeee
PERIMMMMMMMMM caniminnn iciiiiiiiiiii sen merak etmeee cumleleriniiii decoder dan geciricuukkkkkkkkkk canimm yaaaaa bsayarda virusssssssssssssss var koparr koparr geneee varrrrr
caniminnn iciii bende aynenn oyle dedimmmmmm onun msj lari doludurrr bide bsayari viruslu ondandir ben soylerimmm didimmmmmm yowwwwrimmm
nasill tanimisim seniiiii msj kutun doluuuuuuuuu
insalllahhhh vucutttttttttttttt kutundaaa doludurrrrr bebislerleeeeeeeeeeeeeeeeeee doludurr canimin iciiii
gamze diyor ki: sana çok yakın zamanda uzun bir yol varmış. ama bu yolu yükünle geliyormuşsun. artık para mı desem, mal mı desem yoksa bebiş mi desem dediii. istediğin herşey sırayla oluyormuşşş. ama ilk önce en çok istediğin oluyormuşş. kimler için dua ettiysen ve kimler senin iin dua ettiyse onların dileği de oluyormuşş... şimdilik bu kadar dediiii.
Bennnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmm bu kadar yakından çagırma beni bir gece ansızın gelebilirim sonra sana çok güsel basabilirimmmmmmmmmmmmmmmmm
Buarada bu gamze kim hangi kaldırımın yosması ,hangi evin aşüftesi ,hangi adamın oynaşııııııııı kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmmmmmmm ?????????????? Gamzeye kiz basıyoo evli mi yoksa bekar mı yoksa evli bekarlardan mı ?yoksa biriylen dost hayatı mı yaşıyooooo kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmm ??????????????? Yoksa başka topikten gelip burda bilgi sızıdran bir sperm acanı mı kim buuuuuuu gamzeeeee yavvvvvvvvv
Resmin üstüne yazdıklarıma bak, ilk resimde resmen hamilesin, işaretlerimmm süper bir kareeeeeeeeeeeeee bayıldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadedim ben sen bu ay hamiş değilsen ben adam diilimmm Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Temiz haberlerin konuşmaların varrr, buraya döndüğünde çok daha mutlu ve huzurlu günler yaşıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..................
Süt dolu memeler var bebişi beslicuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Gözaydınların var bebişle ilgiliiiiiiiiiiiii, kız kardeşin aşıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaza bişiler olabilirrrr
Annene süper bi haber vericeksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Eki Görüntüle 419856 Eki Görüntüle 419857 Eki Görüntüle 419858
gamze alltta misafir olarak katilan bir yancı bir sınsırella erdoganinnn arkadasiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taaaaa benimmm falimaaaaa cumle kuaranaaa kadarrrrrrrrr
suannn benimmmm hassssss kankimmmmmmmmm basimin taciiiiiiii topigimizinnnnnn divaa misafiridirrrrrrrrrr :))))
addd cimm kimsee banaa fal bakmadiiiiiiiiiiii hicc kimseeeeeeee
Misafir gamze yenii cankankimmm misafir haliylee o baktii dusunn halimiiii
cankusummmm bu arada bak bakimmm bebis mebiss varmiiiiiiiiii yoksaa halvetler bosaaa kuru sıkımı
Bennnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmm bu kadar yakından çagırma beni bir gece ansızın gelebilirim sonra sana çok güsel basabilirimmmmmmmmmmmmmmmmm
Buarada bu gamze kim hangi kaldırımın yosması ,hangi evin aşüftesi ,hangi adamın oynaşııııııııı kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmmmmmmm ?????????????? Gamzeye kiz basıyoo evli mi yoksa bekar mı yoksa evli bekarlardan mı ?yoksa biriylen dost hayatı mı yaşıyooooo kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmm ??????????????? Yoksa başka topikten gelip burda bilgi sızıdran bir sperm acanı mı kim buuuuuuu gamzeeeee yavvvvvvvvv
SEN o GAMZEYEEE suleeee onaaa bi dahaa sinsirelllaaa yanciii GAMZEE dersemmmm ahandaa dilimmm oylecenekk dussun yerlereeee
GAMZE artikk benimmm hasimmmmdirrrrrrrrr
GAMZE yiiii sonuna kadar ben savunurmmm burdaaaaa
GAMZEEE yerimm senii bennnnnnnnnnnnnnnn
cumle kuran hemide boylee guzell cumle kurann bunyennn dert gormesinnnn tummmmmmmmm dileklerin gercekkk olsunnnnn sansin acikkk bahtinn cokk guzelll olsunnnnnnnnn
GAMZEEEEEEEE ye bendennnn
tesekkurlerrrr kankimmmmmmmmmmm :))
Idim bebk var bebekkkkkkkkkkkkkkk hadi inş.öyle gördümmmmmmmm hadi hayırlısııııııııııııııı kuzum hadiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?