Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

aynen pidilgam yaa yaza yaza bi hal oldum

perim aşkolsun yanii insan benim gibi mühim bi şahsiyetten mesaj beklerken mesaj kutusuna bi bakar dimiiii parmaklarıma kramp girmişti sana msj yollıycam diye

virüsüm gelmedi
bu arada bi eksiklik hissediyor musunuz yosssmalaaaarrrrrrrrr

noluyoo bakimm kızlar yeni totem mi buldunuz virüs totemimi aman bana yollamayın işyerinde bide adamın bilgisayarını çöktürmiyim şimdi

hissetmezmiyizzzzzz kibar bir okadardaa nazik olan adoşumuz yok hissedilmeyecek şeymii bu

Formatımı attım virüsten kurtuldumm amanınnn hızlandı makineeeeeeeeeeeee :) uçuyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo wuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Menüleri alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen pidilgam yaa yaza yaza bi hal oldum

perim aşkolsun yanii insan benim gibi mühim bi şahsiyetten mesaj beklerken mesaj kutusuna bi bakar dimiiii parmaklarıma kramp girmişti sana msj yollıycam diye

kıyamam sana yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canm benmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nası üzüldmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm (((((((((((((((((((((((((((((((

kizzzzz SINSI YANCI GAMZEEE BARI sen biseyler soyleeee :)))

ayy pidilgam anlasam ben diyecem bişeyler ama bakıyom bakıyom kahve telvesinden başka bişey görmüyomm

yaa biri şu hatunun falına baksın ekranda fincan göre göre canım kahve çektiii

pidilgam bu kızlardan sana fayda yok ben sana söliyim adoş olsa küfürlü müfürlü iki lakırdı ederdi sana

kizzzzz SINSI YANCI GAMZEEE BARI sen biseyler soyleeee :)))

gamze diyor ki: sana çok yakın zamanda uzun bir yol varmış. ama bu yolu yükünle geliyormuşsun. artık para mı desem, mal mı desem yoksa bebiş mi desem dediii. istediğin herşey sırayla oluyormuşşş. ama ilk önce en çok istediğin oluyormuşş. kimler için dua ettiysen ve kimler senin iin dua ettiyse onların dileği de oluyormuşş... şimdilik bu kadar dediiii.

Virüsü spermler, mesaj kutusunun dolu oluşunu bedenin dolu oluşuyla bağdaştırmaakkk

Üstün zeka işidiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Seninnnnnnnnnnnnnnn aklını yirim ben aklınıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

SEN o GAMZEYEEE suleeee onaaa bi dahaa sinsirelllaaa yanciii GAMZEE dersemmmm ahandaa dilimmm oylecenekk dussun yerlereeee
GAMZE artikk benimmm hasimmmmdirrrrrrrrr
GAMZE yiiii sonuna kadar ben savunurmmm burdaaaaa
GAMZEEE yerimm senii bennnnnnnnnnnnnnnn
cumle kuran hemide boylee guzell cumle kurann bunyennn dert gormesinnnn tummmmmmmmm dileklerin gercekkk olsunnnnn sansin acikkk bahtinn cokk guzelll olsunnnnnnnnn

GAMZEEEEEEEE ye bendennnn

tesekkurlerrrr kankimmmmmmmmmmm :))

Bennnnnnnn geldimmmmmmmmmmmmm bu kadar yakından çagırma beni bir gece ansızın gelebilirim sonra sana çok güsel basabilirimmmmmmmmmmmmmmmmm

Buarada bu gamze kim hangi kaldırımın yosması ,hangi evin aşüftesi ,hangi adamın oynaşııııııııı kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmmmmmmm ?????????????? Gamzeye kiz basıyoo evli mi yoksa bekar mı yoksa evli bekarlardan mı ?yoksa biriylen dost hayatı mı yaşıyooooo kim bu gamzeeeeeeee kimmmmmmmm ??????????????? Yoksa başka topikten gelip burda bilgi sızıdran bir sperm acanı mı kim buuuuuuu gamzeeeee yavvvvvvvvv

Resmin üstüne yazdıklarıma bak, ilk resimde resmen hamilesin, işaretlerimmm süper bir kareeeeeeeeeeeeee bayıldımmmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim ben sen bu ay hamiş değilsen ben adam diilimmm Allahın izniyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Temiz haberlerin konuşmaların varrr, buraya döndüğünde çok daha mutlu ve huzurlu günler yaşıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..................

Süt dolu memeler var bebişi beslicuukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Gözaydınların var bebişle ilgiliiiiiiiiiiiii, kız kardeşin aşıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk yaza bişiler olabilirrrr

Annene süper bi haber vericeksinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Eki Görüntüle 419858

GAMZE alltta misafir olarak katilan bir YANCI bir SINSIRELLA erdoganinnn arkadasiydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii taaaaa benimmm falimaaaaa cumle kuaranaaa kadarrrrrrrrr
suannn benimmmm hassssss kankimmmmmmmmm basimin taciiiiiiii topigimizinnnnnn divaa misafiridirrrrrrrrrr :))))

ADDD cimm kimsee banaa fal bakmadiiiiiiiiiiii hicc kimseeeeeeee

misafir GAMZE yenii cankankimmm misafir haliylee o baktii dusunn halimiiii

CANKUSUMMMM bu arada bak bakimmm bebis mebiss varmiiiiiiiiii yoksaa HALVETLER bosaaa kuru SIKIMI

PERIMMMMMMMMM cumleee kurannn o dillerinnnn ennn kisa zamandaaaa kocisineee HAMISIMMMMMMMMMMMMMMMMMM diyeee bagirsinnnn insallahhhhhhhhhh diline kalbinee saglikkkkkkkkkkkkkkk canimsinnnnnnnnn yerimmm seni benn yaaaaaa

bu aradaaa soylemeden gecemicemmmmmmmmm

DAM USTUNDE UNN eleeerrr damm ustundee un elerrrr tombul tombulll memelerrrrrrrrrrrrrrr

icimdenn cikkk arabeskkk ruhhhhhhhhhhhhhhh

Idim bebk var bebekkkkkkkkkkkkkkk hadi inş.öyle gördümmmmmmmm hadi hayırlısııııııııııııııı kuzum hadiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyy

Ya AdoooooOOoOoOOOoOooOOoOoooOoOooŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ yemin ederim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben çok fazla kahkaha atmammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok tebessüm ederim aamaaaa kahkaha atmam zordurrr kızım her yazdığını okuyuncaa gözümden yaş geliyor kahkaha atmaktan yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM Gamze şuan üyelik formu dolduruyordur kesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hahahhahahahhahahahahahahhahahahah süpersin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa altıma işiyoımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ya biseyy dimmiii burda bu kadra cene yaparkennnnnnn monu falan hakgetireee haaa:)))

PEYNIRLI MAKARNA
FIRINDA KOFTE
YOGURT
SALATA
TURSU

ayaküstü kankimizi kaptırdık
güzel duaların seni de bulsun inşallahhh diyorr

Idim bebk var bebekkkkkkkkkkkkkkk hadi inş.öyle gördümmmmmmmm hadi hayırlısııııııııııııııı kuzum hadiiiiiiiiiiiiiiii ayyyyyyyyyyyyyyyyy

ayyyyy yerimmmmmmmmmmmmm ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii allahhh o bebisininnnnnnnn sansiniii bahtiniiiii acikk etsinnnnnnnnnnnnnnn omur boyuuuuuu herdaimmm mutluluk versinnn sanaa insallahhhhhhhhhh canimmmmmm benimmmmmmm
catlak ama icindeeee bi taraftaa cokkk hassasss hatunnnnnnn cokkk iyi bi anne olucaginii biliyorummmmmmmm
optum seniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…