Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
herkes iyi gibiii...bonjour kırmızıyı görmüüşşş...sanki bu sefer sıra onda gibi gelmiş idi...hayırlısıı olsuunn bakalımmm..

idilgaaaam olsa da burası kopsaaa kesin site çöker burdaaa

tıktık şarkısına da ayrı koptum angaralı turgut haline..

idilgam okudum ilacı bana da mantıklı geldi..bisürü vitamin var aslında yurtdışında bu tür.. ama dikkat etmek gerekebilir kilo alma bakımından..

HEYOOOooooooOOoOOOOoOOooOoooooo buraya nihayetttt yazzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TIKTIKKKKKKKKK

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mucksssssssssssssss osledim seniiiiiii ayy ben 2 hafta sizsizz kalicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk PERIMMM tellesirizzzzzzzz haberlesiririzzzzzzzz

SEVVALIMMMMMMM nasilsinnnn kuzummmmmmmmmmmmm durumlar nasillll ????????

MESSIMMM yerimmmmm seniiiiiiiiiiiiii dileklerinidee hep beraberrrr halayyy cekicez hepimiz icinnnnn ayri ayriiiiiiiiiiiiii zevkleeeeee

ayy hepiniziiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmuckss

İdilga canım öldürecen meraktan bizi.Yarında gidiyorsun nasıl öğrenecez haberlerini.Bir test yapıversende alsak inşl.güzel haberlerini olmaz mı?

İdilga canım öldürecen meraktan bizi.Yarında gidiyorsun nasıl öğrenecez haberlerini.Bir test yapıversende alsak inşl.güzel haberlerini olmaz mı?

canimmm yaaa ptesiiii sabahhh ilk kalktimmmm ki 4 gun vardiiii bi cisfaliiii bakimm dedimmm yaptim son testleeeee siluet bilem cikmadiii sonra kahveler geldiiiiiiii sonra hicbisey gelmedii ama umitlenmeme karari aldimmmmmmm
ya bide varyaaaa bu laptopta otomatik aciliyo bu siteeee ben siteye baska bsayardan nasil girilecegini yanii sifemi mifrmei bilemm hatirlamiyorumm haaaa haniii gittigimde doktordan sonra bi firsat bulup girsem desemmmmmmmmm
ayy bide bu varrrrrr :))))))))))saftoronum bennn

PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM canimmmmmmmmmmmmmm arka sayfalarii okuyupp durmaa burayaa gelll ozledimmm seniiiiiiii
sarilicammm sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

:13::13::13::13::13::13::13::13::13:

Ozaman beklemekten ve sabretmekten başka çaremiz yok.Allah ım işini gücünü rast getirsin,yar ve yardımcınız olsun canım benim...

iyiym bebem sen nasilsin simdi alisverise cikicam yarinda ist yolcusu kalmasiiiiiiiiiiinnnnnn

yarin ikimzde yolcuyuzzzzzzzzzzzz

bakalim guzel haberlerini bekliyoruz senin randevu aksam uzerimi

ben cuma sabah gidicem kontrole

canim gir hemen ayarlardan sifreni degistir

basardımmı acaba yükledim sanırsam
Ama ben buna ağladımmmmmmmmm çok duygulandım görünceee zeytinimmmmmm Allah nazarlardan saklasınnnnn

Pitişkommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok özledimmm çokkkkkkkkkk ya nası 2 hafta yoksunnnn olamazzzzz lapini topunu allllll

Ya senin o kahve yerleşmeyse ondan sonra BHCG yükseliooooooo testte çıkmaması çok normallll çok heyecan yaptım yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Endooşşşşşşşşşşşşşşş Paybice hatunnnnn kızlar bi test patlatın be yaaa gününüz geçmiş işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee varsa çıkarrr yoksa kırmızıları görene kadar umuda devammmmmmmmmmmmmmmmmm test yapın varsa önlemini alınnn doktora gidinnnnnnnnnnnnnnn hadi be kuzularrrrrrrrr nası sabrediyorsunuzzzzzzzzzzzz

Tedavi Aşamasındaki Anne Adaylarımız

sevval17 Hayırlısıyla bu ay güzel haberlerini bekliyoruz Sevoşum

Ümitle kelebeğini bekleyen Anne Adaylarımız

medmus NOBAT: 20 Mayıs

mehmetderya NOBAT: 21 Mayıs

enderfts NOBAT: 22 Mayıs

İdilga NOBAT: 23 Mayıs

aybice NOBAT: 23 Mayıs

suvesabun NOBAT 24 Mayıs

Perisoko NOBAT: 27 Mayıs

beyazz_35 NOBAT: 28 Mayıs

papilo NOBAT: 28 Mayıs

eylemsevcan NOBAT: 30 Mayıs

gulgun45 NOBAT: 1 Haziran

Tatlicadi55 NOBAT: 1 Haziran

eerdgn NOBAT: 2 Haziran

pineapples NOBAT: 3 Haziran

deragun NOBAT: 5 Haziran

meessttrraa NOBAT: 6 Haziran

arzucel NOBAT: 7 Haziran

Alya35 NOBAT: :8 Haziran

nisbhr NOBAT: 11 Haziran

isilisil38 NOBAT: 13 Haziran

jonguil NOBAT:13 Haziran

Hafzak NOBAT: 16 Haziran

Bojou: Bat(asıca): 18 Haziran

SLOGAN: Sonuç ne olursa olsun, yumurtalarımız sağolsun !!!!!

Son düzenleme:
hoşgeldinnn perimmm ya özlettin kendiniiii
ben de diyorum testler yapılsa sonra da halaylar çekilse ama nafile,neyse yarın yaparlar belki dayanamayıııppp
sen napıosun canımm beyaz akıntın devam ediyo mu,inşallah bu ay tutmuştur tatlişkoommmmmmm inşallahhhhh
bu arada benim nobat 13 haziran canımcım ekler misin listeye?

perimmm yaaaa canımmm bnmmm gecen aylardada gecikmişti o yüsdenn yapmıyorumm bndee..zaten smdi calısıyorumm..ama test aldırabilirsem yaparımm :))) haber veririmm sizlereeeeeeeeee :))) perimmmm sende ne var ne yokkkk,paybicemmde yapsın testt ikimizde yapalımmm pidilgamda bidaha yapsınnnnn :)))) inşallahh yerlesme lekesidirrr pidişiminkilerrr

Işılımmmmmmmmmm bende hepinizi çok özledim bitanemmm yavaştan alıştırma turlarına başlıyormuşsun canm benm çok sevindmmm Allahın izniyle tertemiz göbüşüne konuvercek bebişinnn. Canım hep ıslak benm alt taraf ama benim vücudum bana sürekli oyunlar oynuyorrr kanmicam ona artık gününmü zamanımı bekliyorum canım benimmm ya o kadr yorgunumkiii test yapmaya bile üşeniyorum düşünnn hiç yapmak istemiyo bile canımmm orda çizgi varmı yokmu bakmakla bile uğraşamicammmmmmmmmmmmmmmmm

Ekledim bebekmmm tabikiiide zevkleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

tamamm sifre islemleri falan yaptim tekrardan ogrendimmm baska bsayardan girersemmmmmm girebilirim artikkkkkkkk :))))))))
ayy illakiii girerimm sizi ozlerimm ben cunkummmmm

PERIMMMMMMMM yarinn akgoz karagozz cikicukk bakalimmmmm ama benimm NOBAT yarinnnn listede bugun gibiii ama 24 uuu cnmcin iciiiiiiiiiiii
ne cikarsaaaa kabulumdurrrrrr yeterki hayirlisii olsunnnnnnnn
hepimizzee hayirliiiiiiiii kaderlerr insallahhhhhhhh

SEWWAL imm benim persembe 4 30 doktor randvmm cuma kardesimle olucam insallahhh ctesiide ckaleye donusssss ayy biletimi falannn hallettik ayyy cokk heycann yapiyorummmmmmmmmmmmm

Bebikommm ben senden çok fena ümitliyim. Geçen ay gecikti işte bebişe hazırlandı rahimmm iviiiiiitttttt. Ya kaybediceğin bişi yokkkkk 2. çizgi çıkarsa sevinçten kudurucaz işteee çıkmazsa da beklicez kırmızılar gelmesin yeter çıkmayadabilir yani ama çıkadabilirrr ayyy ben şimdiye 30 test bişlemiştimmmm iviittt aybicemle aynı anda yapın hattaaaaaaa pitişkommmmmmm sende yaapppppppppp

Bugün saat 15:00da hepinizi çıbığa işemeye davet ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm Katılım durumunuzu 1 saate kadar bildirinüüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…