- 16 Aralık 2011
- 1.299
- 1
- 66
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.361
hahayttttttttttttttttttt yapmısım yupiiiiiiiiiii bakın miniğime teyzeleri elleri göözlerinde masallah deyin olurmu :)annesinin mucuzesi o
basardımmı acaba yükledim sanırsam
basardımmı acaba yükledim sanırsam
HEYOOOooooooOOoOOOOoOOooOoooooo buraya nihayetttt yazzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TIKTIKKKKKKKKK
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mucksssssssssssssss osledim seniiiiiii ayy ben 2 hafta sizsizz kalicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk PERIMMM tellesirizzzzzzzz haberlesiririzzzzzzzz
SEVVALIMMMMMMM nasilsinnnn kuzummmmmmmmmmmmm durumlar nasillll ????????
MESSIMMM yerimmmmm seniiiiiiiiiiiiii dileklerinidee hep beraberrrr halayyy cekicez hepimiz icinnnnn ayri ayriiiiiiiiiiiiii zevkleeeeee
ayy hepiniziiiiiii seviyorummmmmmmmmmmmmmmmuckss
İdilga canım öldürecen meraktan bizi.Yarında gidiyorsun nasıl öğrenecez haberlerini.Bir test yapıversende alsak inşl.güzel haberlerini olmaz mı?
canimmm yaaa ptesiiii sabahhh ilk kalktimmmm ki 4 gun vardiiii bi cisfaliiii bakimm dedimmm yaptim son testleeeee siluet bilem cikmadiii sonra kahveler geldiiiiiiii sonra hicbisey gelmedii ama umitlenmeme karari aldimmmmmmm
ya bide varyaaaa bu laptopta otomatik aciliyo bu siteeee ben siteye baska bsayardan nasil girilecegini yanii sifemi mifrmei bilemm hatirlamiyorumm haaaa haniii gittigimde doktordan sonra bi firsat bulup girsem desemmmmmmmmm
ayy bide bu varrrrrr :))))))))))saftoronum bennn
HEYOOOooooooOOoOOOOoOOooOoooooo buraya nihayetttt yazzzzzz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii TIKTIKKKKKKKKK
PERIMMMMMMMMMMMMMMMMMMM mucksssssssssssssss osledim seniiiiiii ayy ben 2 hafta sizsizz kalicukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk PERIMMM tellesirizzzzzzzz haberlesiririzzzzzzzz
MESSIMMM yerimmmmm seniiiiiiiiiiiiii dileklerinidee hep beraberrrr halayyy cekicez hepimiz icinnnnn ayri ayriiiiiiiiiiiiii zevkleeeeee
canimmm yaaa ptesiiii sabahhh ilk kalktimmmm ki 4 gun vardiiii bi cisfaliiii bakimm dedimmm yaptim son testleeeee siluet bilem cikmadiii sonra kahveler geldiiiiiiii sonra hicbisey gelmedii ama umitlenmeme karari aldimmmmmmm
ya bide varyaaaa bu laptopta otomatik aciliyo bu siteeee ben siteye baska bsayardan nasil girilecegini yanii sifemi mifrmei bilemm hatirlamiyorumm haaaa haniii gittigimde doktordan sonra bi firsat bulup girsem desemmmmmmmmm
ayy bide bu varrrrrr :))))))))))saftoronum bennn
Ama ben buna ağladımmmmmmmmmbasardımmı acaba yükledim sanırsam
Endooşşşşşşşşşşşşşşş Paybice hatunnnnn kızlar bi test patlatın be yaaa gününüz geçmiş işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee varsa çıkarrr yoksa kırmızıları görene kadar umuda devammmmmmmmmmmmmmmmmm test yapın varsa önlemini alınnn doktora gidinnnnnnnnnnnnnnn hadi be kuzularrrrrrrrr nası sabrediyorsunuzzzzzzzzzzzz
hoşgeldinnn perimmm ya özlettin kendiniiii
ben de diyorum testler yapılsa sonra da halaylar çekilse ama nafile,neyse yarın yaparlar belki dayanamayıııppp
sen napıosun canımm beyaz akıntın devam ediyo mu,inşallah bu ay tutmuştur tatlişkoommmmmmm inşallahhhhh
bu arada benim nobat 13 haziran canımcım ekler misin listeye?
perimmm yaaaa canımmm bnmmm gecen aylardada gecikmişti o yüsdenn yapmıyorumm bndee..zaten smdi calısıyorumm..ama test aldırabilirsem yaparımm :))) haber veririmm sizlereeeeeeeeee :))) perimmmm sende ne var ne yokkkk,paybicemmde yapsın testt ikimizde yapalımmmpidilgamda bidaha yapsınnnnn :)))) inşallahh yerlesme lekesidirrr pidişiminkilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?