Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .

inşallahhh canımmmm hayırlısı olsun hakkımızda sende cumaya başlarsın test yapmaya,hadi inşallahhhh bu ay herkes hamiş olsuuuuunnnnnnnnn

yumurtlama haftamı geçmiş olsam ben bile çıbığaa işerdimmmmm çok heyecanlııııııı

tamammm ben hallettim test işini,saat 15:00 da yapıyorummmm :)))))))))) lütfennn dua edinn banaa nolurrr cokkk istiyorummm bu ay hamile olmayııııı

Periiiimm
Pidiliiiimmmm
Penderriiimmm
Işııılıımm

yawrı kuşlar, bu sabah tüm hormonlarıma baktırdım Allahıma şükürler olsun hepiciii normal çıktı.
hayırlısı bakalım.
Pidilgaamm sen de buraya geliyomuşsun,anneciine kavuşuyosun demek,hayırlı yolculuk canım sana
burçdaşım,yaşdaşım beniimm
sensiz biz nedecuuhh

çok sevindimmm canımmm herşey normal sıpanın nazını beklioz demek ki
hayırlısı olsun bojoum halvet çalışmalarına beraber başlarız artıkkkk

yafff benim yanımda testimmm neyin yokk.aldırmamda şuan için mümkün görünmüyor hatunlarrr.işyerim biraz merkezin dışıı anoyyyyyyyyyyyyyyyy test yapacak nobattaşlarıma başarılarrr dilerken aniden bi sıcaklık hissettimmmmmm

nayır nolamazzzz galüba sanursam lavoboya gidip gelem.pöfffffffff

kışkışşşşşş kırmızılar kışşşşkışşşşşşşşşşş

iyiyim yawrım sen napiyon? ben de özledim sizi be yaaa
işlerim hep yoğun hep yoğuun bebişim
tuvalete bilem zor gidiyom

kıyamammmm tatlım
yorma kendini işler yetişir bi şekilde kolay gelsin hemencecik bitiversin işlerin

iyilik güzellik bebişim bende işteyim işte herzamanki gibi yuvarlanıp gidiyoruz

periiiimm hangi okullaraa gittiinn? bu hafta şenlik kaldı mı merak ettim?
canımmm selammm dün çankaya üniversitesindeydik cuma cumartesi pazarda başkent üniversitesinde olucaz ben orda işerim artık çıbığa
tamammm ben hallettim test işini,saat 15:00 da yapıyorummmm :)))))))))) lütfennn dua edinn banaa nolurrr cokkk istiyorummm bu ay hamile olmayııııı
ooyyyyyy çok heyecanlandımmmmm :18::18::18: çıkarsa kudurucaz ama çıkmazsa da kırmızıları görene kadar ümitsizliğe kapılıp üzülmek yokkk uyduruk test alma kıy paraya iyisinden al

canım benim ben sana yetişememişim dünnnnn çok sevindm bakkk turppppp gibisin maşallahhh gelicek nazlı bebişlerimiz gelicekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

GELDIIIIIIIII kislarrrr KIRMIZIMMMMMMM geldiiii valla tamm aldimmm ovu testini gittim tuvaletede bari onunla yapimmm bi ihtimal dedimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm cisdim silddim kagida hoppppppppp KIRMIZIIIIIIII
uzulmuyoruzzz her isde hayir var diyoruzzzz enn guzelll bebisssssssleri istiyoruzzzzzz daha zamani varmiiss diyoruzzz :)))

POJUMMMMMM yerimm seniiiii burcdasimmmm benimmmmmm bakkkkk turp pojuuu dicezz sanaa tertemiz cikmis herseyin cok sukurr cnmmmmmmmmm hadi bakalimmm hayirlsii insallahhhhhhhhh denemelere halvetlere devammmmmmmm cnmcmm ayy iwiittt yarinn yolculukkk insallahhhhhh

temelli geldigimdee ilkk isimmmmm bu sohbetliii canli yapabilecegimizzz birr kahvee saattii ayarlamakk olucakkkk insallahhhhhhh

bu arada yeni NOBAT 19 HAZIRAN ( 22 haziranda yasgunummmm :))))))))))

idilgaaaa canım hayırlısı olsunnn yeni ayın uğur getirsin sanaaa
tatile çıkıyormuşsunnn çokk güzel eğlen sevdiklerinle hasret giderrr
bakarsın karnında bi minikle dönersin geriiii

hayırlısı olsunnn canımmmmm,bebiş düşünmüş taşınmış annişin doğumgününe geleyim demişşş düşünceli pıtırcıkkkkkk ooooooo

anooommm bizz geldikkkkkkkkkkkkkk

naptınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

idilimmmm pöfff ama üüzülmek yok türkiye gezisi sana cok iyi gelcekkkkkk inşşş
pojoumm üzülmeee sen üzülmeeee
kızzz çatlak periiiii sen yokkene sana besteler yaptımm insafıssııız gacııııııııı insan bir sağol derrrrrrrrrrrrrr delüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
paybicemm- erdgnnnnnnnnnnnnnn yokkk yok gelmicekk adını bile anmayınn şişttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…