- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #8.341
ayy çatlakk nasıı geri itcennnn deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gelmesin onlarr kış kışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş yallahhhh kırmızılar yallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyy topluu halaya kalkasım varrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar ben dogum fotoğrafcısıyla anlaşmayı düşünüyorum inceliyorumda cook harika cekimler var siz düşünüyomusunuz..inş.saglıkla dogarda işte düşünüyorum bi taraftan
idilgaaaaaaaaaa
hamişsinnnn
hamişsinnnnn
sen hamişsin arkadaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
Evet canım istiyorum vallaaaaa
fiyat aralıklarıı nekdarrr
burdada var uygunafnl topiklerdee bir bakın istersennn,ben bakmıştımda unuttum nerde oldugunuu
Idiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bencede hamişsin hadi inş. Canım inş.amin...
Valla zeytinim benim ark.zaten fotografçı ona çektirecem bebişin allah izin verirse fotograflarını güzel bir hatıra olur diye düşünüyorummm
aybiceeeeeeeee ne yapıyon beya?
ayyyy kislarrrrr ben yarinnn buu saattlerdee IST a yakinlardaaa olucammmmmmmmmmmm ayyyyyyyyyy
VITOMMM kisss yerimmm bennnnn maymuncuguuuuuuuuu yerimmmmmmm allahhh sansini bahtiniii herdaimmm acikk etsinnn omur boyuu sana hep mutlulukk versinnnn cnmmmmmmmm benimmm
AYBICEMMM cnmmmm ozledimm seniii yemeklerimmmmmmm sahipsiz kaliyooo sen okumayincaaaaaaa bugunki monuuu valla artikkk donus yolundayiz yaaaaa kiymali salcali makarnaaaaa:))))))) ve 18 gunnn annemm yapar ben yerrrrrrrrr yeemek monumm buuuu olucukkkk sanirsamm:)))
bu arada nobatdasimmmmmm benim durumu okudunmu 24 unde olucaktim ptesi sabah bi gaaza geldim cis fali baktimmmm tertemizzz sonra ver elini kahverengilerrr:)) sonrasi tertemizzz ama ne akintii ne belirtiiiiiiii :))) amaaa imrimmmdaa deeilllll yarin zaten doktor randevum varrrrr bakalimmmm hayirlisiii
ADDDD kizimmmmmmm nerdesinnnnnnn sennnnnnnn ohoooo cok calistiriyoo bu mudurunnnn seninnn bakk fircayii yiycekkk burdann soylee onaaaaaaaaaa
HAMISLERRRRRRRRR bize dua etmeyii unutmayinizzzzzzzzz
ayyy hepinizi seviommm bennnnnn
bu arada sizede sormadan baska topige satastim gecen geceeeeeee BU SAYFA SENIN ICIN bebegimmmm topigiii onlarda bizim gibiler amaa guzel hostuuuu dedimmmmmmm bizim kardes tpik olunn sizz:))))))) insallahhh halaylarimizii beraberrr cekerizzzzzzzzzzzz
nvbaharrr vardi bizim listeyede girdi :)))))
gunun monusu : kiymali-salcali makarna
not: GUNES koruyucu surmedenn sakinn haa disarii cikmayinizzzzzzz ozellikle HAMISLERR lekelenmeye dikkattttttttttt haberiniz olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
GUNUNNNNNNN CILT BAKIMIIIIIIIII
1 Patatesii rendeleee suyunu sikkkkkkkkk yuzune sur posalariniii goz uzerineee surrrr yarim saat bekleeeeeeee
yikaaaaaaayinizzzzzzzzzzzzzzzzz
optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuckssssssssssss
yaa ağlıcam yaaaa
maasallahhh
Bende böyle görürüm dimi bir ay sonraaaaaaaaaaaaaa
basardımmı acaba yükledim sanırsam
AYYY BENNN YERIMM BUNUUU BUUU INSANN OLMUSSSS AYYYYYY CANIMMM YAAAA allahaaa emanett olsunnn insallahhhhhhhhhhhhhhhhh ayy cokkk duuygulandimmm simdi hemen bi ayetel kursi okuyorum bebisineee korusun onu diyee sende okuu hemennnnnnnnn ayy canimsinnnnnnn bu bizim mucize yegenimizzzzz canimm benimmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?