- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 45
- Konu Sahibi Masalsularam
-
- #9.341
tek arkanı değil her yanını kolla anammmmm
canım benim ismimi tıkla direk özel mesaj gönder ibaresi çıkıcak ona tıkla. Olmadı sayfanın sağ üstünde profilim kısmı var sayfa açılınca sağda özel mesaj gönder var o şekildede olur. ama isme tıklayıp göndermek daha kolaycnm özelden nasıl msj atılıyor ki?
tatlm maille bulamadım çok var ben direk sana isim soyisim yolladm ordan ekleyebilrsin muuahhperim özelden msj yolladım face adresimi ekle canım
günaydınlar bugün 2 li test için gidicektim ya hemde cinsiyet belli ise sölicekti doktorum ama iptal edildi randevum.bugün dogumu varmıs toktorumun randevum pazartesiye alındı...poffff beklicez artık
sapıkkk sen bu hızla ikinciyi dogurmadan üçüncüyü patlatırsın olum senden uzaklaşmak için boynuma sarımsakla sogan asacam şeytansın şeytannnnnnnnnnnnnnnnn
ekledim süslümmmmmmmbende iim canımm.evet dikkat etmek lazım.Allah korusun canım
canoşşşş benim iş yerinde yasak pek giremiyorum .ama atayım canım özelden.
benide mavi yazmışsın perişşşşşşşşş
kız yoksa bnimdemi oğlum olcek bir kızım var birde oğlum olsa ne güzel olurdu yaaaaaaa
inşallah yazdığın şekilde çıkar çıkmasada aman önemli değil sağ sağlim sağlıklı bir bebiş olsunnnnnnn
eylem sonesinti benimde öle dün adetime 3 gün vardı 31,66 idi yarın da artar inşallah çünkü 2 günde 10,30 daaannn 31,666666 lara çıktı mutluyum mutluyum düşünmüycem dr un dediklerini bebişimi düşünücem ben
napıyonuz leeen garılaaaaaa
nereye ekliyosanız beni de ekeyiver kara böcüküm
aman ben kusur kalmiim
napıyonuz leeen garılaaaaaa
vitamiiiiinnn ne kadarlık gebesin sen kızlar gebe olduğunuzu ne zaman ve hangi değerle öğrendiniz korkmayım be demi
günaydınlar bugün 2 li test için gidicektim ya hemde cinsiyet belli ise sölicekti doktorum ama iptal edildi randevum.bugün dogumu varmıs toktorumun randevum pazartesiye alındı...poffff beklicez artık
hala eklemedin beni gııı yoksa dediğim gibi çıkmadı mı adresim
adresim eşimin üstüne
facebook ekliyoruzzzzzz ponjuğumm varsa at özelden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?