Peri ve Pidilgayla hamiş kalmayan kalmayacak!!!

Kasım Ayında Perisokonun aşılaması tutar mı?

• Tutar tutar, spermcanlar yaklaşınca yumoş affetmez!

OY: 23 100,0%
  • Tutmaz, tutmasada Perisoko üzülmez ki çok.

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    23
  • Anket Kapalı .
cnm özelden nasıl msj atılıyor ki?
canım benim ismimi tıkla direk özel mesaj gönder ibaresi çıkıcak ona tıkla. Olmadı sayfanın sağ üstünde profilim kısmı var sayfa açılınca sağda özel mesaj gönder var o şekildede olur. ama isme tıklayıp göndermek daha kolay
perim özelden msj yolladım face adresimi ekle canım
tatlm maille bulamadım çok var ben direk sana isim soyisim yolladm ordan ekleyebilrsin muuahh
günaydınlar bugün 2 li test için gidicektim ya hemde cinsiyet belli ise sölicekti doktorum ama iptal edildi randevum.bugün dogumu varmıs toktorumun randevum pazartesiye alındı...poffff beklicez artık

günaydınnn zeytinimm ay heyecanlandm bakalım çekirdek ne alemdeee geç olsun güç olmasın canmmm pazartesiye ne kaldııı

esoşummm ekledimmm fındığımmmmmmmmmmmmm

sevcoşşşş bayıldım süprizineee çok tatlı olmuşşşşşşşşş tebriklerrrrrrrrrrr yazdığın gibi olmuo msj atıorm sana

benide mavi yazmışsın perişşşşşşşşş
kız yoksa bnimdemi oğlum olcek bir kızım var birde oğlum olsa ne güzel olurdu yaaaaaaa
inşallah yazdığın şekilde çıkar çıkmasada aman önemli değil sağ sağlim sağlıklı bir bebiş olsunnnnnnn

eylem sonesinti benimde öle dün adetime 3 gün vardı 31,66 idi yarın da artar inşallah çünkü 2 günde 10,30 daaannn 31,666666 lara çıktı mutluyum mutluyum düşünmüycem dr un dediklerini bebişimi düşünücem ben

bende iim canımm.evet dikkat etmek lazım.Allah korusun canım

canoşşşş benim iş yerinde yasak pek giremiyorum .ama atayım canım özelden.
ekledim süslümmmmmmm

senin kızçen var erkek istersin diye öyle yazdım

Sakınnnnn haaaaaaaaa
doktorları dinlemeeeeeeeee
insanı verem ederlerrrrrrrrrr
sen hep mutlu hep pozitif ol sakın canını sıkmaaaaaaa Rabbine güvennnnnnn

napıyonuz leeen garılaaaaaa

needekkkkk addd ile uğraşıp duruyozzzzzzzzzz
ne yosmalığımız kaldı ne aşüfteliğimiz
kocası artık yanaşmıyor heralde malum hamiş diye
kudurdukça bize saldırıyorrrrr
anlarsın işte he he kolla kendiniiiiiiii
benden demesiiiiiiiiiiii

vitamiiiiinnn ne kadarlık gebesin sen kızlar gebe olduğunuzu ne zaman ve hangi değerle öğrendiniz korkmayım be demi

canım bende adetim geçtikten 1 gün snra test yaapıtımm ikinci çizgi silik çıktı.kan testi yaptırdım.benmde yanılmıyorsam 34 cıktıı.Bende tırstım ama hiç gerek yokk yaniiii..kafanı rahatt tut sıkmaa

günaydınlar bugün 2 li test için gidicektim ya hemde cinsiyet belli ise sölicekti doktorum ama iptal edildi randevum.bugün dogumu varmıs toktorumun randevum pazartesiye alındı...poffff beklicez artık

zeytinimmmm
canım bakk belki göstermcektii bebişinn kendinii bundada bir hayır vardır bakalımmm
az daha saburrrrrrrrrr

anoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yavrummmmmmmmmmmmmm
ekle benii gönderiyorum

kızlarr ben şimdi bulamamm benide ekleyinn hee perii ekleyinceee
hissedinn benim kim olduğumuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…